Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 6 hónapja #193144 Írta: Olosta

Frodo Baggins írta: Hogy lehet egyszerre nagyméretü betüvel és színesen is írni?

Kijelölöd az adott szöveget és a betűméretet nagyra veszed, majd ismét kijelölöd az adott szöveget és beállítod a színét. :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193142 Írta: Arden Borough
Frodo:mikor uj hozzászólást írsz,akkor ott fönn be lehet állítani a betűszínt,és a betűméretet.

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193141 Írta: Frodo Baggins
Hogy lehet egyszerre nagyméretü betüvel és színesen is írni?

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 6 hónapja #192946 Írta: Kincső

Legolin írta: Nagyon köszi, Sil! Már azt hittem, elrontottam valamit. :bounce:

Szőke h. k.: ott is próbáltam, de nem sikerült; egyébként honnan tudod, hogy újra regisztráltam?

A Tartalomjegyzék alján mindig ki van írva a legújabb felhasználó... :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #192944 Írta: Legolin
Nagyon köszi, Sil! Már azt hittem, elrontottam valamit. :bounce:

Szőke h. k.: ott is próbáltam, de nem sikerült; egyébként honnan tudod, hogy újra regisztráltam?

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
20 éve 6 hónapja #192901 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Emailcím változásakor valószínűleg csak aktiválni kell újra. Tehát nézd meg, kaptál-e levelet az új emailcímedre, és ha igen, akkor kövesd az ott leírtakat.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #192897 Írta: Slytherin James Halliwell

Meleth_lin írta: Sziasztok!

Történt egy nagy baj!
Legolin vagyok, csak nem tudok belépni a saját nevemmel. A profilban megváltoztattam az e-mail címemet, és utána kiírta a gép, hogy frissítve lett, és vmi szöveget, hogy fontos információk lettek megváltoztatva; de nem tudtam végigolvasni, mert továbblépett közben. Most nem tudom, mi lehet, mert nem fogadja el a jelszómat belépéskor. Mit csináljak?

Nem kellett volna Legolin2 néven regizned, hiszem amikor rámész a Belépésre, ott a belépés alatt van egy ilyen:
Elfelejtettem a jelszavam :wink:

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 6 hónapja #192891 Írta: Meleth_lin
Sziasztok!

Történt egy nagy baj!
Legolin vagyok, csak nem tudok belépni a saját nevemmel. A profilban megváltoztattam az e-mail címemet, és utána kiírta a gép, hogy frissítve lett, és vmi szöveget, hogy fontos információk lettek megváltoztatva; de nem tudtam végigolvasni, mert továbblépett közben. Most nem tudom, mi lehet, mert nem fogadja el a jelszómat belépéskor. Mit csináljak?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #192890 Írta: Meleth_lin
Sziasztok!

Történt egy nagy baj!

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #192830 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Gyöngyszem: mert azóta már ki lett javítva... Néhány óránál többet szerencsére nem kell szenvednünk általában... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #192829 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Alyr Arkhon írta:

Dínchamion írta: Jelzem, újfent halódik a fórum. :? :(

Jelzem, ez így igaz.

Jelzem, én még semmi hibát sem észleltem

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 6 hónapja #192815 Írta: Aldaron (büzsü)
Az volt, kedves kiráyfi, hogy tegnap egy ideig egyszerűen eltünt a Legolas topic, meg még egy csomó hibaüzenet érkezett, hozzászólások esetén, nem jelent meg olvasatlan topicnak az olvasatlan, stb... Reméljük, hamar megoldódnak az ilyen hibák ... :wink: :?

Több
20 éve 6 hónapja #192812 Írta: Slytherin James Halliwell
Miért, mi volt? Sajnos egy ideig nem voltam a fórumon.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 6 hónapja #192804 Írta: Aldaron (büzsü)

Nimrodel Melian írta:

Alyr Arkhon írta: Jelzem, eltűnt a Legolas topic... ez kezd olyna lenni mint egy horrofilm... egymás után tűnnek el a szereplők...

Nekem van... de tegnap pl. ez a topic nem volt :confused2:

A fórum kezd összeomolni..., de reméljük Svinék valamit tesznek majd ez ellen.... :? :)

Több
20 éve 6 hónapja #192776 Írta: Slytherin James Halliwell
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz

Csináltam egy ilyen bannert, vagy micsodát, a barna Tolkien HU Fórumok helyett, a SubSilver-style-ra. Hova lehet küleni, vagy kinek lehet küldeni?

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 6 hónapja #192552 Írta: Coralie

Alyr Arkhon írta: Jelzem, eltűnt a Legolas topic... ez kezd olyna lenni mint egy horrofilm... egymás után tűnnek el a szereplők...

Nekem van... de tegnap pl. ez a topic nem volt :confused2:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 6 hónapja #192530 Írta: Alyr Arkhon
Jelzem, eltűnt a Legolas topic... ez kezd olyna lenni mint egy horrofilm... egymás után tűnnek el a szereplők...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192386 Írta: Alyr Arkhon

Dínchamion írta: Jelzem, újfent halódik a fórum. :? :(

Jelzem, ez így igaz.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192346 Írta: Dínchamion
Jelzem, újfent halódik a fórum. :? :(

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #192194 Írta: Estel Adániel

Estel Adániel írta: Új hozzászólást akarok írni!!! :evil:

Jé.. sikerült. :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 6 hónapja #192193 Írta: Estel Adániel
Új hozzászólást akarok írni!!! :evil:

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #192089 Írta: Estel Adániel
Jelzem, ez csak tesztüzenet volt a részemről, nem szemrehányás... :|
Na, kérdés, hogy mikor lehet majd törölni az utolsó hozzászólást...

Több
20 éve 6 hónapja #192084 Írta: Artemisz

Estel Adániel írta:

Alyr Arkhon írta: Az új hozzászólásokat sem ismeri fel és szerkeszteni sem lehet

Vagyis a múltkori probléma... :? Hiába, no, azóta nem lett kevesebb hozzászólás... :roll:

Te könnyen beszélsz!!

Most minden topicgazdi kezdjen el gőzerővel moderálni?!

Ennyi erővel a Beszélgetős topicot kéne elsőnek kivágni a francba, hisz az a legnagyobb..... :roll: :?

A Humoron meg ott rinyálnak, hogy Rayannak végre akadt egy épkézláb ötlete, és nekiállja csökkenteni a topic méretét! :evil: Áh, hagyjuk...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #192082 Írta: Estel Adániel

Alyr Arkhon írta: Az új hozzászólásokat sem ismeri fel és szerkeszteni sem lehet

Vagyis a múltkori probléma... :? Hiába, no, azóta nem lett kevesebb hozzászólás... :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #192078 Írta: Alyr Arkhon
Az új hozzászólásokat sem ismeri fel és szerkeszteni sem lehet

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #192074 Írta: Alyr Arkhon
Ezúton szeretnék szólni, hogy megint kezdi a szó-nem-felismerést a fórum. (azaz kiír vmi debug-mode izét) Eddig minden leállás így kezdődött...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191876 Írta: Estel Adániel
Na, ez pl. tipikusan olyan hozzászólás énszerintem, amit privát üzenetben is el lehetett volna intézni... :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #191768 Írta: Elanor Tithen (Tithike)
Büzsü2003! Tudnál még 1 kicsit segíteni? Csak azt az mp3-as címet kéne elküldened, mert én hülye nem adtam hozzá a címet a kedvencekhez, és a fórumba + nem találom azt a hozzászólásod... Kérlek küldd el! Hannon le előre is! Pussy!

Több
20 éve 6 hónapja #191589 Írta: Sil

jocii írta: Hogy lehet a fórumbol teljesen kiszedni egy regisztráciot ?
ez naygon érdekelne !

Lehet törölni felhasználót az adatbázisból, de azt csak a fórum adminisztrátor tudja, az Admin panelben... Itt pl Svin vagy Anci.

Tears unnumbered

Több
20 éve 6 hónapja #191585 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Hogy lehet a fórumbol teljesen kiszedni egy regisztráciot ?
ez naygon érdekelne !

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.754 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére