Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja #76293 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Fiona írta: Kincső irta:
Meg Fionához is tettem egy kicsit. Remélem tudsz jönni! :roll: :wink:

Most ezeken az emotikonokon megsértődtem :evil: :wink: Egyébként valszleg. Majd meglepi lesz. :wink:

Hogyhogy? 8O Ez :roll: a bizonytalanságra vonatkozott, ez :wink: meg a reménykedésre. Tehát várunk! 8) (Azért ha péntek este meg tudnád mondani, az jó lenne, mert tudnánk, hogy várjunk-e.)

Zsoffija írt nekem privit, hogy jöhet-e, hát persze hogy persze. Szóval ezt megírtam neki is, és várjuk Őt is!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #76227 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Jójó tartsátok bennem a lelket....De tök véletlenül kapcsoltam oda :D hatalmas röhögésbe kezdtem akkor....Ja és van 1 Koppányos sztorim :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #76182 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
És yön Zsoffija is! (Nemtom mérnem jelentkezik :roll: deén becíltem vele és együtt fogunk betoppanni... )

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #76180 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső irta:
Meg Fionához is tettem egy kicsit. Remélem tudsz jönni! :roll: :wink:

Most ezeken az emotikonokon megsértődtem :evil: :wink: Egyébként valszleg. Majd meglepi lesz. :wink:

Telu irta:
OFF:Na mi ment most a TVben??? "Oly távol vagy tőlem s mégis közel."

Na estel??? :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #76171 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek

Estel Adániel írta: Megpróbálom legjobb tudásom szerint mindenkiben tartani a lelket! ;)
(deagol: Azt az említett energiavámpírságodat igazán visszatartatnád a tali idejére :D )

Na jó, na jó. De csak mer ilyen szépen kéred! :smokin:
Telu: ha nem jössz el...pfühh, véres bosszú, meg ilyenek, szóval vigyázz magadra!!! :sleepy:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #76122 Írta: Telumehtar
Sziasztok!!!

Köszi az aggódást ;)
Remélem el tudok menni...És ajánlom hogy viditsatok fel ;)
Tegnap este is szörnyü kedvem volt és akartam valakivel beszélgetni de a chaten nem volt senki :(
Köszöke még 1X
Igyekszem elmenni... ;)

Telu

Több
22 éve 2 hónapja #76113 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Fiona írta: Drága Szmeagol! Az értelmes lény csak a szemüvegesekre vonatkozik? Én rám nem? Metrt koztudott hogy én egy olyan egyed vagyok akinek nincsen szemüvege:...!!!! Én is értelmes vagy még ha nem is látszik! Sértésnek vettem! És ha a két utolsó mondatot figyelembe vetted pukkadj meg! :mrgreen: :biggrin2:

Kedves Fiona!

Csak nem azt gondoltad, hogy én úgy gondolom, hogy csak a szemüveges lehet értelmiségi!? Dehogy!
Elnézést!

Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #76111 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Öhh.. nekem közbejött valami... de azért ne reménykedjetek, ott leszek! :twisted: Szóval.. sikerült megfáznom, és ha belázasodok, akkor le kell fújnom (ami persze nem fog megtörténni :twisted: )... Röviden: Lehet, hogy hang nélkül (mákosok :twisted: :P :wink: ), de ott leszek... :twisted: (Viszont, ha jól látom, akkor az anyám sajnos nem megy... :cry: :cry: :cry: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #76094 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Megpróbálom legjobb tudásom szerint mindenkiben tartani a lelket! ;)
(deagol: Azt az említett energiavámpírságodat igazán visszatartatnád a tali idejére :D )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #76092 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Telu,

Ha "csak ez" a gond, akkor gyere el mindenkepp.
Mindig lesz olyan hogy valaki faradt stb, es akkor sose tud majd mindenki osszejonni egyszerre.
En is 12 orazok mar 2 hete es mostmar akar egy orkot is eljatszhatnek a szindarabban olyan ramatyul vagyok, de elmegyek mert kulonben nem lesz semmi a szindarabbol.

Es meg az is lehet hogy jobb lesz a kedved a tali kozben :)

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #76072 Írta: Kincső
Újra itt a kiegészítet lista:

Kincső írta: És az eddigi lista:
Áfi
Beleg
Cueddo
Celeb
Darkman
Deagol
Eia
Estel
Fiona [size=9:14befugb](?)[/size]
Gillz
Ithilgalad
Kincső
Kinga
Mandala
Narie (?)
Rayan
Ring-bearer
Szméagol
Telcontar Léli - nem jön
Telu
"Túrin"

Akkor Narie kérdőjeles. Tud valaki vmit róla? Meg Fionához is tettem egy kicsit. Remélem tudsz jönni! :roll: :wink:
Telu: Egyrészt gyere csak el, mert nem zavar, ha rosszkedved van. Másrészt majd mi felvidítunk! :twisted: :wink: Örök hiba lenne kihagyni egy ilyen lehetőéget... :) :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #76070 Írta: Telumehtar
Lehet hogy én sem tudok menni...Az OK:
Nem vagyok valami jó hangulatban és depressziós is vagyok mostanságban...ja és rettentően fáradt....szóval...megpróbálok elmenni...csak senkinek sem lenne jó haott kullognék mellettetek mint egy viharfelhő...Tartsátok bennem a lelket....

OFF:Na mi ment most a TVben??? "Oly távol vagy tőlem s mégis közel."
:D

Több
22 éve 2 hónapja #76049 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
:cry: :cry: :cry: Nem tudok menni a talira. Annyira sok dolgom van, hogy muszály itthonmaradnom és azokat csinálni. :cry: Úgyhogy majd szeretném, ha valaki szépen összefoglalná majd az eredményeket...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #76026 Írta: Estel Adániel
Hát igen... kicsit hosszú lett... ;) Eredetileg több részből állt... Első megszólalás, névválasztás, kapcsolatba kerülés Tolkiennel, magamról (a "likvidálást" megelőzendő... :D ).
Ejha, deagol! 9 centi? 8O Egy sztúrtól nem semmi! :)

[size=9:e0n3f79r]Egyébként voltam az iskolaorvosnál, megvizsgált, megröntgenezett, és kiderítette, hogy a szívem nem vajból van, hanem aranyból! 8) :lol: [/size]

Több
22 éve 2 hónapja #76021 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Estel, megnéztem a profilodat...pfühh, az a bemutatkozás!!! :wink: De nálam csak 9 centivel vagy magasabb- ugyanis megmértem magam és két centit nőttem a nyáron!!!!! :dance:

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #76017 Írta: Fio
Hé hé hé most hogy jön ide a vaj.. :) Én annyit mondtam hogy nagy a szive mint egy igáslonak. :wink:

Valszleg én is tudok menni. JEE! De még semmi sem biztos.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #75986 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Ray: Nem zavarsz! :) Legalábbis engem nem... (Volna kedved - szokás szerint :wink: - kalauzt játszani? :wink: :D (Jegyet hozok! ;) :mrgreen: ))

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #75962 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Színművek
Nya sziasztok! Úgy tűnik, jönnék én is a talira. (Persze, csak akkor, ha nem zavarok.) Mint mondtam, statiszta/fa/bokor/díszlet szerepét szívesen vállalom :look:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #75952 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Hát, igen Estel a Vajszívű tündekirály! :D
Cueddo mondta, hogy még válalljak el egy szerepet, úgyhogy Andrógot szívesen elvállalom Sador mellett!
Celeb 1000000% hogy jön!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #75901 Írta: Estel Adániel
Akkora vajszív, mint egy igásló... :? :roll: Még szerencse, hogy nincsenek keringési problémáim... ;)
TÉMA: Off!

Több
22 éve 2 hónapja #75898 Írta: Kincső
Mi van??? Vajszívű igásló??? 8O :D :wink: Vagy igáslovas vaj? Vagy vajszívű feketelovas? :twisted: :D Értelmesebb témát is találhatnánk... :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #75897 Írta: Fio
Drága Szmeagol! Az értelmes lény csak a szemüvegesekre vonatkozik? Én rám nem? Metrt koztudott hogy én egy olyan egyed vagyok akinek nincsen szemüvege:...!!!! Én is értelmes vagy még ha nem is látszik! Sértésnek vettem! És ha a két utolsó mondatot figyelembe vetted pukkadj meg! :mrgreen: :biggrin2:

Több
22 éve 2 hónapja #75893 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Én nem vagyok egy anorexiás az biztos. (Sőt! :wink: ) És nem nagyon hasonlítok Szméagolra. 165 cm vagyok azt hiszem. És van szemüvegem.
De jó itt mindenki szemüveges (legalábbis sokan). Micsoda értelmiségi társaság! :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #75874 Írta: Estel Adániel

Fiona írta: Hát nagyon magas. De akkora szíve van mint egy igáslonak. :twisted: :D De egyetértek teluval, szivemből beszéltél. :D (bocsi egy csetelés miatt)

Megbocsátunk, ha a chatelést a megfelelő helyen folytatod... ;)

Több
22 éve 2 hónapja #75872 Írta: Fio
Hát nagyon magas. De akkora szíve van mint egy igáslonak. :twisted: :D De egyetértek teluval, szivemből beszéltél. :D (bocsi egy csetelés miatt)

Több
22 éve 2 hónapja #75826 Írta: Estel Adániel

Beleg Cúthalion írta: Az semmi, egyik este egyutt teaztam vele, es meg elotte sose talalkoztunk.
Ahogy megfordultam az utcan a teazo elott, csak azt lattam hogy egy nagy mellkas all elottem. Csak neztem felfele, egyre csak fel... mig vegre meglattam ŐT!!! :lol:
Iszonyat magas, de vajbol van a szive ;)

Beleg

Vajból? :D Érdekes, erről még egyik háziorvosom sem tájékoztatott... :lol:

Több
22 éve 2 hónapja #75823 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Az semmi, egyik este egyutt teaztam vele, es meg elotte sose talalkoztunk.
Ahogy megfordultam az utcan a teazo elott, csak azt lattam hogy egy nagy mellkas all elottem. Csak neztem felfele, egyre csak fel... mig vegre meglattam ŐT!!! :lol:
Iszonyat magas, de vajbol van a szive ;)

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #75813 Írta: Telumehtar
Estel:Tényleg elég magas vagy...örülj neki mert igy felnézek rád ;)

Több
22 éve 2 hónapja #75787 Írta: Estel Adániel
Hát, az én "méretszámaim" megtalálhatóak a Bemutatkozásomban... :D
(Klikk a Profil gombra!) Ezért nem is írom be, elég annyi, hogy hű, de magas vagyok! és emiatt nem nézek ki kövérnek, pedig a testhúlyom... hááát... :roll:
Thingolnak még nem tudom, hogy jó leszek-e, de a füleim már hegyesek! (csak az a baj, hogy oldalt... :( :cry: ) :lol:
Más szerepre még nem mertem jelentkezni, de azt hiszem, a szöveges szerepek közül nem is vállalok mást, esetleg statiszta lehetek még olyan jelenetekben, ami nem a "tróntermemben" zajlik... ;)

Több
22 éve 2 hónapja #75781 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Színművek
Persze, hogy nem fontos a külső! (Bár Elwing RÖVID hajjal...) :? Énrám meg mindenki azt modja, hogy olyan sovány vagyok, mint 1 anorexiás. (pedig imádok enni!!!)Szemüvegem meg nekem is van...és nocsak! Kincső! Egyidősek , és egyforma magasak vagyunk! :) (és én is barna hajú, barna szemű)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.028 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére