Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 11 hónapja #86417 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Eglar: mindig a számból veszed ki a szót :)
Ring: köszönöm szépen, hogy itt vagy helyettem is :wink:
egyébként nekem előre be van táblázva minden szombat esetleges talinak... ha nincs, akkor jöhet a saját program :roll:
szóval jan18-án folytatjuk: (vagy ahhoz közeli időpontban)
maradt egyébként függőben vmi? ha jól emlékszem, van egy rendezett szövegünk, azt már nem kell tovább alakítani.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #86297 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Ring: ILyen erős emberek mellett nem kell félnie Cue-nak, hogy félbemaradnak a dolgok. :wink:

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #86246 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Plíz, tényleg hagyjátok abba az offot! :evil: :evil: :evil: (Erre se válaszoljatok már... :roll: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 11 hónapja #86215 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Színművek
Na ezt jól meg kaptam! :lol:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #86212 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Jolvanna? Yavanna meg Johanna az van, de hogy jolvanna is, arról nem hallottam... :roll: :) (Tudom, hogy OFF, de ezt nem bírtam magállni... :roll: )

Ti tanuljátok a szövegeket? Csak mert én nem... :oops: :roll: :?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 11 hónapja #86197 Írta: [Nerwen]
Jolvanna! :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #86192 Írta: Kincső
Ezt az ideillő beszélgetést... :) :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #86184 Írta: [Nerwen]
Na én ma egy tancuccot se vettem elő :oops: ...egész nap lustálkodtam, na jó nem egészen: elmentem a corába megvenni a karis ajándékokat, de nem találtam semmit ami tetszett volna :( ...ja, meg kivittem a kutyát sétálni :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 11 hónapja #86177 Írta: Kincső
Hát nekem néha olyan a hétvégém, hogy szombat és vasárnap délelőtt is sakkverseny, néha ehhez jön egy tali, na meg ugye a tanulás. :roll: Na de nem akarok veszekedni (na meg OFFolni :roll: ). :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #86170 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: Kinek nem kell tanulnia? ( :? ) Legfeljebb egy másik talira nem mégy el. Én tudok időt szakítani bármelyik hétvégén, amelyiken nincs olyan versenyem, ahova mindenképp mennem kell. :roll:

Itt a bökkenő....ugyanis én nem took mindig időtszakítani hétvégén...ugyanis az összes hétvégémen rohangálok össze vissza...egy hétvégém nem volt még ebben a tanévben amikor teljesen kikapcsolhattam....szóval....mindez nézőpont kérdése...van aki tud időt szakítani a próbákra és van aki nem :P

Több
21 éve 11 hónapja #86166 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Héka! Amikor én felvetettem, hogy januárig szüntessük a próbákat, nem azt mondtam, hogy utána lógatjuk a lábunkat és nem csinálunk semmit!!! :nono:
Nekem felvételik lesznek, az fog eldőlni, hogy az elkövetkező 4 évben hol fogom tölteni mindennapjaimat, és mégis minden telhetőt meg fogok tenni azért, hogy elmenjek!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 11 hónapja #86165 Írta: Ringbearer
Héka! Amikor én felvetettem, hogy januárig szüntessük a próbákat, nem azt mondtam, hogy utána lógatjuk a lábunkat és nem csinálunk semmit!!! :nono:
Nekem felvételik lesznek, az fog eldőlni, hogy az elkövetkező 4 évben hol fogom tölteni mindennapjaimat, és mégis minden telhetőt meg fogok tenni azért, hogy elmenjek!

Több
21 éve 11 hónapja #85880 Írta: Kincső
A kis nyafka... :tongue: (nehogy megsértődj! ez vicc! :roll: :wink: )
Kinek nem kell tanulnia? ( :? ) Legfeljebb egy másik talira nem mégy el. Én tudok időt szakítani bármelyik hétvégén, amelyiken nincs olyan versenyem, ahova mindenképp mennem kell. :roll:

Több
21 éve 11 hónapja #85859 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
No hat errol beszeltem 2-3 oldallal ezelott :evil3:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 11 hónapja #85854 Írta: Telumehtar
Én csatlakozom Fio-hoz (bár én még nem a nyolcadikat végzem :roll: )
De nekem is tanulnom kell mint állat...szóval....

Több
21 éve 11 hónapja #85843 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek

kriszana-Celandine írta: zsoffija, mennyi szöveged is van? két sor :?: vagy három? :lol:
:wink:

Ráhibáztál...az előbbi :!: :mrgreen:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 11 hónapja #85822 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső: Viva' la Kincső vagy hogy van olaszul. :D Na, azért köszönöm szépen.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 11 hónapja #85813 Írta: Kincső
Majd annak a felvonásnak a próbáit, amiben Te is vagy, hozzád igazítjuk. :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #85808 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Én majd a builba majd ugy januárban tudok beszállni akkor is csak a gép előtt. Nem tudnátok nekem elnézni hogy én nem mehetek el minden probára max. 1 honapba egyszer vagy talán még akor sem.Légyszi nézzétek el mert most van nekem a pályaválazstás, most végzem a nyolcadikat és hát... tanulni kell mint az állat.
De a szöveget azt megtanulom igérem.

Pusszancs

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 11 hónapja #85735 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Színművek
zsoffija, mennyi szöveged is van? két sor :?: vagy három? :lol:
:wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 11 hónapja #85712 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Egyre érdekesebb a helyzet...
De én hallgatok,mint a sír.Én ha kell,pattogok a tali színhelyére...SŐT :!: még a szövegemet is tudom! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 11 hónapja #85695 Írta: Telumehtar
Nekem a január csak 31.-től jó...tehát nekem kiesik a január... :P

Több
21 éve 11 hónapja #85630 Írta: Kincső
Szméagol: Jó, akkor felhatalmazunk téged, hogy meggyőzd Svint, hogy mindenképp szükség van erre... :tongue: :wink: Bár nem tudom miért lesz jobb nekünk egy-egy időpont emiatt, de ha Ti mondjátok... :? :roll: :wink:
Cue: Miért, vannak ilyen terveid, hogy megbuksz valamiből? :) :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #85620 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Én is támogatom :wink:
Egyébként meg a "január" alatt én január 18-at értettem, mert 17-én van az utolsó vizsgám (ha nem fogok megbukni... mert ha igen, akkor a pótvizsgák elviszik a jan második felét is; de attól még szakítok rátok időt :) )

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 11 hónapja #85601 Írta: Ringbearer
Szméagol: jó ötlet!

Több
21 éve 11 hónapja #85527 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Szméa: szívesen.. Örülök, hogy meggyógyultál.. Cseréltünk.. :D ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 11 hónapja #85526 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Szerintem próbáljunk kérni Svindlertől egy szavazást a topicba. Így sosem fog összejönni a tali.

Eia: Köszi! Meg is gyógyultam. :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #85156 Írta: Ringbearer
Üdv Limbrennil!!!! :D :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #85104 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Micsoda megkönnyebbülés... :oops: Akkor még van esély (és idő), hogy ismét kiharcoljak egy tali-engedélyt! :heu:

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
21 éve 11 hónapja #85068 Írta: Kincső
Limbrennil: Kicsit visszaolvasva láthatod, hogy csak januárban kezdődnek majd a próbák, most ugyanis mindenki elfoglalt. :roll: :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.993 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére