Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 1 hónapja #77302 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Szerintem nyugodtan irj nickeket, ez adja majd meg a sava-borsat :)
Yavi mar nagyon varjana cikket.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77295 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!
Rövid leszek, mint a kígyó aki rámászott a sínekre... :roll: :wink: Szóval sietek. Micsoda kérdések ezek, hogy "vállaljak-e szerepet" meg "kellek-e, ha nem tudtam elmenni a talira"? :evil: :?: 8O :nono: Hát persze!
Az összefoglalót majd elolvbasom, még nem volt időm sajni. És talán du. felrakom a cikket, már félig kész van. Csak hogy tudjátok, mit írtam. És aztán küldöm az illetékeseknek. Nevek nem lesznek, mert nem nagyon tudom az igaziakat, nickkel meg kicsit fura lenne... :roll:
Na megyek.
Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77260 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Én nagyon jól éreztem magam a talin!!! :hello: (Az, hogy csendes voltam, nem jelent semmit, de én jobban szeretem hallgatni az embereket... :wink: )

Korai távozásom oka hasonló Kriszanáéhoz, ugyanis későn feküdtem és rettentő korán keltem, mert aznap (pénteken) mentem először "dolgozni" a lovardába.
Plussz a tanárok és a házi feladat! :?

Én szívesen leszek statiszta még úgy sincs szerepem! (Legyen szerepem? :roll: )

Több
22 éve 1 hónapja #77226 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Figyu!
Nálunk az iskolában lehetne próbát tartani!
Taneteremben. Ez régen egy grófi család háza volt, egyik tanárom ajánlotta fel ki maga is Gyűrűk Ura-fa.
Gyorsan válaszoljatok, hogy jó lenne e!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 1 hónapja #77204 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Szijasztok! :hello:
Én isz naaagyon jól éressztem magam :!: :D
Beleg!Ez az emlékeztető-beszámoló életmentő ötlet volt-részemről... :oops:
(pillanatnyi amnézia...)

Statiszta!Ha még szükséges,van 1 öcsém...biztos örülne...ha szerepelhetne...
Asszem,vannak vhol játékkardjaink... :roll: :arrow: :evil: a problematika az,hogy fehírek :?

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 1 hónapja #77123 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg, nagyon -nagyon köszönjük a beszámolót :!:

És bocs, de nem bírtam megállni:
"Beleg megkéri a Sötét Urat, hogy kocsival vigye el a gyűlésről Ring-bearerhez az összegyűlt kellékeket."

Na ez volt az a pillanat, hogy leestem a székről :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 1 hónapja #77105 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: A "Nagy Főnök" alatt Cueddo értendő? :roll: :wink:

Ismersz még más Nagy Főnököt is? :mrgreen: Persze, hogy ő.

Kincső írta: Nem biztos hogy díjazni fogja ezt a címet... :)

Azért humorérzéke neki is van. :wink:

Kincső írta: És hogy mi történt itt? Hát sok minden... Nekem meg először meg kellene írnom a cikket az MTT-s újságba, de ha lesz időm... :roll: Kicsit bonyolult ilyen összefoglalót megírni, elolvasni egyszerűbb, de majd meglátjuk... :roll: :wink:

Tudod mir? Írd meg ezt neki priviben...

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #77102 Írta: Beleg Cúthalion
No,

Akkor megvan a file.
Letölthetitek a www.personal.ceu.hu/departs/comp/eva/szintal1.doc url-en át. Ha valamit rosszul írtam, szóljatok és módosítom. De csak ha a tényekben van eltérés. A szöveg stílusán nem fogok változtatni, mert most nem az a lényeg, hanem a tartalom, úgyhogy ha lehet ilyen ügyekben ne szőrözzünk.

Beleg

Több
22 éve 1 hónapja #77101 Írta: Beleg Cúthalion
Megirtam az osszefoglalot (nem elmenybeszamolot), elhoztam flokin de az a sz... bekrepalt. Most probaljuk menteni ami mentheto.
Ha megvan szolok.

Beleg

Több
22 éve 1 hónapja #77099 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek

Telumehtar írta: Összegondoltam hogy a statiszták csoportjában kb. kb. 5en vagyunk ha jol számoltaam...azaz.
Rayan
Dae kötöjel Elena :D
Fiona
Eglar
Én

de mintha többröl volt szóó... Kik voltak még???

Én szivesen vállalnkék statsztaszerepet....Már persze ha igényt tartotok rám azután,hogy nem tudtam eljönni.... :oops: :oops: :oops: Bocseszka,de nem engedtek.... :bawling:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #77084 Írta: Kincső
A "Nagy Főnök" alatt Cueddo értendő? :roll: :wink:
Nem biztos hogy díjazni fogja ezt a címet... :)
És hogy mi történt itt? Hát sok minden... Nekem meg először meg kellene írnom a cikket az MTT-s újságba, de ha lesz időm... :roll: Kicsit bonyolult ilyen összefoglalót megírni, elolvasni egyszerűbb, de majd meglátjuk... :roll: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #77038 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Színművek
A Nagy Főnökötök :evil3: , megtisztelt egy SMS-sel. Engem :!: :sungl:

A következőket üzeni: Ha minden jól megy, akkor csütörtökön már titeket is megtisztel a társaságával (rendes fiú, mi? :lol: ), és Kincsőt arra kéri, hogy írja meg neki, hogy mi minden történt itt a kényszerű távolmaradása óta.

Amúgy örülök, hogy ilyen jól sikerült a talitok! Csak így tovább.

Brisa

Több
22 éve 1 hónapja #77020 Írta: Ringbearer
Gillz, légyszi ne 3 év múkva! :D
deagol: átadom!

Több
22 éve 1 hónapja #76933 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Szerbusztok!

Szép napunk volt, jó hejj az a Jet Station. A fényképek, háát, h mikor hívatom elő őket... :oops: majd csak.

addig is, szép őszt.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #76931 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
jó volt Veletek! Holnap beszámoló!:twisted: (Ha kell...)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 1 hónapja #76909 Írta: Beleg Cúthalion
Udv :)

Hat en is nagyon jol ereztem magam :)
Koszi mindenkinek aki ott volt :)
Megirom az osszefoglalot es vagy ma vagy holnap berakom ide.
Ja csak megeccer szolok, hogy nekem csak a munkahelyemen van net, ezert hiaba szoltok hetvegen akarmilyen ugyben ide a forumra, csak hetfon tudom elolvasni, ugyhogy: "turelem rozsat terem" :D

Egyebkent most este meg azt almodtam hogy kaptam a tundektol egy gyonyoru szep hosszu kardot, egy rovid kardot, egy kest es egy ijat.
Mind szarubol volt es gyonyoru mintas faragassal voltak diszitve. emlexem, almomban meg el is sirtam magam :D

Hjjjaj, de kar hogy csak alom volt :D

Beleg
u.i.: Fenykepeket mikor lathatunk? :) Foleg az a brutal szado-mazo kep erdekel :lol:

Több
22 éve 1 hónapja #76905 Írta: Kincső
Ha már itt tartunk, következő tali: november 2. Bátorkodom javasolni, hogy most ne egy nappal előtte variáljunk a helyszínnel és az időponttal... :roll: :wink:
Deagol: Kicsit lentebb Brandir hozzászólásában van egy link a rövidített változathoz. :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #76903 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!
Nemtom emlékeztek e rám, de jó volt veletek :!: Sajnálom, hogy oly hamar el kellett hagyjam ezt a kellemes kis társaságot, de a tali napjának reggelén már 27 órája nemaludtam. szal mégeccer bocs. :oops:
A színdarab szuper, és jó, hgoy ilyen lelkesek vagytok!
Beleg: nagyon jó fej vagy :!:
Örülök mindenkinek, akivel találkoztam, bár nem állítom, hogy mindenkire emléxem :P Szóljatok, mikor lesz a legközelebbi, hogy feltétlenül ott lehessek. Pusz mindenkinek

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 1 hónapja #76873 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Színművek
Mien tali? 8O
Megint le- és kimaradtam... :? :cry: :evil: :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #76871 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Arminas vagyok...mármint eredetileg... :confused2:
Ja és azok a kotélok télleg finomak voltak... :evil3: bár sztem Áfinak és Rayannak nemsok maradt :evil2: :twisted: :tongue:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #76837 Írta: Ringbearer
Igen, minden beszolasom szuper! :D
Most melyikrol is beszelunk :?: :oops:
deagol: kit jatszol :?: Amugy szolok neki!
Fiona: Meg eletembe nem futottam ilyen jot! :)
Beleg: Tenyleg jo lenne ha begepelned, az anyagot!

Több
22 éve 1 hónapja #76831 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Isteni volt a tali! Ngayon élveztem főleg amikor kértem a posztereket :wink:

Ring: szuper voltál a beszolásoddal!
Tequilás koktél, kokuszos koktél NYAMM!!!
csavaros fagyi is nyamm meg a rántot sajt is
Telu naon szivesen.
Játszotéren játszani is király.
Gillz bocsi a gép miatt, nem akartam :oops: :oops: :oops:
Bridget Jones naploja is király volt.
Eia: csámcsám :wink:

Rayan irta:
Győrieknek külön VIP puszi jár
köszi és a győri szimpatizánsnak

Ringgel együtt futni kész öröm volt. :wink:

Belegtől majd rendelhteek egy összefoglalot
És máskor is ide jöjjünk

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 1 hónapja #76830 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Örömmel jelentem, hogy beszerveztem Cicafület és Yavannát a színdarabunkba - ők jönnének tömegembernek. Konkrétan az én (azaz a Khirálynő :twisted: :tongue:) udvarhölgyeinek, ugyanis rámozdultak a szép rucikra... :lol:
Cica lehet hogy szöveges szerepet is vállalna, de ezt még pontosítani kell. :itscool:

Tali sirály volt, jól esett egy kis vidulás/bandázás. :D Köci mindenkinek! 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 1 hónapja #76805 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Iszonyú király volt a tali tegnap...köszi nektek :clown: Ja, aztat akarom mondani, hogy Ring: nem beszélnél Rékával (ugye Réka? vagy keverek valamit?) hogy cseréljünk szerepet? :oops: Isten és Kincső a megmondhatója, első perctől fogva szerettem volna Gwindort...de hát Kincső még reménxkedett, hogy lesz rá pasi..és én hősiesen lemondtam róla... :( de aaaannyira szeretném!!!!
Beszélnél vele ezügyben? :sleepy:
ui.: Kérlek titeket, küldjétek már el nekem priviben a neveteket-az igazit, mert nem mindenkiét tudom...meg a címeteket, tel.számotokaz...ja és a szülinapotokat, jó? Nem baj???
ui2: valaki elküldené nekem a színdarab rövidített változatát? :oops:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 1 hónapja #76793 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Ha Brodda még szabad elválalná... :roll:
(A süti régi esetecske... Cseten becíltünk rolla... :D )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 1 hónapja #76792 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Összegondoltam hogy a statiszták csoportjában kb. kb. 5en vagyunk ha jol számoltaam...azaz.
Rayan
Dae kötöjel Elena :D
Fiona
Eglar
Én

de mintha többröl volt szóó... Kik voltak még???

Több
22 éve 1 hónapja #76791 Írta: Kincső
Milyen süti :?: 8O Miről maradtam le? :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #76789 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Telu: De az! :twisted: :lol:
Köccöni cípen!! :cool2:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 1 hónapja #76788 Írta: Kincső
Persze hogy igény van rája!!! :idea: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #76787 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Ithil: Ugye nem az aki betette a sütit a sütöbe??? 8O
Stipistopi statiszta én is vagyok :P

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.018 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére