Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja #73884 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Színművek
Több kisebb férfi-szerepben én is benn evagyok...

"Mert néha már nincs kiút..." :wink:

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #73860 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem semmi bajom vele, hogy ha kevesen vagyunk több kisebb szerepet játszon egy-egy ember, de demokrácia van... magyarul másnak más lehet a véleménye. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #73853 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

remek, már kb a szerepők fele elkelt! :) :wink:

Ha nincs elég férfiszereplő, én még bevállalhatom Orodrethet (ha nem jön ki túl hülyén, hogy ennyi helyen szerepelek), mit szóltok hozzá?

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 2 hónapja #73851 Írta: Kincső
Úgy láttam már ideje felhozni a tetejére újra: :wink:

Kincső írta: mesélő - én
Húrin - lehet, hogy Yao
Morwen - Gillz
Túrin (gyerek) - Kinga (a húgom)
Túrin (felnőtt) (kérdőjelesen dőlt) - Mish (Laegolas ismerőse)

Lalaith
Sador
Morgoth
Gethron
Grithnir
Beleg - Laegolas
Thingol - Estel
Melian - Áfi

Saeros
Mablung
Nellas - én
Larnach lánya - Eia
Ulrad
Forweg
Andróg
Mím - Kinga (a tesóm)
Gwindor
Finduilas - Fiona
Gelmir
Arminas - Deagol
Orodreth
Glaurung
Brodda
Aerin - Eia
Asgon (szolga Brodda házában)
Dorlas
Brandir - Cueddo
Níniel Nienor - Esgal
Hunthor
Turgon
+Earendil - Cueddo

+még néhány olyan szerep, aminek egy-két mondata van, vagy egyáltalán nincs.

Több
22 éve 2 hónapja #73849 Írta: Kincső
Dea: Akkor beírlak a lenti listára Arminashoz.

Megpróbálok befűzni még egy embert, sajnos azonban nőnemű... :? 8) Megkérdezhetem Trithynt (az unokatesómat) is, de ő nem nagyon fog tudni felmászkálni próbákra... Szóval max. egy kisebb szerepről lehetne szó az esetében. De nem akarok a feje felett dönteni... :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #73844 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
oké! akkor stipistopi Arminas!!!!
(tünde vagyok, tünde vagyok, tünde VAGYOK! :bounce: :sungl: :up: :hello: :biggrin2: )

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #73832 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek

Telumehtar írta: Léli:T szindarabod hogy áll?

Öööö... :oops: Nincs időm. Szó szerint (és erre nem rég jöttem rá). Ami meg mégis néha van, a Kószás sztorimra töltöm. De persze ötleteim vannak (folyton egyre több)... Most is elkezdtük tervezgetni az Eszti, a Koppány szereposztását, pedig még semmi nincs belőle, de amint lesz időm, azt is folytatom. Persze mindent sorrendben: ígérem, foglalkozom majd a GyU. MTT módra c.-vel, amint időm engeni...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #73827 Írta: Kincső
Köszi azoknak, akik küldtek privit, továbbiakat várok! (Bár gondolom csak nem volt a többség még Netközelben.) :wink:
Jó lenne minél előbb eldönteni. Legyen a szavazási határidő szept. 10., de ha valaki csak később jelentkezik, hogy jó neki az időpont és jön, az nem baj. :wink: :)
Egyelőre nem történt ellenjavaslat. :roll: 8)
Léli: én is tisztában vagyok vele, hogy valszeg nem jön össze addig, de álmodozni szabad! :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73826 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Léli:T szindarabod hogy áll?

Több
22 éve 2 hónapja #73825 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Sziasztok!

Nekem, mint mondtam bármilyen időpont jó, hozzám nem kell igazodni.
díszletek: olcsón is lehet jó díszleteket csinálni :!:
férfiak: mennyi gond van velük... :?
próbák: a mi sulinkban relative nagy hely van. Talán meg tudok kérni egy illetékest, hogy próbálhassunk ott (ha kell). És ez Dunakeszi. Busz, vonat, autó ->minddel jól megközelíthető.
Bemutató: azt is lehet nálunk tartani. A legutóbbi előadás-orozatra (4 előadása volt a Csíksomlyói-pasiónak) összesen több, mint ezren jöttek el. Talán erre is bekukkantanának néhányan...
A Téli Konferenciáig szerintem tuti, hogy nem jön össze, és a január 3. is szerintem ugyan így van...

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

[size=9:3j2h493z]Ui.: még mindig nem tudtam elolvasni a dolgokat, sajnálom, de már kezdek kételkedni benne, hogy ezután lesz-e időm...[/size]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #73778 Írta: Liang
Igen,ez érdekes kérdés!!

De majd csak lesz valahogy...

"Látod majd a királyok halálát...és még többet is ennél!!" :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #73736 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Ring-bearer,

1. meg nem egyeztunk meg a szept 21-ben
2. ha vegigolvasod a hozzaszolasokat latod hogy igen sok embernek nem jo a szept 21.
3. en kuldok privatot Kincsonek mert mar tele a hocipom az idopontkeresessel.
Egyebkent nagyon kivancsi vagyok hogy tudjuk majd osszehozni a rendszeres probakat ha egy egyszeru talit nem tudunk osszehozni :evil:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #73720 Írta: Kincső
Sziasztok!
Szerintem csináljuk azt, hogy ne legyen teljes káosz, hogy mindenki küld nekem egy e-mailt vagy privit, hogy jó-e neki a szept. 21, és ha nem, mi lenne más jobb. :?: Csak mert így már senki sem fogja tudni, hogy ki hol merre meddig és miért. :roll: De szabad ellenkezni! :wink:

Esgal "kötözködésére" (mond csak nyugodtan továbbra is, elvégre szabad országban szabad ember azt csinál amit szabad :) :wink: ) válaszolva:
0. pont. Te igenis fontos Ferenc vagy, akarommondani Fontos Nienor! :evil: :wink:
1. pont. Persze hogy jó lenne, de honnan a pokolból szedjük őket? :evil: :roll: Szerintem az egész fórumon nőuralom van... :cry: 8) meg kellene kérdezni "külsős" fiúkat, aki tud. :roll:
2. pont. Valakihez juttasd el a terveidet (pl. hozzám), ha nem érsz rá a tali idején (ami ugye még bizonytalan). Személy szerint az én véleményem az, hogy igényes díszletek és jelmezek kellenének. Nem valami tessék-lássék felszínes dolog. Ezt mindenképp egyeztetni kell a talin. :!:
3. pont. Tali-téma.
4. pont. most a mi sulinkba új szabadidősprogram-szervező tanár jött, aki színjátszószakkört is akar majd csinálni, tőle esetleg kérhetünk segítséget+helyet a próbákra. :roll: De nem ígérek semmit, egyszer találkoztam szerencsétlen fejével. Még nem tudja mi vár rá. :twisted: :roll:
5. pont. Sajnos nem vagyok jósnő, így e távoli jövő (t.i. az előadás) köödbe burkolózó titkairól semmit sem tudok. Szerintem először MTT-s rendezvényen kellene bemutatni (jan.3., Téli Konferencia, vagy későbbi programok). :roll: Az egy biztos pont. 8)

Most ennyit, hulla vagyok és holnap 8 óránk lesz (fizikával kémiával, latinnal, angollal és egyéb nyalánkságokkal teletömve). De nem panaszkodom... :roll: :wink:
Kincső

Több
22 éve 2 hónapja #73675 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Most miert nem jo a szept 21.?!
Ha egyszer megbeszéltük!
Mostmár, úgyis az MTT máskor lesz!
Én nagyon szeretném Gwindor szerepét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(de Sador vagy Morgoth is.... :? estleg Mablung de az már nem... :? )
De Gwindort kérlek!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 2 hónapja #73649 Írta: Beleg Cúthalion
Lehet hogy akkor a 21-e se fog osszejonni?
Na mindegy, flexibilis vagyok, nekem mindegyik szeptemberi idopont egyarant sz@r :twisted: ugyhogy ne hozzam igazitsatok a dolgot.

Probak ugyeben nekem most vasarnap kezdodik a suli, megprobalok erdeklodni a muvhazban ahol probalunk.
Bar szerintem a probak is nagyon nehezen fognak osszejonni, pont a lathato pelda miatt.

Fiuszereplok ugyeben meg annyit hogy vasarnap talalkozok a suliban azzal a sraccal akit gondoltam beszervezhetnenk. (Turinon kivul.)

Beleg

Több
22 éve 2 hónapja #73647 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Hello emberek!Mi minden történik,ha röpke egy hetet kihagy az ember...
Naszóvalakkor.
21-e:ajjaj.Most,a suli első napjaiban derült ki,hogy osztálykirándulni megyünk,éspedig nem máskor,mint akkor,mármint 21-én.Ezen kötelességem jelen lenni,megaztán a barátaimmal sem lenne rossz elbulizgatni,tehát nemigazán jó ez nekem.Ezzel nem mondom azt,hogy rakjuk el máshova,elvégre én sem vagyok itt egy olyan Fontos Ferenc,de ha bármi mást mondtok,támogatom.De ha marad,akkor kérnék egy vállalkozószellemű illetőt,aki a színpadkép- és jelmezterveimet hozzátartozó instrukciókkal a nagyérdemű elé tárná.Mondjuk bármiféle ilyen magánakcióm előtt tudnom kéne mit is akartok--még Gillz vetett fel Szegeden valami olyat,hogy nem kell díszlet,csak talán jelzésnek valami,vagy én nem tom,lehet,hogy valamit félreértettem...mindegy.
Amit viszont mindenképp meg kell beszélni:
:arrow: 1.Szerepek.Jó volna minél több pasit összeszedni,mert nemigazán leszünk így jók,hogy mindenki csaj.Szép dolog a girlpower,de akkor is...
:arrow: 2.Díszlet és jelmez:jó volna tudni különbejáratú vesszőparipáimról,hogy konkrétan mit is akartok,milyen stílusban,etc.,mert--mint afféle hisztis művészlélek--nem szeretnék a vakvilágba öt tonna tervet készíteni,hogy aztán kiderüljön,eleve nem volt jó.
:arrow: 3.Kellékek.Igazi- ill. fakard,Sárkánysisak,íjak,stb.
:arrow: 4.A próbák,mint olyanok:Mikor?Mennyi időnként?Hol?Tudom,én is ígértem,hogy utána nézek,de nem nagyon néz ki úgy,hogy jutok bármire is--az igazgatóm nem túlzottan támogatja az effélét.Azért még puhítom,hátha...
:arrow: 5.Az előadást hol és hogy tervezzük?Mennyi néző lesz?Ki fogunk tudni bérelni akár egy művházat is?Most ez baromi szkeptikusnak tűnhetett,de ezt is végig kell gondolni.
Na több csomót most nem találtam a kákán,de elég lesz ez is fárasztani a jónépet...még majd írok,ha eszembe jut újra valami kötözködés :twisted:
Ja,az 1,2,4,5 kérdésekre itt is várom ám a válaszokat,nem kizárólag ottani téma.
Má megin kisregény...valaki állítson meg! :D
Legyetek jók,ha tudtok
Esgal

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 2 hónapja #73635 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
21... ok.. valszeg megtudom oldani... (akkor az eddigi reményem a kószatalira szertefoszlott :? :( , de még az MTT-ben reménykedem :twisted: ) majd eldől... :)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #73622 Írta: Liang
Huh,nagyon gáz lesz az a 21.-e.Pedig jó lenne ott lenni...Csakhát előtte lévő héten egész hétvégén fennt leszek Pesten.
Elgondolkoztam a dolgon...ez a Morgoth...hmmm,nem rossz...Főleg Hurinnal együtt...Magammal beszélgetni :twisted: ...

"Néha csak a csodára várunk.Aztán rájövünk,hogy arra hiába..." :?

Több
22 éve 2 hónapja #73617 Írta: Beleg Cúthalion
OK, Szeptember 21 a legkevesbe rossz nekem. Majdcsak lesz valahogy.

Laegolas

Több
22 éve 2 hónapja #73596 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Anyukám nem fog ezért szeretni, de valszeg jó a szept. 21, akkor felmászok 2x. Bár nekem még egy elnökségi ülés is be lesz iktatva valahova, úgyhogy 100%-ra nem garantálok semmit. Meg még ott a kószatali is... ehh, felköltözöm. :?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hónapja #73573 Írta: Cueddo

Nekem semmi kifogásom, és szerintem csak a szombatok jöhetnek szóba. Egyébként most kaptam meg a tanegységlistámat, szal még legalább két hét lesz, mire kiigazodom rajta meg órákat választok, és hogy ez konkrétan mennyi elfoglaltságot jelent nekem, arról fogalmam sincs. De valahogy meg fogom oldani :wink:

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 2 hónapja #73514 Írta: Kincső
Nem zárkózom el a dologtól, bár a Legolas-dícséréshez nem ragaszkodom feltétlenül :wink: , de ehhez tudni kellene, hogy ez mikor lesz egyáltalán?

Ha egész napos lesz a közgyűlés, akkor függetlenítenünk kell magunkat. Ellenben, ha mégis okt. 5-én lesz a K.GY., akkor felszabadul a IX.21. Mivel nem tudjuk hozzákötni magunkat az időponthoz :arrow: ígyis-úgyis 2x kell feljönni, vagy szállást intézni, tehát van-e valakinek kifogása a szept. 21 ellen :?:

Több
22 éve 2 hónapja #73507 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Rám se az tuti :)

De lenne egy ötletem: mi lenne ha a legolasos tali idejében valahol összegyűlnénk? Aztán egy ideig a legosokkal dicsérjük legot :) majd utána beszélünk erről, jo lesz? csak egy ötlet..

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #73478 Írta: E. Eia Ayna
Öhh.... péntek? Most, hogy itt a suli (ha nem szünetben szervezzük meg), akkor rám nem lehet számítani (valszeg... de még lehet :twisted: )... Najó.. majd eldől... de a kérésem továbbra: ne péntek! :roll:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #73477 Írta: Beleg Cúthalion
Udv,

Ha nem csal a szimatom, az MTT kozgyules valajszinuleg OKtober 5-en lesz megtartva (szombat).
Batti egesz naposra tervezi a kozgyulest, ugyhogy az a nap mostmar tutko nem johet szoba. Akkor mi legyen?
Mivel meg mindig nem biztos ez sem, most mar en is azt javaslom hogy fuggetlenitsuk magunkat az MTT kozgyulesi idopontjatol, mert ugysem tudjuk osszehozni egy napon a kettot.
Az a gaz viszont hogy nekem a vasarnapok mar nem jok mert szini iskolaban vagyok minden vasarnap.
Mit szolnatok akkor egy pentek delutanhoz? Mondjuk a kozgyules elotti delutanhoz. Csak ugye akkor hogy oldjatok meg a szallast?

Itt elfogyott a tudomanyom, inkabb elsunnyogok az erdobe lovoldozni. :oops:

Beleg

Több
22 éve 2 hónapja #73457 Írta: E. Eia Ayna

Estel írta: És főleg, HOL lesz, ha lesz?

Először talán azt kéne tudni, hogy lesz-e. Aztán persze ez is kérdés.. meg az is, hogy mikor?

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #73456 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
És főleg, HOL lesz, ha lesz?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #73454 Írta: E. Eia Ayna
Az MTT-topicban Batti új javaslata, hogy ne legyen együtt a két tali. Ezenkívül más időpontot okt. 5-ét ajánlotta az MTT-seknek. Akkor most? Lesz vagy nem lesz 21-én Színműves tali? :roll:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #73407 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
A többi férfi fórumozónak is lehetne irni hogy nincs kedve-e szerepelni...

Több
22 éve 2 hónapja #73406 Írta: Cueddo

Kincső: asszem Darkyra még számíthatunk, bár vele már elég régen beszéltem erről - remélem, nem ment el a kedve.

(Dylan Thomas)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.994 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére