Aragorn Tolkien.hu Banner

 

A Magyar Tolkien Társaság 2021 márciusában ismeretterjesztő előadásokkal, műhelyekkel, kiállításokkal, társasjátékkal tiszteleg J. R. R. Tolkien munkássága előtt. A rendezvényt online formában tartjuk meg.

Helyszín: Microsoft Teams, a belépéshez szükséges linket regisztráció után küldjük.

Időpont: 2021. március 27-28.

Facebook esemény >>>>>>>>

A rendezvény központi témáját a Tolkien Olvasás Napjától kölcsönözzük, ez pedig a 'Remény és bátorság'. A két napra 14 előadással készülünk, online kiállításon és workshopokon lehet résztvenni, a kihívások kedvelői pedig az online szabadulószobában, kvízjátékokon és számítógépes játékokban mérhetitek össze a tudásukat és ügyességüket.

A napot bemutatóesttel zárjuk, ahol izgalmas színpdai produkció várja majd a közönséget, majd a Társaság hagyományai szerint együtt koccintunk a Professzor tiszteletére.

Részletes program

A részletes program itt érhető el >>>>>>>

Jegyárak

Jegyár: 900 Ft

A jegyet csatlakozásonként kell megvásárolni. Egy csatlakozásról (eszközről) az rendezvény programjait többen is követhetik - ennek a várható létszámát a jelentkezési lapon statisztikai okokból gyűjtjük, a jegyárra nincs kihatása. Ha egyidőben két programon szeretnétek résztvenni, akkor a második csatlakozásnak (eszköznek) új regisztráció szükséges.

Fizetés:

- online bankkártyás fizetés (javasolt fizetési mód)

- átutalással a Magyar Tolkien Társaság számlájára 3 munkanapon belül (utalás adatai: bankszámlaszám: 10918001-00000091-16610002, közlemény: Tolkien Napok + teljes polgári név)

  Azok a regisztrációk, melyekhez nem érkezik meg az átutalt részvételi díj 3 munkanapon belül, előzetes figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!

Regisztráció

A résztvevők a regisztrációkor megadott e-mail címükre kapják meg a belépéshez szükséges linket, amivel a rendezvény platformjához, a Microsoft Teams csatornákhoz lehet hozzáférni.

Az előadásokra nem szükséges előre feliratkozni, néhány programunk viszont regisztrációhoz kötött: ilyenek a workshopok és kvízek.

>>>Regisztráció >>>

Az adatvédelmi rendelkezések miatt csak bejelentkezett felhasználók tudnak jelentkezni a rendezvényre. Ha még nincs Tolkien.hu felhasználói fiókod, akkor azt a jelentkezési lapon is létrehozhatod. Kérjük, hogy ne felejtsd el aktiválni a Tolkien.hu felhasználói fiókodat is, ha csak most regisztráltad (erről külön e-mail-t kapsz)!

A jelentkezésed adatait bármikor megtekintheted a www.tolkien.hu oldalon bejelentkezve a Közösség/Rendezvényeim menüpont alatt a nevedre kattintva (https://tolkien.hu/kozosseg/rendezvenyeim). Ugyanitt elérheted a regisztrációs igazolást is.

>>>Technikai segítség<<<

Középfölde Vásár

Hamarosan elindul a Középfölde Vásár, ahol pólókat, bögréket, vászontáskákat, könyveket, kitűzőket, egyedi tervezésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható Tolkien tematikájú termékeketlehet vásárolni. A megrendelt termékeket előre meghatározott időpontokban és helyszíneken lehet majd átvenni, valamint postázást is lehet kérni.

Figyelem! A Középfölde Vásár felülete csak a rendezvényen résztvevők számára elérhető! A rendeléshez regisztrálj a rendezvényre, majd jelentkezz be a Tolkie.hu oldalon!

>>> Lássuk a Középfölde Vásár termékeit! <<<

A megrendelt termékek csak online bankártyás fizetéssel (ajánlott), vagy 3 munkanapon belül átutalással fizethetőek! A 3 munkanapon belül nem fizetett megrendeléseket töröljük.

Művészeti pályázat

A Magyar Tolkien Táraság idén is művészeti pályázatot hirdet a Tolkien Napokhoz kapcsolódóan.

A pályázatokat három kategóriában várjuk: verseket és rövidfilmeket 2021. március 15-ig.

A részletes pályázati kiírásért kattitns ide >>>>>>>

 

 

Bármilyen, a rendezvénnyel kapcsolatos kérdés esetén írj a tolkiennap@tolkien.hu címre!

A jelentkezési lappal vagy az online fizetéssel kapcsolatos probléma esetén az admin@tolkien.hu címen kaphatsz segítséget.

onkentes felirat 01

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére