Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 3 hónapja #70962 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek

Laegolas írta: Kiralyommal ma egyetertettunk abban, hogy lasan el kell kezdeni megtanulni a szovegeket. :deal:

Laego

Igazad van, ó, Beleg Cúthalion... asszem neki is látok olvasgatni... :roll:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #70953 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Kiralyommal ma egyetertettunk abban, hogy lasan el kell kezdeni megtanulni a szovegeket. :deal:

Laego

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #70900 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Azt hiszem már korábban is írtam, hogy szerintem a hajszín-probléma nem katasztrofális... :roll:
Zene: szerintem lopkodhatunk innen-onnan-amonnan mindenfélét, ami épp az adott jelenethez illik. A családi lemez- és kazetta"(könyv)tár" erre kiválóan alkalmas, de nem akarom egyedül csinálni. Meg a dolog rumlis mivolta miatt előbb apukámat kell megfűzni (és mindent feltétlenül elpakolni utána). De ezt szerintem halasszuk szeptemberre - mármint a válogatást, ha van rá igény. A megbeszélést ne! :)
Siratódal: Akkor Húrinnak valaki olyan kell akinek viszonylag normális hangja van ( :wink: ), és vállalja is (mert ha csak rátukmáljuk, abból nem sül ki semmi jó).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 3 hónapja #70878 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Húrin siratóéneke: szerintem nem nagy dolog, csak elkezd vmi mély, szomorú dalt énekelni (amit lehetőleg rögtönöz), úgysem kell sokáig csinálnia, csak néhány mp-ig. és sztem vmi kamuhangszer legyen nála (ami nem törékeny), amit elhajít, ne törje össze.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hónapja #70876 Írta: Cueddo

Esgal: szerintem nem olyan nagy probléma a hajszín (ezt most konkrétan Nienorra mondom), a többieknél esetleg problémát okozhat a szín, de még inkább a haj hossza (főleg a nőknél).

zene: ne, filmzenét semmi szín alatt nem szeretnék. szerintem mindenképp vmi pengetős hangszer zenéje legyen, pl. hárfa vagy hasonló, kicsit tétova, lassú, úgy is mondhatjuk, elvont... :roll: (legvégső esetben gitárral is meg lehet oldani, akár élőben is) a zenét mindig csak jelzésként szeretném alkalmazni, nem pedig aláfestésként, hogy olyan legyen a darab, mint egy film. amikor írtam, akkor is az volt a legfontosabb, hogy a színdarab-, színjátszás-lényegét hozzam ki a történetnek.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hónapja #70816 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Színművek
Tudom....De az nem jó cím...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #70809 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Színművek
Narië: az adataidnál más van megadva.. lehet, hogy arra a címre lett küldve.

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hónapja - 22 éve 3 hónapja #70808 Írta: Narië

Kincso˝ írta: Narie: a darab Túrin életéro˝l szól. Egyébként pedig elküldtem neked e-mailben.

Húú,akkor asszem a rossz emailemre küldted,mert nem kaptam meg...De persze azért köszi!!Ha nem lennék túl bunkó,akkor el tudnád küldeni a gollam@avh.hu -ra?Köszike,és még 1x bocsesz :oops:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #70794 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Királyom, ha szólhatok egy szót ...
Az egyik színi iskolás évfolyamtársam baromi jó Morgoth lenne, akár fekete palásttal is. Szerintem csuklya nem kell, hanem egy fél arcot beborító brutál-álarc is megtenné. A lényeg úgyis a fellépésén és a hanghordozásán lesz.
Neki eszméletlen jó orgánuma van és a megjelenése is tiszteleetet parancsoló. :eek2: Megkérdezzem hogy vállalja-e?
Egyébként mindenképp meg kellene személyesíteni, mivel olyan részek vannak a darabban ahol fizikai kontaktusba kerul Húrinnal.

Laegolas

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
22 éve 3 hónapja #70784 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Színművek
Nem tudom... szerintem Morgothnak mégiscsak ott kellene lenni "személyesen" is a színpadon... egy ötlet: talán világítással meg tudnánk oldani, hogy a színpadnak az a része, ahol éppen mozog, sötétségbe boruljon, ezzel talán meg lehetne dobni a jelenetének a hangulatát - Mit szóltok? :roll:

Zene: Szerintem is keresni kell valami olyat, ami már készen van. De a siratóénekekre is kíváncsi lennék - például, amit Húrin próbál rögtönözni Urwen halála után...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #70783 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Színművek
Hi emberek!

Zene:milyen stílusúra gondoltatok,és hogy?Saját zenét szerezni nem tudunk-zenekarunk sincs hozzá-,de akkor mi lesz?Felhasználjuk a filmzenét,vagy keresünk klasszikusokat,vagy mi?
Kincső:Szegedre akkor viszem a rajzokat.
+1:felvetődött a hajszínprobléma.Télleg,ezzel mi legyen?Pl.Nienor szőke,én barna vagyok,ez nemtom,mennyire probléma.Két alternatívám van:vagy így hagyom,és átugrunk a problémán,vagy be is festhetem.(fú,ez most jó "szőkésnek" tűnik hajszínről vitázni,de ha a jelmez részének tekintem,már nem annyira...)
Morgoth:tudom,hogy a szerep megkívánja a mozgást,de nehezen tudok elképzelni egy fekete csuklyás alakot,amint épp a "Baromi Rettenetes Legfőbb Gonosz" címzetű szerepben alakul...szal inkább támogatnám itt is az árnyékos megoldást,külső hanggal,ami azért jó,mert a hangosítását is könnyebben meg tudjuk oldani.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
22 éve 3 hónapja #70645 Írta: Kincső
Igazatok van beleggel kapcsolatban...

Több
22 éve 3 hónapja #70644 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső: köszi, az este megkaptam, ki is nyomtattam, és nagyon tetszik, a második felvonásnál tartok.
Belegnél én is úgy gondolom, hogy inkább barna és zöld legyen a ruhája, inkább a zenében és az őt játszó megjelenésében kéne érzékeltetni tünde mivoltát

Több
22 éve 3 hónapja #70636 Írta: Kincső
Narie: a darab Túrin életéről szól. Egyébként pedig elküldtem neked e-mailben.

Több
22 éve 3 hónapja #70625 Írta: Narië
Sziasztok!Elmondanátok pár szóban,hogy mirôl szól a színdarab?Mert nagyon kíváncsivá tettettek!!Szívesen szerepelnék is,170 cm vagyok,14 éves,vállig érô barna haj,barna szem.Szívesen játszanék akár gonoszt is!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #70597 Írta: Kincső
Szuper! :itscool:

Több
22 éve 3 hónapja #70589 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek

Kincső írta: Apropó: volt nekünk egy "Maia-banditánk", aki banditát akart választani. Megtörtént? Áfi, ki leszel? :?:

Itt vagyok! :D Választottam banditát is, akinek ez a szövege:
"Már harmadik napja lapulunk itt, mint a nyulak, és Túrin még mindig sehol! Azt mondom, ideje továbbindulnunk!"
Ez pont elég lesz Melian mellé. 8) (Fekete szemkötőt még nem tudom honnan szerzek, de igyekszem! :lol: )

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 3 hónapja #70581 Írta: Kincső
Jó, teszek valamit az ügy érdekében. :wink:

Több
22 éve 3 hónapja #70576 Írta: Cueddo

Kincső: igen, egy körlevelet sztem is el lehetne küldeni. :roll:

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hónapja #70554 Írta: Kincső
Nevra: Küldöm! Egyébként szerintem egy kisebb szereplőnek nem muszáj minden próbán ott lennie, elég néhányon... :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #70477 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: Színművek
Kincső: elküldenéd nekem is? Kíváncsivá tesztek :) De hol tervezitek? Budapesten? Mert akkor csak neten keresztül tudnék valamiben segíteni. Amúgy én szívesen vállalnék negatív (akár férfi) szereplőt is.

Több
22 éve 3 hónapja #70460 Írta: Kincső
Ja és sztem egy csomóan nem is tudnak rólunk, szerintem egy körlevél lenne a legjobb az összes fórumosnak... :roll: Mit szóltok :?:

Több
22 éve 3 hónapja #70458 Írta: Kincső
Én leszek "gonosz", még ezen felül, csak még nem tudom, ki. Arra is kell figyelnem, hogy ne ütközzön a mesélővel. Az igazat megvalva kicsit lusta vagyok keresgélni. :oops: De lelkesítő példaként igyekszem választani... :wink:
Apropó: volt nekünk egy "Maia-banditánk", aki banditát akart választani. Megtörtént? Áfi, ki leszel? :?:

Több
22 éve 3 hónapja #70451 Írta: Cueddo

A gonosz szerepek valahogy nem akarnak fogyni. Azt hiszem, ebből osztozkodás lesz :wink:
Toborozni viszont még mindenképp kellene: én már felvetettem pl. Darkynak, azt mondta: szívesen.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hónapja #70440 Írta: Kincső
Sziasztok!
Eia:Oké! :itscool: Csak azért mondtam, hogy Aerin egyezzen Idrillel vagy Elwinggel, mert akkor nem kell még plusz egy fehér ruha, de nem muszáj...
:!: Mégegyszer kérek mindenkit, aki még nem tette, hogy válasszon szerepet! Akkor legalább azt tudnánk, hogy még hány szereplő kell, toborozzunk-e még embereket, vagy osszuk szét a maradékot magunk között... :roll:
Szióka:
Kincső

Több
22 éve 3 hónapja #70385 Írta: E. Eia Ayna
Aerint (és ha lehet), Larnach lányát vállalnám!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hónapja #70302 Írta: Kincső
Ki mondta, hogy vitatkozni kell? Bízom benne, hogy normálisan is meg lehet beszélni a dolgot.
(OFF: Eia, e-mail ment neked színdarabostul!)

Több
22 éve 3 hónapja #70298 Írta: E. Eia Ayna
Morwenek!;)

Én nem szeretnék vitatkozni, kilépek a Morwen-jelöltek közül. 8) De valaki küldje el, légyszi a darabot, mert a fele (több, mint a fele!) nincsen meg! 8O (És így a választható szereplőket se ismerem! :evil: :cry: :cry: )

off: Kincső: írtam egy privit!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
22 éve 3 hónapja #70296 Írta: Kincső
Sziasztok!
Morwen-(ön)jelöltek beszéljék meg egymás között. Csak össze ne vesszetek! :roll: :wink: [size=9:3ii134ev](Nem akarok megbántani senkit, szerintem Morwennek jobb a sötét haj, Finduilas lehet világos is. :roll: )[/size] És még ott van Aerin, aki egyszerre Idril vagy Elwing is, és Larnach lánya, aki pedig lehet a másik (mármint Idril és Elwing közül). Beszéljétek meg egymás közt! És aki még nem választott, az minél előbb tegye meg!
Szióka:
Kincső ... illetve Nellas, a Mesélő :D

Több
22 éve 3 hónapja #70283 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Színművek
Üdvözletem!

Úgy látszik, Morwenre többen is szemet vetettünk... 8)
Morgoth: Inkább fontos az ember, aki eljátssza, ha ő jó, akkor kevesebb a gond a jelmezzel. Különben nem muszály látni, ha nagyon gáz megjeleníteni, akkor ki lehet találni más megoldásokat is.

need more brainz. yourz. now.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.984 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére