Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 2 hónapja #138385 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Uff!

Szomorúan jelentem be, sem én, sem Szú nem ér rá szombaton... azért figyelemmel követjük az eseményeket.
Még nem tudom, mi mindenre lesz energiám/időm az ősszel, de majd beszállok, amibe tudok.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #138353 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Oké, tessék rám számitani... :) Egy Finduilas jelenség fog majd bekövetkezni. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #138325 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Színművek
Igaz hogy én most csak statiszta "tudnék" lenni de nem tudok menni szombaton :cry: ugye azért még lehetek?

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 3 hónapja #138305 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Színművek
Jó ötlet a tünde-előadás, de gondoltatok a jogdíjakra? Végülis a felhasznált zenék (LotR filmzene, Tolkien Ensemble, Nightwish) mind jogdíjkötelesek, nem tudom, előadhatjuk-e őket nyilvánosan... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #138292 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Tönde-előadás: jó ötlet! :idea: Úgyis tünde akartam lenni ([size=9:2f430e7i]félreértés ne essék, dúnadánnak is nagyon jó volt lenni, sőt, csak...)[/size]. :roll: :wink: És abban a táncos részt is lehetne bővíteni. :idea:

Feltettem a Kalendáriumba, "engedélyezésre vár". :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 3 hónapja #138291 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Végleges infó:

aug30, szombat, f11-11 között tali a Nyugati pályaudvar előtt , utána jó idő esetén Margitsziget, rossz idő esetén JET.

Amit meg kell beszélnünk:
Túrin (szereplők véglegesítése!) + [jelmezek, díszletek], próbahelyszín, próbarend, stb
a jan. 3-ai előadás letárgyalása (esetleg más javaslatok)
:arrow: az én javaslatom az, hogy ismételjük meg a velemi tünde-előadást (Vardások jöjjenek énekelni!!! :D ), szövegekkel kibővítve, hogy megértsék. az ötletet Ancalimon már jóvá is hagyta, sőt :roll:
valamint minimum 1 db humoros előadás megtervezése (de jobb lenne 2)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 3 hónapja #138260 Írta: Kincső
Gilzz: szvsz 9 órától, esetleg 10-től.
Cueddo: SMS-ben azt mondtad, hogy 29-e lenne, akkor ez áll?? :roll: Mert v.szeg szombat délelőtt tudnánk Nimmel és Peredhillel egyeztetni a noldás proginkat :arrow: tudni kellene... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #138158 Írta: gillz

Mégis maradni kéne SZVSZ az aug. 30. táb.tali előttnél

ez mit is jelent? (szmbaton tuti, h nem érek rá, a péntek is gáz, úgyhogy tulképp mindegy...)

Több
21 éve 3 hónapja #138088 Írta: Kincső
Az éjszaka közepén jutott eszembe, hogy a vidékiek számára lehet, hogy nem megoldható 2x ugyanazon a hétvégén feljönni Pestre, vagy itt aludni... :roll: :idea: Mégis maradni kéne SZVSZ az aug. 30. táb.tali előttnél. :roll: :idea:

Több
21 éve 3 hónapja #137952 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Színművek
Noldás program lefújva, úgyhogy akár akkor is lehetne!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 3 hónapja #137950 Írta: Prérifarkas

Nim írta: Sziasztok!

Kincsőhöz csatlakozva lehetne kérni, hogy ne pénteken, 29-én legyen a
tali, mert nolda megbeszélés lesz valszeg.

Csatlakoznék! lécc ne essen egybe a kettő

Galadh

Több
21 éve 3 hónapja #137943 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Kincsőhöz csatlakozva lehetne kérni, hogy ne pénteken, 29-én legyen a
tali, mert nolda megbeszélés lesz valszeg.

Üdv
Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 3 hónapja #137917 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
31. nekem tökéletes lenne.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 3 hónapja #137912 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Színművek
NE! SZépen kérlek, csak ne 31... ! Akkor van az évnyitóm úgyhogy kora reggel mennemn kell miskoocra... Inkéább akkor 30-án táboros tali előtt. Vagy akármikor csak ne 31....
Na mindegy, max. ebből is kimaradok.

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 3 hónapja #137899 Írta: Kincső
Mint mondtam, az aug. 28. csüt délután nekünk nem jó, de sztem a 31-e menni fog. Csak döntsük már el!!! :roll: :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #137877 Írta: Cueddo

Nos,

én az alábbiakat javaslom:
leginkább aug31, vasárnap ,

de lehet aug28, csüt és aug29, péntek is.

Helyszín: vsz Margitsziget vagy JET.
És inkább délután, mint délelőtt.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 3 hónapja #137875 Írta: Kincső
Mit szóltok a 30-a szombathoz, a táboros tali előtt? :idea: :roll: Magyarul délelőtt, pontosabban mondjuk 9-től vagy 10-től kb. 1/2 2-ig? Egyébként a 29-e valszeg kiesik, mert úgy néz ki, noldás nagytali lesz. :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #137869 Írta: Prérifarkas

Cueddo írta:
inkább 27/28tól.

Inkábbinkább!

Galadh

Több
21 éve 3 hónapja #137862 Írta: Kincső
Khm... :roll:
Nem tudom, hogy gondoljátok, hogy mindenki rá fog érni, ha kevesebb mint egy héttel előtte nem döntöttünk az időpontról... :roll: :?

Több
21 éve 3 hónapja #137669 Írta: gillz
whoa! végre tudok szólni. Araghorn.

24től a héten ráérek, szombaton nem.

Több
21 éve 3 hónapja #137584 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem aug nem tökéletes :? (bár végülis mindegy... tudok taláxani a győriekkel... meg chaten keresztül is lehet engem tájékoztatni ;) )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #137581 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
akkor lécci mondjatok egy tuti időponot!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 3 hónapja #137490 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

A jövő hét(25-31-ig) tökéletes, de hétfőtől péntekig csak délután,
13 óra után jó, mert angolra járok, hétvégén viszont bármikor.

Üdv
Nim

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 3 hónapja #137237 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Színművek
Én is szívesen eljöttem volna, de sajna 26-30-ig nem leszek! :cry:

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
21 éve 3 hónapja #137081 Írta: Kincső
Sziasztok!
Nekem egyedül az aug. 28. (csüt.!) délután nem jó (kb. 1/2 5 - 5-től), mert évnyitó lesz, és verset mondok. Egyébként azon a héten bármikor jó, elvileg. :roll: :wink:
Holnap reggel elutazunk 1 hétre, és nem leszek netközelben. Nem feltétlenül szükséges, de ha van végleges időpont, örülnék egy SMS-nek (06/30 520 6447). :roll: :idea:
Kincső

Több
21 éve 3 hónapja #137073 Írta: Fio
Cueddo, ez nekem tökéletes!! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 3 hónapja #137072 Írta: Cueddo

Nos,

a nagytali vmikor aug25-től várható, de inkább 27/28tól. Légyszi jelezgessetek vissza, hogy mikor jó, mert annál hamarabb meg tudom mondani a végleges időpontot!

próbák meg a nagytali után lesznek, sokkal rendezettebben, mint ahogy eddig. remélhetőleg.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 3 hónapja #137008 Írta: Fio
Mikor lesz nagy talíííííííííííí?????????????????????????

Több
21 éve 3 hónapja #136749 Írta: Kincső
Köszi, Léli! :wink:
Akkor tehát nem lesz elsőfelvonás próba aug. 24-ig, de akkor szvsz már csak a nagytali után legyen. :idea: :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #136661 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv!

Csak gondoltam jobb, ha szólok, hogy Gillz mától vasárnapig nem ér rá próbálni, mert Miskolc környékén lesz a szerepjátékos táborban.

Léli[/b]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.008 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére