Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 11 hónapja #82299 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
:D Üdv, Fio, persze, hogy emlékszünk Rád, és Te is hiányzol :!: (Meg a nővéred is, akármit is mond...) ;) Egyelőre még nem maradtál le sokmindenről, még olvasópróbánk se volt. Épp kezdjük összehozni... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja #82298 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Remélem még emlékszik rám a társaság. Itt ülök egy internetes lehetőségű helyen és innen írok. Csak azt akartam írni, hogy számíthattok rám a következő évtől mint Finduilas (mármint 2003-tol)

A társaságot puszilom és hiányoztok :bawling: :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 11 hónapja - 21 éve 11 hónapja #82264 Írta: Estel Adániel
Ej-ej. Nekem ugyanaz a bajom vele, mint ezzel a szombattal... három hétig nincs kedvem egyfolytában fentmaradni Pesten. :shake:

Több
21 éve 11 hónapja #82255 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Azt hiszem, nekem jó - úgyis majdnem minden szombatomat az MTT-nek, színdarabnak, miegyébnek szentelem :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 11 hónapja #82241 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Nos, úgy néz ki, nekem dec. 7. jó lenne. (szombat)
Kinek jó még? Más ötletek? Helyszín? :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 11 hónapja #82209 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Légyszíves mindent küldjetek el bármi változás van, mert lehet, hogy nem tudok jönni sokáig (az is lehet, hogy holnap is jövök NEM TUDOM). Lehetőleg mindent *.doc-ban küdjetek, mert sokmindent nem ért a gépecském. ( kistigris@mails.hu )
Valaki írjon jelentéseket és kezdjünk el szervezni egy !szombati! talit, amire többen el tudnak menni és ne változtassunk rajta az utolsó pillanatban. (Én mindent letöröltem a naptáramból, ami nov. 2-re esett és átraktam péntekre és vasárnapra. Szerintem ezt mindenki megtudja tenni, persze csak akkor, hogyha nem életbevágóan fontos az ügy, ezen mindenki értse azt , amit akar.)
:roll:

Több
22 éve 1 órája #82175 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!!!
Szégyellem a képemet, hogy ritkán járok mostanság a netre, de sajna nem rajtam múlik... A krónikás ének határozottan halad, most éppen újragépelési fázisban vagyok, mert (csodák csodája) afórum összeomlásával egyidőben a mi gépünkbe is beütött a krach, és minden-minden eltűnt :( :bawling: :shake: :triste:
Tkp azért villantam be most ide, mert lett egy ötletem, és tudom, hogy e topikban jelen pillanatban csak Cueddo darabját tárgyaljuk, úgyhogy ez egyenlőre csak sutyorgás, egy ma éjjeli álmom alapján (hű, de hivatalosan hangzik ez...) : négyestés előadás Wagner A Nibelung Gyűrűje -ciklus mintájára... első este a Szilmarilok, aztán sorban a GyU könyvei, helyenként dalokkal is megspékelve... PJ és a többi lényeges emberke ( :wink: ) az első sorban tapsolnak...! Hogy tetszik...?

Lehet, pont azért álmodtam, mert előző este a Walkűrök lovaglását hallgatam és a Nibelung Gyűrűje- Gyűrűk Ura... :deal:

Több
22 éve 6 órája #82119 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Hat ja :lol:

Szoval kovetkezo tali? Nagyon jo a kerdes :) En engedelmetekkel nem probalnek osszehozni ujabb talit, mert ugy latom barmit probalok intezni az kaoszba torkollik. Megatjatok, megint elkezdem szervezni a talit es ujra osszeomlik a forum :evil2:

Ugyhogy beszeljetek meg mikor hol, es ott leszek ha tudok.
kedd-csutortok-vasarnap nem jo, de ugyis a tobbseg szava a lenyeg.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 19 órája #82015 Írta: Kincső
Beleg: micsoda bőbeszédűség... :)

Legközelebb mikor talizzunk és hol? Meg ilyenek... :roll:

Több
22 éve 1 napja #81875 Írta: Beleg Cúthalion
Hihetetlen :)
Van forum :)

Több
22 éve 2 hete #81866 Írta: Beleg Cúthalion
No, emberek, a Guttenberg Muvelodesi hazzal az alabbiakra jutottam:

Barati alapon ide tudjak adni nekunk az egyik termet orankent 3000 forintert. Plusz javallot valami kis "aprosagot" adni a portasnak.
3 hetente megkapnank a termet, idopontot kesobb adni kene ha e mellett dontunk. Most szombaton meg biztos hogy nem tudunk oda menni mert nem keszultek fel, de hetfon ugyis beszelnem kell veluk hogy akkor hogy dontottunk, es akkor esetleg kovetkezo idopontokat is megadhatnank.

Erdemes lenne a szombati taliig gondolkozni azon hogy milyen hosszan lennenk ott egy-egy alkalommal.

En meg Battival ugyis beszelek holnap kocsi ugyben, es megkerdezem tole hogy van-e ra kilatas hogy az MTT anyagilag tamogassa ezt a dolgot (ez kb havi 12-15.000 ft-ba kerulne (ha alkalmankent atlag 3-4 orat szanunk a probara, ennyi mindenkepp kell).

Valoszinu az is hogy egyelore az MTT nem tudja anyagilag ezt finanszirozni, ebben az esetben ha mondjuk 12-15 emberrel szamolunk, akkor fejenkent 1000 forintot jelent minden alkalommal.

Gondolkozzatok hogy legrosszabb esetben ezt tudnatok-e vallalni. Szomabton megtargyaljuk.

Beleg

Több
22 éve 2 hete #81858 Írta: Beleg Cúthalion
Sziasztok,

Bocs hogy csak most jelentkezek de eszmeletlen el vagyok havazva, jon hozzank a BSA :deal:

Szal, Ring, felhivtam reggel a muvhazat, de nem volt ott az illetekes, es azt mondtak talan hetfon tudom utolerni :( mobilszama pedig nekem nincs.
Elotte azert nem tudtam hivni mert az egyenleg a telefonomon 0, otthon meg nem volt vonal egy nap (gondolom a vihar lehetett). Tegnap meg mire hazaertem mar este 8 volt.
Szal nemtudom a Csekovszky fog-e menni most hetvegen. :( A Guttenberggel folyamatban van a dolog, tobbet ma delelott tudok mondani.

Azert erdemes lenne talonba helyezni mondjuk a Margitszigeti Atletika palyat (annak is a zart helyiseget, de ezt ti ismeritek, en nem), mert van ra esely hogy most szombaton meg nem tudunk muvhazban probalni.

Sotet Ur nem tudja vallalni a most osszejovo kellekek szallitasat mert bekrepalt a kocsija, de Batti igerte hogy megprobal segiteni. Holnap delben fel kell hivnom hogy akkor all-e meg reszerol hogy esetleg el tudja vinni a cuccost.
Ring, ha mar vallaltad hogy nalad taroljuk a kellekeket, lecci add meg akkor a cimed, hogy Batti tudja majd hova kell vinni, mert az idopont es pontos helyszinek nelkul nem tudja hogyan tervezzen.

Es akkor hozza mindenki azokat a kellekeket amiket felajanlott, pliz.
(Kerdes hogy mennyi fog most osszejonni, telleg kell-e kocsi hozza es nem fer-e bele egy hatizsakba? Marhogy ha nincs oly sok ne farasszuk feleslegesen Battit, o is csalados.)

En nekem mar csak ma van nyomtatasi lehetosegem, mivel holnap mar nem dolgozunk, tehat ma 4 utan mar csak holnap delben tudok emilt nezni (azt is csak 1x) otthonrol. Ugyhogy ha barmi van pliz ma 4-ig irjatok.
Ha meglesz a vegleges verzioja a szovegnek lecci nyomassatok nekem is egy peldanyt mert otthon nem tudok nyomtatni.

Koszi!

Beleg

Több
22 éve 2 hete #81794 Írta: Estel Adániel
"Végleges szöveg" még tulajdonképpen nincs, de amit eddig megbeszéltünk, szét lesz küldve szombatig! ;) (Már én is kezdek kíváncsi lenni, hol fogunk aznap találkozni... :look: )

Több
22 éve 2 hete #81790 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Van akkor végleges szöveg?Elküldené vki a végleges szöveget? :oops: :oops: :oops: Köszi...
Én hétköznap nem érek nagyon rá talizgatni... :( saynálom...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 2 hete #81762 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Kincsö: Azt az "aktivabbak" rész arra értetted hogy csak fiuk voltak a talin? Mert ha igen akkor szivesen irok kifogást neked hogy mért nem voltam :roll:
Ring: Mégis konkrét helyszin???

Több
22 éve 2 hete #81754 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Saeros: a vetkőztetést elég csak "elkezdeni", ha a többi már nem a szinen zajlik, akkor nincs gond. De majd konkrétan nézelődöm a szövegben.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 2 hete #81711 Írta: Kincső
Sokat haladtunk a szöveggel...
Átbeszéltük az egészet, kihúzogattunk belőle, kivágtuk a Mímes részt pl., azt majd a mesélő szövegébe beletesszük (illetve Cueddo beleteszi). :wink: A III., de főleg a IV. részből nem nagyon tudtunk kidobni, de majd meglátjátok, Cue azt ígérte, hogy szombatig beírja gépbe és szétküldi.
Kérdések:
:arrow: Mi legyen Saerossal? Az logikus, hogy nem rohangál senki meztelenül a színpadon :) , de hogy legyen:
1. Túrin csak a köpenyét veszi el;
2. kiveri a kezéből a kardot és megkergeti, de akkor úgy értelmetlen egy kicsit, mert akkor nincs megaláztatás, és miért engedte volna vissza?

:arrow: Miért és hogyan emeli fel Thingol király a kezét, mielőtt majdnem kihirdeti az ítéletet (mielőtt befut Beleg)?

Most más nem jut eszembe... A többit rábízom a fiúkra. :wink: (Earendillel együtt 5 fiú van, és egy rakás lány, mégis ők a lelkesebbek/aktívabbak... :roll: Akinek nem inge, ne vegye magára. :wink: )
És ezennel érzékeny búcsút veszek Tőletek, jó talizást szombaton :( :
Kincső

Több
22 éve 2 hete #81704 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
helyszín alakulóban...
Beleg: feltétlen írj mi volt!
Írjátok le, mit agyaltatok ki?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hete #81665 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Szombatra van már helyszín, hogy hol és mikor? :?:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hete #81663 Írta: Estel Adániel
Rendben. Akkor én most elindulok. ;)

Több
22 éve 3 hete #81650 Írta: Kincső
Csak 3... Kinga elmegy inkább sakkedzésre. :roll: De én várlak Titeket 5-kor! :wink:

Több
22 éve 3 hete #81635 Írta: Estel Adániel
Nem semmi, akkor ez eddig 4: Kincső, Kinga, Estel és Cueddo...
wow.
:?

Több
22 éve 3 hete #81629 Írta: Beleg Cúthalion
En csak szombaton tudok menni, ma nem.
Ring, lecci nezz privit, meg nem tudtam beszelni a csokaval.

Beleg

Több
22 éve 3 hete #81627 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Öhhh.... nekem közbe jött egy kis baj, úgyhogy a szombaton se tudok menni (hétköznap meg amúgyse...)... majd ha a németet kijavítottam... :evil:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hete #81584 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Kincsö, Kincsö: Itt vagyok!!!!Nos csak annyi hogy holnap 5kor nekem tuti nem jó :( Jó megbeszélést.. (Egyészt 0,000000000001 százaléka van hogy elengednek és elötte edzésem van + leckék ilyesmik..) Szóval Sorry...nem megy :( Mindenesetre majd küldök lehet hogy küldök 1 SMS-t...de ne számitsatok rám.. (SMS-t kinek küldjek? Sajna senkinek sem tom az eddigi jelentkezök közül a számát :P ) Na mostmár megyek alukálni...mégegyszer jó talizást ;)

Több
22 éve 3 hete #81566 Írta: Kincső
Cue: Jó, akkor számítunk Rád, és megvárunk! :wink:
Megyek, és megSMS-ezem Telunak a holnapi találkát. :wink:

Több
22 éve 3 hete #81564 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Nekem mindkét javaslat jó - én fél ötkor végzek holnap az Ajtósin, nagy valószínűséggel késni fogok egy kicsit (5-10p :oops: ), de megyek! :wink:
Lehet, hogy egy ikicsit megviseltnek fogok tűnni, mert f9től f5ig bent leszek az egyetemen :roll:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hete #81541 Írta: Kincső
Akkor jöttök hozzánk? :wink:
Még benézek később. De legkésőbb holnap reggel még esetleg tudom ellenőrizni a dolgok állását. Úgyhogy - csak azért, mert kevesen jártak azóta erre - ne tegyetek keresztbe már azután (csak mert hajlamosak vagyunk egy nappal előbb átszervezni a dolgokat... :roll: :) ).
Tehát X.29. 16:45-17:00 Boráros tér, a HÉV-nél. (Van az elejénél egy óra, és alatta egy kijelző, hogy mikor indulnak a járatok. Ott leszek. :wink: )

Több
22 éve 3 hete #81528 Írta: Ringbearer
Sajnos, nem tudok menni... :(

Több
22 éve 3 hete #81527 Írta: Ringbearer
Sajnos, nem tudok menni... :(

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.214 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére