Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja #74752 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!!

Én nagyon szeretnék elmenni (de csak nézőként)!
Szerintem a Margit-Sziget jó ötlet. Bár nekem csak az a lényeg, hogy Budapesten legyen...
Az időpont is megfelelne.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74670 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek

Estel Adániel írta: Hát, ha elfogadod a segítségemet, vimpártárs... ;)

Köszi Estel...asszem velem jön Mandala is, szóval két teljesen elmebeteg 15 éves leányzóval kell mászkálnod BPen...háááát, én a helyedben megfontolnám....
:biggrin2: Yao: férfiszerep van még dögivel...válassz valami jó hosszút és nehezet, mert arra nincs túl sok jelentkező :tongue:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #74653 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek
Én megpróbálok jönni,de nem biztos hogy engednek...Azok a csúúúnya edzôk :? ....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74629 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Színművek
Sajna,de én nemigen vagyok 21.-én...De azért remélem marad még valami férfiszerep :twisted: !

"Legyetek jók,ha tudtok..."

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #74603 Írta: Limbrennil
Limbrennil válaszolt a következő témában: Színművek
Hello!
Én is szeretnék szereplni, és lehet, hogy jövök 21-én.

Több
22 éve 2 hónapja #74602 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Hello!
Én szívesen jövök, bárhol, bármikor! :)
Aki nem tudja, hogy mi a szerepe az ott tudja meg?
Ring

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #74579 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Ki mit szól egy 10 vagy 11 órai kezdethez? Kijelölünk egy könnyen megtalálható találkozási pontot (valamelyik pályaudvar?), azután megyünk vagy a Msz.-re, vagy - eső esetén - valahova (kérdés: hova?). 2-3 óra alatt megbeszéljük, azután még - aki tud - szerintem maradhat beszélgetni, stb. De ez csak egy Kósza kósza ötlete, szóval véleményeket várunk ilyen Tmában.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 2 hónapja #74567 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Én leszek, csak szeretném tudni, mikor, (hol) és főleg: meddig tervezzük? (csak azért, hogy egyéb aznapi programjaimat el tudjam rendezni). felőlem egyébként lehet délelőtt is, sőt kifejezetten örülnék neki.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 2 hónapja #74501 Írta: Kincső
Én meg megkérdeztem Kistúrint - asszem szegényt ha ilyesmiről van szó így fogom ezentúl is szólítani... - azt mondta, hogy jó...
Tehát akkor hányan leszünk és hova megyünk? :roll: :?:

Több
22 éve 2 hónapja #74454 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Hát, ha elfogadod a segítségemet, vimpártárs... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #74447 Írta: deagol
off: lesz aki segítene majd nekem tájékozódni abban a hatalmas fővárosban? :roll: az az igazság, hogy nem iiiigazán ismerem a terepet a zsenge majdnemtizenöt évemmel :confused2:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #74382 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Ertesitettem Turint a Szeptember 21-rol.
Most varom a valaszat.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #74339 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Színművek
Szióka mindenkinek

A talira szívesen elmegyek, a szereplést még nem tudom, eldől, hogy súgja Nagy Énem ;)
Hely kellene? Hm-hm....Így most nem jut semmi az eszembe, ha igen, értesítelek titeket!

Hihiiii
Cuppancs

Darky

Huhú :)

Több
22 éve 2 hónapja #74337 Írta: Kincső
Hát ez nem igaz! Erről sem kaptam hozzászólás-értesítést! :cry:
Mindenkitől bocsánat... :?

Eddig a szavazatok alapján egyértelmű, hogy szept. 21-én lesz a tali, csak egy ellenszavazat van, és kb. 8-an szavaztak mellette. Akik még nem tették meg, szóljanak, ha jönnének, csak hogy lehessen tudni, hány emberre és kikre számítsunk. :roll:
Darky: Gyere csak, de akkor tényleg a nyakadba sózunk valami szerepet... :twisted: :!: 8)
És hogy mindenkiben tudatosuljon: most még nem lesz próba, csak megbeszélés. :!:
Kérdésem: hová menjünk, hol találkozzunk? Mondjuk jó idő esetén Margitsziget, rossz esetén viszont? :hein: Ha ilyen kevesen leszünk (kb. 10 emberről tudok, mert 8 szavazó+Cueddo+én, ja és meg kell kérdeznem Kistúrint :) ), mehetünk valakinek a lakásába is - ezt ne vegyétek felajánlásnak, még megkérdezem :roll: :wink: -, viszont ha többen leszünk, ez a módszer biztos nem működik. :roll:
Szóval :?: :look:

Több
22 éve 2 hónapja #74335 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Hát, én igyekszem valamennyire irányítani a dolgokat, de nincs túl sok rendezői tapasztalatom.
Darky: gyere, vállalj szerepeket - alig van férfiszereplő, nagy szükség lenne rád! :roll:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 2 hónapja #74297 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Darky: Gyere bátran, de, ha már ott vagy, rádsózunk egy jó kis (vagy nagy) szerepet :twisted:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #74230 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
shaira: gondolom Cueddo..... bár nem tudom de sztem ő. :wink:
Darky: hát......... jól fontold meg. :D :roll: :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #74208 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Színművek
Ellehet menni próbára? Kíváncsi vagyok rátok :D

Huhú :)

Több
22 éve 2 hónapja #74180 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Színművek
Ki lesz a rendező?

Több
22 éve 2 hónapja #74153 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Mint kivül álló szeretném megtudni, hogy mikor és hol lesz az előadás, mert nagyon, nagyon, nagyon, nagyon...stb. szeretnék elmenni és megnézni titeket. Van már valami biztos?

Több
22 éve 2 hónapja #74044 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Színművek
[size=9:3veis5jx]Csak halkan jegyzem meg, ANNYIRA szívesen beszállnék... :bawling: :crying: :bawling: Csak hát 4 óra út tőlünk Pestig... De majd ha turnéztok, nézzetek el ide felénk, Makóra is.. :sungl:[/size]

...and Death laughs back...

Több
22 éve 2 hónapja #74029 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Valaki! Akkor lesz tali 21-én?

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #74023 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Én Mablungot cívesenelvállalnám... :roll:
Beleg : Eru hozott! :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #74021 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Belaego: (csakazértisígyhívlak ;) :twisted: ) : Asszem tudommár mire gondortál, mint "gyászhír"... a gyorsaságomról pedig nem mondok semmit... ("Ki gyorsabb nála? Senki. Nevem: Senki" :mrgreen: ) ... és én ezt inkább "felismerésnek" mondanám.. Böszt is felismertem most a cseten. De azért az igaz, hogy volt amit elhittem, hogy mit mondott! De azért a története kicsit sántított néhol... :roll: (meg az elején is gyanakodtam...) hiába, no. Megszoktam a névváltoztatást :twisted:
És hogy hívták azt a zömök pockot? izé.. ürgét? :tongue: Gaimli? :evil2:
Ja, és jó hajózást Laegsienek... ;) :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #74019 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Színművek
Akkor a valák hoztak Beleg!Laegolasnak pedig viszlát :wink: !

"Nem mind arany,ami fénylik" :twisted:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #74018 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Mely fajdalommal tudatom, hogy Laegolas elhajozott Eressea fele egy furcsa kis zomok urge kisereteben. :cry:
Engem kert fel hogy adjam at a hirt es tekintsetek engem is ugyanolyan jo baratotoknak mint amilyen jo baratotok o volt :) Mindig gondolni fog ratok :wink:

Mostantol pedig allok rendelkezesetekre, vagy hogy hu legyek onmagamhoz: "Tietek az ijam" :up:

Beleg Cuthalion
az Erosiju

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #73994 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Ai na vennui!

Most nem tudok sokat fönnlenni,csak annyi,hogy elvállalom Andróg szerepét--úgy elmaszkírozom magam,hogy senki nem fog rájönni,hogy Nienor is én leszek...és Kincső,privi ment!
Legyetek jók

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 2 hónapja #73946 Írta: deagol
Beszerveztem Mandalát, a legjobb barátnőmet, asszem elrakhatjátok neki Gelmirt.
Egyébként ő tényleg olyan mint egy tünde. :heu:

Több
22 éve 2 hónapja #73913 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Ha, kell bevállalom én is Orodrethet.
Mondjátok, meg, hogy Gwindor, vagy Sador ( estleg:Mablung vagy Morgorth) melyik legyek?
Mert akkor már tanulnám, gyakorolnám a szövegemet!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #73901 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Én most minimális beszédmennyiséggel megáldott emberke után kajtatok...
-nék
Mayd 7végén! :up:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.530 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére