Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Arra kérünk titeket, hogy töltsétek fel a színdarabot. Lehetőleg Cueddo, a saját nevével. De természetesen Túrin-on kívüli más GyU-s darabokat is várunk ám.
A feltöltés menete:
1. Belépsz a főoldalon bal oldalt. (A felhasználónév és a jelszó ugyanaz, mint itt a fórumon.)
2. Kreatív Szekció 'Új írás'
3. Cím: A nickneved és a műved címe.
4. Leírás: Ide pár megjegyzés, hogy mit kell tudni a művedről. (TEHÁT NEM IDE KELL BEMÁSOLNI AZ ÍRÁSODAT!!!)
5. Jobb oldalt válaszd ki a kategóriát!
6. 'Mentés' gomb.
7. Hozzászólás: Ide bemásolod a művedet. Ha kép is tartozik hozzá (illetve csak képet akarsz betenni), akkor az előugró ablaknál fel tudod tölteni a .jpg fájl-t, amelyet oda illeszt be, ahol a kurzor van.
8. Az írásodat formázni is tudod, a fórumban megismert módon, valamint meg is tudod nézni, mielőtt elmenti.
9. 'Mentés' gomb.
10. Nem kerül ki az írásod automatikusan az oldalra. Várnotok kell, amíg engedélyezem. Előfordulhat, hogy elbaltázzátok a dolgot, de ne essetek pánikba. Csináljátok meg újra, a rosszat meg kitörlöm.
Brisa
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Felreteve az indulatokat:
Volt egy kis megbeszelesunk Cueddoval penteken a Turin darabbal kapcsolatban.
Sokmindent kell meg elintezni mielott veglegesedik a dolog, es ha elindulunk vegre a megvalositas utjan, rengeteg feladat var majd rank. MINDENKIRE aki szerepel benne.
Ezert megegyeztunk hogy osszehivunk egy utolso nagy kozos talit, ahol az egy eves tervet megbeszeljuk, viszonylag reszleteiben, hogy mindnenki tisztaban legyen vele pontosan miket is kell csinalnunk.
Utana mar mindig csak az eppen aktualus reszek szereploivel fogunk talalkozni, es majd a jovo evi bemutato elott 2 honappal kezdunk ossznepi probakat tartani.
Szoval most keszuljetek egy utolso kozos megbeszelesre, ahol mindenkinek reszt kene vennie aki szrepel (vagy valaki kepviselje az illetot). Nevsorolvasas lesz, ugyhogy vegyetek majd komolyan.
Meg a nyari szunetben kene ezt megejteni, igyhat kerem hogy valamelyik szombati napot jeloljetek meg, hogy mikor talalkozhatunk. Vagy azt mondjatok meg hogy melyik szombat nem jo nektek.
Legkesobb a tabor utani het vegere (julius 25-en) szeretnem ha kozolhetnem a talalkozo idopontjat.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Kincső írta: Galadh: Ezt már egyszer megbeszéltük: mindketten megtanuljuk, és aki(nek a játéka) jobban tetszik a többieknek, azé lesz. Ne kezdjük ezt elölről!!!
bocsánat, erről nem tudtam.
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Kincső
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Kincső
- Nem elérhető
Másrészt: még tiszta szerencse, hogy egy párszor már elmondtam, hogy ezen a (másfél) héten nem leszek itthon (se Kinga). Na mindegy, mindenesetre a tábor utáni héten sem érek rá. De megtanulhatom a Nellas-szövegemet, meg a 2. felvonás mesélőt (mert az elsőt már tudom, ha minden igaz).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Cueddo
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Amugy jo.
Szerintem irj emailt a tobbieknek, nem biztos hogy mostanaban nezik a forumot.
Beleg
- Cueddo
- Nem elérhető
Beleg: meg merem kockáztatni, hogy elég sokan készen állunk arra, hogy belevágjunk, csak ügyesen meg kellene szervezni meg rendszert kellene vinni (végre ) a próbákba.
Nekem elvileg jó a péntek du. 4 is, egy szimpla elsőfelvonásos próbára lenne szükség - az sem baj, ha még nem tanulták meg a szereplők a szövegeiket, csak jó lenne látni térben is az egészet.
Egyébként szerintem a Margitszigeten vhol csak akad egy kis hely számunkra
Kérdezem a szereplőket, hogy ki érne rá egyáltalán:
Kincső, Kinga, Brandir, Gillz, Darky, Estel, Áfi, Beleg, Limbrennil?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
De a Turin ugyis csak kb akkor lesz kesz. Bar nagy vagyalom hogy esetleg Tolkien kovetkezo szulinapi unnepsegere elkeszuljon es ott bemutathato legyen.
No, majd meglassuk.
- Léli
- Nem elérhető
Igazából nem gondoltam semmi konkrétra, amikor ezt mondtam, csak nézőcsalogató volt. A Turin mondjuk nem hiszem, hogy a HC-ra illene, főleg, hogy egy ilyen kezdés után ugyanilyen fojtatást várnak el tőlünk (hacsak nem két előadással készülünk! Egy Turinnal, meg egy paródiával).
Hogy hol és mikor lesz a riport leadva, arról fogalmam sincs, SÚ-t kell kérdezni.
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Sotet Ur egyenesen isteni volt mint Faramir
Szegeny meg nem is tudja mi var ra
jujj, az amire gondolok? [size=9:65qn23b7]legsie[/size]
Galadh
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Mar aszittem fujhatunk egy jot de akkor ugy laccik a lovak koze kell csapni.
Szombaton miutan eljottem, 4-re ertem Tar-ra.
Ott kozoltek hogy nekem is fel kene lepnem a masnapi eloadason, aminek ugyan en irtam a verses szoveget, de ennyi.
Se a koreografiat se a reszleteket nem ismertem, ugyhogy akkor meg este 10-ig probaltunk egyet.
Masnap eloadas.
Nagyon jol sikerult de mivel szabad teren volt, ugy leegtem mint a fott rak.
Szoval en se unatkoztam.
Egyebkent jo otlet hogy jovore a HungaroCon-ra keszuljunk el a Turinnal. Annak van realitasa. Telleg, hol fog megjelenni az interju?
Beleg
- Léli
- Nem elérhető
Nagyon jók voltunk!
Az előadás utáni fényképezések, meg autogrammok... Szóval, mikor lépünk fel legközelebb?
Az már biztos, hogy jövőre várnak minket, ugyani a riportban elmondtam, hogy már készülünk új darabbal, aminek a bemutatója a jövőévi HungaroConon lesz
Léli
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Azert te sem panaszkodhatsz!!!
5-os minosites az allamvizsgadra!!!
Barcsak en dicsekedhetnek ilyennel!!!
Igazabol sztem ez inkabb a profizmus!!! Drakulalok!!!
ESzAH, vegul is nem volt gaz a proban a csuszas, nekunk belefert az idonkbe (bar akkor Even meg nem tudta hogy elmarad az eloadasa, igy neki kicsit huzos volt), de amugy tenyleg jol sult el minden.
Kar hogy Haldir halalanal a zene kicsit rosszul lett bejatszva, de nem lett nagy kavar, legkozelebb majd jobban szajba ragjuk a technikusnak
Szoval nem volt gaz
- Nim
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Két hét után sikerült net közelbe jutnom, s ezúton szeretnék gratulálni Nektek a HungaroCon-os műsorért! :dance: :itscool: :itscool: Sajnálom, hogy nem lehettem ott !
Beleg, fogadd gratulációmat a felvételin elért max. pontszámért!!!! :itscool: :itscool: Le a kalappal!
Ami a színdarab-próbát illeti, a héten nekem már nem jó, mert Erdélybe utazom 2 hétre.
Jó nyaralást, jó táborozást!
Üdv
Nim
"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."
- ÉSzAH
- Nem elérhető
Örülök, hogy nektek is sikerélmény volt.
A szervezők részéről nagyon pozitívak a visszajelzések. Biztos, hogy várnak titeket a későbbi rendezvényeikre.
Mindannyian Aragornok voltatok nem csak Brandír!
(Brandír! Tudom, hogy a könyöködön jön ki, de ne fáradj le nagyon, ha Aragornoznak. Csak az elismerés hozza ki belőlünk. Kérlek ne neheztelj ránk! )
És külön köszönöm, hogy nem szóljátok le az egész rendezvényt a próba csúszása miatt!!!
A hálás
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Sötét Úr mint Faramir? h: De megnéztem volna...Beleg Cúthalion írta: Sotet Ur egyenesen isteni volt mint Faramir
Kár, hogy nem lehetek ott az ilyen rendezvényeken.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ezennel hadd koszonjem meg minden felleponek a fergeteges alakitast a Hungaroconon Iszonyu jok voltatok
Kar hogy a szombati raadas mar nem jott ossze, kicsit keso lett volna az a fel 8-as kezdes.
Ugyanakkor azoknak is koszonet, akik segitettek osszehozni a musort. A szervezoknek (itt kiemelnem ESzAH-ot), es azoknak akik mindenfele kellekekkel vagy egyeb modon segitettek a dolog letrejottet.
Sotet Ur egyenesen isteni volt mint Faramir
Allitolag Oktoberben az Atjaro napra is keszulnunk kell de akkor mar uj musor lesz
Jo bulit a taborban
Beleg
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ezen a heten semmikeppen nem tudok jonni, legfeljebb ha nagyon muszaj akkor penteken delutan 4 utan, mert dolgozom.
Kedden edzesen vagyok, csutortokon pedig este 8-ig tanitok, szerdan fogorvosnal vagyok.
Helyszin m i lesz?
Beleg
- Cueddo
- Nem elérhető
Kedves Társulat!
Mit szólnátok egy elsőfelvonásos próbához valamikor jövő kedd és csütörtök, júl8-11 között? Nagy szükségünk lenne rá, mert aztán meg jön a tábor, és utána már komolyan bele kellene vágni!
Beleg: mindenképp szükségünk van rád a próbáknál. tudnál jönni? hogy érsz rá nyáron?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Fiona írta: Hozatok autogrammot Darth Vadertől!!!!!!!!!!!!!!!!
Az az állat 2000 forintért árulta...
Galadh
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Naggggyon utos lesz
Talaltam beach jellegu zenet a Faramiros reszhez, meg egy-ket plusz zenet. Britney-t viszont ki kellett venni mert annyira rossz volt a minosege. De a tobbi sokszorosan karpotolni fogja
Akkor delutan 16.10-kor akit erint jeggyel a kezeben legyen a Nyugati fobejaratanal belul, az OTP automatanal.
Beleg
- Fio
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Szerdan a vonat 16.20-kor indul a Nyugatibol, 17-kor (ha minden jol megy) mar el is tudunk kezdeni probalni.
A kutyakra lelkileg keszuljetek fel, meg hozzatok valami olyan ruhat is amiert nem kar ha hozzatok dorgolodznek vagy felugranak
Aki a macskat szereti annak uzenem, az is lesz
Szoval 16.20-kor megy a vonat. Pontban 16.10-kor talalkozunk a Nyugatiban a fobejaratnal belul, az OTP automata kornyeken.
Addigra legyen meg mindenkinek a retur jegye (mert este mar nincs penztar Vecsesen). Ha kerdeznek a penztarban, akkor sima Vecses allomasig kerjetek a jegyet, ne Vecses-Kertekaljaig.
En ora 10-re erek oda kb. elotte nem mert igy is hamarabb kell eljonnom emiatt a munkahelyemrol es akkor mar nem lesz sok idonk tengeni-lengeni, hanem ki kell lepnunk, tehat 16.10 utan nem tudunk varni senkire!!!
Hozzatok a jelmezeket meg ilyesmiket.
Beleg
- Léli
- Nem elérhető
Beleg üzeni, hogy nála nem tudunk próbálni, úgyhogy marad a Margitsziget . 14:55-re mindenki legyen a szokott helyen (Ööö... mondjuk ne a villamosmegállóban, hanem a buszmegállónál az árnyékban).
Aki tud jönni, pls jelezzen vissza SMS-ben, mert ha sokan nem lesznek, akkor ezt is leffújjuk...
Léli
- Léli
- Nem elérhető
Akkor viszont... szvsz fölösleges megtartani a próbát... nem lesz Beleg, nem lesz Brandír, nem leszel te... igazából az élő próba nekik/nekünk kéne. Mert a naplósok, és Véniáék úgyis olvassák, mozgás meg náluk szinte nuku...
Akkor a keddi próba elmarad! (máris kiszedem)
Galadh: gratula az 500.-hoz (vajon mikor csökken vissza? )
Léli
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh