- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Galadh,értem én, hogy buli lesz és hatalmas - hisz én is ott leszek! De Cueddonak igaza van, készülünk a LEPre, ami bizonyos kötelezettségekkel jár azok részére, akik ezt bevállalták.Galadh írta:
Khm... Cueddo, leütlek. Ennyi erővel Kismaros is csak egy tali, télleg, szervezzünk már keresztbe vmit!...Cueddo írta:
Taliból elég sok lesz később is...
A Halloween elvileg akkora szabású lenne, mint a farsang. Úgyhogy ilyeneket ne mondj lécci, mert elég sokat dolgoztam a dolgon!
MINDEN FEANOROS ELŐADÁS RÉSZTVEVŐJÉNEK: .
leginkább: Leguan, Míriel, Laurelen, Brandir, Cueddo, Aeglos, Nodlee, Estel Adániel, Sissee, gillz, Eia, Felagund, Gandalf, Ery, Galadh
LESZ PRÓBA NOVEMBER 1-ÉN! . (Legfeljebb nem 10:00tól, hanem 12:00tól, hogy mindenki kipihent legyen), és lesz próba november 2-án is.
Eia, tudom, hogy te nem tudsz jönni, bár megtisztelnél minket, ha legalább egyetlen próbára eljönnél.
Nodlee-nek sem feltétlenül fontos megjelennie, hisz nincs szövege
Számítok visszont Sissee-re NAGYON
Legkésőbb október 27-ig mindenki megkapja e-mailben a forgatókönyv végleges változatát, amit Cueddo és Finwe együtt állít össze. Arra kérlek benneteket, hogy mindenki nyomtassa ki magának, és legyen nála a próbán.
November 1-én pedig mindenki kap egy próbarendet a január 3-ig tartó időszakra.
Kriszana
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cueddo
- Nem elérhető
Bocsánat, nem voltam elég egyértelmű:
, ezen azt értettem, hogy ezt tiszteletben tartom, és aki akar, menjen oda.mondjuk ez már régóta szerveződik
DE: okt30-án, csüt délután ki tudna jönni?
- nov2, vasárnap pedig biztos próbanap!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Taliból elég sok lesz később is...
Khm... Cueddo, leütlek. Ennyi erővel Kismaros is csak egy tali, télleg, szervezzünk már keresztbe vmit!...
A Halloween elvileg akkora szabású lenne, mint a farsang. Úgyhogy ilyeneket ne mondj lécci, mert elég sokat dolgoztam a dolgon!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Aeglos
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Cueddo
- Nem elérhető
Nos,
ezt az újabb RENDKÍVÜL EREDMÉNYES talit (=olvasópróba) is köszönöm mindenkinek (név szerint Kriszanának, Aeglosnak, Felagundnak, Erynek és Leguannak).
A további menetrend:
- lesz Finwe+köztem egy forgatókönyv-egyeztetés, aminek végső határideje: okt26 .
- azutáni hétvégén MINDKÉT NAP rendes próba várható! (bocsánat, egyik nap nov1, Mindenszentek... nov2 mindenesetre biztos, a másikat majd meglátjuk... okt30-csüt?
Novemberben nagyon sok próba lesz, arra készüljetek fel, mert decemberig színpadkész állapotba kell hoznunk a dolgot, hogy utána már csak az utolsó simításokat kelljen elvégezni.
(Dylan Thomas)
- Cueddo
- Nem elérhető
Nos,
köszönöm szépen mindenkinek ezt a mai, RENDKÍVÜL EREDMÉNYES talit
Fontos, aki tud, jöjjön:
okt19, VASÁRNAP 10.00, Boráros téri HÉVmegállóban találkozunk, és gyakorlópróbát tartunk!!!
A VÉGLEGES SZEREPLŐK:
Feanor - Leguan
Míriel - Míriel
Nerdanel - Laurelen
Finwe - Brandir [size=9:32iwagzo](légyszi vállald el, a szövegedről intézkedünk )[/size]
Fingolfin - Cueddo (vasárnap meghallgathattok)
Finarfin - ????
Olwe - Aeglos [size=9:32iwagzo](mivel Eia mégis visszajön Niennának, Aeglosszal megbeszéltem, hogy legyen Olwe)[/size]
Indis - Nodlee
Manwe - Estel Adániel
Varda - Sissee
Yavanna - gillz
Nienna - Eia
Tulkas - ???? [size=9:32iwagzo][Szürke Gandalfot megkérdezem majd, mit szólna hozzá...][/size]
Mandos - Felagund
Aule - Gandalf
Melkor - Ery
Ungoliant - Galadh
Mesélő(hang?) - Kriszana
(Dylan Thomas)
- Finwe
- Nem elérhető
Aki tud,
HOZZON ZENÉT HOLNAP
Természetesen olyat, amiről úgy éreztek, hogy fel tudunk használni a színdarabhoz
És valamit, amivel le is tudjuk játszani!
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Kikre számíthatunk Halloweenkor? Nagyon fontos lenne a terem szempontjából!
Kérem az érdekelteket, hogy jövetelüket jelezzék nálam priviben vagy sms-ben ! (0630 415 92 04)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Kincső
- Nem elérhető
Kincső írta:
Telcontar Léli írta: Jövőhét pénteken (17-én) 16:00-tól szereplőválogatás a Margitsziget-i Szabadidőközpontban.
Nem lehetne kicsit korábban kezdeni? Mert 5-re vissza kellene érnem Csepelre, és így max. 1/4 5 - 1/2 5-ig tudnék maradni... (Utána meg max. 3/4 7 - 7-re érhetnék vissza, de másnap még suli van...
1000 millió bocsánat a kavarásért, kiderült, hogy így sem tudnék ott lenni, mert egy másik programom van, amit elvileg már eddig is tudtam, de csak ma tudatosult bennem, hogy ütközik...
Tehát elnézést mégegyszer, hogy ilyen h*lye vagyok, maradhat a 4 óra, mert nem tudok menni. /Esetleg a végére, úgy 1/2 7 - 3/4 7 körül beeshetek (csak másnap meg suli, és akor még semmi leckét nem írtam). /
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Morn kapui:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... ndmoon.jpg
[size=9:3nz3ryuc]Ez meg Earendil és Elwing, és elég bénán van beszkennelve, eredetileg nem ilyen sötét... Érdemes megnézni a Tolkien világa c. könyvben levő változatot...:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... elwing.jpg [/size]
Meg jut eszembe, 1 db Fëanor, ha kell:
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... gus011.gif
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Finwe
- Nem elérhető
Ha tudtok, illusztrációs könyveket is hozzatok, mert szeretnénk minél szebb háttereket kivetíteni( a holdhajóról kéne pl egy festmény. Ez nagyon fontos lenne ). Vagy írjatok ide webcímeket, ahol találhatók ilyenek.
A tolkien.hu-ról már letöltöttem azt, ami kell
Köszi
- Finwe
- Nem elérhető
Leguan köszi az infot.
Jó lenne, ha a pénteki talira, aki csak tud, az hozna mindenféle zenét, amiről úgy gondolja, hogy fel tudnánk használni(és esetleg walkmant, vagy magnót, vagy discmant). Most csak annyit tudnék mondani, hogy egy olyan zene mindenképp kéne, ami a prológus alatt szólna. Ez egy rövid bevezető lenne Arda múltjáról.
Köszi
- Finwe
- Nem elérhető
Szeretném ha segítenétek olyan zenék keresésében amelyeket felhasználhatnánk a Feanoros elődáshoz. Kérlek írjatok privit ha tudtok jó zenéket. Gondolom sejtitek milyenek kellenének.
Köszi
- Léli
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta:
Telcontar Léli írta: Ui.: Gumipókkal szeretnénk felkérni azokat, akik tudják magukról (azaz szóltunk nekik), hogy a Nagy Humoros Előadás szereplői lesznek, azok is jöjjenek el pénteken, mert szeretnénk őket meghallgatni.
Nem tudom hogy akkor most ez engem is erint?
Nem. Téged, és a HC-seket nem érinti. Nektek külön talit szervezünk majd (amit már az emilben írtam).
Kincső: Nemtudom. Kriszanát kéredezd meg. (én úgyis csak 5 körül érkezek majd meg)
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Kincső
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Jövőhét pénteken (17-én) 16:00-tól szereplőválogatás a Margitsziget-i Szabadidőközpontban .
Nem lehetne kicsit korábban kezdeni? Mert 5-re vissza kellene érnem Csepelre, és így max. 1/4 5 - 1/2 5-ig tudnék maradni... (Utána meg max. 3/4 7 - 7-re érhetnék vissza, de másnap még suli van...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Ui.: Gumipókkal szeretnénk felkérni azokat, akik tudják magukról (azaz szóltunk nekik), hogy a Nagy Humoros Előadás szereplői lesznek, azok is jöjjenek el pénteken, mert szeretnénk őket meghallgatni.
Nem tudom hogy akkor most ez engem is erint?
Pentekenkent nem tudok menni sajnos mert munkabol azonnal megyek suliba es este 10-ig ott vagyok. Szombaton delelott szinten suli 8-tol kb 13-ig (mar amikor nem tulorazunk).
B.
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Léli
- Nem elérhető
Cueddó hozzászólását egy kicsit kibővíteném. Feanoros előadás lesz. Csak sajnos Cueddó szervezése nélkül
Finwe lett a forgatókönyvírója (Sissel) és a rendezője is. Neki fog segíteni Kriszana.
Jövőhét pénteken (17-én) 16:00-tól szereplőválogatás a Margitsziget-i Szabadidőközpontban . Akik eddig biztosra megkapták a szerepet, az valószínű nem fog változni, de nem tudom biztosra mondani. Szeretnénk, ha minél többen ott lennétek. Aki késik, az nem baj, csak írjátok meg, hogy ki mikorra érne oda. (ne ekem, inkább ide a fórumba). Lesz olyan, aki csak 6-ra ér oda, szóval a késés nem számít. Csak gyertek, és szóljatok!
Léli
Ui.: Gumipókkal szeretnénk felkérni azokat, akik tudják magukról (azaz szóltunk nekik), hogy a Nagy Humoros Előadás szereplői lesznek, azok is jöjjenek el pénteken, mert szeretnénk őket meghallgatni.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
8OCueddo írta:
Nos,
részemről minden LEPpel kapcsolatos színdarabszervezés lefújva (a vezetőség döntéséből kifolyólag).
...hmmm.
Hát, nem örülök.
akkor hát Túrin?
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Cueddo
- Nem elérhető
Nos,
részemről minden LEPpel kapcsolatos színdarabszervezés lefújva (a vezetőség döntéséből kifolyólag).
Természetesen a Túrin még mindig áll - és a Feanorból is szeretnék egy szabadtéri előadást tavasszal,
ha az eredeti elképzelés szerinti szereplőknek van hozzá kedvük.
(Dylan Thomas)
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Bocsánat a kavarásért, én voltam az, aki a találkozót eröltette, Cueddotól azt kértem, hogy szombatra hozzon össze egy talit. Ezek után nem tudom milyen megfontolások alapján ő péntekre egyeztetettt időpontot mindenkivel. Nos, akkor most a végleges megbeszélés időpontja:
SZOMBAT 16:30 CORVIN mozi előtere.
Aki tud, legyen ott.
Főleg Gillzre, Felagundra, Lélire, Cueddora, Gumipókra, Rayanra, Mírielre, Finwére, és Esgalra számítok.
De nem bánnám, ha megismerhetném az eddigi szereplőket, akikkel még nem találkoztam.
Szóval emberek, szombaton tali. És jövő hétre, én írom ki a következő szereplőválogatást. Miután Cueddo végre eljuttatja hozzám a forgatókönyvet, és lesz fogalmam arról, hogy miről is beszélünk...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Felagund
- Nem elérhető
Nem kéne megkérni, hogy nekünk is csináljon egyet? A találkozók összeszervezése így sokkal egyszerűbb lenne...
Our knees do not bend easily
- Aeglos
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Cueddo
- Nem elérhető
Bocsánatot kérek mindenkitől a kavarásért, PÉNTEKEN nem lesz semmilyen tali.
Szereplő-meghallgatás lesz jövő héten, amit elvileg keddre szerettünk volna tenni, de az Erynek nem jó, úgyhogy majd még kialakul. Javasolhatom a következőket: szerda 5 után, csüt 5 után, péntek 2 után.
(Dylan Thomas)
- Leguanember
- Nem elérhető
Most mi van?
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Tehát aszondjátok, foglaljuk le a Két Fa szerepét Nodleenak (Laurelin/Culúrien/Malinalda)
és Rabynnak (Telperion/Silpion/Ninquelótë) :
Oké!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Aeglos
- Nem elérhető