Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 8 hónapja #109757 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Színművek
Nem akarok zavarni, vagy akármi, de ha kell még szereplő, vagy vki lemondja, én nagyon szívesen beszállnék, ha kell. Elég jól tudok szöveget tanulni, és ha kell, elég hamar is.
Ha kellek csak szóljatok!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #109725 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
JÖVÖK!!!!!!! :D :wink:
Limbrennilnek szólok. (És NEM felejtem el!!)

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #109700 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Hánykor lenne?? És kb meddig tartana (yoo addig amíg nem lecc belőle vmi, és ez tom h tőlünk függ, de azér kb...)

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 8 hónapja #109694 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek
Mandala kivételével mindenkinek írtam e-mailt vagy privit a taliról. Aki tudja az ő elérhetőségét, legyen szíves, szóljon neki!

Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #109664 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Na akkor eddig én, Sissee, Cueddo, ..... Ki jön még??

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 8 hónapja #109137 Írta: Fio
Cueddo: én tudok menni, és Sisse is, vagyis a tesóm.......

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 8 hónapja #109132 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Tehát azt mindom: ne várjunk senkire és semmire. Kezdjük a próbákat.

Pont ezt akartam mondani :) Azt nem tudom, hogy lehet-e 22-én tali, mert nekem teljesen jó, meg imádom a színdarabostalikat, csak van-e értelme? Legyen még egy legeslegeslegutolsó olvasópróba?

Úgy esetleg még volna vmi értelme, ha a főbb szereplők legalább 80-90%-a eljönne, kiv. persze Túrint, őt majd beolvassuk.

Tehát, kérdezem: ki tud jönni az alábbiak közül márc22-én, szombaton? :?:
Kincső
Kinga
Brandir
Ring
Darky
Estel
Áfonya

(Beleg nem tud)
Ithilgalad
Limbrennil?
Fiona
Mandala
Deagol
Esgal

(meg én is megyek)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #109123 Írta: Fio
Szerintem is ez lesz a legjobb. Mert próbáltam elérni, de nem ment.... Inkább kérdezzük meg az évfolyamtársadat Beleg.........

És Legyen 22-én talíí!!!!!!!!!!! Vagy valamilyen fajta megbeszélés

Több
21 éve 8 hónapja #109056 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Színművek
Aki fontosnak tartja, az nem marad csöndben heteken át. Aki nem tartja fontosnak, azzal nem kell foglalkozni. Ha nincs annyi ember, hogy a feladat megoldható legyen, akkor játsszuk el csak részletekben, magunknak, és amikor beesik egy-egy megfelelő jelölt, akkor félkész dologba szállhat be. Könnyebb lesz így toborozni is, és a később beszállók hamar alkalmazkodhatnak, mert VAN mihez.
Tehát azt mindom: ne várjunk senkire és semmire. Kezdjük a próbákat.

Több
21 éve 8 hónapja #108951 Írta: Dae/siss
Az én véleményem mondjuk totál mellékes, mert én csak statiszta vagyok, de akkor is könyörgök-könyörgök, legyen 22.-én a tali...

Beleg: sztem totál igazad van és elismerem, hogy egy pályáját komolyan művelő színésznek lehet, hogy nincs ideje eljátszani ezt a szerepet. De akkor is lehetne benne annyi, hogy legalább szól erről. :evil:

Több
21 éve 8 hónapja #108891 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Cueddo: OK, megkredezem. Tali ugyben engem ne kerdezzetek, nekem leghamarabb aprilis elso szombatja jo, elobb semmikepp. De ti attol meg osszejohettek. ;)

Telcontar: nagy orommel latunk :)

Olorea: ok nelkul erzed magad kicsinek, majd meglatod :lol:

Fiona: ha mar "ra kell venni valahogy" Turint akkor mar regen nem jo. Hagyjuk, ezt csak ugy lehet csinalni ha az ember nagyon-nagyon szeretne. Akarom is meg nem is hozzaallassal nem.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 8 hónapja #108850 Írta: Cueddo

A részletkérdésekbe nem akarok beleszólni, meg ítélkezni sem, hogy ki legyen Túrin...
de Fio ismerőse mondjon végre csak annyit, hogy IGEN vagy NEM, mert így nem mehet tovább... Beleg, kérdezd meg nyugodtan az évfolyam-társad.

Javaslat: márc29-én tali? de csak akkor, ha rendeződtek a dolgok. légyszi fixáljatok le mindent minél előbb, hogy felhívhassam az igazgatót a terem miatt.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #108840 Írta: Fio
Akor 22-én rendezünk egy valamit??? Mert akkor én fel tudok menni és talán Turint is ráveszem...valahogy..

Több
21 éve 8 hónapja #108809 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Színművek
A következő próbán számoljatok velem is nyugodtan. :)

Több
21 éve 8 hónapja #108753 Írta: Prérifarkas
Megkérdezhetem, hogy nagyjából mi itt a korosztály?
Mert olyan kicsinek érzem magam köztetek... :(
Bár lehet, hogy ok nélkül :?

Galadh

Több
21 éve 8 hónapja #108675 Írta: Beleg Cúthalion
Nyugi Dae, van ez igy :)

Elegge elfoglalt annak az elete aki komolyan foglalkozik a szinjatszassal, igy megertem hogy nincs ideje.

Csak mondjuk egy emil telleg jol jott volna hogy tudjuk mizujs, es akkor mar lehet hogy meg is lenne a szereplonk.

No mindegy, akkor penteken odaadom a sracnak (de meg nem 100% hogy elvallalja, elobb latni akarja mirol van szo - jogosan).

Megsugom, hogy az egyik kereskedelmi radioban dolgozik musorszerkesztokent es nagyon jo fej :)

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #108659 Írta: Dae/siss
Beleg: szerintem nyugodtan add oda a szerepet az évfolyamtársadnak. Én is ismerem a krampuszt, akit Fio ajánlott, és szerintem lehetett volna benne annyi gerinc, :arrow: hogy közölje, tényleg kell-e neki a szerep, :arrow: hogy tájékoztassa az embert, tud-e járni próbákra :arrow: ha nem tud járni, akkor meg azt, és nem hagyja a társulatot teljes bizonytalanságban. Már csak ezért megérdemli. Most már csak főjön a maga levében, ha olyan nagy sztár, ahogy ő hiszi, biztos megvigasztalódik. :evil: :x :mad2: :crazy:

Puszi:
Dae/sissee (aki most piszokmód ki van akadva)

Több
21 éve 8 hónapja #108593 Írta: Beleg Cúthalion
Cueddo,

Jo otletnek tunik hogy egyszer te egyszer en. Meglatjuk hogy muxik. :)

En tutko hogy nyaron sem tudok ennel gyakrabban osszejonni senkivel, mivel az en elfoglaltsagaim nem fuggenek evszaktol, nem normal iskolahoz kotottek. Ugyanugy jarnom kell dolgozni, szinisuliba, meg ket edzesre (mindegyiket hetente ketszer), es ugyanugy teljesitenem kell felesegi kotelezettsegeimet otthon :lol: (ugy ertem fozes, takaritas, ferj-kenyeztetes stb) es mindezt hat napba suritve.
Szoval valszeg engem ritkabban lattok majd :)
De meglatjuk hogy alakul a nyar.

Raadasul egyreszt most Aprilisnal elobb en semmikepp nem tudok talizni senkivel mert minden hetvegem fullos.
Masresz szerintem kene ido (foleg a kis Turinnak mega nagynak - de vajon ki lesz az), hogy megtanulja azt a rengeteg szoveget.

Javaslom hogy ha megvan a nagy Turin, akkor eloszor az elso felvonast utemezzuk be.

Tehat.... van nagy Turinunk???
Lecci pentekig ezt kideriteni, mert ha nem lesz hir, akkor odaadom a szerepet az evfolyamtarsamnak, o erdeklodott.

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #108514 Írta: Cueddo

Olórea: Megvan már, hogy ki játsza a tünde lányt, aki Doriathban felügyelt Túrinra?

Nellast Kincső játssza.

Próbafelügyelet: Beleg, esetleg meg lehetne csinálni, hogy egyszer én, egyszer te, és akkor egyikünknek sem nagy megterhelés, meg nekem úgyis hiányoznak a talik :wink:

És sztem a 2hetenkénti ütemezés csak nyárig fog működni, mert akkor egyrészt felborul a vizsgázók és elutazók miatt, másrészt viszont az itthon levőkkel gyakrabban lehet összejönni próbálni!

És szerintem vágjunk bele minél hamarabb. Mostszombat vagy jövőszombat nekem jó, nekem majdnem minden jó, csak döntsétek el, és csináljuk már :)
És ha végképp nincs más jelentkező, akkor megpróbálok én telefonálni a sulimba... :? :roll:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #108484 Írta: Prérifarkas
Beleg: köszi, akkor majd ha találkoztok próbán, én is bróbálok menni.
Megvan már, hogy ki játsza a tünde lányt, aki Doriathban felügyelt Túrinra?

Galadh

Több
21 éve 8 hónapja #108445 Írta: Beleg Cúthalion
Telleg,

Turinnal mi a helyzet?
Keri a srac a szerepet vagy nem? Mostmar dontenie kell. Ha nem, akkor odaadom egy ikszedik evfolyamtarsamnak, mondta, szivesen elolvassa es akkor mond majd velemenyt hogy valallja-e.

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #108396 Írta: Beleg Cúthalion
Cueddo, koszi az infot. :itscool:
Egyelore jobb mint a semmi, erdemes lenne megjatszania dolgot mondjuk 1-2 honapra. Addig talan fixalodik az almassy ter is.
En nem vallalom a targyalast, mar igy is annyi fele all a fejem hogy azt se tudom hogy vajon a vesszo huzza maga utan az ideget vagy az ideg tolja maga elott a vesszot :lol: :mrgreen:

Ugyhogy ha lehet, valaki mas :D

Viszont elobb akkor donteni kell hogy mikor lesznek a probak. Monnyuk az elso felvonas reszprobai. Amig nem tudjuk mely napokon jovunk ossze, addig nem tudjuk megadni azt sem mikorra kell terem.

Beleg

Több
21 éve 8 hónapja #108393 Írta: Beleg Cúthalion
No, megvan a nagy mu.
Bocs, tegnap annyira loholtam (meg ma is), hogy keptelen voltam az utso simitasokat megcsinalni.

Szoval amit csinaltam azt beirtam egy Word doksiba, es letoltheto innen .
Tulkepp annyit lattok csak belole, hogy van az elejen egy tablazat amiben rendszereztem, hogy mely jeleneteket tudnank egy-egy alkalommal elprobalni, es ahhoz kik kellenek.
Igy mehetnenk sorrendben ahogy ott fel vannak sorolva.

Problema viszont tovabbra is hogy mikor tudjuk a probakat megejteni. Ha ugy szamolok hogy ket hetente szombaton jovunk ossze az epp aktualis szereplokkel, akkor kb 2 EV 8O mulva tudjuk eloadni a darabot. Kicsit mintha soknak tunne ez az ido :D (Be is irtam az elso felvonas utemezeset es aztan gorcsosen a szivemhez kaptam).
Azt hogy hetente szombaton talalkozzunk, meg en nem tudom vallalni, mert vasarnaponkent is egesz nap iskolaban vagyok, a ferj meg a csalad azt mar vegkepp nem toleralna hogy a szombat se legyen meg (en meg plane nem birnam).
Szal, lehet eppenseggel minden szombaton osszejonni, de akkor masnak kene atvenni a dolgok egyengeteset. Gondolkozzatok, van valaki aki ezt fel tudja valllani es minden szombaton ott tud lenni a probakon?
(En szemely szerint orommel atadnam, legalabb lenne egy szabad napom a heten.)

De azt is megcsinalhatjuk, hogy az epp aktualis szereplokkel akar egy-egy hetkoznap delutani probat hozunk ossze, es ugy probalunk (reszemrol ez megint nagyon gazos mert majdnem minden hetkoznap delutan este 8-kor vegzek).

Mit javasoltok?

Beleg
Ja, Olorea, hogyan iteljek rolad mikor nem is ismerlek sem civilben, sem szineszkent :)
Amugy meg tudod hogy kollegat nem szerencses velemenyezni :D Viszont szivesen latunk barmikor :)

Több
21 éve 8 hónapja #108346 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

Nézd meg itt: www.tolkien.hu/tolkienklub/index.html

Ott nincs semmi konkrét, csak hogy márciusban lesz. Én a pontos dátumot szeretném tudni!
(Mellesleg még mielőtt írtam volna azzal kezdtem, hogy elolvastam azt)

Azért kösz
Felagund

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 8 hónapja #108297 Írta: Cueddo

Beleg: remek :)
én pedig helyszínügyben beszéltem a volt magyartanárnőmmel, aki szerint lehetne tárgyalni az igazgatóval, esetleg kaphatnánk egy osztálytermet, átmeneti helyszínként, nem tudom mennyiért, de vsz. kevesebb, mint amit mondjuk egy művház kérne.
Szükség volna tehát egy jó tárgyalóképességű emberre (én Belegre vagy Áfira szavazok :) ), aki esetleg hivatkozhatna rám is (bár nem tudom, jelent-e vmit, hogy oda jártam).

Remélem, használható az ötletem.
Részletek:
Berzsenyi Dániel Gimnázium
1133 Bp., Kárpát u. 49-53.
Somogyi László igazgató
, az iskola telszáma: 359-1613
(időpontot kell kérni)

Ha úgy döntünk, telefonálunk, akkor előtte még egyeztessünk.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 8 hónapja #108247 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Olórea: Nagyobb szerepek már nincsenek, kivétel, ha felszabadul valami, mert aki játszotta volna nem tud járni a próbákra. De szívesen látunk, gyere el a legközelebbi talira, és majd meglátjuk. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 8 hónapja #108246 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Színművek

Felagund írta: Helló!
A többi előadás pontosan mikor lesz? Vagy még nem lehet tudni???
Nemrég olvastam, hogy volt, és szégyellem magam, hogy nem voltam ott :?

Nézd meg itt: www.tolkien.hu/tolkienklub/index.html

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja #108240 Írta: Prérifarkas
Én már egy ideje figyelgetlek titeket.
Engem is nagyon érdekel a színjátszás, és tagja vagyok egy kisebb társulatnak is.
Hogy ha lenne rá lehetőség, nagyon szívesen beállnék közétek, már ha szívesen fogadtok.
Beleg: Lécci mond rólam ítéletet :roll:
Köszi
Olórea

Galadh

Több
21 éve 8 hónapja #108206 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Színművek

[Üdv!

Erről csak annyit, hogy jövőhéten pénteken lesz a Tolkien klub (azt hiszem 17:00-tól, de ez nem bizos). Gyertek el minél többen. Biztosabb infók Ancalimontól (elméletileg amikor netközelbe jut, beírja valahova...). A könyv és film közti különbségekről lesz szó (a kiindulópont svin és Ulmó előadása), majd azt hiszem a GyU-ban előforduló írások, jelrendszerek, vagymiamanó... (varda előadásábol indulva).

Léli

Helló!
A többi előadás pontosan mikor lesz? Vagy még nem lehet tudni???
Nemrég olvastam, hogy volt, és szégyellem magam, hogy nem voltam ott :?

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 8 hónapja #108095 Írta: Fio
Nem baj Beleg, én előre is megköszönöm neked hogy mregcsináltad.Köszönjük!!!! :wink: :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.052 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére