- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Clip
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Dínchamion írta: Nos.
Lehet, h nálam van hiba, de ismét jelezném, hogy iszonyúan be tud lassulni a fórum. Ha szerkesztek egy hozzászólást, akkor mindig, de gyakran sima válaszkor is.
Alul látod, mennyi idő alatt készült el az oldal. Ha az nem sok, a kapcsolatban van a hiba! Pl. ez az oldal nekem 0,936646 mp alatt készült el.
Üdv: Clip
Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lehet, h nálam van hiba, de ismét jelezném, hogy iszonyúan be tud lassulni a fórum. Ha szerkesztek egy hozzászólást, akkor mindig, de gyakran sima válaszkor is.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olosta
- Nem elérhető
Nellas írta: Be lehet állítani a Tolkien.hu-t kezdőoldalnak? Bár a kezdőlapon nem láttam ilyet: "itt állítsd be..." Hm?
Persze. Internet Explorerben rámész a Eszközök menüpontra, ott kiválasztod az Internetbeállítások-at, és ott az Általános fülön a Kezdőlap-hoz beírod a címet.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Ha elindítasz egy explorert, fennt van egy olyan menü, h Eszközök, ott Internetbeállítádsok és be tudod írni a kezdőlapot.Nellas írta: Be lehet állítani a Tolkien.hu-t kezdőoldalnak? Bár a kezdőlapon nem láttam ilyet: "itt állítsd be..." Hm?
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Orsie
- Nem elérhető
Sil írta: A nyári időszámítást nem tudja kezelni maga a program. Állítsd át az időzónát a Profilodban, ha zavar.
Köszi a tanácsot, de akkor már nem a közép-európai időt használom, úgyhogy inkább hagyom így... annyira végülis nem zavar, csak a rend kedvéért gondoltam
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Esgalfea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A emil címem a köv:www.Esgalfea@mailbox.hu
Előre is köszönök minden segítséget!
"Respice host te hominem esse memento!"
Esgalfea
- Brisa
- Nem elérhető
Ranamarth írta: Hellóka!A pécsiektől,vagy pécs környékiektők kérdem,hogy nem e akarnátok összeröppeni,mert én nem voltam még talin és esetleg lehetne e itt,Pécsen tartani egy egyszerűt?
Ezt a Közösség Találkozások topikba kellene inkább felvetni...
Brisa
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Orsie írta: Aiya!
Észrevettem, hogy az óraátállítás óta a tolkien.hu változatlanul a téli időszámítás szerint ketyeg...
Svin, ha erre jársz, nem tudnád ezt megcsinálni? Tudom, ez nem akkora probléma, de ha már átálltunk nyárra, nem lehetne...?
Bocs, nem kötözködni akartam....
Ez mindig így volt és van évek óta, nem hiszem hogy fog változni.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sil írta: Stara: a kicsomagoláshoz a jelszó tolkien.
Nagyon-nagyon köszönöm !!Neked is nagyon köszönöm Olosta!
- Olosta
- Nem elérhető
Stara írta:
Sil írta: Az eredeti változatot egyébként megtalálhatod itt:
www.warofthering.net/ahobbitstal ... ilogue.htm
Vagy a tolkien.ru/texts/eng -ről letölthető az egész HoME sorozat is.
Légyszí valaki magyarázza el,hogy hogyan lehet,ha lehet, a tolkien.ru-ról letölteni,vagy legalább megnézni valahogy a szövegeket,mert tőlem mindig jelszót kér a kicsomagolásnál.
A kicsomagoláshoz a jelszó: tolkien
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sil írta: Az eredeti változatot egyébként megtalálhatod itt:
Légyszí valaki magyarázza el,hogy hogyan lehet,ha lehet, a tolkien.ru-ról letölteni,vagy legalább megnézni valahogy a szövegeket,mert tőlem mindig jelszót kér a kicsomagolásnál.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Sil írta: Dín: nálam semmi baja...
Akkor lehet, h az én ADSL-emnek van baja, de csak ez az egy oldal csinálja ezt.
Dín
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Dínchamion
- Nem elérhető
Van erre valami magyarázat? Gyakran fél percek eltelnek, mire bejön egy hozzászólás után az adott topic. (és a "Created this page..." is 30-35 másodpercet jelez )
Dín
- Orsie
- Nem elérhető
Észrevettem, hogy az óraátállítás óta a tolkien.hu változatlanul a téli időszámítás szerint ketyeg...
Svin, ha erre jársz, nem tudnád ezt megcsinálni? Tudom, ez nem akkora probléma, de ha már átálltunk nyárra, nem lehetne...?
Bocs, nem kötözködni akartam....
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ilweran
- Nem elérhető
Sil írta:
Előzetesek, bemutatók topic?kovacstimi írta: Halihó mindenki!!!!!!
Már többször felmerült, hogy legyen Peter Jackson-topic, de asszem ez most igazán aktuális lenne, hiszen már nem a LOTR-on dolgozik, de attól még szvsz sokan szívesen olvasnának róla meg a filmjeiről.....csak épp egyik topicba se fér bele.....
Mit gondoltok?????
OK, ha Te mondod.......
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Sil
- Nem elérhető
Előzetesek, bemutatók topic?kovacstimi írta: Halihó mindenki!!!!!!
Már többször felmerült, hogy legyen Peter Jackson-topic, de asszem ez most igazán aktuális lenne, hiszen már nem a LOTR-on dolgozik, de attól még szvsz sokan szívesen olvasnának róla meg a filmjeiről.....csak épp egyik topicba se fér bele.....
Mit gondoltok?????
Tears unnumbered
- Ilweran
- Nem elérhető
Mit gondoltok?????
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Sil
- Nem elérhető
Persze... emlékszel, egyszer törölték és bezárták az egész tolkien.ru-t, gondolom, utána költöztek át másik szerverre...Estel Adániel írta: Valóban, de ennél többre is rájöttem: az egész Tolkien-corpus, ami a tolkien.ru-n megtalálható, valójában közvetve a diar.ru-ra került át.
(Remélem, az én kedvenc kis orosz oldalacskámmal ilyen nem fog történni, még nem fejeztem be a régi Narnia-filmek letöltését se, nemhogy a Tolkienes dokumentumfilmeket...)
Tears unnumbered
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sil
- Nem elérhető
A tolkien.ru-n ha kiválasztod a HoME sorozatot, akkor van egy táblázat a részletekkel, a táblázat felett meg van egy link a teljes szöveggel. (Mellesleg Estel is ugyanezt írta be. )Lilliana írta: Én úgy látom hogy ezek is csak részletek,.Mármint fel van sorolva az egész tartalma de nem mind van letölthetö státuszban. Valahol meg van az egész is?
Tears unnumbered
- sebcsaba
- Nem elérhető
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
(Ugyanott egyébként, ahol a többi... www.diar.ru/download/texts/ )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én úgy látom hogy ezek is csak részletek,.Mármint fel van sorolva az egész tartalma de nem mind van letölthetö státuszban. Valahol meg van az egész is?Sil írta:
Ha Menelmir fordította, akkor őt ezen a néven megtalálod a taglistában (itt az oldal tetején).anjinsan írta: Mármint a Gyűrűk Ura Epilógusát. A Könyvek menüpontnál van. Menelmir irta. Ki tud róla valamit ?
Nem is tudtam, hogy lefordította valaki az Epilógust... 8O Múlt héten pont erről beszélgettünk Namarie-val... Bár vannak érdekes részletei (hogy mást ne mondjak, a King's Letter egy elég fontos forrás), szvsz jobb, hogy nem került bele a könyvbe.
Az eredeti változatot egyébként megtalálhatod itt:
Cameron Duncan Lives!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Artemisz
- Nem elérhető
Ó, ez engem is érdekelne!
Pl. mik voltak benne? Nem köntörfalazok, főképp a rohírokkal kapcs. részek érdekelnének... Meg Faramir.
Ők azok, akikről igazán keveset tudunk a Negyedkorból, Faramirról még kevesebbet, mint Éomerről.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.