Színművek

Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs
30 30%
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten
20 20%
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr
16 16%
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk
17 17%
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e
8 8%
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom
9 9%
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 9 hónapja #96483 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
Moscombat nemjoo, de uttánra beíromm, és akkorissmegyek ha lekötnek... :look:
Boccs, de mostszombat naonnemvoltjao nékemm... :crazy:
Cueddo (vagy vki...) : Lécci kűdelnékem a 3.-4. felvonás javított példányát! Köcci!

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #96460 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Színművek
Bocsi...a szombat nem jó...már eligérkeztem máshova ;) De mielött bárki levágja a fejem közlöm hogy szerintem most vizsgaidőszak és félév táján szerintem nem sok mindenkinek fog menni :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #96448 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Színművek
Te Ring, figyu.... hogy hivjak a tanarodat????
Valami naggyon de nagggyon gyanus nekem :D
Lehet hogy a te tanarod az en tanarom is? 8O :lol:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #96379 Írta: Beleg Cúthalion
Nekem jo a szombat, de nem hiszem hogy ossze tudunk hozni barmit is hetvegere.
Ha megis osszejon par ember egy adott felvonasbol, elkezdhetjuk felolem.

Ring, a tanarodat tenyleg erdekli a dolog?
Csak mert a legfontosabb meg mindig hianyzik, Turin. En inkabb azt javasolnam neki ha van annyi ideje es kedve hogy beszalljon, mivel nagyon sok a szoveg, viszont ha o amugy is szinesz, akkor a szoveg mennyisege nem jelenthet nagy problemat neki.
Ugye jelezted neki hogy ez teljesen onkentes alapon menne? Ugy ertem hogy sajnos honorariumot nem tudunk adni.
En nagyon orulnek neki.

Amugy megkerdeztem a sracot akirol szombaton beszeltem. Ot is nagyon erdekli a dolog, de az a baj, hogy az o evfolyamanak szombaton van sziniiskola, igy a szombat nem jo neki, legfeljebb a vasarnap (akkor meg nekem nem jo :( ).

Beleg

Több
21 éve 9 hónapja #96359 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Színművek
Sajnos nem jó a szombat, sakk csapatbajnokság van. És azért folyamatosan talikra járni sem szerencsés. :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 9 hónapja #96316 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Színművek

Ring: a tanárod mindenképp kellene, de fiatal/idősebb? [size=9:cyhbz64t](mert esetleg Túrin is lehetne belőle...)[/size] de inkább Húrin.

felteszem a kérdést: kinek lenne jó MOST szombaton? (jan25) ez csak amolyan közvélemény-kutatás, de én nagyon-nagyon örülnék neki, mert már teljesen fellelkesültem, és csinálni akarom! :) mert ha nem is jó mindenkinek, de ha csak egy(-két) felvonásra is elegen leszünk, már megérte.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 9 hónapja #96246 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Színművek
Nos. Tudom, hogy en voltam a legnagyobb szaju, hogy igy eljovok probakra meg ugy, de a szuleim csak ugy engedtek el a 3-ai bulira, ha amig fel nem vesznek valahova nem megyek talikra.
Mindenkitol sorry, hogy ilyen kepmutato voltam, de en sem tudok mast csinalni. Van Hurin vagy Turinunk? Kell a tanarom (aki szinesz), vagy nem?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 9 hónapja #96141 Írta: Telumehtar
1000. millió bocsika Mindenkitől....de télleg..elmentem volna csak ugyebár tanulni kell...Áfinak már mondtam hogy miért...télleg bocsi..megpróbálok rendszeresen járni...bár egyenlőre aztse tom hogy mien szerepeim lennének :roll: Sorry

Több
21 éve 9 hónapja #96137 Írta: Kincső
Déagol: Az ilyen "kisebb szereplők" kedvéért lesz az, hogy felvonásonként próbálunk. És hogy mikor melyiket, azt jóelőre eldöntjük, gondolom. :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #96056 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Hurrá Beleg, ez az, nagyszerű. :smokin: Csak így tovább.
Jövő hétről: tudjátok milyen buzgó vagyok :heu: de alig egy héttel előtte már nem tudom elkérni a szombatomat, mert ha innen felvonatozok, az egész napomnak lőttek. Ezért is jó, ha fix az időpont.
Még egy ötlet: ha kéthetente találkozunk, nem biztos, hogy minden vidékinek jó. felőlem mondjuk lehet, de még így is közbejöhet mindenféle kavarás. Mivel akik nem tudják ezt válláni, úgyis csak kisebb szerepeket vállalnak, sztem nem kell minden próbán ottlenniük, csak mondjuk minden másodikon. De akkor bejelölgetik a naptárukban például minden hónap első szombatját és az akkor is kötelező, ha cigánygyerekek potyognak az égből.
Hmm?

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 9 hónapja #96039 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Színművek
Én télleg szánok meg bánok itten mindent...mikor legutoljára gépközelbe toltam a fejeimet,még szó sem volt talikról... :cry: :oops: 8O :roll:
[size=9:3dfdxm1j]pegid tudom án,hogy mindenki felettébb pont engem hiányolt... :twisted: :? [/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #95924 Írta: Beleg Cúthalion
Udv Mindenkinek,

Egy kis beszamolo a szombati olvasoprobarol.
Szoval voltunk ossz-vissz 7-en.

A Jet-be mentunk mert zarva volt a Kicsi@Vilag. Szepen felolvastuk tobbe kevesbe szereposztas szerint azokat a reszeket, amelyeknek a szereploi jelen voltak.

Aztan az egeszbol levonva a tanulsagot, megegyeztunk par dologban, mellyel most azt hiszem igen nepszerutlen leszek sokak szemeben, de mivel ez engem abszolute nem izgat, es valakinek el kell vinnie a balhet, magamra vallaltam a dolgot.

Szoval ez igy nem fog menni gyerekek.
Tudom hogy nagyon sok a tanulni valo meg minden mas egyeb, szakkorok, kis ido a pihenesre stb. De a teny az teny, hogy ennyi probaval es raadasul ilyen alacsony letszammal nem lesz az egeszbol semmi.
Es ez mar nem az en pesszimista velemenyem, hanem objektiv teny.
Ugy nem fog menni, hogy majdcsak oszsejon valamikor.

Mivel paran vannak videkiek, ezert nem tudunk hetente osszejonni.
De a ketheti probat nem tudjuk meguszni. Igy is ez meg a minimumnal is kevesebb.
Szoval megegyeztunk hogy kethetente lesznek mostmar probak. Hogy pontosan mikor, azt meg nem tudni, mert fugg attol, hogy az Almassy teri Szabadido Kp. mikor tudna ideadni a szinpadat.
A legoptimalisabb a szombatonkent 11-15-ig terjedo idoszak lenne, kethetente. Es esetleg egybe lehetne vonni az enekkaros probakkal, mondjuk akkor az enekkar mar 10-kor talalkozna. De errol majd az enekkaros topicban kesobb.
Szoval kethetente muszaj lesz probalnunk, ha oszre-telre valamit ossze akarunk hozni.
Azt meg lehet csinalni hogy egyszer ezt a felvonast probaljuk, masszor a masikat, es mindig csak az aktualis felvonas szereploi jonnek probara. Termeszetesen a vege fele mar osszprobak lesznek, amikor mindenkinek ott KELL lennie.

Ezert kerem hogy mindenki gondolja at megegyszer hogy mennyire tudja ezt felvallalni.
Ha csak minden masodik probara tud eljonni (havonta 1x) valaki akkor az mar nem jo, mert toldas-foldas lesz az egeszbol. Persze mas ha pl olyan jon kozbe hogy halaleset, tudogyuszi meg ilyenek. Gondoljatok at tudjatok-e vallalni hogy 2 hetente szombatonkent 11-tol 14-15-ig porban vagytok Pesten. Ha a szuloktol kell mindig elkerezkedni, akkor vagy elore tisztazzatok ezt le veluk hogy akkor johettek-e majd. Ha nem tudtok jonni (barmilyen indokbol), vagy pl nem tudjatok biztosra, akkor kerem hogy inkabb ne jelntkezzetek szerepre, mert csak megy az ido es kozben derul ki hogy talalni kell valakit az illeto helyett, es szedett vedett lesz az egesz darab.

Tudom ez most nagyon radikalisnak tunik, de gondoljatok bele miota nyuglodunk azzal hogy osszehozzunk egy nyomorult talit amin minden erintett ott van. Ez igy nem mehet tvabb. Felteve ha meg mindig szinre akarjuk vinni a darabot.
Lehet hogy paran most ugy gondoljatok hogy miert nem talalunk olyat ami mindenkinek jo. Nos azert mert olyan nincs.
Es ha arra varunk hogy mindenkinek jo legyen, akkor az eletben nem lesz semmi az egeszbol. Ugyhogy sajnos azt kell mondjam vege az ilyen nagy szintu demokracianak.

Most pedig lehet szidni, a lelkivilagomat ugysem igen zavarja :sungl:

Beleg

Cueddo: jovo het szombat reszemrol jo de nemtom a tobbieknek milyen.
Kuldd at lecci a 3-4. felvonasokat is! Koszi!
Az Almassy terrol nemtom meg mi hir, Afonya tud referalni ez ugyben.

Több
21 éve 10 hónapja #95359 Írta: Cueddo

Sziasztok!

ma nagyon jól haladtunk, köszönöm mindenkinek! :)

ha bele akarunk húzni, akkor tényleg próbáljuk magunkat tartani a 2 hetenkénti próbákhoz: én nagyon örülnék neki, ha jövő szombaton (jan25) is lenne... :roll:
Beleg, ha mégsem tudunk a szabadidőközpontba menni, akkor légyszi szólj minél hamarabb, és intézkedem a volt sulimban. bár már vsz nem ismernek meg, mert a fél tanári kar lecserélődött... :?

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #95357 Írta: Cueddo
..

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #95188 Írta: Telumehtar
Ana: Hát ja... Deagol telefonált hogy zárva van..szóval most asszem a Jetbe mentek :)

Több
21 éve 10 hónapja #95176 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Színművek
sziasztok, tudom,hogy kés?n szólok, de csak most olvastam,hogy a Kicsi@Világba akartok menni holnap, azaz ma.
Szóval az a teázó hétvégén csak délután 4t?l van nyitva....
Bár valószínüleg erre magatoktól is rájöttetek azóta... :?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #95111 Írta: Kincső
Léli: De, ma jan. 18. :roll:
Áfi: Fogalmam sincs... :) :roll: Meglátjuk. :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #95061 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Színművek
Én is megyek! :D

Hányan leszünk kb.?

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
21 éve 10 hónapja #95012 Írta: Cueddo

Rendben! Tízharminc, Deáktér, ottleszek! :wink:

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #95008 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Színművek
Üdv!

Csak egy kérdésem volna: Meik nap van ez a tali? Csakmert, ha nem holnap, akkor van rá esély, hogy el tudok menni...

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #94948 Írta: Kincső
Legyen 10:30 Deák tér.
[size=9:hwp9r0pe]Ki tud helyet foglalni a Kicsi@Világban? :roll:
Megpróbálom elérni Rayant, ő biztos tudja az elérhetőségüket... :roll: [/size]

Több
21 éve 10 hónapja #94862 Írta: Beleg Cúthalion
Ja, meg annyit...
a legutolso szindarabos talin valaki csinalt fenykepeket (mikor Gillz vagy mas? hozta a pancelinget).
Megvannak mar azok a kepek?
Ha igen hozza mar el a gazdaja :D

Most leleptem, eddig is csak draga jo Haldir baratom tartott eletben itt :D
Csa, holnap

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #94808 Írta: Beleg Cúthalion
Ja, es nekem csak az 1-2. felvonasok vannak meg.
Valaki legyen szives nyomatni nekem a tobbibol is egy peldanyt.
Hiaba kulditek emilen, holnapig mar nem tudok nyomtatni.

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #94806 Írta: Beleg Cúthalion
Deagol,

Felulsz a Nyugatinal a metrora (amelyik Kobanya Kispest fele megy), es elmesz vele a Deakig (2. megallo).
Ott az EXIT jelet kovesd.
A Princess pekseget a Piros Metro felszini kijaratanal talalod (szemben a Transit Ruha Outlet uzlettel).

Ugy latom meg mindig alakul a helyszin es az ido.
Ha fixalodik kuldjetek emilt.
Ja, es mindenki hozzon magaval egy peldanyt a szovegbol, hogy tudjuk csinalni az olvasoprobat.

/me meghajol

Beleg

Több
21 éve 10 hónapja #94778 Írta: Telumehtar
Kincső:
1. Ha a Kicsi@Világban nem lesz hely a babzsákos részben akkor szívás... tehát ha oda mentek foglaljatok...
2. gondolni kell a hangzavarokra is...nem éppen a legcsendesebb hely...
3. lehet ohgy Te jól elvoltál de az nem megy hogy ahol átlag 10 fő lenne oda 20-25-en bemenjünk :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #94772 Írta: deagol
deagol válaszolt a következő témában: Színművek
Telu: sajna nem. De lélekben veled leszek!
Pestiek ne röhögjenek!
Ugyanis van egy indiszkrét kérdésem: a Deák térre hogy lehet eljutni a Nyugatitól?

"Én csak egy szegény medvebocs vagyok, különben is az agyvelőm meg van hűlve..."

Több
21 éve 10 hónapja #94636 Írta: Kincső
Cue: Akkor utána kell nézni, hogy nyitva és fűtve van-e... :roll:
Telu, nem tudom hogy érted, hogy "nem voltunk/voltatok jól" a babzsákos résznél, de ahogy elnézem, most nem leszünk olyan sokan, mint amikor az énekkaros próba volt. :roll: :wink: És sok jó ember kis helyen is elfér. (A negatív szereplőket mejd nem ültetjük le. :twisted: Jól van, csak vicc volt. :wink: )
Én a Kicsi@világ-ra szavazok, de mehetünk a MSz-re is - ha van fűtés. :idea: Amihez nem sok reményt fűzök. :roll: Ki tudna valahogy utána nézni? :roll: Idő hiányában és bizonytalanság miatt:
SZVSZ legyen 10:30-10:45 Deák tér, Princess pékség (aluljáró, ahogy feljössz a metrótól) :arrow: Kicsi@Világ teázó.
Nem baj ha "kénytelenek" vagyunk teát venni, úgy is át leszünk fagyva. Nekem legalábbis kezdődő náthám van, de vasárnap délutánig nem érek rá beteg lenni, úgyhogy majd hétfőtől. :) :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #94603 Írta: Cueddo

akkor: 10:00-10:30, Nyugati előtt?
én ezt javaslom... :roll: :arrow: és menjünk ki a Margitszigetre, szerintem ott elég nagy a hely.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 10 hónapja #94551 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Színművek
galadnak nemyo...
A de meg semmiképpen nemyo... :shake:
Lekközelb... :?

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
21 éve 10 hónapja #94504 Írta: Telumehtar
Na szóval: Kincső: A babzsákos résznél a múltkor sem voltunk túl jól :P
Atlétikai Centrum: Nem tuti hogy nem lesz ott senki...amikor nemrég ott voltam volt ott egy társaság és azok nem mi voltunk.. és emléxel még a zenés csávóra??? :twisted:

Anyu: Nem jösz déután moziba? :)

Jah..mostmár tuti nem meek..kész emberi roncs vaok :( dehát ez van..jó szorakozást ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.955 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére