- Köszönetek: 0
Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- deagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
NA?
"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Viszont az olvasoproban ha lehet ne kelljen mar megfagynunk, mert akkor nem a darabra fogunk figyelni hanem arra hogy de r... hideg van.
Nagyon sokaig nem tudok maradni (max 2-ig), mert ferjuram elutazik masnap egy honapra es sok tennivalom lesz meg aznap otthon.
Ugyhogy ha lehet telleg ne szoszmotoljunk nagyon sokat. Ugy kene hogy legkesobb 11-kor el tudjuk kezdeni az olvasoprobat.
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Telu "drága"!
1. Kösz a "megértést". 8O Azt hittem nyár végére akarunk valamit belőle összehozni.
2. sajnálom ha nem jössz, de:
3. pl. a Kicsi@Világban a babzsákos résznél szvsz nyugodtan próbálhatunk. :idea: Vagy:
4. Az Atlétikai Centrum nem tudom, hogy nyitva ill. fűtve van-e, de ha a kósza talik zaja és mászkálása elment ott , egy szervezett olvasópróba is teljesen nyugodtan lehet szvsz.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Áfonya
- Nem elérhető
deagol írta: Könyörgök , rakjuk délelőttre a talit!
Legkésőbb 6-kor haza kell indulnunk, és akkor még nem tartunk sehol!
11 v. 10 óra nem jó???
Egyetértek, ha 15.00 körül kezdünk, nekem pl. nem is érdemes felvonatoznom Fehérvárról. Főleg hogy tuti szöszmötölünk még, stb. - sztem mindenképpen délelőtt kéne kezdeni.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Telumehtar
- Nem elérhető
- deagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Az elérhetőségem: 30 563 7124
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Olyan hely kene ahol gatlasok nelkul tudnank csinalni az olvasoprobat, ahol nem gaz ha masok halljak-latjak.
A JET es mas vendeglato helyek azert gazosak, mert ott fogyasztani kell es igy nem lehet normalisan probalni, csak klubelet lesz belole.
Margitsziget milyen? Meg nem voltam. Van zart futott hely?
Beleg
- Kincső
- Nem elérhető
De a többiek is jelentkezhetnének.
Helyszín-javaslatok: JET, Margitsziget, Kicsi@Világ. Előbbi kettő esetében találkozási pont a Nyugati, illetve az utóbbi esetében Deák tér, Princess pékség.
Időpont: 15:00, 15:30 vagy 16:00 körüli időpontot tudok elképzelni.
JÓ LESZ???
- Cueddo
- Nem elérhető
sziasztok!
örömmel jelentem, hogy 3-ast kaptam :bounce: , úgyhogy minden rendben, ennél szabadabb már nem is lehetnék hétvégén
nagy kérdés: mikor kezdünk és hol leszünk ? mert általában ezen szokott elbukni a dolog.
légyszi tájékoztassatok majd, ha vásárolunk!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
Beleg: mobilszámom 30 520 6447.
EMBEREK!! MINDENKI ÍRJA BE AZ ELÉRHETŐSÉGÉT ÉS HOGY JÖNNE-E SZOMBATON! Utóbbit legalább 2 hete kérdezem.
[size=9:1b9e265u]Vajon miért van olyan érzésem, hogy ez a tali nem jön össze? [/size]
- Mike
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ha igen, akkor hol es mikor?
Ja, es legyen mostmar olvasoproba!
A Forumnak van egy olyan bevett szokasa hogy a talik elott 2 nappal lefagy. Erre az esetre milyen kommunikacios csatornat fogunk hasznalni? Koordinatakat, adatokat pliz
B.
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
A megbeszélésen felvetettem a "nagy ötletemet" is. Erre a reakció:
a 110 tag közül valószínűleg sok a "szalmaláng", nem tudni a jövőben mennyire lelkesen fogják befizetni a tagdíjat...
elvileg bármikor után tudjuk nyomni...
Hát nem tudom.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Áfonya
- Nem elérhető
Viccet félretéve, én is jó ötletnek tartom a dolgot, és szívesen áldozok rá. (Amúgy is kiszúrtam már azt a zászlót a LEP-en...)
Az MTT jelenlegi tagjainak száma egyébként 110.
18.-a lehet kissé húzós lesz, de ha a legtöbb embernek jó (ergó jó sokan leszünk, hogy érdemben is tudjunk csinálni vmit :tongue:), akkor én is felmegyek.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Léli
- Nem elérhető
- Eglarcarien
- Nem elérhető
A zászlóba talán én is be tudok szállni 1 ezressel (Most annyi épp az 'összvagyonom' ) - Cue, értesíts a végleges döntésről, és levéllel együtt elküldöm...
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Cueddo
- Nem elérhető
Hú, nekem egyre jobban tetszik az ötlet! Most kaptam egy kis ösztöndíjat, úgyhogy abból én be tudnék szállni a nagyobbik tervbe is, amit Brisa javasolt, a Melianról nem is beszélve.
egyébként hol volt a Galadrieles kép, és hogy nézett ki? arra nem emlékszem...
és ha pl színdarabos körben megvennénk a képet, én megbízom mindenkiben
Beleg: mi az ötleted? érdekelne!
(Dylan Thomas)
- Kincső
- Nem elérhető
Kriszana: A LEP-en kb. 30-an léptek be, előtte 55 volt (ezt biztos forrásból tudom, megnéztem anya tagdíjas papírján ), ez 85, jobb esetben talán 90 is. Ez is növeli az árat valamennyivel, másrészt nem minden tagot tudsz olyan könnyen elérni (pl. van, akinek nincs e-mail címe, sőt talán telefonszáma sem), harmadrészt még az igazán lelkeseknek sem biztos, hogy van a tagdíjon kívül (ha a 3 havit befizetik, az 1500.- ill. 3000.- + még az elmaradások, ami a többségnél 2 vagy több hónap, tehát tagdíj kb. 2500-3000.- illetve 5-6000.- Ft fejenként), ami azt jelenti, hogy egy önálló keresettel rendelkező MTT-tagnak jó esetben is kb. 5000.- + 2700.- [size=9:3dnsw5wg](ez csak becslés!)[/size], azaz 7700.- Ft-ot kellene fizetnie. Nem biztos, hogy van, sőt valószínű, hogy nincs a többségnek ennyi "fölösleges", mobilizálható pénze. Az önálló keresettel nem rendelkező MTT-tagok pedig nem valószínű, hogy 5-6000.- Ft-ot (nekik kb. ennyi jön ki) el tudnak kérni a szüleiktől... Ha egy hónapon belül mondjuk a 90 tagból 80 tag befizeti átlagosan legalább januárig a tagdíját, már az is jó!
Különben meg nem borúlátó vagyok, hanem "realista".
Kincső
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Csak ugy kivancsisagbol rakerestem a Google-on a magyar oldalakon a Beleg szora, es tudjatok mit adott ki tobbek kozott?
Hogy a Beleg:
" ... Árpádkori magyar személynév, mely talán megfelel az ujgur Ťbilgeť, Ťbelgeť, azaz bölcs, okos szónak. ..."
Forras:
www.mek.iif.hu/porta/szint/egyeb ... 01192.html
Beleg
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kincső: ne nézd ilyen borulátóan a dolgokat! Már miért ne tudna megnyerni 100 MTT tagot? (Ha jók az információim, akkor már vagyunk annyian!)
Meg kellene próbálni emberek! Így mindenki jól járna. Az MTT, és mi is,mert nem kellene ezektől a gyönyörű daraboktól megválni. S akinek tényleg szívügye ez a dolog, az biztosan segítene, és beszállna!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
Akkor megvesszük a Melianost, emberek? 1000.- Ft-om biztos van rá, ha kiadom szinte minden pénzem, akkor 1500.- is.
Ha eldöntöttük, akkor foglaljuk le, mert a végén még valaki elhappolja előlünk.
Kellene nekem az összes színdarabos neve és e-mailje, és csinálnék egy körlevelet. Ezért kérek mindenkit, hogy aki bárkiét tudja, írja be, ill. e-mailben vagy priviben küldje el.
- Brisa
- Nem elérhető
Cueddo írta:
sziasztok!
Beleg, én nagyon támogatom az ötletet, majd megszakadt a szívem azokért a zászlókért - attól eltekintve szerintem sem illik díszletnek (ezen majd még gondolkozom), de hát ez legyen a legkevesebb, ha nem kerül külsőshöz + még az MTT-n is segítünk vele. de ha 25-en megvesszük, akkor tulajdonképpen kié lesz? :
Nekem is tetszik az ötlet.
Hogy kié lesz? Az MTT-é. Az MTT-től megveszi az MTT tagsága... Hm... mit szóltok?
[size=9:1kfmlo21](Annyira jó lenne mindegyiket megszerezni az MTT-nek. Meg a térképet is... Kiszámoltam, hogy ha 100 MTT-tag összedob 2650Ft-ot, akkor nemcsak a zászlókat, a térképet, hanem a Tolkien+törp, valamint a Galadriel képet is megtarthatnánk... )[/size]
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Hogy kie lesz a zaszlo az jo kerdes, en is gondolkoztam rajta, es nem vagyok most sem okosabb.
Ugye a szinmuvesek vennek meg, dehat ez a csapat hivatalosan nem letezo fogalom, nem jogi szemely igy nem letezik, ergo nincs vevo.
Van otletem mit lehetne csinalni, de az jogilag kifogasolhato es bizalmon alapul, az pedig a businessben nemletezo dolog.
Szal nem vagyok most sem okosabb.
Azt tudom, ha most elkel a zaszlo, akkor minimalis a valoszinusege hogy szabadon hasznalhatjuk diszletnek (ha egyaltalan akarjuk ezt).
Ezert bocsatottam megvitatasra a dolgot.
Beleg
- Kincső
- Nem elérhető
Én támogatom a javaslatot. Még nem tudom mennyi pénzem van, mert bizonyos fizetési kötelezetségek lehet hogy terhelnek , de 1000.- Ft-om legkésőbb jan. végén lesz.
- Cueddo
- Nem elérhető
sziasztok!
Beleg, én nagyon támogatom az ötletet, majd megszakadt a szívem azokért a zászlókért - attól eltekintve szerintem sem illik díszletnek (ezen majd még gondolkozom), de hát ez legyen a legkevesebb, ha nem kerül külsőshöz + még az MTT-n is segítünk vele. de ha 25-en megvesszük, akkor tulajdonképpen kié lesz? :
(Dylan Thomas)
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.