Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
18 éve 10 hónapja #281630 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek

Artemisz (Erenya) írta: Most akkor mégis Pati lesz az udvarhölgy??? Ő is tud róla?[/color]

Igen, tudok, eredetileg is ez voltam, csak aztán (még 1-2 hete) szereplők hiányában álltam be oda a szolgálók közé.

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #281624 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Ellenben Veantur tényleg lemaradt, mert én csak kopipészteltem, és nem nagyon néztem át, inkább formáztam (meg percenként lestem a vállam fölé, h nem jön-e a főnök). De nyomtatok még, azon rajta lesz, az előzőhöz meg csinálok ilyen kis pótcsíkokat Estel nevével, és felragasztjuk. Mea maxima, maxima culpa! Ígérem, ott lesz!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #281618 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

hálásan köszönöm Esgalnak, Sissnek és Kincsőnek az estéjjeli zeneválogatást, most pedig megyek aludni ;)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 10 hónapja #281612 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Artemisz: igen, Esgal kedden közölte, hogy már beírta a nyomtatandó szereplőlistára Patiszont. Sztem tud róla. De holnap tisztázunk mindent.

KELLÉKEKET LÉGYSZI HOZZÁTOK HOLNAPRA!!!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 10 hónapja #281537 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta: ALDARION ÉS ERENDIS
A tengerész asszonya

És Veantur? 8O

Ille: Óbert Anita [size=9:wlb5rx5k]( forrás: Curufinc-topic ;) )[/size]
[size=9:wlb5rx5k]Idril... öhm, ő meg Andrea asszem, de h mien...
Gandalf, te biztos tudod...[/size]

Most akkor mégis Pati lesz az udvarhölgy??? Ő is tud róla?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 10 hónapja #281339 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
uff.

A Színitoszos jeleneteket csütörtökön és szombaton próbáljuk- majd tisztelettel elkérném az Aldarionból a szereplőket, kábé egy órára csütörtökön, illetve szombaton se sokkal többre. Ha lehetne,akkor csütörtökön onnantól kezdve, h ott van tőlünk mindenki, elkerülve a tegnapi helyzetet, h kvázi csak lopni tudtuk próbára az időt.

Eldamyn: mivel nem tudtuk próbálni nélküled a Morwenest, ezért az is csúszik áprilisra. Arwenre persze még van esélyed, bár lassan Kincső is ugyanannyit próbálta, mint te... :twisted:

No, ha csak negyedórát szereplünk is, azt tegyük úgy, h érdemes legyen megnézni.

gillz

u.i.: előre is elnézést azktól, akikhez idegesen fogok szólni az elkövetkezendő napokban :P

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #281318 Írta: Cueddo

nos,

A HAJRÁ MENETRENDJE:

:arrow: január 4., szerda 16.00-18.00, Eötvös utca 24.
:arrow: január 5., csüt 14.00-17.00, ADS
:arrow: január 6., péntek 14.00-17.00, ADS
:arrow: JANUÁR 7., SZOMBAT - :!: FŐPRÓBA :!: - 10.00-tól estig, sokáig, a helyszínen

a lentebb közölt névsorba innentől kezdve még Esgal belejavíthat, ha gondolja - de ha nem gondolja, akkor minden marad így, EZ BIZTOS.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 10 hónapja #281267 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Színművek
Hümm. akkor most megyek és megtanulom a legények szövegeit is.

Több
18 éve 10 hónapja #281265 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta: Hírnökök, legények - Barna Bálint (Gandalf), Sándor András (Maglor)

Üdvözletem!

Cseréltünk Maglorral? :D :P
Erről máskor azért nekem is lehetne szólni... Oké, a döntés ellen egy szavam nincs (bokros teendőim miatt nem tudtam járni a próbákra, de tény és való, hogy nem voltam ott), csak épp egy értesítésnek örültem volna.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 10 hónapja #281264 Írta: Cueddo
ALDARION ÉS ERENDIS
A tengerész asszonya

Rendezte: Abonyi Barbara (Esgal)

ERENDIS - Rákos-Zichy Johanna (Eruntale)
ALDARION - Kovács Gábor (Cueddo)
MENELDUR - Molnár Gyula (Ery)
ALMARIAN - Kirschner Viktória (Artemisz)
ZAMÍN - Kiss Kincső (Kincső)
ANCALIME - ??? (Ille) :!: :?:
HALLACAR - Dóra Ádám (Peredhil)
HALLATAN - Friedl László (Aegnor)

Mesélő - Szabadkai Zsófia (Szofi)
Erendis szolgálólánya - ??? (Idril)
Tengerész - Friedl László (Aegnor)
Almarian udvarhölgyei - Hödl Patrícia (Patiszon), ??? (Lamy), Schuster Viktória (Narbeleth)
Ajtónálló- Tóth Gergely (Alyr)
Tündék - Czégé Dávid (Felagund), Várszegi Éva (Ring)
Hírnökök, legények - Barna Bálint (Gandalf), Sándor András (Maglor)
Ancalime szolgálólányai - Kiss Renáta (Milendoria), Tényi Adrienn (Eldamyn)
Polgárok - Fazekas Anna (Panda), Tóth Gergely (Alyr), Sándor András (Maglor)
Nemesek - Barna Bálint (Gandalf), Becze Ádám (Leguan)

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 10 hónapja #281258 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Én is kések, még nem tudom, mennyit, de megyek.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
18 éve 10 hónapja #281255 Írta: gillz
Bocs, nem érek oda kettőre, öcséért megyek. olyan három körülre célzom be magam.

Addig a jelenetekből próbáljátok Morwent, bemelegítés után. Fővesztés terhe mellett!

Több
18 éve 10 hónapja #281235 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Színművek
Legyen szíves valaki illetékes elküldeni az Aldarion szereplőinek teljes névsorát! Statisztákkal, rendezővel, miegyébbel együtt! Plíz minél előbb! ( finduilas@tolkien.hu )

Köszönöm

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
18 éve 10 hónapja #281231 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Színművek

gillz írta: juhéjj.

Színitosz:
hallottátok, olvastátok, legyen mindenki ott, aki nem, az vagy felhív engem délelőttönként délig-egyig a munkahelyemen, (FábiánÁgnest kérve, 3827596), vagy itt szól ugyanezen intervallumban.
Ha nagyon nem sikerül, felhívja egyik fórumelérő ismerősét, h írja be.

Én a holnapi napon sehol nem leszek, viszont szerdán már ott leszek.

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
18 éve 10 hónapja #281176 Írta: Cueddo

Aldarionos és színkörös népek: találkozzunk holnap 13.30-kor a mammmmut előtt, ha az nektek megfelel. úgy tudom, nincs messze onnan. és legyen ott vki, aki tudja az utat ;)

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #281175 Írta: gillz
juhéjj.

Színitosz:
hallottátok, olvastátok, legyen mindenki ott, aki nem, az vagy felhív engem délelőttönként délig-egyig a munkahelyemen, (FábiánÁgnest kérve, 3827890), vagy itt szól ugyanezen intervallumban.
Ha nagyon nem sikerül, felhívja egyik fórumelérő ismerősét, h írja be.

Panda: meg tudnád adni Icke számát? lehet, hha személyesen beszélek vele, akkortudniis fogok vmit :twisted:

Zenéket hozzátok, h össze tudjam őket vágni!
És találjátok ki, mi kéne jelmeznek, h össze tudjuk őket szedni.
Esernyőt hozok :mrgreen:

Több
18 éve 10 hónapja #281170 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Színművek
A Boldog Újévvel a LEP hajrájába érkeztünk, így a színpadi produkciók próbái és főpróbái is kissé szaporodnak.
-Technikai próba holnap január 3-án 14-19-ig a Millenárisban. Találkozó pontosan 13:45-kor a Millenárisban, a Teátrum (második épület) fedett szabadtéri színpadánál. A próbák párhuzamosan több helyszínen mennek majd, a színpadi próba sorrendjét ott megbeszéljük.
-Próba január 4-én szerdán 16-18-ig Budapest, VI. ker. Eötvös u. 24., ahol a közgyűlés is volt
-Főpróbák január 7-én szombaton előreláthatóan délelőtt 10-től sokáig, vagyis látástól-mikulásig. A szombati próbák helyszínét szerdáig megbeszéljük.
Pihenjetek ma este, mert holnaptól egymás orcáját nézzük a hét nagyrészében :twisted:
Mindenkinek jó próbákat és sok energiát a mostani hétre!

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
18 éve 10 hónapja #281166 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Színművek
Millenárisra 2- 7- ig lehet menni holnap.
Az eddigi hozzászólásokat összesítve, Aldarion legjobb esteben kb 3- tól tud elkezdődni, előtte lehetne kicsit színkör- jelenetezni. Vagy ha már elkezdjük, végig is csinálhatnánk. Gillz? Mennyi idő kell kb? És mennyi kell az Aldarionnak?

A héten nekem próbálni már tulképp tökmindegy, melyik nap, délután. Összeszedem a szereplőimet.

Levadásztam Icke számát, írtam neki sms- t, valahogy majdcsak reagál.

Több
18 éve 10 hónapja #281161 Írta: gillz
Valakiel tudja érni Ickét? Jó lenne megtudni, vállalja-e még a szerepét a jelenetben...

Több
18 éve 10 hónapja - 18 éve 10 hónapja #281160 Írta: Cueddo

Póktól meg kéne kérdezni, pontosan mikorra lesz beosztva főpróbázni az A&E, meg a színkör. jó lenne egymás után.

legkorábban 4-én délután 4-5-től érek rá próbálni, onnantól kezdve viszont 5-én de-koradu., 6-7-én egésznap is.

(Dylan Thomas)

Több
18 éve 10 hónapja #281140 Írta: Kincső
Egen, ideje lenne eldönteni, lesz-e holnap próba :roll: :?

Több
18 éve 10 hónapja #281136 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Színművek
Öhm.. nem akarok beleszólni, de végülis akkor lesz hnap próba? Ha vki illetékes meg tudna majd dobni egy smssel, privivel, emaillel (lehetőleg smssel), hogy mi lészen, azt megköszönném. Végülis csak egy udvarhölgy vagyok, de szeretnék ott lenni mostmár a maradék próbán, ha már voltam olyan rossz és kihagytam a statisztapróbát.
Köszi és boccs!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
18 éve 10 hónapja #280996 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek

Alyr Arkhon írta: Egy levelet bevállalok, mint mondtam, és bármennyi pecsétet, de csak G betűm van.

Akkor Meneldur lemondólevelét írd meg.
A többit meg pecsételd le, a betű messziről nem látszik :)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 10 hónapja #280986 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Színművek

Ery írta:

Cueddo írta:

ja, és Aldarion: KELLÉKEK!!!

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #280976 Írta: Kincső
Remzy_mama, privi ment

Zamínnak én viszek egy ruháskosarat is, mert a seprés meg felmosás unalmas :twisted:

Több
18 éve 10 hónapja #280970 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső (Thilanna) írta: Remzy_mama, a saját kellékeimet (=Zamín) én vállalom, úh. azzal ne fáradj. (Kivétel ha kocsival mégy/jössz :P )

Nem tudom mik a te kellékeid, de kocsival megyek, gondoltam elfér.

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 10 hónapja #280969 Írta: Kincső
Remzy_mama, a saját kellékeimet (=Zamín) én vállalom, úh. azzal ne fáradj. (Kivétel ha kocsival mégy/jössz :P )

Akkor sürgönyösen tudni kéne, tényleg nyitva-e az Ajtósi 2-án, és tudunk-e próbálni. :idea: Cue, utána tudsz kérdezni?

Több
18 éve 10 hónapja #280930 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
Narb: kb. 10x10x30 cm, a színt, kivitelezést rád merem bízni ;) azért kell nagynak lennie, hogy messziről is látszódjon, mi történik a színpadon. ha akarod, át is méretezheted belátásod szerint. legyen néki fedele, hogy ne látsszon, hogy igazából nincs is benne annyi minden :)

nyüff.. akkora doboz, az dárga lesz...
hmm-hmm :roll:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
18 éve 10 hónapja #280927 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Január 3-án 13:35-ig van órám Dunakeszin. Ha minden jól megy és sikerül elérnem a 13:45-ös vonatot akkor is leghamarabb 14:45 körülre érek oda.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 10 hónapja #280925 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
facsemetét, babérkoszorút szerzek. továbbá készülnek a jelmezek. Erősen minimalista lesz - ha Tolkien bácsi nem szégyellt visszanyúlni az ókorba, akkor én sem. lélekben a római ill. a kelta cuccokra tessék készülni. ha rémes az összkép fejben, mondogassátok azt, mint a bölcs papagáj a macska szájában: nem beszarni, nem beszarni...

amit kérek.

udvarhölgyek (meg minden női személyek), szerezzetek kölcsön némely fukszot, azt ne kelljen gyártani. feltűnő láncok, fülbevalók, diadémok, miegyéb. ha netán van otthon lepedő, vég anyag,amiben szívesebben pompázátok, mint abban a ki-tudja-miben, amit én adok rátok, vállalkozó kedv alapon csinálhattok. oldalt összevarrod egy darabon, meg vállnál, oszt kész. jöhet rá öv. meg kendő. vég selyem. amit gondoltok.

férfiúi egyének, ti szerezzetek be homogén színű nadrágot, bármilyet, de legjobb, ha nem élrevasalt, és ha nem kék farmer. szürke, fekete, barna, drapp, urambocsá zöld. ilyesmik. meg egy-egy fölös bőröv sem árt. cipőnek vagy valami sarufélét, vagy szintén homogén fekete v. sötét cipőt. ne lakkcipőt, ne edzőcsukát.

másik.

keddi próbán legnagyobb sajnálatomra nem tudok ottlenni. dolgozom ötig, legjobb esetben fél ötig. nem tudom, odaérek-e a végére, de valsz nem. azt kérném tőletek, hogy menjetek, és próbáljatok, lehetőleg technikával (Eryt és másokat ellátok majd utasításokkal), és kérlek titeket, ne csússzatok szét. saját érdeketek. bízom benne, hogy menni fog annyira, hogy távolmaradásom nem fog hátráltatni. ha figyeltek egymásra, és nem koncentráltok minden más felé, nem fog szétcsúszni.

sok szerencsét.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.112 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére