Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 1 hónapja #79589 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső:Ööö...hááát igen... :oops: Azt tuti hogy az éneklés felejthetetlen élmény volt számomra.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #79583 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Telu: Hát azért elég sokan rájöttünk, hogy most oda kéne menni... :roll: Csak pár embernek nem tűnt fel, de majd legközelebb nyomatékosabban felhívhatjuk a figyelmet az ilyen dolgokra... :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #79576 Írta: Telumehtar

deagol írta: Estelnek sajnos megint igaza van... :roll: nemzeti ünnepelek aznap. :bounce: De azér puszi minden ottlévő kószának... :look:

Brühühüüü.....anyááám...ne tedd ezt velem...már soha nem lesz 1 teljes családos fotóm?????? :cry: :shake: :crying: :bawling:
Le vagyok törve :(

Kincsö: Oké csak össze kell majd toborozni a bandát...emléxem multkor a Könyvtáros progi megbeszélése közben énekeltünk :)

Több
22 éve 1 hónapja #79573 Írta: Kincső
Sziasztok!
Örülök, hogy "Beleg leereszti az íját" [size=9:2syx3krb](lehet, hogy mégis jobb megkötözve tartani? :twisted: :wink: :D )[/size], mégis jobb egy élő Nellas, mint egy halott, nem igaz? :roll: :D :wink:
Különben sztem is beszéljünk erről 23-án. [size=9:2syx3krb](De ezt talán már mondtam... :roll: )[/size]
Na szió! :wink:
Kincső

Több
22 éve 1 hónapja #79442 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Estelnek sajnos megint igaza van... :roll: nemzeti ünnepelek aznap. :bounce: De azér puszi minden ottlévő kószának... :look:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #79367 Írta: Telumehtar
DEA:október 23.-án asszem 12kor a Nyugatinál ;)

Több
22 éve 1 hónapja #79362 Írta: deagol

Telumehtar írta: Eheh...DEA: (De rulz a Drága Egyetlen Anyám röviditve ugy hangzik mint Anyám nevének eleje :D )

Ez télleg jó :itscool: De valaki nyögjön már egy IDŐPONTOT!!! :deal:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #79253 Írta: Telumehtar
Eheh...DEA: (De rulz a Drága Egyetlen Anyám röviditve ugy hangzik mint Anyám nevének eleje :D ) Tudok pár embert aki nem Kósza mégis volt már Kószás talin ;)

Több
22 éve 1 hónapja #79192 Írta: deagol
???Még kószás sztorit kéne írnom, nem? :hein: Vagy nem veszitek komolyan az ilyen formaságokat?? :cool2: Egyébként melyik hétvégén lesz?? Eléggé be vagyok táblázva mostanában... :look: Versenyek, meg ilyenek... :heu:

Több
22 éve 1 hónapja #79172 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Jaj, anyu, mondd inkább azt, hogy nemzeti ünnepelsz aznap, akkor elhisszük! :D
Ez a "Nem vagyok kósza" nagyon rossz kifogás... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #79099 Írta: Telumehtar
Drága Egyetlen Anyám: Attól még jöhetsz ;) Elsö kószás talira én sem ugy mentem mint kósza ;) Gyereee!!!!

Több
22 éve 1 hónapja #79084 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
deagol: Már hogyne jöhetnél ha nem vagy kósza?! 8O
Kérd meg Brisát, és az leszel! Úgyhogy csak semmi kifogás! :up:
Ring

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #79074 Írta: deagol
Nem vagyok kósza :arrow: nem mehetek kószás talira sem, drága leányom

Több
22 éve 1 hónapja #79065 Írta: Telumehtar
Na akkor konzultáni kéne a Kószás talin még a szövegről...félreértés ne essék...a Szindarabos talin is legyen erröl szó de nem árt ha elötte átbeszéljük egy kicsit ;)
Drága Anyám: A Kószás talira se tudsz jönni?

Több
22 éve 1 hónapja #79064 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

1. A tali maradjon nov.2-án, mert ha későbbre vagy előbbre tesszük, akkor valaki másnak nem lesz jó (például nekem, de én nem számítok). Egy ekkora társaságnál lehetetlen egy olyan időpontot összehozni, ami MINDENKINEK jó.

2. Valaki legyen olyan szíves és küldjön nekem egy példányt a rövidített változatból: kistigris@mails.hu

Több
22 éve 1 hónapja #79024 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: Beleg: Szerintem zárjuk le ezt a vitát, jó? Félreértés volt, és nincs harag... részemről legalábbis. :roll:

Na jo. Most az egyszer megkimelem az eletedet :cross: :cheers:

[size=9:3lbr5f8s]*** Beleg leereszti az ijat, leszedi rola a vesszot es visszateszi a tegezbe ***[/size]

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 1 hónapja #78983 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Akkor összekapom magam, és igyekszem átnézni okt23-ra a darabot, és a Kószás talin szívesen konzultálnék bárkivel szövegügyben, aki ebben illetékesnek érzi magát (meg aki tud segíteni, mert pl a Mímes résszel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok - nem tudnám kihúzni az egészet csak úgy) :roll:
Egyébként meg ha akad vmi megbeszélnivaló, azt megbeszéljük.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 1 hónapja #78976 Írta: Kincső
Beleg: Szerintem zárjuk le ezt a vitát, jó? Félreértés volt, és nincs harag... részemről legalábbis. :roll:
Nekem csak jó, ha marad nov. 2. - kár hogy Deagol nem tud jönni -, és ez a felvonásosdi szerintem is jó ötlet!
Telu: Kósza talin nyilván nem lesz ott mindenki, de pár dolgot meg tudunk beszélni, akik ott leszünk. Ha van valami "égetően sürgős". :roll: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #78967 Írta: Ringbearer
Pedig nagyon, fog hiányozni Gelmir, és Arminas! :(
Mindenesetre vigyázz magadra (én is rá egy hétre megyek Erdélybe kornyikálni :) )
Ok, hát akkor egyelőre megmondom a tanárnőnek , hogy a suliban lesz.

Több
22 éve 1 hónapja #78959 Írta: deagol
OK, nem tudok mit csinálni, bocs, hogy bekavartam, azt hittem időben szólok és nem lesz gáz. Tehát nem tudok menni nov.2-án, Erdélybe muszáj mennem, illetve nem illene és nem is lehet lemondani. Szóval, Arminast és Gelmirt kicsit nélkülözni fogjátok, bocsi, nem tudok mit csinálniii! :(

Több
22 éve 1 hónapja #78856 Írta: Telumehtar
Oké...ez jó őtlet.....de lenne 1 kérdésem: Felmerült hogy esetleges Kószás talin lesz egy kis megbeszélés...ezzel mi lesz????

Több
22 éve 1 hónapja #78819 Írta: Beleg Cúthalion

Cueddo írta:
Rendben, akkor már ne módosítsunk, de nov2 után ki kéne alakítani vmi menetrendet.

Ha pedig már rendes próbák lesznek, akkor lehetne-e úgy csinálni, hogy felvonásonként gyakoroljuk be, mert egyrészt úgysem lesz idő sztem egy nap egy felv-nál többre, másrészt a szereplők zöme (főleg a mellékszereplők) mindössze 1 felvonásban szerepelnek. (és ez a szervezést is nagyban megkönnyítené sztem, mert viszonylag kevés embert kell összeszedni)

Mit szóltok ehhez?

Nekem ez a felvonasosdi logikusnak tunik, jo otlet.

Ha mar odaig jutunk hogy probak, akkor feltetlen suriteni kell a dolgot, ez nem kerdes. Ket hetente azert ossze kene jonni.
Nov 2-an mar osszejohetnenk Ring-bearer sulijaban. Ugyanott az olvasoproba elott vagy utan megbeszelhetnenk a datumokat erre az evre.

Beleg

Több
22 éve 1 hónapja #78790 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Rendben, akkor már ne módosítsunk, de nov2 után ki kéne alakítani vmi menetrendet.

Ha pedig már rendes próbák lesznek, akkor lehetne-e úgy csinálni, hogy felvonásonként gyakoroljuk be, mert egyrészt úgysem lesz idő sztem egy nap egy felv-nál többre, másrészt a szereplők zöme (főleg a mellékszereplők) mindössze 1 felvonásban szerepelnek. (és ez a szervezést is nagyban megkönnyítené sztem, mert viszonylag kevés embert kell összeszedni)

Mit szóltok ehhez?

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 1 hónapja #78777 Írta: Ringbearer
Szerintem most legyen nov. 2-án mert ezt végülis már megbeszéltük, aztán legyen egy kicsit sűrűbben, a részeleteket megbeszéljük a talin!
Ring

Több
22 éve 1 hónapja #78771 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Mostakkor mindkét változatot böngésszem :?:
(Bár asszem az én szerepemet tekintve ez édesmindeggy a szöveg esetében... :? )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 1 hónapja #78759 Írta: Telumehtar
Na akkor nekem már édes mind1 hogy mikor lesz a tali...csak az vam hogyha télleg összeakarjuk hozni öszre akkor meg nem kell ilyen sokk idöt tartani a talik között :?

Több
22 éve 1 hónapja #78747 Írta: Beleg Cúthalion
Koszonom, kiralyom!
:roll: Mekkora allatkert vagyok! :quasi:

Beleg

Több
22 éve 1 hónapja #78746 Írta: Beleg Cúthalion
Akkor beirom az en velemenyemet is a taliidopontmodositasrol.

Ugy emlexem azert egyeztunk meg a Nov 2-ben anno, merthogy a kosza tali 23-an lesz es mar sok lenne arra a hetvegere, elotte meg tul korai.
Szerintem nincs keson a Nov2, addig mindenki ugy komolyan elragodhat a szerepen, hogy ki is o igazabol a darabban. Nem hiszem hogy erdemes korabbra rakni, vagy akkor legyen okt.26, de annal semmikepp sem korabban.
Bar nemtom hogy igy is hogyan fogjak elengedni a videkieket ketszer ugyanazon a heten Pestre, ami ugye dupla vonatjegyet jelent (Gyorbol kulonosen kellemes osszeg a jegy ara), bar talan megoldhato a pesten alvas gondolata.
Szoval erdemes ezt is figyelembe venni.

Egyebkent mit is akarunk csinalni a kovetkezo talin?
Azon kivul hogy szervezesi dolgokat megbeszelni, felmerult hogy akkor mar olvasoprobat is tartsunk. Ez ugye jooo hosszu lesz.
A szoveget mostmar ugye tanulni is kene. Nem tartom valoszinunek hogy probat tudjunk tartani a kovetkezo talin, marcsak azert sem mert telleg nem artana egy olvasoproba ami viszont egy-ket oran at azert el fog tartani.

Jo lenne ha minden legalabb szoveggel rendelkezo szereplo el tudna jonni a kovetkezo talira mert kulonben csak toldas-foldas lesz az olvasoprobabol is. Tehat erdemes lenne az idopont-ujrakivalasztasnal ezt figyelembe venni.

Beleg

Több
22 éve 1 hónapja #78737 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek

Beleg Cúthalion írta: Zsoffija,

Irtam neked mailt penteken de most latom hogy visszapattant a zsoffija_007@freemail.hu -rol
Aszongya nincs ilyen user. Rosszul irtam le a cimedet?

Beleg

"mailbox.hu" a vége...
OFF: Úgy tűnik, te már csak Thaur húga leszel... :roll:

ON:
:( A szavazás szerintem nem oldja meg a dolgot, mivel csak azok véleményét tükrözi, akik: { 1: nethez - azon belül fórumhoz - jutnak 2: megtalálják a szavazást 3: leadják voksukat } a szavazás lezártáig. Ez általában töredéke a teljes "brigádnak", és az eredmény folyamatosan változna :arrow: nem lehetne belőle addig végleges következtetést levonni, amíg minden egyes érintett nem szavazott.

Jobb ötletem viszont - per pillanat - nekem sincs.

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 1 hónapja #78726 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Szavaztatni kéne...(ha benne vagytok, valaki megbeszélhetné Svinnel)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.036 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére