Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 6 hónapja #291032 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Hanna: köszönjük szépen :) tehát akkor Üveghegyentúlra megyünk.

találkozó PÉNTEKEN:
:!: 15.45, Örs - metrókijárat
:!:

NÉGYKOR már indulunk! amíg ott a sárgatemplomnál várunk Hannára, addig megbeszélünk pár dolgot a további menetrenddel kapcsolatban, maga a színitosz pedig 5-től 8-ig fog tartani.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 6 hónapja #291025 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Színművek
Cue, Üveghegyentúl elvileg szabad, de pénteken én leghamarabb öt körül érek ki. Ha nektek ez megfelel, a hely rendelkezésre áll :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 6 hónapja #290997 Írta: veramacska
veramacska válaszolt a következő témában: Színművek
Hi mindenkinek! A sulimban lesz egy műsor arra kéne az osztállyal valami színdarabot csinálni. Kb. ötperceset, vicceset, max 20 főre, igazából bármilyen témában. Segítsééééég! A javaslatokat, linkeket a veramacska@citromail.hu címre várom. Előre is köszi mindenkinek! :D

"Érzem, hogy szabad vagyok, de tudom, hogy nem vagyok az."
/E. M. Cioran/

Több
18 éve 6 hónapja #290963 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
donnerwetter.

mindenképp megtartjuk, akárhol és akárhogyan. ha eső lesz, akkor jövünk mihozzánk.

Hm. A helyszín mikor derül ki? Úgy értem, mennyivel előtte? Gondolom, többeknek nem mindegy, hogy a Margitszigetre mennek ki, vagy a világ másik végére :D Ha nem gond, lehet,h jobb lenne eleve zárt helyet betervezni, mert, ha az eső nem is esik, szél mostanság van. És hideg. Bár akkor nem lesz tömeg a szigeten, az is biztos :D

Fornost: Narb, vettem. Akkor érettségi után kezdd el megtanulni a szöveget :D
Többieknek nincs ilyen mentségük :twisted:
Drizzt? Te tudsz jönni?

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 6 hónapja #290946 Írta: Cueddo

donnerwetter.

mindenképp megtartjuk, akárhol és akárhogyan. ha eső lesz, akkor jövünk mihozzánk.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 6 hónapja #290906 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Színművek
Cue!

Ugye tudod, hogy jövő hét pénteken (május 12) Pázmány-nap van, ami azt jelenti, hogy tanítási szünet!!!???
ADS- nem tom, h nyitva van-e ilyenkor, de szerintem nem.
Sziget?

Több
18 éve 6 hónapja #290870 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek

Narbeleth írta: viszont csütörtöktől ráérnék már, akár Gondolinválogatásra is :D

Na, csak ezekre a szavakra vártam.... :D

gillz, Narb! Jövőhét pénteken megnézünk titeket, és aznap döntünk. Tehát elvileg minden bizonnyal Gondolin-válogatás utolsó alkalma. Jó lenne, ha halasztható dolog jönne közbe, akkor halasztanátok is, ugyanis nem egyszerű összeszervezni, h ti is ráérjetek és én is fel tudjak menni Bp-re...

Köszi :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
18 éve 6 hónapja #290846 Írta: Cueddo
június 17. után bármire ráérek. egyetemi vizsgák bár lesznek, nem zavarnak be. csak a Főnixvizsgát éljem túl. aki osztozni akar szenvedéseinkben, azt szeretettel hívogatjuk így előre is :P

egyébként AMIT MOST PÉNTEKRE TERVEZTÜNK, AZ EGY-AZ-EGYBEN CSÚSZIK JÖVŐ PÉNTEKRE, 12-ÉRE. mostmár ne hiányozzatok, mert véresen komoly munka vár ránk :twisted:

KEDVES SZÍNKÖRÖSÖK!

aki szeretne szerepelni a SEN-JÜNben, kérem, hogy olvassa el a novellát jövő PÉNTEKRE. elküldöm a rendezői vázlatot is, amit készítettem hozzá, azt is nézzétek át!
akinek nincs, de kér, az szóljon! (nem biztos, hogy tudom az emilcímét)
jövő pénteken ez lesz a fő programpont a gillz-féle gyakorlatos rész után, jól kibeszéljük az egészet.
a Sen-jün előadásidőpontját majd jövő pénteken megtárgyaljuk.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 6 hónapja #290845 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: Fornost:
Minden szereplőtől kérem a teljes szövegtudást. Ezentúl szövegkönyv nélkül fogunk próbálni!
Szerdára ki nem ér rá? Narbeleth, várunk szobalányként!
Illetve Ratzkha meg Drizzt, meg esetleg Cue (bár rólad tudom, h nem nagyon érsz rá...)?

Megnézném a tömegjeleneteket!

ÁÁÁÁÁÁÁ töri érettségim van. :cry: .. egy szemétnek érzem magam... viszont csütörtöktől ráérnék már, akár Gondolinválogatásra is :D

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
18 éve 6 hónapja #290784 Írta: gillz
Fornost:
Minden szereplőtől kérem a teljes szövegtudást. Ezentúl szövegkönyv nélkül fogunk próbálni!
Szerdára ki nem ér rá? Narbeleth, várunk szobalányként!
Illetve Ratzkha meg Drizzt, meg esetleg Cue (bár rólad tudom, h nem nagyon érsz rá...)?

Megnézném a tömegjeleneteket!

Több
18 éve 6 hónapja #290679 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Figyelem népek!
Úgynézki lenne egy lehetőség a társaság számára.
Anyukám munkahelyén lesz gyereknap 91 gyereket kéne bábozással elszórakoztatni úgy, hogy bevonják őket a játékba. Ha érdekel valakiket (kb 3-4 emberre gondoltam) akkor szóljon nekem!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 6 hónapja #290669 Írta: Cueddo

akkor most ballagjon mindenki vidáman :) megyek énis.

mostpénteken nem lesz semmi - júniusban viszont bepótoljuk, ami elmarad, mert mégis előadásra készülünk. negyed-társasággal nem szeretnék semmiről dönteni. köszönöm, hogy szóltatok előre.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 6 hónapja #290668 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Ofcourse táncest főpróbán leszek pénteken :P (ha nem ott lennék, ballagtatnék vkit :P )
Vegytetek táncest jegyet!!! Holnap (csüt) 4-től Ajtósin, vagy a helyszínen (ott drágább)!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 6 hónapja #290625 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Én szombaton megyek ballagásra, ergo ott leszek színitoszon :D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 6 hónapja #290624 Írta: gillz
OMG! Pénteken az én húgom is ballag... :oops: szal én se tudok menni Színitoszra. Van egyáltalánolyan, aki nem ballag/tat? Az szvsz menjen egy MTTs ballagására szolidarítani :D A nevemben is...

Fornost: ma próba, 4től, illetve Peredhil amikorra elszabadul a suliból.

Válogatás: jövő hét pénteken 4ig! jó. mondjuk.

Több
18 éve 6 hónapja #290620 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Maeglin ügyében a döntés megszületett. Az érintetteket priviben és e-mailben tájékoztattuk.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 6 hónapja #290619 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Pénteken én sem érek rá, szintén ballagás miatt.
Jövőhéten Fornostra már tudok menni.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 6 hónapja #290618 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
Péntek nekem is kilőve, mindenféle ballagás miatt.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
18 éve 6 hónapja #290614 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Gillz, holnap 5-ig tudok maradni (megintcsak).
Pénteken ballagáson leszk vagy táncest főpróbán.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 6 hónapja #290608 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Sajnos most pénteken nem tudok jönni, mert az Öcsém ballag elfele. Jó szórakozást illetve gyakorlást kívánok Nektek ;)

[size=9:2tinmdgf](Cue: melyik címre küldted el? Én nem kaptam meg...)[/size]

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
18 éve 6 hónapja #290582 Írta: icke
Üdvözletem!

Köhögje már ki valamelyikőtök, könyörgöm...

icke

Több
18 éve 6 hónapja #290541 Írta: Léli
Narb, gillz!

Mikor értek rá és mikor nem...? Pontosítva a kérdés: most pénteken tudom, h nem. Jövőhét péntek? vagy szombat? Vagy rá 1 hétre? Meg kell néznünk titeket egyszerre, és sürgősen kellene időpontot keresni... Bár hogy jön a vizsgaidőszak, másnem, felmehetek hétköznap is, csak még nem tudom, mikro érek rá és mikor nem... Egyelőre nézzük meg ezeket az időpontokat.

Meglin-kérdéskörben Eryre bízom, hogy felírja ide a döntést...

Több
18 éve 6 hónapja #290499 Írta: gillz
Fornost: szerdán 4-félöttől próba ADSen. Aki ott van, azzal nézünk még nem nézett jelenetet (Barahír-szolgáló-Nainna hármas, Caltass-Nainna)

Több
18 éve 6 hónapja #290316 Írta: Cueddo

KEDVES SZÍNKÖRÖSÖK!

:arrow: aki szeretne szerepelni a SEN-JÜNben, kérem, hogy olvassa el a novellát jövő PÉNTEKRE. elküldöm a rendezői vázlatot is, amit készítettem hozzá, azt is nézzétek át!
:!: akinek nincs, de kér, az szóljon! (nem biztos, hogy tudom az emilcímét)

jövő pénteken ez lesz a fő programpont a gillz-féle gyakorlatos rész után, jól kibeszéljük az egészet.

:arrow: a JELENETEK előadásának időpontja: JÚLIUS 10., HÉTFŐ 19.00 zöldmacska. ez már teljesen biztos, le van fixálva.

a Sen-jün adminisztratív dolgait majd jövő pénteken megtárgyaljuk.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 7 hónapja #290143 Írta: Léli

gillz írta: Léli! Amelyikünk nem kapja meg Idril szerepét, az mást sem kaphat? :roll: csakmert egyikünk biztos nem fogja megkapni, és lehet, hogy esetleg másra alkalmas...

De, természetesen igen... csak nem számoltunk rá...

Jól van, akkor ezesetben a női szereplők, akiket biztosra mondtam, érezzék fenyegetve magukat, mert lehet, hogy akad még egy vetélytársuk.... :) Szóval ténylegesen véglegeset majd csak Idill-válogatás után tudunk mondani....

Bocs most rohanok, úgyhogy nem ragozom tovább/jobban/szebben/tapintatosabban/stb..

Több
18 éve 7 hónapja #290101 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Gillz!
Holnap csak 5-ig tudok maradni, muszáj próbálnom táncestre...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 7 hónapja #290098 Írta: icke
Üdvözletem!

Holnap akkor hogy-mint-mikor-hol-kivel-kiknek lesz Fornost? Csak érdekelne :P

icke

Több
18 éve 7 hónapja #290092 Írta: gillz
Léli! Amelyikünk nem kapja meg Idril szerepét, az mást sem kaphat? :roll: csakmert egyikünk biztos nem fogja megkapni, és lehet, hogy esetleg másra alkalmas...

Több
18 éve 7 hónapja #290088 Írta: Léli

Léli írta: Polgárok: Kincső és Hanna biztos, Eldamyn és Rabyn még bizonytalan a harmadik posztra

Pontosítanék. Azóta eldőlt, hogy Rabyn nem vállalja. Így hát Eldamyné a harmadik szerep ;) (ti tudjátok, hogy ki melyik polgárt próbálta... az marad mindenki, aki volt)

Több
18 éve 7 hónapja #290085 Írta: Cueddo

SYNITHOS-KÖZLEMÉNY!!!

most PÉNTEKEN dönteni fogunk az előadás-időpontokról (1. Jelenetek, 2. Darvasi): július 3. és 13. között lesz mindkét bemutató. aki bele szeretne szólni, jöjjön el!a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

(Dylan Thomas)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.160 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére