Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja #75679 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Köszönöm Kincső! Méghozzá pirossal...!
Na felírom a naptárba. Hopp! Mi ez? Mozi? Nem baj kiradírozom. :wink: :twisted:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75631 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
tökmind1...itt úgyis a szellemi nagyság a fontos :bounce: ugye én is NAGY vagyok? :oops:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75551 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Divatba jött a személyleírás közzététele? :wink: :) Na jó, akkor én is: 160 cm (most már lehet 161 is :roll: ), hosszú (combig érő) barna haj, barna szem szemüveggel, és én sem vagyok nagy soványság, fogszabályzó... Hát ez vagyok én... :roll: Lehet köröztetni :wink: :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 2 hónapja #75538 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Én 165 cm vagyok nem az a vékony alkat..szökés barna válig érő haj plusz kék szem....és válalok férfiszerepet ;)

Több
22 éve 2 hónapja #75500 Írta: Kincső
Léli: Hát azért mert bizonytalanra mondtad, és a többi kérdőjeles meg még réges-rég mondta, hogy valószínűleg jön, és csak a megerősítést vagy a szomorú "sajnos mégsem"-et várom tőlük. :roll: :wink:
De azonnal beírlak (kérdőjelesen), nem felejtettelek el! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75496 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső: Korábbi kérésedre most már reklamárok. Engem miért nem írtál fel? (de azért egyelőre csak kérdőjelesen.) Ja, és valakinek innen elkérném a telcsiszámát, hogy tudjak szólni, ha kell...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #75491 Írta: Kincső

Kincső írta: És az eddigi lista:
Áfi
Beleg
Cueddo
Celeb (?)
Darkman
Deagol
Eia
Estel
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Mandala
Narie (?)
Ring-bearer
Szméagol
Telcontar Léli
Telu
"Túrin"

Továbbra is, jönnek-e a kérdőjelesek? :roll: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75490 Írta: Kincső
Szméagol kívánságára: :wink:
Szeptember 21. 10 órakor Nyugatival szemben lévő óra alatt találkozunk. Onnan megyünk a Margitszigetre.

Több
22 éve 2 hónapja #75477 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Én 171 cm vagyok hátam közepéig érő barna hajjal és hát.... igyekszem majd tündealkatot kialakitani magamnak. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #75468 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Igen én mindenképpen megyek.
Akkor szptember 21 Margitsziget? Valaki írja ide óriási betűkkel..., mert addig nem lehetek biztos benne...
Már úgy várom! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75428 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Színművek
A 15-ei talira megyek, de nagyon úgy fest, hogy sajnos a 21 nekem már nem jó, igy sem mentem haza a hétvégen, alig van élelmem, pénzem, szóval csak az azután következő színműves találkozón tudok aktív tagként megjelenni. Addig is, ha valamelyik szerepet nekem adnátok /igazat megvallva nem igazán tudom, melyik szerepnév ki is a monumentális műben/ jó lenne. /Hm, ebben az időben Morgoth már az a páncélos bestia volt? nem mintha kifejezetten őrá fájna a fogam, meg én meg a velejéig romlott gonoszság nem egy lapon van.../

Több
22 éve 2 hónapja #75403 Írta: Kincső
Mindenkire szükség van! Gyere nyugodtan, Astragan! Talira jössz? :?: :wink:
Ring: a mankó legyen a legkisebb baj...

Hát igen, már csak Lalaith van női szerep... :roll: Nincs valakinek véletlenül egy kishúga? Vagy rokona, ismerőse? :roll: :?:

Több
22 éve 2 hónapja #75303 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Miért a 167 cm-mel barna hajjal és két lábbal, egy öreg embert játszok akinek hiányzik az egyik lába... Nincs valakinek egy fa mankója?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #75295 Írta: deagol
Astragan: én is 175 centi vagyok...és vállig ér a hajam...és mégis fiút játszom, és egyáltalán nem érzem nemi eltévelyedettnek magam, szóval báááááááátorság!!! :dance:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #75291 Írta: Telumehtar

Astragan írta: ha szukseg van egy 175cm magas, 56kg szereplore akinek vallig ero a haja, es lany letere ferfiszerepre is kaphato, gondoljatok ram! Nem vagyok nemi eltevejedett, de amint latom, noi szerepek kimeritve

Tényleg nincs több női szerep??,Nem baj jólesz a férfi is...

Több
22 éve 2 hónapja #75290 Írta: Astragan
Astragan válaszolt a következő témában: Színművek
ha szukseg van egy 175cm magas, 56kg szereplore akinek vallig ero a haja, es lany letere ferfiszerepre is kaphato, gondoljatok ram! Nem vagyok nemi eltevejedett, de amint latom, noi szerepek kimeritve

Több
22 éve 2 hónapja #75273 Írta: Telumehtar
Jövöööööök.....Igen igen igen... :)

Több
22 éve 2 hónapja #75212 Írta: Kincső
Áfi: beírtalak! :wink: Milyen kérdései lesznek a T. Titkárnőnek? :D :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75206 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Jelentem: én is megyek 21.-én. :itscool: (Készüljetek fel, hogy mindenféle OFF MTTs kérdéseim lesznek egyes emberekhez. :twisted: )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hónapja #75198 Írta: Kincső
Ithilgalad: Részemről igen... Kifogás, nyafogás? :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75195 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Én Mablung lehetek?? :?:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #75192 Írta: Kincső
Itt pedig ez:

Kincső írta: És az eddigi lista:
Áfi
Beleg
Cueddo
Celeb (?)
Darkman
Deagol
Eia
Estel
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Mandala
Narie (?)
Ring-bearer
Szméagol
Telu (?)
"Túrin"

Kérdőjelesek, jöttök?

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #75187 Írta: Kincső
Itt a szereplőlista:

Kincső írta: mesélő - én
Húrin - lehet, hogy Yao
Morwen - Gillz
Túrin (gyerek) - Kinga (a húgom)
Túrin (felnőtt) - Mish (Laegolas ismerőse)

Lalaith
Sador - Ring-bearer
Morgoth
Gethron
Grithnir
Beleg - Laegolas
Thingol - Estel
Melian - Áfi

Saeros
Mablung
Nellas - én
Larnach lánya - Eia
Ulrad
Forweg
Andróg
Mím - Kinga (a tesóm)
Gwindor
Finduilas - Fiona
Gelmir
Arminas - Deagol
Orodreth
Glaurung
Brodda
Aerin - Eia
Asgon (szolga Brodda házában)
Dorlas
Brandir - Cueddo
Níniel Nienor - Esgal
Hunthor
Turgon
+Earendil - Cueddo

+még néhány olyan szerep, aminek egy-két mondata van, vagy egyáltalán nincs.

Több
22 éve 2 hónapja #75185 Írta: Kincső

Ring-bearer írta: Kincső: Akkor ezennel Sadort elvállalnám, ha nincs ellene kifogásotok!

OK! Beírlak a listára. 8)

Több
22 éve 2 hónapja #75176 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Sztem Zsoffija is yön...
Mayd becílek a fejével honap... 8)
Nekem korábban aszonta fog...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #75172 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső: Akkor ezennel Sadort elvállalnám, ha nincs ellene kifogásotok!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #75142 Írta: Kincső

Telumehtar írta: Én is mehetek????Cueddo szindarabját nem tudtam teljesen elolvasni...És itthon nem toom megnyitni...de hamindenigaz akkor Estel drága elhozza nekem a szindarabot...

Hát persze! Mindenki jöhet, aki csak akar! Szólok a Találkozásokban is, jó? (OFF: Én láttam Szegeden Estel színdarabját és nem tudom hogyan csinálta de egy "kicsit" apróbetűs lett... Ami eredetiben 74 oldal az nála 12... :roll: 8O :wink: De én is viszem a sajátomat persze!)

Több
22 éve 2 hónapja #75128 Írta: deagol

Estel Adániel írta: deagol: Akkor, asszem, ennyit a tájékozódás nehézségeiről... ;) :D

yahhh...de köszi a bátor és önzetlen segítőkészséget :wink:
Beleg: köszi az infót :biggrin2: ha nem mondod, eltévedtünk volna, de téééényleg :smokin:

Több
22 éve 2 hónapja #75105 Írta: Telumehtar
Én is mehetek????Cueddo szindarabját nem tudtam teljesen elolvasni...És itthon nem toom megnyitni...de hamindenigaz akkor Estel drága elhozza nekem a szindarabot...

Több
22 éve 2 hónapja #75093 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Színművek
Szijasztokk!!

MTT Kiadvány Készül Papírformában!!!!

Most egy kicsit off leszek, de szerintem itt mindenkit érinthet a dolog és szeretném, ha azok is tudnának a dologról akik esetleg nem látogatják az MTTügyeivel kapcsolatos fórumot.

A terv az, hogy az október 5.-i közgyűlésre előrukkoljunk egy próbakiadással. Remélem, sőt szándékaink szerint a próbakiadást a többi is szépen sorban követi majd. Namost a próbakiadás gondozását az ezirányú tapasztalataim alapján az elnökségi ülésen elvállaltam, de mivel egy hónap sincs hátra a közgyűlésig, szükségem lenne olyan emberek segítségére, akik valamilyen formában részt tudnak és részt is szeretnének venni a szerkesztésben. Szeretném ha kialakulna egy olyan bagázs akik a késöbbiekben mint szerkesztőség tudna magára gondolni. Szóval megkérnék mindenkit aki érez magában tehetséget az újságírás, szerkesztés, illusztálás, anyaggyüjtés, riportkészítés tekintetében vagy bármi más anyaggal, ötlettel segíteni tudná a kiadvány megszületését, az írjon nekem és én tárt karokkal fogom fogadni. Itt hívnám fel még a kreatív szekció figyelmét is, hogy ez egy remek alkalom minden szekciónak a már elkészült anyagok publikálására. Legyen az tudományos esszé, rajz, festmény, novella, humoros írás, karikatúra, élménybeszámoló, érdekesség...akármi ami egy újságban jól mutat :::: ))
Elsődleges szempontnak tartom egy olyan kiadvány elkészítését ami száz százalékig a jelenlegi vagy eljövendő MTT tagok keze munkáját dícséri. Szóval hajrá kedves kreatív egyének!!!!! A szerkesztőség még üres, és sok szabad hely van benne...itt a rég vált alkalom, hogy használjátok a képességeiteket és elismerésre leljetek az olvasóink körében.

Üdvözlettel:
Gumipók

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.980 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére