Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 9 hónapja #101492 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Hát... :roll:
Nekem sajnos sem feb. 15. sem feb. 16. nem jó...
Szombat délelőtt IFI CSB (gy.k.: ifjúsági csapat bajnokság) az aranyért játszunk a riválisunkkal, vasárnap NB (gy.k.: nemzeti bajnokság), ahol kell 2 ifi és én vagyok az egyik... :roll: És ezen sakkmeccsek miatt már nem tudok menni hittan kirándulásra sem Velencére... :? Szóval sajnos nekem ez most nagyon nem jó... :( :? :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #101490 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Javasolnám a szokásosat: feb15, szombat 10.00 - JET . (Vagy előtte találkozzunk a Deák téren megint a Princessnél?)

Jön a Túrinunk? :roll: :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #101471 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Szerintem legyen a szokásos helyen a szokásos dőpontban ami nem tudom mikor van, :wink: :D Mert nekem eléggé korán be kell menni családi ügyek miatt........

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #101280 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Lesz.
Tehat akkor mikor es hol? :biggrin2:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #101269 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Tali lesz, méghozzá nagyon remélem, ott, és akkor, ahol és amikorra megbeszéltük... Ugye? :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 9 hónapja #101002 Írta: Fio
Emberek!!!!!

Azt szeretném kérdezni, hogy akkor jövő héten lesz-e tali és ha lesz hol mikor????? Sürgős lenne..

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #100749 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
emil:
pszandra@freemail.hu
telószám:
06302095085

Több
21 éve 9 hónapja #100746 Írta: Kincső
Esgal: Már elhatároztam, hogy küldök Neked SMS-t, csak az utolsó pillantban tudtam meg, hogy hol van a találka, és így... :oops: :roll: /Legközelebb azon a szombati napon lesz, amikor már lesz termünk. :roll: :? :) /

Több
21 éve 9 hónapja #100646 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv, májdír színtársulat!
Látom,volt tali,már megint lemaradtam,ez egyébként nagy pofátlanság tőlem,Nienor leszek,de még egy talin se tudtam megjelenni,de most már mind1.Ha jól tudom,úgyis az 1. felvonást próbáltátok/elemeztétek ki,nem?A következő mikor lesz?Azon már szeretnék ott lenni...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 9 hónapja #100573 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
ohh... Oks... Corry... Elnésztemm.. :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja #100551 Írta: Cueddo

Arminas már foglalt: Deagol játssza :roll:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #100437 Írta: Ithilgalad
Hamég nincsrája jelentkező, én naoncíves elvállalom Arminas cerepét...
(Ha van akkor sikíccson nékem... :roll: )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 9 hónapja #100242 Írta: Ithilgalad
Ittenvagyjon még egy telefoncámm is: 3809061 (Pesti)

Több
21 éve 9 hónapja #100240 Írta: Fio
Cueddo: Dae-elenat az én címemről is el tudod érni. Tesom ugye....

De az e-mailje: lomin_elena@hungary.org

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #100236 Írta: Cueddo

már alakulgat a mail+telefonlista, még a következő emberekről hiányzik az infó: Limbrennil, Mandala, Deagol, Rayan, Telu, Dae-elena, Esgal

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #99987 Írta: Beleg Cúthalion
cuthalion@freemail.hu
06-20 481-2557 es munkanapon csak delutan 4-tol muxik mert nincs nalam terero.

Egyebkent akkor aki jon kozulunk hetvegen Szegedre a konferenciara azokkal lesz egy kis osszerofi ahol az oaltala jatszott karaktert elemezzuk ki.
Aki nem jon azzal kesobb csinaljuk ezt meg.

Asszem abban maradtunk hogy a kovetkezo tali csak ilyen karakterjellemzesrol fog szolni, mivel mostmar tul vagyunk az olvasoprobakon is (bar Turin baratomat szivesen meghallgatnam).
Szal akkor monnyuk Turinos olvasoprobat meg csinaljunk egyet mert vegulis az a legfontosabb. Es utana akkorra mar hatha letisztazodik a probak helyszine is.

Beleg

Több
21 éve 9 hónapja #99985 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
gillz@freemail.hu , (ezt a címemet nézem gyakrabban) és 3654673 (bpi szám)

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 9 hónapja #99877 Írta: Estel Adániel
Ha egészséges vagyok, persze, hogy megyek! ;)
estel@freemail.hu
06-20-5533-127

Több
21 éve 9 hónapja #99806 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Cue:"Tudják-e vállalni"...Na ez az, most már nagyon ki kéne találni vmit, vagy pedig a második alternatíva, amit karácsony előtt felvetettem, mert a dolog (ősök hozzáállása...stb.) elég reménytelen... [size=9:fgermqqv](részletek levélben)[/size]:crying: mindezek ellenére: igyekszem aktivizálódni.
mobil: 06702010614
e-mail: cerdiwen@freemail.hu

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
21 éve 9 hónapja #99631 Írta: Kincső
kincso@axelero.hu ; 06 30 520 6447 :arrow: Kinga pedig ugyanez (közös a telefon). :wink: Néha nem fogok tudni menni, de általában igen. :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #99396 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Bocsesztovics,h. tegnap úgy eltávoztam negyedóra megbeszélés után...nem akartam szórakozni a családdal... :? máskor ügyibb lecek! 8)
Mobilszám:
azbedöglött...a zöcsémét adom:0630/5631453

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #99389 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Te jó ég!!!
Most egy ideig nem volt netem és nem tudtam erről a taliról :crying: most nem akarok ide :arrow: .... csunyákat írni, de gondoljatok rá.
A következőre valószínűleg repülünk, hacsak Anya nem akkor megy Kolozsvárra :?: de nem túl valószínű.
Akkor ha Celeb nem aktivizálja magát, megkaphatom Gwindort??? :confused2:
[size=9:b9xoueex]ugy szeretnénk [/size]:oops:
Szóval Beleg bocsbocsbocsbocsbocsbocs de ez mostan nem rajtunk múllott. :look:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 9 hónapja #99287 Írta: Fio
Cueddo: a Túrint Guczi Tamásnak hívják. Az ő e-mail címét kért, hogy ne adjam meg. De az enyém fiona15@rette.net vagy fiona15@freemail.hu . Amelyik szimpibb. :wink:

Estel: hát ugye, könnyű lesz belezugni ha én választom, nem???? :) :)

Több
21 éve 9 hónapja #99250 Írta: Cueddo

Eia: szerintem nem kell visszaadnod, neked elég akkor jönni, ha a 3. felvonást próbáljuk, mert felvonásonként fogjuk csinálni [size=9:12fguf9u](ha jól emlékszem, abban van Aerin; Larnach lányának meg csak egy mondata van)[/size], és akkor könnyebb egyeztetni/megszervezni még azokkal is, akiknek nagyobb gondot okoz Bp-re jönni.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #99248 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Ha 2hetente kéne menni én nem vállalom.. ez esetben visszadom a szerepeimet... :roll: :cry:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #99246 Írta: Cueddo
Ügyesek voltunk megint :wink:
Szóval: itt egy szereplőlista, az a nagy kérdés, hogy akik rajta vannak, tudják-e vállalni (főszereplők 2 hetente, mellékszereplők, statiszták havonta), hogy jönnek próbára , meg minden?

Mesélő: Kincső
Húrin: Brandir?
Morwen: Gillz
Túrin (gyermek): Kinga (Kincső húga)
Túrin (felnőtt): hogy hívják?
Sador: Ring-bearer
Morgoth: Darkman
Thingol: Estel Adániel
Melian: Áfonya
Beleg: Beleg Cúthalion
Saeros: SZÚ
Mablung: Ithilgalad
Nellas: Kincső
Larnach lánya: Eia
Ulrad: zsoffija
Andróg: Ring-bearer
Gwindor: Celeb (Limbrennil, ha jól tudom?)
Finduilas: Fiona
Gelmir: Mandala
Arminas: Deagol
Orodreth: Cueddo
Glaurung: Fény- hangeffektek
Aerin: Eia
Brandir: Cueddo
Nienor Níniel: Esgal
Hunthor: Ring-bearer
Earendil: Cueddo
Falubeliek: Rayan
Telu
Dae-elena
Fiona
Elwing: Eglar

És kérek szépen mindenkitől egy emailcímet és egy mobilszámot :arrow: összeállítok egy listát, és mindenki kap belőle!

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #99189 Írta: Estel Adániel
Nem rossz hírek! :D [size=9:3ruovlpd](Jól csinálod, Fio, elvégre mégiscsak Te leszel Finduilas, a legjobb, ha te hozol magadnak egy Túrint. ;) ) [/size]
Na, két hét múlva szerintem már semmi sem tarthat vissza attól, hogy ott legyek! 8)
Remélem, ma is ügyesek voltatok! :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #99184 Írta: Fio
Beleg: Túrin most nem ér rá mert próbál egy másik darabban. De következő találkára már elmegy. :wink: Vagyis elküldöm. Akkor én is felmegyek.Tehát 2 hét múlva reszkessetek, megy a tündecsaj!! :D És Túrin!!!

Több
21 éve 9 hónapja #99163 Írta: Beleg Cúthalion
Akkor mat tali 10.30-kor a Deak teren a kek metro feljaratanal a Princess pekseg elott.
Jojjon aki csak tud!
Nagyon vagyok mar egy Turinra :D

Beleg

Több
21 éve 9 hónapja #99158 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Mokka lecc-hihi. 8O
:roll:
/ :arrow: nemvaunktúlsokan... megoanépítőjellegűvmienszeméllyelmintén... :? :oops: /
Hácc émmegmaydnemnemjöttemdeactánmégis. 8)
Deakkormostlecc??? 8O 8O 8O
Vigyázz Beleg,fel foglak hívni... :wink: :roll:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.203 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére