Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Laurelen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
természetesen nem, de ha ragaszkodsz hozzá betanítok neked mondjuk egy fore-2-3- skip-sasszé-spin-2-3-step-hop-click-up-2-3-t. szép bevonulás lenne egy vak valának...Felagund írta: Lau: Ugye ez nem jelenti azt, hogy a Valáknak tánclépésben kell bejönniük??? 8O
Ugyan furcsán festene egy ugrándozó Halál (Mandos)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
(két verzió az egyik, amikor először jönnek be Melkorostul, és egy másik, amikor általában bejönnek)
remélem elnyeri majd tetszéseteket.
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Minden Feanorosnak!!!! A holnapi próba helyszíne változott, mert a Corvinban zárt körű rendezvény van, ezért Anánál lesz a próba!!!! Ugyhogy hozzá kell menni fél 9re, aki nem talál oda, vagy aki esetleg ezt nem olvassa, azt Brandir összeszedi a Corvin előtt, és együtt mennek Anához! Ne késsetek, mert a Corvin előtt csak 3/4-ed 9ig várnak!!!
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Jó! Remek!Nólindir írta: Helyesbítés: Most beszéltem az egyik sminkes lánnyal, mégis tud jönni szombaton a Corvinba.
Akkor várjuk őt szombaton, és megbeszéljük a részleteket!
Köszönjük a segítséget Nóli! És természetesen rád is számítunk szombaton:-)
Néhány ezer forint pedig bizotsan akad a sminkcuccokra, de akár össze is dobhatunk rá egy kevéske összeget.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
30 ember nem probléma nekik, főleg, ha akadnak lelkes amatőrök, akik az egyszerűbbekben tudnak segíteni. (Ilyen meg úgyis lesz, ahogy írjátok...)
Az alapanyaggal az van, hogy ők hoznak egy "adagot", de mivel nem pénzért csinálják ugye, hanem mintegy magánjellegű szívességként, ezek az ő saját magánkészleteik. De szerintem össze tudunk mi dobni egy nagy csomó sminkcuccot, és akkor mindenből lesz bőven.
Corvinba most szombaton úgy néz ki, nem tudnak jönni, de jövő héten, vagy utána biztosan, még ezt úgyis lefixáljuk velük.
Na egyelőre ennyi. Extravagáns, feltűnő, egyedi ötleteken viszont lehet gondolkozni a főbb szereplők arcához!
argh
- kriszana
- Nem elérhető
wow! Remek!Nólindir írta: Emberek, jó hír:
Két "papíros", profi sminkes ingyen vállalja a LEP-et!
Csak az a kérdésük, hogy kb. hány főt kéne sminkelni?
Összesen kb 30 ember lesz, akinek mindenféle sminkeket kell csinálni.
S a "nagy" (értsd: profi, fontos, szuper) smink kellene kb 10 szereplőnek. Az összes előadást beleértve. Na jó, lehet, h 12-nek.
Az egyszerűbb sminkeket mi is el tudjuk készíteni magunknak, csak legyen alapanyag.
Bevállalják? Komolyan! Ez fantasztikus.
Kéne velük találkozni előtte. Mikor érnének rá? Esetleg szombaton a próbára nem tudnánk odajönni a Corvinba? Vagy utána?
A te ismerőseid Nóli?
Előre is köszi mindent!
k
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
A fobb karaktereket mindenkepp valami egyedi sminkkel (Melkor, Ugoliant, Feanor stb.)
A valaknak ugy agye-bugyesz lehet valami egyseges, meg a tunde nepeknek is valami egyseges.
A Nagy Humorosrol nem tudok mit mondani, mert nem ismerem se a tortenetet se a szereploket.
A HC-hez nem kell nagyon szepre csinalnia sminket. EGy allando lesz az Aragorn, Arwen, Eowyn, Frodo meg Samu (e kettonek nem is kell nagy smink). A tpbbi HC-s szereplonek meg valami alap smink.
Amugy szerintem mindenkinek kene valamilyen alap smink.
Ha kell, tudok nekik segiteni a tomeges sminkelesben mindenkeppen (lehet hogy meg az egyediben is, ha megmutatjak mit hogyan).
Beleg
Nólindir írta: Emberek, jó hír:
Két "papíros", profi sminkes ingyen vállalja a LEP-et!
Csak az a kérdésük, hogy kb. hány főt kéne sminkelni?
- Felagund
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Ery
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Laurelen
- Nem elérhető
Nólindir írta: Nekem lenne sminkesem (nem tudom, mennyire profi, de valami papírja van, az biztos), csak még meg kell kérdezni, hogy vállalja-e...
nagyon jó lenne!
kérdezd meg hogy elvállalná-e ingyen... pontosabban Tolkien iránti szeretetből?
- Ery
- Nem elérhető
kriszana írta: Helyesbítés: Ery és kéne a csütörtöki próbára és Felagund is, mint Mandos, ha tudtok jönni.
Úgy tűnik, hogy tudok jönni. A hugom szombatra kész lesz néhány sminktervvel: a Valáknak, a "népnek" és Nekem.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Julcsi_
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
A sminkelés: igen, dolgozunk az ügyön. Valószínüleg mindhárom csapatnak (a NHE+feanor+HC) egyazon sminkese lesz. De azt hiszem, több emberre lesz szükségünk. Úgyhogy akinek van ebben tapasztalata/gyakorlata, és kedvet is érez magában, az szóljon.
Legalább 1 profi sminkest kell keressünk.
Én tudok sminkelni, de annyi festék nincs a világon, ami elég volna az egész bagázsnak... Mindegy. Ezen még elrágódom kicsit.
Akkor csütörtökön várom: Aeglost, Eryt, Cueddot, Leguant, Brandírt és Felagundot. Ha valaki nem tud pont 6ra jönni, az sem baj. Jöhettek akár 7re is.
- Laurelen
- Nem elérhető
Ery írta: Lassan el kellene gondolkodnunk a sminkek felől is nem? Hajfestés, parókák, "vakolat" .
igen, csatlakozom az előttem szólóhoz. javaslom, hogy ha szombaton próba után van idő ezt beszéljük meg!
addig is: ismer valaki olyan sminkest/sminkelni tudó személyt aki elvállalná a festegetést a lepen? : nem kell profi csak legyen egy kis gyakorlata és legyen többen. (én spec szívesen sminkelnék, csak nem hiszem hogy lesz időm rá két táncikálás közben...)
- Ery
- Nem elérhető
- Finwe
- Nem elérhető
Bocs, hogy úgy eltűntem, de rengeteg dolgom volt és úgy láttam, hogy végül is nékülem is nagyszerűen mennek a próbák. Azért persze szólhattam volna, úgyhogy ezért bocs Kriszana, megértem, hogy zokon vetted. Sajnálom!
Ha kell segtség azért szóljatok
Ami a nagy humoros előadás díszleteit illeti, Gumipók megcsináltatja a paravánokat, és miután kész lesznek, be kellene festeni, ehhez kéne egyrészt terem, másrészt legalább két segítő kéz. Aki tud segíteni az írjon nekem privit. Ja és egyúttal a Feanoros színdarabra is csinálnánk egy csomó ezüst,- és aranylevelet.
Tehát emberke és terem kerestetik
Ami a világítást illeti én már rég találtam egy céget, ahonnan lehetne bérelni de hallom, hogy most mást is talált valaki. Kriszana azt mondta, hogy tájékoztat ennek az áráról és majd az olcsóbbat válasszuk.
Finwe
- Aeglos
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
Jó próba volt szombaton.
A héten ismét 2, azaz kettő darab próbánk lesz:
Csütörtökön 18:00-19:30ig nálam. Akit elvárok erre a próbára: Aeglos, Leguan, Cueddo és Brandir
Szombaton 8:30 Corvinban összpróba mindenkinek! Táncosoknak és statisztáknak egyaránt. Beleértve Esgalt is!
- kriszana
- Nem elérhető
Örömmel jelentem, hogy túl vagyunk az első olyan "valás" próbán, ahol MINDEN szereplő jelen volt! Ez nagy szó. S ami még jobb, hogy kivétel nélkül mindenki nagyot alakított!
Köszönet érte
Beleg, én bár nagyon szívesen mennék, sajnos 5ig dolgozom. És nincs ilyen jó fej főnököm távolról se...
Találkozunk szombaton 8:25kor a Corvin mozi előtt. Legyetek pontosak!
Egészen fél 12ig próbálunk.
kriszana
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Bocs mindenkitol hogy privat ugyrol irok de picit talan kapcsolodik ide is.
Most kaptam az emailt a sziniiskola igazgatojatol hogy az Utolso Csepp Fesztival keretein belul holnap az Odeon moziban leadjak azt a kurzusfilmet amit tavaly keszitettunk a csoportunkkal a filmes kurzusunkon.
Ha raertek es van kedvetek, menjetek nezzetek meg.
En is megprobalok, de kerdes hogy elenged-e a fonokom. Jo lenne mert meg nem lattam a filmet en sem
Szoval a reszletek:
Rundo (kurzusfilm)
2003. november 28. péntek 14.30
Odeon Lloyd mozi
(Bp. XIII. Hollán Erno u. 7.)
Allitolag ingyenes a belepes.
WOW, es a kedvenc fonokom epp most mondta hogy termeszetesen elenged, nem is kerdes 8O
Szoval holnap az Odeonban 14-kor
Ki tud jonni?
Beleg
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Asszem Leli mar intezkedik ez ugyben, szerintem nemsoka ertesiteni fog.
Egyebkent miota utoljara voltal megvaltoztak itt kicsit a dolgok.
Ebbe a topicba egyelore csak a Feanor c. darabbal es kesobb a Turinnal kapcsolatban irunk hozzaszolasokat.
Ami a HC-s (Hungaroconos) es "torpos" eloadast illeti, azt a Humoros Eloadasok c. topicban szoktuk egyeztetni-kivesezni.
Rakd be lecci oda is a hozzaszolasodat.
Szerintem ne fujd le a szerdat, en pl. tuti tudok menni de csak kb. 5-re
Node ezt folytassuk a Humoros Eloadasokban ...
- Vénia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
HA lesz próba. Mert mástól nem kaptam visszajelzést és névlistát sem. Jó lenne tudni, hogy holnap bemenjek-e a suliba, mert nem lesz tanítás és potyára nem szeretnék odamenni és gondolom, más sem!
Még este telefonon megérdeklődöm, hogy mi várható, de ha nem kapok névlistát és időpontot (?-6-ig), akkor a holnapi próba lefújva!!!
"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"