Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 1 hónapja #145175 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Színművek
Hát, mint kiderült, én egyáltalán nem tudok menni... De Kriszana ismer, és ha megmondjátok neki, hogy én leszek az egyik Fa (nagy F-el :D ) akkor majd odaképzel... :-D Csak aztán nehogy ráosszátok másra a szerepemet közben... Majd Rabyn képvisel :-)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145134 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Nos,

Kriszana szeretne MINDEN SZEREPLŐVEL találkozni + forgatókönyvet megnézni + ilyesmi, ezért - az eddigi visszajelzések alapján - meghirdetek egy talit:

okt10, péntek délután 3 -ra. Ha vkinek van hely-ötlete, az szóljon. Én személy szerint a k@v -ot javaslom, de ha azt nemszeretjük, akkor menjünk máshova. ha nincs ellenvetés, akkor k@v lesz.

MINDENKI, aki tud, JÖJJÖN EL!! NAGYON FONTOS!!

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #145124 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Színművek
Csak ne szombatra lécci!!!
péntek jóó lenne!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hónapja #145073 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Színművek
Ancalagonnak írtam a talival kapcsolatban, de rossz volt a telefonja és nem kapta meg az üzenetet :?
De azóta már beszéltem vele, lesz Melkor, és szólok neki, ha lesz konkrétum a talival (Leguan+Cue+Ery+Ancalagon) kapcsolatban: hol, mikor, stb...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #145036 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Színművek
Nos, megjöttem!

Cueddo, Aeglos elérte Ancalagont? Szerintem szerencsés lenne, ha együtt válogatnátok Melkort és Feanort. Mint az sms-ben már írtam, a szombat lenne jó nekem, aznap bármikor.
Remélhetőleg mihamarabb találkozunk!
Üdv, Leguan

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
21 éve 1 hónapja #144950 Írta: brokkoli
Na, tökjó, akkor fa leszek :-D Köszönöm szépen a szerepet :-)

Több
21 éve 1 hónapja #144913 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Mint gondolom észrevettétek, nem tudtam menni a talira, mert annyi fizikaleckét kaptunk ([size=9:1m5s73vc]olyan példákat, amilyeneket még nem magyarázott el a tanár, azzal, hogy "probálkozzatok, és amelyik nem megy, megbeszéljük")[/size], hogy min. 1,5-2 órát szenvedtem vele (és még így is van olyan feladat, amit nem tudtam megcsinálni!). [size=9:1m5s73vc](Ez alapján képzelhetitek, hogy ha én mint kitünő tanuló ennyit szenvedek vele, mit csinálnak a rossz tanulók? :? :roll: )[/size]
Minden esetre még mindig szívesen vállalnék szerepet [size=9:1m5s73vc](bár a "tömeg-tünde-tánc"-ban elvileg benne leszek)[/size]... [size=9:1m5s73vc](Nekem péntek kb. f3-n5 között, vasárnap du. lenne jó.)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #144900 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Színművek
Pénteken biztosan ráérek, talán szombaton is a vasárnap majdnem kizárt.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #144877 Írta: Cueddo

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki eljött! :) Új infó, hogy Laurelen lesz Nerdanel.

Nodlee: arra gondoltam, hogy lehetnél a két Fa egyike, csak ez azzal jár, hogy kis megszakításokkal 20-30percig kell egy helyben állnod. vállalnád? :roll:

Azt hiszem, a forgatókönyvön hamarosan elvégzem a legeslegutolsó simításokat, és akkor indulhatnak a próbák :wink:
Viszont néhány embert még feltétlenül meg kellene hallgatnunk, úgyhogy legyenek szívesek, jöjjenek el (talán hétvége körül: P/Szo/V, de ez még nem biztos):
Leguan
Ancalagon!! + Ery

Brandir: lennél-e Aule vagy Olwe (ha Finwe túl nagy szerep neked, és nem érsz rá - Finwének táncolnia+beszélnie is kell, ezért lettél volna tökéletes a szerepre)? Aulének egy mondata van összesen, Olwének meg kb 5-6. nem nagy szerepek, de fontosak, és fiúkra van szükség mindenképp! nagyon hálás lennék :roll:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #144873 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:
Telperion, Laurelin: ?Nodlee + ????

szerintem Nodlee nagyon jó lenne Laurelin-nek!

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 1 hónapja #144795 Írta: brokkoli
én is szívesen szerepelnék, de csak valami kisebb szerepben, mint vonuló tünde, fa, vagy ilyesmi... :-)

Több
21 éve 1 hónapja #144716 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
[size=9:38jde1f7]Én valószínűleg nem leszek ott, de esetleg megoldom, viszont - bár úgy látom, már nem nagyon van szerep - még mindig szívesen szerepelnék. :roll: [/size] [size=9:38jde1f7](Hétvégén délután legtöbbször ráérnék próbálni, ill. H-K ill. P 5 előtt esetleg hétköznap.)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #144671 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek

Felagund írta: Ja, és hol lesztek, mert én meg terepgyakról jövök (ergo: át leszek fagyva, morci leszek, nem fogom tudni mit kell csinálni, nem lesz nálam semmi)

Megpróbálunk beülni az Atlétikai Centrumba. Ha nagyon nem megy a dolog, akkor időjárás-függő, mi lesz. (engem fél 3 után tudsz hívni, most nem lesz elnémítva a telcsim :) )

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #144669 Írta: Cueddo

Javítok: legyen inkább negyed 6 , mert vsz nem érek ét az ajtósiról 5re, de sietek.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #144656 Írta: Aeglos

Cueddo írta:
Szerintem találkozzunk szereplőválogatás-ügyben

okt7-én, kedden 17 órakor a Margitszigeten , a Margit-hídnál kifelé menő 26-os busz megállójában - és megpróbálunk beülni az atlétikaicentrumba.

Cueddo: Most kapjuk meg a szöveget a szerepünkhöz???
Vagy megint csak válogatás lesz?

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #144623 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Cueddo írta:

okt7-én, kedden 17 órakor a Margitszigeten

Ja, és hol lesztek, mert én meg terepgyakról jövök (ergo: át leszek fagyva, morci leszek, nem fogom tudni mit kell csinálni, nem lesz nálam semmi)

Navaer!
Felagund

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #144621 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Színművek
Én pedig sajnos semmiképpen nem tudok ott lenni és sajnos, mint kiderült, nagyon sokáig nem is agyon tudnék ott lenni próbákon, úgyhogy szerintem joöbb, ha valaki mást kerestek helyeetem. Sjnálom. Nem rajtam múlik. :cry:

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #144610 Írta: Laurelen

Cueddo írta:

okt7-én, kedden 17 órakor a Margitszigeten , a Margit-hídnál kifelé menő 26-os busz megállójában - és megpróbálunk beülni az atlétikaicentrumba.

ok, ott leszek (bár szvsz k*rva hideg lesz... :twisted: )

Több
21 éve 1 hónapja #144609 Írta: Felagund

Cueddo írta:
Felagund: nem ütközik, de az utolsó képben egymás után jön az Olwe-Feanor és a Mandos-Feanor párbeszéd, kicsit fura lenne a hatás.

Nos, igen, pont ezért volt benne a "ha nem ütközik" kitétel...

Több
21 éve 1 hónapja #144576 Írta: Prérifarkas
Én ott lecek:)

Galadh

Több
21 éve 1 hónapja #144502 Írta: Cueddo

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #144438 Írta: Aeglos
Én meg megpróbálom elérni Ancalagont, és elmondom neki a kedd du.-t.
Aztán majd meglátom...

Több
21 éve 1 hónapja #144404 Írta: Cueddo

Hmm, úgy látom, kedd délután lesz ebből. Eddig 4en írtatok, és ezekben egyedül a K du közös :) részleteket mondjuk hétfőn felírom, az jó?

HOVÁ MENJÜNK?

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #144399 Írta: Mau Rauser
Háát... nekem a legjobb az szerda f6-tól volna, de nagyoin neccesen ugyan, de megpróbálhatom megoldani a keddet, de — mivel mintegy négykor tudok csak elindulni miskolcról, ezért olyan f7-től érek rá.

Szóval :

Hétfő, kedd: f7
Szerda: f5

Holnapig tudnátok időt mondani, mert akkor úgy veszem meg a helyjegyet :) )

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #144334 Írta: Laurelen

Cueddo írta:
Szereplőválogatás kinek mikor jó? MINDENKITŐL KÉREK SZÉPEN VÁLASZT![/b][/size]
Lélinek: K du.; P f5-től
nekem: K 5-től; Sz 5-től; Cs késődu-este; P 2-től
Sissnek: H, K du.

Launak: K du. :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #144329 Írta: Prérifarkas
Nekem az összes ok elörelathatolag ;)

Galadh

Több
21 éve 1 hónapja #144312 Írta: Cueddo

Felagund: nem ütközik, de az utolsó képben egymás után jön az Olwe-Feanor és a Mandos-Feanor párbeszéd, kicsit fura lenne a hatás.

Mau: egyszerre szeretnénk meghallgatni minden szerepre minden jelentkezőt, hogy esetleg tudjunk variálni, hogy végre beteljenek rendesen a szerepek.

Én elkezdtem most írni egy részletes, ábrákkal ellátott forgkönyvet mozgástervvel, ilyesmivel (amit eddig hiányoltatok). Ha ez is meglesz, sztem mindenképp elkezdhetünk próbálni.

Szereplőválogatás kinek mikor jó? MINDENKITŐL KÉREK SZÉPEN VÁLASZT!
Lélinek: K du.; P f5-től
nekem: K 5-től; Sz 5-től; Cs késődu-este; P 2-től
Sissnek: H, K du.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #144217 Írta: Mau Rauser

Cueddo írta:
Jövő héten, SZERDÁIG BEZÁRÓLAG meg kellene tartani a szereplőválogatást azoknak, akik most nem voltak.

A következő szereplőjelölteknek kéne jönniük, és egyenként szólok nekik:
Leguan!!, Ancalagon!!, Laurelen, Brandir, Aranymag, Sissee, Mau, Eia

Nekem egyedül vasárnap jó (Cueddo, ha jössz verses talira, akkor ott esetleg megejthetnénk a próbát...), vagy ha más nem, szerdán délután fel tudnék utazni Pestre.

Üdv:
-- Mau

(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #144166 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Jövő héten hétvégén nem leszek fönt Pesten (:x), de majd otthon gyakorolom a szövegemet. :D (Az utólagosan megírt párbeszédet el tudnátok küldeni priviben, vagy e-mailben? ;) )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #144152 Írta: Felagund

Cueddo írta:

Olwe: ????

Mint már mondtam volt, bevállalnám Olwët, ha nem ütközik Mandossal.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.084 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére