Képzőművészet
- Aniva
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tejesen jó, csupán a szájon van egy-két javítani való. Az árnyékolás profi, a szemek pedig rendkívül kifejezőek.
:itscool:
"Angels, they fell first, but I'm still here"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léofwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Na talán most jó lesz!
img.photobucket.com/albums/v234/ ... k/tnde.jpg
ez egy tünde, a feje nem a legjobb, de a ruha a lényeg!
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Nekem nem nyílik meg, lehet, hogy valami baj van a hivatkozással (vagy velem)...?Léofwine írta: Hoztam egyet énis (véleményt ha lehetne) Valamelyik nap, unalmamban leültem rajzolni...: img.photobucket.com/albums/v234/ ... e/tnde.jpg
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Léofwine
- Nem elérhető
Lyra írta: Hoztam két újabb szerzeményt, ŐSZINTE VÉLEMÉNYT ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *könyi szmájli*
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C02239.jpg
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C02240.jpg
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C02245.jpg ez ugyanaz csak vaku nélkül
bocsának a rossz minőségért
Nekem, megmondom őszintén, az első kép jobban teccik, az kidolgozottabb, de úgy ánblokk mindkettő nagyon jó lett!!!
Javasolhatnék? Ha legközelebb is fotózod a rajzaid, próbáld meg úgy, hogy lerakod a földre, és fölé állsz, mert akkor is be tudod állítani, hogy az egész fényképezési felületet kitöltse, ráadásul nem is torzul, és próbáld meg jó világos helyen, hogy ne kelljen vakut használni, mert az a képnek is árt! DE AMÚGY NAGYON SZÉÉÉÉÉÉÉÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!! :up:
Hoztam egyet énis (véleményt ha lehetne) Valamelyik nap, unalmamban leültem rajzolni...: img.photobucket.com/albums/v234/ ... e/tnde.jpg
- Olosta
- Nem elérhető
Jé, 300 !
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Lyra: tuti az nők ruhája, nagyon jó az árnyékolás! Az elsőneél az arc tényleg kicsit ferde. Egyszzer éán is megpróbáltamm lehajtott fejet rajzolni... ne tudd meg mi lett belőle... A mmásodik képem a haj, és a ruha csodás!
'Is there anybody out there?'
- Nefrédiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Lyra írta: Hoztam két újabb szerzeményt, ŐSZINTE VÉLEMÉNYT ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *könyi szmájli*
Az első kép nekem nagyon tecc, főleg azok a virágok a földön, tök jól megcsináltad! Az arcberendezés arányaira picit jobban figyelj (bár nem tudom mit pofázok, mikor rendszeresen elkurjantom az arányokat), amúgy összességében nagyon tuti
A második képből nem sokat látok, de az a lobogós ruha nagyon bejön
"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"
- Lyra
- Nem elérhető
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Olosta
- Nem elérhető
- Nefrédiel
- Nem elérhető
Kalibur írta: Hurrá! Végre megint itt! Szeretlek titeket... megint láttam sok szépet!
Bár igazság szerint per pill főleg Nefrédielnek intézném mondandómat...
Bár az 'az kritizálja, aki jobban tudja csinálni' faktor kiesik (jó, zuhan, de ez mind1), talán mégis élnék némi kritikávan (nem, ne kövezzen meg senki...) manga téren (vagy nevezzük mondjuk építő jellegű javaslatnak):
Az arcokat úgy rajzolják, hogy a szemek távolabb vannak egymástól... egy német Hogyan rajzoljunkban olvastam: "I den Raum zwishcen den Augen passt in der Regel noch ein 3. Auge" - tehát (bocs, nemtom, tudsz-e németül, ha igen, no offens) a két szem közé általában még egy harmadik is beférne.
Arashi viszont jól sikerült! Szeressük az X-et...
A többi kép pedig... ehh, leesett az állam, majd ha megtaláltam, folytatom ^^
Hmm, ha tudsz még ilyen írott szabályokat manga-rajzolással kapcsolatban, kérlek oszd meg velem
- Kalibur
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Bár igazság szerint per pill főleg Nefrédielnek intézném mondandómat...
Bár az 'az kritizálja, aki jobban tudja csinálni' faktor kiesik (jó, zuhan, de ez mind1), talán mégis élnék némi kritikávan (nem, ne kövezzen meg senki...) manga téren (vagy nevezzük mondjuk építő jellegű javaslatnak):
Az arcokat úgy rajzolják, hogy a szemek távolabb vannak egymástól... egy német Hogyan rajzoljunkban olvastam: "I den Raum zwishcen den Augen passt in der Regel noch ein 3. Auge" - tehát (bocs, nemtom, tudsz-e németül, ha igen, no offens) a két szem közé általában még egy harmadik is beférne.
Arashi viszont jól sikerült! Szeressük az X-et...
A többi kép pedig... ehh, leesett az állam, majd ha megtaláltam, folytatom ^^
"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Léofwyn: újabb kisebbségi komlexus bomba... gyönyörűűűű!!!! 8O
Lyra: jó a hangulat, a napraforgók teccenek.
végül egy saját kép, itt megpróbáltam megmaradni a modellnél, és árnyékolással kialakítani az arcformát. Nem a legszebb, ezt elismerem, de kérek szépen véleményt...
kep.tar.hu/galina/images/pic5889225.jpg
- Léofwine
- Nem elérhető
Olosta írta:
Olosta írta: Üdv mindenkinek!
Végre sikerült beszkenneltetnem a táborban készült rajzomat, amihez Nellas állt modellt.
Kicsit ilyen lett, kicsit olyan lett, döntsétek el Ti, hogy milyen lett.
A rajz
Azt sejtem, hogy fölösleges betennem saját képet, mert alig-alig tudok rajzolni. De arra kérlek Titeket, hogy erősítsetek meg ebben a hitemben, és akkor többé nem fárasztalak benneteket a firkálmányaimmal.
OLOSTAAAA! Nem mondunk ilyeneket!!!!! :closed: Különösen magunkról, mert akkor csak erősítjük a tudatunkat! Amúgy ez a rajz stéééép lett, nekem tecc!!!!!!!! :up: :itscool: :biggrin2:
MÉG![/b]
- Olosta
- Nem elérhető
Olosta írta: Üdv mindenkinek!
Végre sikerült beszkenneltetnem a táborban készült rajzomat, amihez Nellas állt modellt.
A rajz
Azt sejtem, hogy fölösleges betennem saját képet, mert alig-alig tudok rajzolni. De arra kérlek Titeket, hogy erősítsetek meg ebben a hitemben, és akkor többé nem fárasztalak benneteket a firkálmányaimmal.
- Nefrédiel
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: Nefrédiel: táborban a te képeideért félig kimaradtam egy csoportgyűlésből (ezt vedd a világ legnagyobb dícséretének)
Öööhh...
Természetesen dicséretnek veszem méghozzá elég nagynak
De azt azért hozzátenném, hogy Ejnyebejnye!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Léofwine
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Léofwine: 8O Elképesztően jól használod a színeket! Milyen festéket használsz?
Öhmm, most a válaszom lehet, hogy kissé arcoskodónak fog hatni, vagy fellengzősnek, vagy szakbarbárnak . Ha esetleg így gondolnátok, akkor neharaguggyatok , mert nem annak szánom, csak másképp nemtom elmagyarázni :
Nos, mivel én ilyen pályára készülök, leginkább művészellátóban vásárolok magamnak mindent. Ez a festék nem olyan, mint azok a korongos vízfestékek, amit a papírboltban is lehet venni (azokkal is lehet dolgozni, csak sokkal nehezebb ), hanem Panno'Color márkájú akvarellfesték. Elvileg ez is ugyanolyan vízfesték, de olajosabb, és élénkebbek a színei is. Egyetlenegy hátránya van, ha ilyet akarsz, készülj fel, hogy egy hat színből álló alapkészlet 3-4 ezer forint, de ha komolyan szeretne valaki ilyesmivel foglalkozni, érdemes beruházni, és ha ügyesen használod legalább egy évig kitart.
NEFRÉDIEL: A manga témában megmondom őszintén nem vagyok otthon (nem szeretem igazán), de ettől függetlenül ezek jók. :up: A három testőrös nagyon bejön! És sokszor nem az a lényeg, h honnan kapod az ihletet (mint pölö most a focisták ), hanem, hogy abból egy jó rajzot kreáljál. Nagyon teccenek egyébként! Jah, és az a piercinges pasas, annak van hangulata rendesen, az első kép No.1 :up: !!!
- Nefrédiel
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Nefrédiel: A manga mint stílus nekem veszettül nem jön be, mindenestre azok a rajzaid is szépek. Amitől én elaléltam, az a Három testőrös kép. Cupi:))) (a bal oldali nem Michael York fiatalon?)
Örülök h teccenek a muskétás fiúk Ők valójában olasz focisták, de ne kövezzetek meg a perverzióm miatt (csak néztem a meccset, és beindult a fantáziám, hogy mi lenne ha ők... hmm )
Na de most itt egy újabb darab.
Ma délután működtem
kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5868122.jpg
- Dae/siss
- Nem elérhető
Léofwine: 8O Elképesztően jól használod a színeket! Milyen festéket használsz?
- Finwe
- Nem elérhető
Mindezt leirtam hetvenot evesen, a nehai Hokusai, ma Gwaiko Rojin, az oregember, aki bolondul a rajzolasert."
Egy kep a mestertol:
www.shermanleeinstitute.org/imag ... ai-big.jpg
- Nefrédiel
- Nem elérhető
Játszogattam a digifotógéppel, több-kevesebb sikerrel. Szóval az egyik kép beszürkült, a másiknál becsillogott a vaku, de azért a lényeg látszik
Azokat rakom be, amiket még itt nem mutattam ebben a topicban
Az első három ugyanarról a pasiról készült:
Ez is kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5716108.jpg
Ez is kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5845250.jpg
Meg ez is. kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5856763.jpg
Első próbálkozásom anime-manga témában: kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5845097.jpg
Egy szereplő egyik sorozatból (Arashi) kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5845095.jpg
Saját kitalált figura kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5845096.jpg
Szintén kitalált kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5845098.jpg
Athos, Porthos és Aramis (aki felismeri h kik ezek valójában, piros pont ) kep.tar.hu/nefrediel/images/pic5845099.jpg
- Léofwine
- Nem elérhető
Lyra írta: Fehér lapra csináltam egy tűhegyű felete, és egy vastak lila filccel
Köszönöm, hogy véleményezitek, örülök hogy tetszik
Ehmmm akkor bocsesz , én aszittem, valamiféle sötét papíroson van, akkó lehet, h a szkennelés, vagy a monitor átka...Mer nekem meglehetősen sötéten látszik, de szvsz ez fehérben is jóóóóó , így meg kifejezetten hangulatos..
- Lyra
- Nem elérhető
Köszönöm, hogy véleményezitek, örülök hogy tetszik
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Léofwine
- Nem elérhető
Toma gazda írta: Léo: nem akarok pofátlannak tűnni de mintha egy ici picit hasonlítana rád
de gyönyörű :hello:
Tomácska, az estelegesen az emberi gyarlóságomnak köszönhető csak, ne aggódj , igaz, bár én nem látok hasonlóságot. De azér örülök, ha tecc.
Lyra: Cééép :up: , és marha jó ez a technika, amivel csináltad. Bár csak tippelni tudok, h mivel készült, annyi biztos, h sötét lapra, ami naon jól mutat így. A lilát valamiféle temperával festetted?
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
(Bocsi, de hülye vagyok a technikákhoz....)
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Toma gazda
- Nem elérhető
de gyönyörű :hello:
Lyra:naggyon teccik a fekete fehér háttérben a lila :itscool:
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Lyra
- Nem elérhető
én is hoztam egy képit, nekem is mindenképp véleményt!!!
img.photobucket.com/albums/v66/_ ... C02098.jpg
egy kicsit elszarta a fényképezés, mert egy cseppet sötétebb lett
Lyra
- Léofwine
- Nem elérhető
img.photobucket.com/albums/v234/ ... hodwyn.jpg
- Olosta
- Nem elérhető
A rajz
- miovac
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
kösze