Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 2 hónapja - 22 éve 2 hónapja #73404 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: mesélő - én
Húrin - lehet, hogy Yao
Morwen - Gillz
Túrin (gyerek) - Kinga (a húgom)
Túrin (felnőtt) (kérdőjelesen dőlt) - Mish (Laegolas ismerőse)

Lalaith
Sador
Morgoth
Gethron
Grithnir
Beleg - Laegolas
Thingol - Estel
Melian - Áfi

Saeros
Mablung
Nellas - én
Larnach lánya - Eia
Ulrad
Forweg
Andróg
Mím - Kinga (a tesóm)
Gwindor
Finduilas - Fiona
Gelmir
Arminas
Orodreth
Glaurung
Brodda
Aerin - Eia
Asgon (szolga Brodda házában)
Dorlas
Brandir - Cueddo
Níniel Nienor - Esgal
Hunthor
Turgon
+Earendil - Cueddo

+még néhány olyan szerep, aminek egy-két mondata van, vagy egyáltalán nincs.

Úgy láttam ideje ezt betenni újra. :wink: Kiegészítettem/átjavítottam, ha mégis valamit kifelejtettem vagy rosszul írtam légyszi ne harapjátok le a fejemet. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #73396 Írta: Kincső

Narië írta: Nekem nincs egy kissebb szerep?

Keress magadnak! :wink: Milliónyi van (egy-két mondatos, vagy csak statisztaszerepek, meg egy kicsit nagyobbak).

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #73394 Írta: Kincső
Jól van, akkor szerezz még két hímnemű színészjelöltet! Csak tudnám, hogy honnan akarsz? :hein: :confused2: :roll: :shake:

Több
22 éve 2 hónapja #73393 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem nincs egy kissebb szerep?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #73382 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Fiona: rendben, te vagy Finduilas :wink:
Dae: légyszi válassz valami kisebb szerepet, ténylég szükség lenne rád is! :roll:
deagol: háát... szerintem csak végszükség esetén kéne ezt a megoldást választani - Gelmir vagy Arminas lehetsz, a másik kettőhöz férfi kellene.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 2 hónapja #73371 Írta: Kincső
Hát úgy ha elküldöm Neked e-mailben, de néma gyereknek anyja sem érti a szavát! Ha szóltál volna, már rég elküldtem volna! :roll: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73362 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Le vagyok maradva!
:oops: :cry: hol lehet elolvasni a darabot? :cry: :oops:
(jójó,visszaolvasot,hátha rádöbbenek... :roll: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 2 hónapja #73299 Írta: Kincső
Narqelie: Szerepet választani (valahol lentebb van egy lista, hogy melyik szabad még)! :wink: És eljönnia talira (amely valószínűleg szept. 21-én de. lesz Bp.-n valahol, de még semmi sem biztos :roll: ).
Örülünk Neked! 8) :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73295 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Színművek
Szijjjasztoook!!!!
Olvasgatom a darabot, meg megígérem, hogy a topicot is rendesen átnézem, de mit kell még tenni, ha valakit tényleg érdekel a dolog :) ????

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."

Több
22 éve 2 hónapja #73294 Írta: Kincső
1. Szerintem lehet. 8)
2. Laegolas nem nagyon akarja. :roll:
3. Tudtommal eddig összesen 4 hímnemű egyed van. :roll: 8O
4. Cueddo szerint Gwindort hímneműnek kellene játszania, de lásd a 3. pontot. :roll: :?

Várd meg a többiek véleményét is. :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #73292 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Szóval akkor lehet lánynak férfi szerepet vállalni?
Mert szívesen lennék ezek közül:
Mablung
Gwindor
Gelmir
Arminas
bármelyik.

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
22 éve 2 hónapja #73290 Írta: Kincső
Október elseje??? 8O Mi történt, elromlott a kijelző? :roll: :? Tudtommal csak szeptember elseje van - sajnos nem három nap múlva lesz a szülinapom, csak 30+3 múlva... :cry: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73289 Írta: Kincső
Dae: És valami kisebb szerepet? Ami miatt nem kell az összes próbán ottlenni? :?: Nem akarunk lemondani rólad! :evil: :wink: Minden emberre szükségünk van! :? :roll: :oops: :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73283 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Színművek
Tényleg nagyon akarom még mindig :cry: :bawling: :crying:
De hát nem tudok mást csinálni- rájöttem, nem mehetek az idegeitekre azzal, hogy nem lesz időm próbákra járni, márpedig nem lesz, az tuti... utolsó évem a gimiben, ráadásul Győrben és nem Pesten... Ez van. :shake: :triste:

Több
22 éve 2 hónapja #73281 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Színművek
Dehogy mondom, ...... leszek!!! :wink: :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #73220 Írta: Kincső
Pedig szerintem jó szerep... Nem értem. Először majdnem összevesztek rajta, azután egyikőtöknek sem kell. :roll: :wink: Ugye, Fio, Te nem fogod visszamondani? :) :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73204 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek
Nemtom miért nem kapós ez a finduilas.... :?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #73168 Írta: Kincső
Én ezt nem értem... :roll: 8O :?: Pedig annyira akarta! 8O

Több
22 éve 2 hónapja #73161 Írta: Fio
Nem tudom, azt mondta hogy nem lesz ideje rá meg ilyesmi....

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
22 éve 2 hónapja #73134 Írta: Kincső

Fiona írta: Dae lemondta Finduilas szerepét

8O Miért?? :?: :eek2:

Több
22 éve 2 hónapja #73128 Írta: Fio
Cueddo: oké megegyeztünk. :wink: De lenne egy kis bibi: Dae lemondta Finduilas szerepét és rám ruházta. Jo lesz??

Több
22 éve 2 hónapja #73066 Írta: Kincső
Na végre valaki nyilatkozik K.GY.-ügyben! :wink: :itscool:
Ha 2-kor kezdődne a K.GY., akkor elég 10-11 körül kezdődjön a megbeszélésünk, de Te nem gondoltál az ebédre! Enni is kell valamikor! :P :wink: :roll: :D De más vélemények is szükségesek (azaz: kinek lenne jó így?).

(u.i.: Halkan megjegyzem, hogy szvsz kicsit előbb kéne kezdeni a K.GY.-t, mert a vidékieknek még aznap haza kell menni, úgyhogy nem húzodhat 17-18 óránál későbbig. De Ti tudjátok! :roll: )

Több
22 éve 2 hónapja #73054 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Teljesen egyetértek Laegolassal. :)
Kincső: ha a K.GY. mondjuk du. 1-2 körül kezdődik, sztem nem kell 9-kor taliznunk színmű-ügyben, bőven elég mondjuk a 11 óra. Annyira még nem vagyunk előrehaladott állapotban, hogy a leglényegesebb dolgokat ne tudjuk megbeszélni max. 2 óra alatt. Természetesen akkor tényleg csak arra koncentrálva, és szájtépés nélkül. :wink:

u.i: Mint MTT-s "vezető", a K.GY.-re a du. 2 órai időpontot fogom támogatni. 8)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 2 hónapja #73015 Írta: Kincső
Jó, Laegolas, nem kell leharapni a fejemet :roll: :wink: , csak egy kósza kósza ötlete volt! Meg kellene várni, hogy mondanak-e valami pontosabbat az MTT-s "vezetők", hogy lehetünk-e mi délelőtt, viszont akkor a vidékieknek elég korai vonattal kell jönniük (ha 9-kor el akarjuk kezdeni, akkor 6-7 körül indulna kb. a vonatjuk!).
Ezt is egyeztetni kell, hogy ki hányra tud felérni Pestre.
Próbálni meg még nem érdemes, igazad van (bár én már a mesélő első szövegét - azaz az első oldalt - tudom 8) ).

Több
22 éve 2 hónapja #72996 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Nekem pesti lakoskén yo mindakét nap... :roll:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 2 hónapja #72970 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Színművek
Cueddo:kecsegtető.Csak még nem tudom...Tetszik más is...De az ötlet jó,benne vagyok!Ja és isten hozott itthon!

Nekem nem tudom milyen a 22.-e.Lassan már többet leszek fennt mint idehaza!Előtte lévő héten Kósza tali,meg vesenyem is van.Az MTT ülését is szeretném megnézni,meghát itt is jó volna ot lenni!
Nagyon nem tudom még...

"Mindig van kiút,csak meg kell találni" :D

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #72958 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
En semmikepp nem tudom megoldani a 22-et mar.
Ket nap nagyon sok a munka mellett. Igy is szeptemberben csak haromhetvegem van elcseszve mindenfele teendok miatt es a csalad mar kovetel maganak hogy neha otthon is legyek mar egy kicsit.
Ugyhogy en csak a 21-et vagyok hajlando erre a dologra aldozni.

Szerintem nyugodtan meg lehet csinalni hogy delelott talalkozunk szindarab ugyben, es kora delutan meg a Kozgyulesen jelenunk meg.
Legalabb jobban vigyazunk hogy ne mnejen el szajtepesbe a dolog hanem az igazan lenyeges dolgokrol beszeljunk.
Probalni meg ugysem fogunk, lefogadom alig van egy-ket ember aki elkezdte tanulni a szoveget.

Arra is gondoljatok hogy ahol a szulok dontesetol fugg hogy a gyerek elmehet-e ide-oda, ott a szulo dontesetol fog fuggeni az is hogy el tudnak-e szallasolni egy ismeretlen emberket (akkor is ha szinten gyerekrol van szo), es egyaltalan szivesen latjak-e.
Most volt a tabor, sokakat alig engedtek el.

Szerintem egyelore nem szerencses tul gyakran ilyen jellegu szivessegeket kerni a szuloktol mert azert egy ismeretlen a lakasban nekik mindenkeppen kenyelmetlenseget jelent.
En legalabbis a sajat kornyezetem peldajabol indulok ki.

Szaz szonak is egy a vege, ugy gondolom felesleges kavaras lenne 2 napra rakni mikor egy nap alatt is el lehet intezni az egeszet.

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 2 hónapja #72950 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Hajajj... én mint győri honpolgár felmehetek Pestre 21-én (fel is fogok!), viszont nekem két nap kicsit húzós lenne... (de azért meg tudom oldani, talán...) Így is még mindig zabosak az őseim kicsit a tábor miatt 8) :)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 2 hónapja #72937 Írta: Kincső
Cueddo: ne táplálj hiú reményeket, eddig szinte senki sincs hímnemű... :roll: (Tisztelet annak a 3-4 kivételnek!) :( Pedig szétküldtem 150 levelet, de tudtommal aki eddig visszajelzett azok között sincs férfi. :? Egy tündét pedig szerintem nyugodtan játszhat lány! :roll:

Több
22 éve 2 hónapja #72931 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Én mint fehérvári, akinek a közgyűlésre mindenképpen fel kell mennie, azt mondaná, legyen 21. :? A K.Gy. valószínűleg kora du. lesz, azelőtt beleférne egy rövid megbeszélés. Utána nem ajánlanám, mert fogalmunk nincs, meddig fog tartani. (A kellemetlen az a dologban, hogy a részletek csak később fognak kiderülni. De majd lesz vhogy. :) )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.978 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére