- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Cueddo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Narb: kb. 10x10x30 cm, a színt, kivitelezést rád merem bízni azért kell nagynak lennie, hogy messziről is látszódjon, mi történik a színpadon. ha akarod, át is méretezheted belátásod szerint. legyen néki fedele, hogy ne látsszon, hogy igazából nincs is benne annyi minden
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Narbeleth
- Nem elérhető
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
LEP után elkezdeném a Fornostot, úgy késüljenek az érintettek. Majd kiírom, mikor/hol, lesz egy megbeszélés/ olvasópróba, illetve valószínűleg meghallgatás is, mert még nincs minden férfiszerepre színészünk
Illetve a Színitoszos jeleneteket formáljuk a tavaszi színielőadásra.
need more brainz. yourz. now.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Cueddo írta: ja, és Aldarion: KELLÉKEK!!! ismét, újra, mégmindig. bárki, aki olvassa ezt, legyen szíves, segítsen beszerezni, kérdezősködni, ki, hol, mit tud szerezni. ugyanis Eruntale nyakláncát meg a levelet kivéve nincsenek kellékeink. csak hogy szembesüljünk a tényekkel.
Bár már egyszer leírtam, leírom újra, hogy mit viszek:
. dobozok, ládák (térelemek?)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- gillz
- Nem elérhető
Csak 3,5 év alatt tapasztaltam itt az MTT-ben, hogy az olyan dolgokból, amikre nem mondják, h. "ekkor és ekkor itt és itt", nem lesz semmi, vagy csak nagyon lassan lesz...
teszek az MTT mentalitására*. félkettőkor a Kálvinon. És köszi, h smsezel én elvállalok sokmindent, de telefonálást nem.
Lamy: akkor pénteken gyere, ha tudsz majd még értesítünk
Ja, ne számítsunk arra, h pntek déllőtt mindenre jut idő... mert nem fog. a jövő héten mégkevésbé.
*A színitosz nem emtétés cucc, másrészt meg elegem van abból, hogy a résztvevők nem figyelnek oda. Vagyis csak egy kis részük.Aki elvállal valamit, az csinálja, és ne kifogásokat keressen. Ez mondjuk pont rád nem vonatkozik, meg azokra, akik jeleztek.
Felelősséggel tartozik az összes szereplő, nem csak az előadásért, de a próbákért is! Ez van.
Cueddo: broskancsót asszem tudok hozni, othhonról elkérem, fakupám nincs mellé, de törhető és tűrhető kinézetű borospohár van a kncsóhoz, kerámia, sztem beleillik a képbe.
- Ery
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
én is vizsgázom, úgyhogy az én időtartalékaim is igencsak végesek, ezért húzódozom az üveghegyentúltól. én spec nem tudok rászánni mindennap három órát a békávéra meg az Aldarionra a mostani időszakban.
PÉNTEKEN színkörösök találkozzunk Dózsa-metrókijáratnál 9.00-kor, és 12.00-ig tudunk nálunk próbálni.
az Ajtósi másodikán kinyit. ha nem másodikán, akkor harmadikán biztos, mert akkor be kell mennem vizsgázni. erősen javaslom, hogy oda menjünk, mert az legalább félúton van mindenkinek.
ja, és előre kiírom, hogy mindenki tegye szabaddá magát:
JANUÁR 3., kedd 14.00 - Millenáris
ja, és Aldarion: KELLÉKEK!!! ismét, újra, mégmindig. bárki, aki olvassa ezt, legyen szíves, segítsen beszerezni, kérdezősködni, ki, hol, mit tud szerezni. ugyanis Eruntale nyakláncát meg a levelet kivéve nincsenek kellékeink. csak hogy szembesüljünk a tényekkel.
(Dylan Thomas)
- Lamy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Most akkor akkor mi van? Mert én bár kaptam Kincsőtől valami SMS-t, amit nem tudtam elolvasni, mert csak 3 db szép kérdőjelet írt ki a telefonom. Netet meg ritkán nézek itthon.
A holnap nekem tuti nem jó, pénteken meg most akkor mi is van?
/me teljesen össze van zavarodva és bűntudata van, hogy nem tanul eleget a nagy-nagy vizsgájára
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sztem fel kellett volna hívni Eruntalét, és menni Üveghegyentúlra, ahogy azt tegnap javasoltam.
De asszem mostmár veszett fejsze nyele
Megyek holnap f2-re Kálvinra, és küldök sms-eket másoknak is, h. jöjjenek.
Pénteken viszont legyen színkör ÉS Aldarion is, pls!
Aldarionnak még a dec.31. délelőtt is szóbajön... 10-13, Üveghegyentúl?
[size=9:39m9dp64]Narb, körsms volt, "külddtovább" címen, csak én pl. nem tudtam, ki nem kapta meg, úh. találomra küldtem... úgylátszik statisztákig nemigen jutott, bocsi. [/size]
Gumipók írta: Pár fontos infó.
(...)
Annyit tudtunk intézni, hogy lesz egy nap amikor próbálni bemehetünk és minden mást is akkor tudunk megtervezni. Dekor, árusítás, játékok...szóval mindenhez a helyszint akkor tudjuk összerakni. Ez az alkalom JANUÁR 3. lesz. az időpont még nem fix. de én azt kértem, hogy hamár így alakult akkor legalább az egész délutánt szánják ránk. Nemtudom még mit fognak szólni, de egyelőre készüljünk úgy, hogy aznap 14-19 óráig ott lehetünk. Bármilyen szinpadi toszt is akkor lehet elpróbálni technikával.
Ugyan még nem tudjuk, hánytól hányig, de ez ugye mindenkinek a tudatába eljutott?!
A színpadi próba szvsz jelmezes, kellékes kellene legyen!
Esgal a technikusnál ügyel vagy a színpadnál? És megvan h. ki lesz a másik ügyelő?
Emiatt a jan.3-i időpont miatt javasolnék január 2-án* egy ÖSSZPRÓBÁT, mégpedig Üveghegyentúl! Ezt is jó lenne jelmezekkel, kellékekkel, vagy legalábbis ekkor összeszedni másnapra a dolgokat. (Ha emiatt még a héten kell raktárba menni cuccért, szóljatok. )
[size=9:39m9dp64]* Tudom, a "kórus" is ekkor próbál, de megkérjük h. ne ütközzék a kettő.[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Gillz, Te komolyan gondolod, h. téliszünetben mindenki minden délelőtt néz netet, és párórával előbb meg lehet szervezni a próbákat, telefon nélkül?! 8O
Legalább egy nappal előbb, plíz
Aldarionnál is lehetne kérni ilyet? körtelefon, ilyesmi? hha hirtelen változtatás van.. mert sokat lógok ám a neten, de azért nem nonstop
Köszi!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- gillz
- Nem elérhető
Mivel senki nem szólt nekem, h hol és mikor, gondoltam, mihelyst nethez jutok, nekiállok szervezni.
tegnap már elkezdtem, az egy nap volt előre... (és egy jelenetből elég egy ember is beszervezni magához a többit...), sőt, este is volt. Nekem az elég lett volna, ha Pandán kívül más is jelzi, h mikor ér rá.
és szerintem mindenki tudja, h most próbát szeretnénk tartani, tehát valahogy utánaérdeklődik, ha érdekli a dolog.
még van holnap, meg péntek. ennyi. mivel nem tudok felajánlani semmit, ha más nincs, találkozunk mondjuk a kálvinon félkettőkor. mindenki szöveggel.
- Kincső
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Úgyhogy jelentkezzetek. olyan kettőig vagyok neten. Ha senki sem szeretne próbálni, akkor nem lépünk fel...
Helyszínre van valakinek ötlete? Ja, most kettőig telefonon is elérhető vagyok (munkahelyi szám: 3827596), Fábián Ágnes
Az is jó, ha mondjuk a monológosokkal megnézzük végre a jelenetüket... sőt.
Sőt, leírom inkább, miket szeretnék a héten látni:
Tuor
Earendil
Morwen-Nienor párbeszéd, Morwen-őr
Vanimelde-férje, Vanimelde-nemtomanevét C
Lobélia-hivatalnok
Teljes jelenetben: Lamyét tisztázni.
Összepróbálni az összes többit.
Ezekhez elég lenne olyan hely, ahol nyugodtan felemelhetjük a hangunkat
Ne péntekre hagyjátok, mert nem lesz elég az időnk.
uff
gillz
- Cueddo
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Hannának nem jó a holnap délelőtt. Semmiképpen.Cueddo írta:
vagyis mégse, határozott leszek, mivel kevés az idő.
szerdán 10.00-kor találkozzunk a Dózsa György úti metrómegálló kijáratánál, 12.30-ig tartjuk a dolgot; ne késsetek - aki késik, mindenki idejét rabolja. kezdhetjük korábban is, csak Eruntaléval nem szeretnék kitolni.
- Kincső
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Viszont asztali próba is megéri nekünk is.
Ma elképzelhető lenne valahol ilyesféle? Akár az is jó, h egy jelenetbe való szereplővel ülünk le. vagy megnézzük a monológokat, vagy akármi.
Icke? vagy mostanság? Veled nagyon kéne a jelenetünket!
Ki az, aki ráér ma délután? (Persze hely is kéne hozzá, nálunk hely lenne kicsi, de sajnos sokan vagyunk otthon.)
Amúgy holnap is,meg holnapután isráérek, pénteken kiveszek szabadnapot, hogy tudjak menni délelőtt, és akkor Aldarionosakkal együtt is lehetünk
- Cueddo
- Nem elérhető
akkor gyertek hozzánk, van egy átépítés alatt álló szoba, kb. akkora, mint az üveghegyi javasolnám a délelőttöket.
rendezők bökjenek rá egy napra.
vagyis mégse, határozott leszek, mivel kevés az idő.
szerdán 10.00-kor találkozzunk a Dózsa György úti metrómegálló kijáratánál, 12.30-ig tartjuk a dolgot; ne késsetek - aki késik, mindenki idejét rabolja. kezdhetjük korábban is, csak Eruntaléval nem szeretnék kitolni.
egyébként ha jobban belegondolok, még a színkör számára is van értelme eljönni. pénteken akár 9-kor kezdhetünk.
(Dylan Thomas)
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső (Thilanna) írta: Én ezt javasolnám a színkörnek, ha Eruntale megengedi
(de akár az Aldarionnak is)
megengedi.. feltéve, ha vállaljátok az átlkelést az Üveghegyen
Aldariont meg mozgással is kéne, , asszem, mert azzal is vannak problémák.. csak szóljatok egy-két nappal előtte
meg ha itt kint próbálnátok, a saját érdeketekben is, különben nem lesz felfűtve a ház, és sok pici jégkocka lesz mindenkiből
- Kincső
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Aldarionpróba: ASZTALI PRÓBÁT javaslok a 2 ünnep közöttre, azaz mozgás nélkül, de teljes beleéléssel, hangjátékszerűen.
Színkör: ehhez sajnos mozogni kell. meg kéne kérdezni a tünctánctermet. vagy nemtom. próba kéne. vagypedig: január első hetében belezúzni.
(Dylan Thomas)
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Hát, már olyan is elhangzott, h. 2ünnep közt nem lesz Aldarion-próba. De ha lesz is 1-2, akkor sem mind a 4 nap, mydear színkör...
tudom mydear Kincső
keddcsütörtökről hallottam. csak arra céloztam, amikor egyszerre lennének, akkor legyünk közel.
amúgy ha más nincs, jó valakinek a lakásán is (aghol azért nem zavarunk sok embert), kis helyen is tudunk próbálni, csak ne legyenek tanúk, mert az erős gátlás sztem :nrgreen:
- Kincső
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Igen, jövő hét keddszerdacsütörtök péntek. Aldarionnal párhuzamosan, az lenne az ideális, ha mellette egytteremben mert akkor cserélgethetjük a szereplőket.
- Panda
- Nem elérhető
Helyszín is kellene hozzá, agyaljatok gyorsan, hogy mikor hova mehetnénk. Aldarionosok, ti hova mentek? Esetleg odacsapódnánk...
Szöveg legyen meg mindenkinek, és küldje is el azoknak, akik szerepelnek a jelenetben és mindenki tanulja meg.
Öh, ennyi. By Gillz.