Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 7 hónapja #253492 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
hátööö. Szíriusz? vagy Cdfű? vagy vagy... más ötlet?

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja #253488 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Színművek
Négykor, Astoria? Vagy ha túl drága, tőlem lehet máshol. Úgyis odatalálok, nem ráztok le, háhh! Egy Boszorkányúr (mit egy, A Boszorkányúr) megtalál bárkit, hehe..
(kisandít Gillz felé-DM, dobjak a tízoldalúval, hogy tényleg megtalálom-e? :P )

Dreamer

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 7 hónapja - 19 éve 7 hónapja #253483 Írta: gillz
Ery: Átjáró nap asszem.

Fornost megbeszélés szerdán, nekem hatra a BME-n kell lennem, tehát olyan Kálvinteres, vagy Móriczos beülés valahová négytől?

Több
19 éve 7 hónapja #253473 Írta: Dreamer_KF
Üdv!

Rövidebb beszédtech? Támogatom.

Őőő, Gillz, azt ígérted, hogy felírod a fórumra, hogy szerdán mikor és hogy a Fornost.. Akarok-e angolt korrepetálni, vagy nem szerda délután? Ez itt a kérdés... :roll:

B.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
19 éve 7 hónapja #253456 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Khöm. Hol is kellene fellépnünk?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 7 hónapja #253450 Írta: gillz
KHE allert!

Fel kéne lépnünk olyan két hét múlva! Ezért szeretnék sürgősen visszajelzést minden szereplőtől, h tudja -e vállalni a május nyolcadikát asszem (ugye Gumipók?), vagy valakit kell szerezni a helyére. Azt hiszem, a sürgős felfrissítő próbákta talán Színitosz végén tudnánk megejten, vagy kérek más ötleteket.

Más: ahogy elméztem, kicsit sok volt pénteken a népnek ez az időtartam... Ezért asszem maradunk az egy órás, kb. 5ig tartó beszédtechnikánál, és most még asszem rövidebb lesz az egész, de majd még kiderül gyorsanjól :D

Több
19 éve 7 hónapja #253192 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Színművek
Jah és most szólók előre, hogy május 6-án szintén nem tudok majd menni mert ballagásra megye k: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 7 hónapja #253169 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
bocsi, én sem tudtam menni.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 7 hónapja #253141 Írta: Rabyn
Üdv
ne haragudjatok de ma nem tudok menni! ezermilio bocsánatom érte!!

Több
19 éve 7 hónapja #253065 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

ezen a héten & jövő héten csak 5-ig tudok maradni, vagy méginkább 3/4 5-ig, mert fél 6-ra otthon kell lennem.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
19 éve 7 hónapja #253017 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Színművek

Laurelen írta:

Alyr Arkhon írta: nem szemrehányó.
Cseppet se nem.
Hálás köszönő hangsúllyal.

Van jobb dolgom is mint kitrolizni a világvégére.

Total OFF, de nem a világvége :P elitista töriszakos.

Nézőpont és utastársak kérdése.
Mindig vannak annyira érdekes utastársaim, hogy inkább mennék gyalog.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #253012 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Színművek

Alyr Arkhon írta: nem szemrehányó.
Cseppet se nem.

Total OFF, de nem a világvége :P elitista töriszakos.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
19 éve 7 hónapja #252942 Írta: Dreamer_KF
www.momentantarsulat.hu

A profik. És agybajosak is..aki el tud jutni az előadásaikra, az nagyon szerencsés:)

B.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
19 éve 7 hónapja #252920 Írta: gillz
Ami biztos, hogy holnap égykor elkezdjük a Színitoszt :D

Rabyn: jobb, ha az elején beszélünk, és utána a kombináltabb dolgokat, de lehet, h még jut neked is beszédgyakorlatból :P

Több
19 éve 7 hónapja #252914 Írta: Dreamer_KF
Ujjujujjj

bonyolódik a helyzet...Jegyezzétek meg, hogy a rendes Álmodók még az órarendjüket is alig képesek megjegyezni, nemhogy ezt a 2x45 perces vackot.. Mindegy, döntsétek el, nektek mi fekszik igazán, oszt majd tájékoztassatok. Én bírom a strapát. Még:)
Cue-nek igaza van, hogy senki nem fog gyakorolni, ha nem rendszeres a cucc. Mindegy. A ti dó´gotok. :twisted:

Azért ideírom, hátha olvassa vki:
HOLNAPI PROGRAM:
-Aki nem hozza magával a verseket( Szegény lókupec nyöszörgése már nem nagyon kell), annak kukorica a sarokban. Vagy ha lány, akkor elbeszélgetünk valamiről egy csöndes helyen...hehehe...
-Szóval J. Attila vers gyakorlás, Dsida gyakorlás. Aztán egy kis hangsólyozási gyakorlat. Olyan szöveget hozok, hogy csak a hangjátékotokkal lesz értelme. Máskülönben zagyvaság lesz az egész.
-És láss csodát: A sokat emlegetett Esti kérdés is előbújik a szekrényből. Addigra már nem okozhat problémát. :P

Na, én leléptem

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
19 éve 7 hónapja #252880 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Színművek
Egy ismerősömnek megígértem, szal:

www.renegat.fw.hu/mindenfele/darab.jpg

Ez egy amatőr társulat, de mégsem csak az. Aki tud, és ugye érdekli is valamennyire, az mennyen' el rá és kész :) .

Több
19 éve 7 hónapja #252877 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Színművek
Najén most nem megyek szinicuccra...meg egy darabig abszolute nem. Nem lesznek jók a péntekek. Ez van. Később meg nemtom.

Több
19 éve 7 hónapja #252817 Írta: Alyr Arkhon
nem szemrehányó.
Cseppet se nem.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #252807 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Tisztán emlékszem, hogy eredményhirdetés után gillz azt mondta, hogy "szerdán találkozunk itt", a fél öt és az öt között vacilláltam... Na mindegy.
Alyr, ha ez szemrehányó hangsúllyal íródott, akkor legközelebb nem küldök... :P Utazgass csak fölöslegesen :twisted:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 7 hónapja #252761 Írta: Rabyn
Lenne egy óriáis életbevágóan fontos kérésem!!

Most pénteken nem lehetene hogy 5 előtt ne beszédtchnika legyen? Hanem az öt után legyen?
nagyon megköcönném: )

Több
19 éve 7 hónapja #252752 Írta: Alyr Arkhon

Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!

Jó, akkor ne legyen próba :D Írok Alyrnak SMS-t, remélem, megkapja... Ha nem, max felhív valakit :twisted:

icke

Hálás köszönetem az sms-ért.
Latinóra közepén kaptam meg.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #252748 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
hát az így most, bocsi, de télleg úgy volt, hogy nem lesz Fornost-próba.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
19 éve 7 hónapja #252721 Írta: gillz

Dru írta: Ok, köszi a gyors reakciót. Dreamernek szólt vki?

ő nem ér rá, ha jók az információim, tehát nem is jött volna :D

Több
19 éve 7 hónapja #252720 Írta: Dru
Dru válaszolt a következő témában: Színművek
Ok, köszi a gyors reakciót. Dreamernek szólt vki?

Több
19 éve 7 hónapja #252715 Írta: icke
Üdvözletem!

Jó, akkor ne legyen próba :D Írok Alyrnak SMS-t, remélem, megkapja... Ha nem, max felhív valakit :twisted:

icke

Több
19 éve 7 hónapja #252712 Írta: gillz
akkor Alyr? :D ne legyen próba. Max., ha Alyr addig nem jelentkezik, kimegyek az ADSre...

Több
19 éve 7 hónapja #252711 Írta: icke
Üdvözletem!

Mégpedig öt percen belül, mert akkor még visszasunnyogok órára, de ha fölöslegesen lépek el, mérges leszek :evil: :P :)

icke

Több
19 éve 7 hónapja #252710 Írta: gillz
Ha vki el tudja érni Ickét meg Alyrt... nem hinném, h más is tudna a próbáról... (nekem nincs telefonom)

Több
19 éve 7 hónapja #252709 Írta: Dru
Dru válaszolt a következő témában: Színművek
Na, akkor döntsük el gyorsan, mert ha nem lesz, akkor feleslegesen rángatom haza a párom a melóból...

Több
19 éve 7 hónapja #252707 Írta: gillz
8O most lesz Fornost próba? Nem abban maradtunk, h ezen a héten még nem? 8O Én határozottan arra emlékszem, h végül nem egyeztünk meg a mostani szerdában... Mondjuk akkor kimászom az Ajtósira, de ez inkább megbeszélés-féle ügy lesz. Nem hinném, h minden érintett tud róla pl. Meg van olyan is, aki nem ér rá...

Pénteki csoportbontás: mivel mostmár nem kell Fornostolni utána, ezért nyugodtan rászánhatjuk azt a 90 percet. ez azt jelenti, h fél hatkor szünet, és utána pedig más színészi cuccok.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.052 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére