- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ha kellek csak szóljatok!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Limbrennilnek szólok. (És NEM felejtem el!!)
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
- Fio
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
Tehát azt mindom: ne várjunk senkire és semmire. Kezdjük a próbákat.
Pont ezt akartam mondani Azt nem tudom, hogy lehet-e 22-én tali, mert nekem teljesen jó, meg imádom a színdarabostalikat, csak van-e értelme? Legyen még egy legeslegeslegutolsó olvasópróba?
Úgy esetleg még volna vmi értelme, ha a főbb szereplők legalább 80-90%-a eljönne, kiv. persze Túrint, őt majd beolvassuk.
Tehát, kérdezem: ki tud jönni az alábbiak közül márc22-én, szombaton? :
Kincső
Kinga
Brandir
Ring
Darky
Estel
Áfonya
(Beleg nem tud)
Ithilgalad
Limbrennil?
Fiona
Mandala
Deagol
Esgal
(meg én is megyek)
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Fio
- Nem elérhető
És Legyen 22-én talíí!!!!!!!!!!! Vagy valamilyen fajta megbeszélés
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Telcontar
- Nem elérhető
Tehát azt mindom: ne várjunk senkire és semmire. Kezdjük a próbákat.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Beleg: sztem totál igazad van és elismerem, hogy egy pályáját komolyan művelő színésznek lehet, hogy nincs ideje eljátszani ezt a szerepet. De akkor is lehetne benne annyi, hogy legalább szól erről.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Telcontar: nagy orommel latunk
Olorea: ok nelkul erzed magad kicsinek, majd meglatod
Fiona: ha mar "ra kell venni valahogy" Turint akkor mar regen nem jo. Hagyjuk, ezt csak ugy lehet csinalni ha az ember nagyon-nagyon szeretne. Akarom is meg nem is hozzaallassal nem.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Cueddo
- Nem elérhető
A részletkérdésekbe nem akarok beleszólni, meg ítélkezni sem, hogy ki legyen Túrin...
de Fio ismerőse mondjon végre csak annyit, hogy IGEN vagy NEM, mert így nem mehet tovább... Beleg, kérdezd meg nyugodtan az évfolyam-társad.
Javaslat: márc29-én tali? de csak akkor, ha rendeződtek a dolgok. légyszi fixáljatok le mindent minél előbb, hogy felhívhassam az igazgatót a terem miatt.
(Dylan Thomas)
- Fio
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Mert olyan kicsinek érzem magam köztetek...
Bár lehet, hogy ok nélkül
Galadh
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Elegge elfoglalt annak az elete aki komolyan foglalkozik a szinjatszassal, igy megertem hogy nincs ideje.
Csak mondjuk egy emil telleg jol jott volna hogy tudjuk mizujs, es akkor mar lehet hogy meg is lenne a szereplonk.
No mindegy, akkor penteken odaadom a sracnak (de meg nem 100% hogy elvallalja, elobb latni akarja mirol van szo - jogosan).
Megsugom, hogy az egyik kereskedelmi radioban dolgozik musorszerkesztokent es nagyon jo fej
Beleg
- Dae/siss
- Nem elérhető
Puszi:
Dae/sissee (aki most piszokmód ki van akadva)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Jo otletnek tunik hogy egyszer te egyszer en. Meglatjuk hogy muxik.
En tutko hogy nyaron sem tudok ennel gyakrabban osszejonni senkivel, mivel az en elfoglaltsagaim nem fuggenek evszaktol, nem normal iskolahoz kotottek. Ugyanugy jarnom kell dolgozni, szinisuliba, meg ket edzesre (mindegyiket hetente ketszer), es ugyanugy teljesitenem kell felesegi kotelezettsegeimet otthon (ugy ertem fozes, takaritas, ferj-kenyeztetes stb) es mindezt hat napba suritve.
Szoval valszeg engem ritkabban lattok majd
De meglatjuk hogy alakul a nyar.
Raadasul egyreszt most Aprilisnal elobb en semmikepp nem tudok talizni senkivel mert minden hetvegem fullos.
Masresz szerintem kene ido (foleg a kis Turinnak mega nagynak - de vajon ki lesz az), hogy megtanulja azt a rengeteg szoveget.
Javaslom hogy ha megvan a nagy Turin, akkor eloszor az elso felvonast utemezzuk be.
Tehat.... van nagy Turinunk???
Lecci pentekig ezt kideriteni, mert ha nem lesz hir, akkor odaadom a szerepet az evfolyamtarsamnak, o erdeklodott.
Beleg
- Cueddo
- Nem elérhető
Olórea: Megvan már, hogy ki játsza a tünde lányt, aki Doriathban felügyelt Túrinra?
Nellast Kincső játssza.
Próbafelügyelet: Beleg, esetleg meg lehetne csinálni, hogy egyszer én, egyszer te, és akkor egyikünknek sem nagy megterhelés, meg nekem úgyis hiányoznak a talik
És sztem a 2hetenkénti ütemezés csak nyárig fog működni, mert akkor egyrészt felborul a vizsgázók és elutazók miatt, másrészt viszont az itthon levőkkel gyakrabban lehet összejönni próbálni!
És szerintem vágjunk bele minél hamarabb. Mostszombat vagy jövőszombat nekem jó, nekem majdnem minden jó, csak döntsétek el, és csináljuk már
És ha végképp nincs más jelentkező, akkor megpróbálok én telefonálni a sulimba...
(Dylan Thomas)
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Megvan már, hogy ki játsza a tünde lányt, aki Doriathban felügyelt Túrinra?
Galadh
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Turinnal mi a helyzet?
Keri a srac a szerepet vagy nem? Mostmar dontenie kell. Ha nem, akkor odaadom egy ikszedik evfolyamtarsamnak, mondta, szivesen elolvassa es akkor mond majd velemenyt hogy valallja-e.
Beleg
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Egyelore jobb mint a semmi, erdemes lenne megjatszania dolgot mondjuk 1-2 honapra. Addig talan fixalodik az almassy ter is.
En nem vallalom a targyalast, mar igy is annyi fele all a fejem hogy azt se tudom hogy vajon a vesszo huzza maga utan az ideget vagy az ideg tolja maga elott a vesszot
Ugyhogy ha lehet, valaki mas
Viszont elobb akkor donteni kell hogy mikor lesznek a probak. Monnyuk az elso felvonas reszprobai. Amig nem tudjuk mely napokon jovunk ossze, addig nem tudjuk megadni azt sem mikorra kell terem.
Beleg
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Bocs, tegnap annyira loholtam (meg ma is), hogy keptelen voltam az utso simitasokat megcsinalni.
Szoval amit csinaltam azt beirtam egy Word doksiba, es letoltheto innen .
Tulkepp annyit lattok csak belole, hogy van az elejen egy tablazat amiben rendszereztem, hogy mely jeleneteket tudnank egy-egy alkalommal elprobalni, es ahhoz kik kellenek.
Igy mehetnenk sorrendben ahogy ott fel vannak sorolva.
Problema viszont tovabbra is hogy mikor tudjuk a probakat megejteni. Ha ugy szamolok hogy ket hetente szombaton jovunk ossze az epp aktualis szereplokkel, akkor kb 2 EV 8O mulva tudjuk eloadni a darabot. Kicsit mintha soknak tunne ez az ido (Be is irtam az elso felvonas utemezeset es aztan gorcsosen a szivemhez kaptam).
Azt hogy hetente szombaton talalkozzunk, meg en nem tudom vallalni, mert vasarnaponkent is egesz nap iskolaban vagyok, a ferj meg a csalad azt mar vegkepp nem toleralna hogy a szombat se legyen meg (en meg plane nem birnam).
Szal, lehet eppenseggel minden szombaton osszejonni, de akkor masnak kene atvenni a dolgok egyengeteset. Gondolkozzatok, van valaki aki ezt fel tudja valllani es minden szombaton ott tud lenni a probakon?
(En szemely szerint orommel atadnam, legalabb lenne egy szabad napom a heten.)
De azt is megcsinalhatjuk, hogy az epp aktualis szereplokkel akar egy-egy hetkoznap delutani probat hozunk ossze, es ugy probalunk (reszemrol ez megint nagyon gazos mert majdnem minden hetkoznap delutan este 8-kor vegzek).
Mit javasoltok?
Beleg
Ja, Olorea, hogyan iteljek rolad mikor nem is ismerlek sem civilben, sem szineszkent
Amugy meg tudod hogy kollegat nem szerencses velemenyezni Viszont szivesen latunk barmikor
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nézd meg itt: www.tolkien.hu/tolkienklub/index.html
Ott nincs semmi konkrét, csak hogy márciusban lesz. Én a pontos dátumot szeretném tudni!
(Mellesleg még mielőtt írtam volna azzal kezdtem, hogy elolvastam azt)
Azért kösz
Felagund
Our knees do not bend easily
- Cueddo
- Nem elérhető
Beleg: remek
én pedig helyszínügyben beszéltem a volt magyartanárnőmmel, aki szerint lehetne tárgyalni az igazgatóval, esetleg kaphatnánk egy osztálytermet, átmeneti helyszínként, nem tudom mennyiért, de vsz. kevesebb, mint amit mondjuk egy művház kérne.
Szükség volna tehát egy jó tárgyalóképességű emberre (én Belegre vagy Áfira szavazok ), aki esetleg hivatkozhatna rám is (bár nem tudom, jelent-e vmit, hogy oda jártam).
Remélem, használható az ötletem.
Részletek:
Berzsenyi Dániel Gimnázium
1133 Bp., Kárpát u. 49-53.
Somogyi László igazgató, az iskola telszáma: 359-1613
(időpontot kell kérni)
Ha úgy döntünk, telefonálunk, akkor előtte még egyeztessünk.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Brisa
- Nem elérhető
Felagund írta: Helló!
A többi előadás pontosan mikor lesz? Vagy még nem lehet tudni???
Nemrég olvastam, hogy volt, és szégyellem magam, hogy nem voltam ott
Nézd meg itt: www.tolkien.hu/tolkienklub/index.html
Brisa
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Engem is nagyon érdekel a színjátszás, és tagja vagyok egy kisebb társulatnak is.
Hogy ha lenne rá lehetőség, nagyon szívesen beállnék közétek, már ha szívesen fogadtok.
Beleg: Lécci mond rólam ítéletet
Köszi
Olórea
Galadh
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[Üdv!
Erről csak annyit, hogy jövőhéten pénteken lesz a Tolkien klub (azt hiszem 17:00-tól, de ez nem bizos). Gyertek el minél többen. Biztosabb infók Ancalimontól (elméletileg amikor netközelbe jut, beírja valahova...). A könyv és film közti különbségekről lesz szó (a kiindulópont svin és Ulmó előadása), majd azt hiszem a GyU-ban előforduló írások, jelrendszerek, vagymiamanó... (varda előadásábol indulva).
Léli
Helló!
A többi előadás pontosan mikor lesz? Vagy még nem lehet tudni???
Nemrég olvastam, hogy volt, és szégyellem magam, hogy nem voltam ott
Our knees do not bend easily
- Fio
- Nem elérhető