Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja #75091 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Tok ecceru, hogy hol az ora.

Kijossz a Nyugatibol es pont szemben van. Az a b@zi nagy fekete oszlopon allo fenyreklam, ami mutatja a homersekletet meg az idot. Korbe-korbe megy rajta a fenyreklam. Nem lehet elteveszteni.

Azt hivjak Oranak a Nyugatinal ;)

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75086 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Öhh.. óra alatt? Majd csk megtalálom (remélem) :roll: De előbb azt kéne tudnom, hogy mikor megy vonat.. na mind1. majd holnap megnézem.. rohannom kell... (ennyit se szabadna ma bennlennem) :? Meg ha aztán valami zűr lesz majd keresek egy vezetőt :D (Különleges tehetségem van az eltévedésre... :D )
(OFF: Léli, bocs, hogy nem írtam, majd most mert a magyaron sikerült túl esnem...
másik off: Ha valaki véletlenül ismeri "Patás Púpos Tevét" az jelentkezzen! (vagyis várom a privit a gazdájától...))

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #75080 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Óra alatt a skálánál? Az hol is van?... :oops:
Ha minden igaz Celeb is jön, de még nem biztos.
Nem tudom nekem jó Sador de inkább Gwindor, de ha tényleg nem játszhatja lány akkor mondom leszek Sador.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #75057 Írta: Beleg Cúthalion
OK, akkor pontositsunk,

Amellett hogy 21-en 10.00-kor a Nyugatinal, legyen a pontos helyszin az "Ora Alatt" a Skalanal :)

Igy tuti hogy a videkiek sem tevednek el :)
Ja, es a listahoz irjatok hoza Turint is, o is jon.

Beleg

Több
22 éve 2 hónapja #75044 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Aki ott lesz, de nem akar szerepet vállalni, azt úgyis meggyőzzük... Mi leszünk túlerőben... :twisted: :wink: :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 2 hónapja #75043 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Sziasztok!
Nekem tökéletes az időpont és a hely, és akkor a délutáni összcsaládi összejövetelre is el tudok menni :)
És továbbra is mondom, ha valaki nem érzi magát elég tehetségesnek komolyabb szerepre, jöjjön legalább statisztának, mindenkire szükség van! :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 2 hónapja #75010 Írta: Kincső
Léli: Örülnénk Neked... :roll: Remélem tudsz jönni! (OFF: Milyen könyveket kell kiolvasni? Nekem nem szokott 2 könyv gondot jelenteni 1 hét alatt... Bár vastagság és tartalom kérdése! Gondolom a Szil-t Te is szívesebben olvasnád... :wink: )

Több
22 éve 2 hónapja #74999 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: Léli: Te nem jössz? Vagy csak én hagytalak ki? Rémlik valami, hogy még régen itt szóltál, hogy jönnél... De akkor miért nem reklamálsz? Na jó, egyelőre nem fantáziálok, hanem megvárom a válaszodat. :roll: :oops: :wink:

Hát... az igazat megvallva még mindig nem jutottam túl a Szil-en, de szívesen segítek nektek, csak így egy icipicit nehezebb lesz (de nem megoldhatatlan). Azt hiszem, megyek. Ha a magyartanárom nem talál ki megint hétvégi elfoglaltságot akkorra (most csak 2 könyvet kellett elolvasnunk 1 hét alatt). Ja, és ha lesz még lelkierőm hozzá. Én tényleg igyekszem, de lassan kezdem úgy érezni, túl sokat vállalok... :o h:

Na, pápá

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #74996 Írta: Kincső
Minerva: Semmi! Én is imádok éjjel (legalábbis este sokáig) fennlenni, és nappal aludni... 8) :oops: :roll: :wink: Na de ne offoljuk szét a topicot... :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #74991 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Színművek
Na és, abban mi rossz van? :roll: :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #74988 Írta: Kincső
Minerva: Lehet, hogy van valami igaza abban Brisának, hogy lusta kószák vagyunk? :roll: :wink: :D

Több
22 éve 2 hónapja #74965 Írta: Minerva
10 óra? Én akkor még alszom!!! :mrgreen: Na jó, a kedvetekért felkelek, vagy max. alvajáróként megyek. :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #74961 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
deagol: Akkor, asszem, ennyit a tájékozódás nehézségeiről... ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #74957 Írta: Kincső
Minerva: Naná! Gyere csak! :wink:
Deagol: Nekem... lenni... beszólás??? 8O :D :wink: Ez jó... De hát én csak jóindulatúan előre figyelmeztetem a bátor jelentkezőket, hogy mint ahogy a Végzet Urát is, őket is le fogja győzni a végzetük... :roll: :) :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #74952 Írta: Kincső
Ithilgalad: Beírtalak a listára! :wink:
Léli: Te nem jössz? Vagy csak én hagytalak ki? Rémlik valami, hogy még régen itt szóltál, hogy jönnél... De akkor miért nem reklamálsz? Na jó, egyelőre nem fantáziálok, hanem megvárom a válaszodat. :roll: :oops: :wink:

Tehát akkor Szeptember 21. 10 óra Nyugati pályaudvar. Ugye az senkinek sem korai? (Vidékiek?) :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #74951 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Igen igen igen!!! :cooljump: A nyugatit AKAROM talihelynek!!! :wink: Szóóóóval az nekem jó lenne.... :oops:
Annyira bírom Kincső beszólásait... :biggrin2: gyere el és válassz szerepet...gyere el és úgyis rádsózunk egy szerepet... :evil2: így kell ezt csinálni... :evil3:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #74948 Írta: Minerva
Én is elmehetek? :bounce: Tudom, nem vagyok egy nagy alkotó, de azért... Ugye? :roll: :roll: Ugye, ugye, ugyeugyeugyeugye??? :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #74937 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözlet!

Javaslom a jól megszokott nyugatit a találkahelynek. Sok előnyei között az sem elhanyagolható, hogy közel van az úticélunkhoz...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #74932 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Énis, énis, énisottleszek!!! :bounce: (Mablung , esetleg... :roll: )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #74918 Írta: Kincső
Sziasztok!
Tegnap nem voltam, mert annyi leckét kaptunk, hogy még 1/2 10-kor is azt tanultam. Ja közben 4-1/2 9-ig nem voltam itthon, de 7 óra után csak 3/4 3 - 3 között értem haza. :evil: :cry: Ez még nem lett volna baj, dehát így nem tudtam feljönni. :bawling:

Szóval akkor szept. 21. 10 óra, hol találkozzunk? :roll: A Msz. Margit-hídi lejárónál lent? Vagy előbb találkozzunk valahol és menjünk együtt a szigetre? Akkor pontosabban hol? (Nekem a Boráros tér lenne a legjobb, mert ott szállok át HÉV-ről a 4-6-ra, de az eléggé kiesik sokak útvonalából...) És imádkozunk Eruhoz, hogy ne legyen eső? (Magyarul: eső esetén mi lesz?)

Szméagol: Gyere nyugodtan! :wink: De vigyázz, mert rábeszélünk egy szerepre! :twisted: 8) :wink:
Celeb: gyere csak, és válassz szerepet!
Ring: Részemről lehetsz Te Sador, ha nem tör ki heves ellenkezés... :wink: :roll: És hozdd magaddal az Orodreth-jelöltedet is! :wink:

És az eddigi lista:

Beleg
Cueddo
Celeb (?)
Darkman
Deagol
Eia
Estel
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Mandala
Narie (?)
Ring-bearer
Szméagol

További csatolt részeket szeretettel várunk! :)
Most ennyit, szió:
Kincső

Több
22 éve 2 hónapja #74913 Írta: Minerva
Estel! Ez nem semmi! 8O
Jön valaki? Mert én ott leszek!!!

Több
22 éve 2 hónapja #74894 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek

Svindler írta: Az rpg.hu-rol szarmazo hir:
A Gyűrűk ura színpadon

Kevés fantasy rajongó létezik, aki nem olvasta Tolkien remekművét, vagy nem látta a filmet. Beindult egy újabb örület, a Gyűrűk ura láz. Vannak olyan m

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #74887 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Ha meg van a pontos időpont és helyszín valaki küldene nekem egy privit?
Mert táborba megyek... :closed:

Több
22 éve 2 hónapja #74872 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg: Én akartam Fionának leírni! :evil: :)
És ha rossz idő lesz :?:
Orodrethet lefoglalta már valaki? Lehet, hogy tudnék valakit...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #74861 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Beleg: köszi örök hála. :wink:

Hát engem érdekelne de akkor sem érek rá. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #74824 Írta: Beleg Cúthalion
En majd irok beszamolot.

Beleg lesz a fo-fo irnok :)

Fiona írta: Hát én sajnos nem tudok elmenni.... eléggé gázos vagyok, mert pont akkor lesz egy probám. De finduilas az enyém! :wink: És kérhetek egy vállalkozo szellemet aki majd megirjaa nekem milyen dolgokat beszéltünkk meg? Megköszönném.. :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #74822 Írta: Beleg Cúthalion
:eek4:
Hat ja :)

Ha meg nem szallt el e lelkesedesetek, akkor csak szolok, hogy Turinnak megfelel a 21-e :)

Beleg

Több
22 éve 2 hónapja #74798 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Színművek
Az rpg.hu-rol szarmazo hir:
A Gyűrűk ura színpadon

Kevés fantasy rajongó létezik, aki nem olvasta Tolkien remekművét, vagy nem látta a filmet. Beindult egy újabb örület, a Gyűrűk ura láz. Vannak olyan mûvészek, akik kedvet kaptak alkotni a témában. Ilyen alkotó csapat a Cross Borns zenekar akiket a rock zene szerető fantasy fanatikusok már biztos ismernek. Ők készítettek egy metáloperát Kalandozások Középföldén címmel.
Ez a mű végig kíséri Frodó kalandjait, az eredeti mű alapján. Már egy éve kinn van lemezen, de színpadon még senki sem látta.
Eddig.

Pontosabban Augusztus 18-ig mikoris az Arcok Álruhában Amatőr Ifjúsági Színtársulat bemutatta Füzesabonyban. Hatalmas sikere lett. Természetesen nem egyszerű kezdeményezés volt ez, hanem a műfordító Gönz Árpád úr támogatásával és a zenekarral közösen készülő darab.

Ajánlom mindenkinek, aki rajong a Gyűrűk uráért, mert én úgy érzem, hogy a megfelelő szereplőket találtam meg a karakterekhez, bár némelyek a filmbelivel külömböznek. A darab szereplőivel a szeptember 13.-i Hammer Acélgályán találkozhattok.
Rettegve féljétek Sauron szavát...

Több
22 éve 2 hónapja #74773 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Színművek
Én is elmennék, csak az a baj, hogy akkor pont szüretelni fogok. Viszont örünék, ha olvashatnék majd egy összefoglalót és élménybeszámolókat. :wink:

Brisa

Több
22 éve 2 hónapja #74763 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Hát én sajnos nem tudok elmenni.... eléggé gázos vagyok, mert pont akkor lesz egy probám. De finduilas az enyém! :wink: És kérhetek egy vállalkozo szellemet aki majd megirjaa nekem milyen dolgokat beszéltünkk meg? Megköszönném.. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.976 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére