Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 10 hónapja #91173 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek
Jó ötlet, bár én nem nagyon engedhetem meg magamnak, az is kérdés, hogy a négyhavi tagságit miből pengetem ki :shake: :eek4:

[size=9:14t57h4p]Az meg megint más kérdés, hogy szerintem nem illik díszletnek, de ezt csak suttogva mondom, mert sztem, egyedül vagyok vele[/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91169 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg!

Nem rossz 5let, benne vagyok.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91131 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Emberek,

Mint tudjatok az MTT igen huzos anyagi helyzetbe kerult es nagy segitsegre van szuksege, ezert felkinalta megvetelre tobb dekoracios anyagat.
Arra gondoltam (nemtom mit szoltok hozza), hogy van valami amit esetleg felhasznalhatnank a szindarabunkhoz diszletkent.
A "Melian" fele cimeres zaszlora gondolok, egyike annak a parnak amik kint logtak a LEP-en.

25.000 Ft-ba kerul, de ugy szamolom, hogy 25-en azert vagyunk.
Ha mindenki 1000 ft-ot beadna, akkor meg tudnank vasarolni magunknak (mint Szinmuves Szekcionak) ezt a zaszlot, es felhasznalhatnank pl. Thingol palotajaban levo diszletnek.
(Ha mar 17-en lennenk, akkor fejenkent legfeljebb 1500 ft-ot jelentene.)

Jo lenne ha osszejonne, mert ha meg valami MTT-s nagy rendezveny lesz, kolcson tudjuk adni a zaszlot az MTT-nek. (Mig ha valaki kulsos veszi meg, nem biztos hogy ujra viszontlatjuk, vagy csak borsos kolcsonzesi dijert.)

Ti mit szoltok ehhez?
En szivesen belerakom az 1000 - 1500 forintomat, de nem tudom hogy koztunk a diakok nagy resze megengedheti-e ezt maganak (meghat a szulok ugye). Ha igen, az csodalatos volna, segithetnenk az MTT-nek is, meg gyarapithatnank a Szinmuves Szekcio diszlet- es kellektarat.

Velemenyek?

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 10 hónapja #91085 Írta: Beleg Cúthalion
Nekem mar mindegy, 18-an 2 utan raerek, elotte nem.
Ha lesz proba lesz, ha nem, nem. Ugyis van ezer mas darab amit tanulnom/probalnom kell.

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #91055 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Előre figyelmeztetek mindenkit: ha csak annyian leszünk megint (az időponttól függetlenül), mint a Szövetség Mória után, akkor NAGYON mérges leszek... :roll: ([size=9:3kmippge]És azt hiszem Beleg is... :roll: a többiek álláspontjáról nincsenek bővebb információim. :) :roll: [/size]) (Ja és akkor is mérges leszek, ha "Mória előtt" leszünk... :) :? )
Mindenki mondja meg, hogy tud-e jönni vagy sem, ne egy nappal előtte derüljön ki, hogy túl kevesen lennénk... :roll: Ha (teszemazt) sokaknak nem jó a 18-a, ne akkor legyen, de ne egy nappal előtte variáljunk. :roll:
Csak ennyit akartam. :)
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 10 hónapja #90668 Írta: Beleg Cúthalion
Nekem 18-an csak delutan jo, 14 oratol.
Ha ossze tudjuk hozni, reszemrol oke.

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #90633 Írta: Kincső
Sziasztok!
A nagy rohangászásban én nem találkoztam a színész-jelölteinkkel, valaki más esetleg?... Majd letámadom Szofit, hogy mi a helyzet. :) :roll: :wink:
Zs., Sz.: Persze hogy lehettek statiszták, micsoda kérdés, csak kezdjünk hozzá végre... :roll:
Cueddo: szólj, ha nem buktál meg, és akkor 18-án talizunk. :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #90296 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Boldog...újévet :!: :D

Én is lehetek ugyi statiszta???(a nyúlfarknyi szövegem miatt oan hülyén érzem magam... :( :oops: :wink:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #89742 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Hát igen, Ring. :wink: :(
Köszi Telu! :)

Ööö, én azért még lehetek statiszta ugye?
Kell még a bot, amit felajánlottam?

Több
21 éve 10 hónapja #89594 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

sziasztok!

Kincső: remek! :) :hello: (de egy Túrint is kéne keríteni vhonnan :roll: )

viszont: a jan18-at csak úgy mondtam, hogy azután legyen, mindenesetre
nagyon-nagyon örülnék, ha már akkor meg tudnánk tartani, csak hát valószínű, hogy esetleg bukni fogok egy tárgyból... és akkor mehetek pótvizsgázni jan20-án, és a 18/19 hétvégére szükségem lenne.
De az teljesen biztos, hogy jan21-től kezdve, és 29,31-et kivéve nekem BÁRMI jó.
addig is sok sikert mindenkinek mindenhez :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #89454 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
iggeen!

szval jan. 18?

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 10 hónapja #88981 Írta: Kincső
Van egy jó hírem: úgy néz ki, van két fiú jelentkezőnk. A noldás proginkba betársult Szofi is, Cica egyik barátnője (ő asszem nem nagyon fórumozik), és ő mondta, hogy van két 15 éves öccse, akiket érdekel a színdarab. Jönnek jan. 3-án, úgyhogy akkor megbeszélhetnénk velük a dolgot. Többet nem tudok. :wink: :roll: :hello: :bounce:

Több
21 éve 10 hónapja #87917 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Szméagol: Szegény! Együtt szenvedünk! :( :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 10 hónapja #87890 Írta: Kincső
A január 18. nekem jó. Vélemények? :roll: :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87862 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Drágaságaim!! Fixáljunk le egy pontos időpontot hogy mikor kezdünk plííz..plííz...köccke előre is (Ring, Szméa, Fio!!! Hajrá,hajrá...sokk sikert ;) )

Több
21 éve 10 hónapja #87806 Írta: Kincső
Area: Gondolom szükséged lenne egy szövegre... Szóljál, és (e-mailben) el tudom küldeni. :wink:
És csatlakozom az előttem szólóhoz :) :
BOLDOG KARÁCSONYT!

Több
21 éve 10 hónapja #87758 Írta: Cueddo

Area: lehetnél pl. bandita: Forweg/Andróg. mit szólsz hozzá?

Boldog karácsonyt mindenkinek!
[/b]

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #87673 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Színművek
Köszi :oops: ... :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87667 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Lost: irodalomból 5. :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 10 hónapja #87662 Írta: [Nerwen]
Fiona:a jegyeim miatt izgulok, nagyon is!Nincs egy - khm - túl jó osztályom (viszont naon jó fejek :D ), szal a tancik az oszt. konferencián rohadtul meg fognak szivatni minket :evil: , de szerencsére van pár tanci akinél akár egy jegyet is lehet javítani ha elmész vmi "falusi-nevesincs" ünnepélyre :D Én is mek jan 4.-án egy ilenre barátnémmal (hát istenem nekem kell az ötös!)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87652 Írta: Fio
Losttűrwen. köszi szépen én épp hogy kijavítottam a fizikát. De tény hogy tényleg akkor fogok izgulni. :)

Kellemes Ünnepeket Mindekinek!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 10 hónapja #87634 Írta: [Nerwen]
Én még egyáltalán nem izgulok h mi lesz a felvételin, elég lesz akkor, ha majd ott fogok ülni az írásbelin v a szóbelin :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87630 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Ring-bearer írta: Nekem felvételik lesznek, az fog eldőlni, hogy az elkövetkező 4 évben hol fogom tölteni mindennapjaimat, és mégis minden telhetőt meg fogok tenni azért, hogy elmenjek!

Rokonlélek.
én február végétől március elejéig gyakorlatilag használhatatlan leszek. Ha netalántán mégis eljutnék egy talira a felvételin görcsölnék. Már most eléggé görcsölök. :crap:
Úgyhogy én akkor kiesem.

Mindenkinek szép karácsonyt!!!

Több
21 éve 10 hónapja #87558 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Színművek
Helló! Szeretném megkérdezni, hogy hol vagytok a darabokkal? (ha van több) És van szabad szerep még??? Én szívesen játszok negatív szereplőt. Csak az a gond, hogy Nagykanizsán lakok, és ha Pesten vannak a próbák...... :roll:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #87350 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Héhéjj! :D Üdv, meine lieblings Tünde! ;)
A legközelebbi színműves tali akkor az alábbiak alapján január közepe utánra várható :!: Addig úgyis mindenki mással van elfoglalva, lásd: Karácsony, Szilveszter, LEP, TTT Premier, vizsgaidőszak, noldás program, usw, usw, usw... :roll:
De azért előbb-utóbb sor kerül majd az olvasó-, és egyéb próbákra is! :deal:
:itscool:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 10 hónapja #87291 Írta: Fio
Kincső: talikról, próbákrol usw, usw...... :D

Több
21 éve 10 hónapja #87274 Írta: Cueddo

Ring: ha lesz időd, megtennéd, hogy begépeled a talin megbeszélt rövid változatot?
:arrow: és ha én ezt megkapom, akkor továbbítom mindenkinek, aki nem hallott a legújabb fejleményekről :wink:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #87117 Írta: Kincső
Szívesen, de miről? :) Nem történik semmi mostanság a színdarabbal... :look:

Több
21 éve 10 hónapja #87105 Írta: Fio
Na azér' nem kell felkapni a vizet. Január 3-án ugyis mennem kell. Kincső vagy Cueddo tartanál nekem akkor egy kis beszámolót? :) köszike.....

Mostantol nyomon fogom követni mit működtök... resszkessetek :D

Több
21 éve 11 hónapja #86433 Írta: Kincső
Szerintem nincs semmi függőben... :roll: A szöveget befejeztük, a próbákat meg nem kezdtük el. :look:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.801 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére