Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 9 hónapja #179569 Írta: Ancalima Anarórë
Kösz, Dín, Svinnek már mondtam, de most, hogy így mondod, tényleg nem lenne miről írni... :( :oops:
A probléma az, hogy a kezdőlapon feltüntetett chatre nem tudok fellépni, csak külön a kétfajta irc-esre... :roll:

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #179517 Írta: sebcsaba

Dínchamion írta:

Léli írta: Mér, próbáltál már két címet megadni? Lehet, hogy akkor két olyan gombocska lenne, hogy emil :) ) (programozásilag szvsz simán kivitelezhető, max a kinézettel lennének gondok.. :roll: )

Jó, nem kötözködök, magyarul nemlehet.... :? kár...

Azt viszont szvsz lehetne, hogy meg lehessen adni több címet, és a script cc-zze be a másodikat/stb. Nem?

Több címet megadni lehetne. Mint Léli mondta megjelenhetne hozzá több gomb. Kicsit kellene programozni hozzá, kicsit sokat. (Dín, neked is bbfórumod van, tudhatod hogy magától nem tud ilyent).

Az viszont _nem_ _megoldható_ hogy a többi címre is elküldje rögtön. Különben is minek? Azt add meg amire a fórumosoktól vársz levelet.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #179513 Írta: Dínchamion

Léli írta: Mér, próbáltál már két címet megadni? Lehet, hogy akkor két olyan gombocska lenne, hogy emil :) ) (programozásilag szvsz simán kivitelezhető, max a kinézettel lennének gondok.. :roll: )

Azt viszont szvsz lehetne, hogy meg lehessen adni több címet, és a script cc-zze be a másodikat/stb. Nem?

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 9 hónapja #179291 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ulmo írta:

Léli írta:
Azért szeretném, ha egy hozzáértő (pl. svin) válaszolna.

Köci

Léli: ha megfigyeled, a hozzászólásaid ablakának alján van egy e-mail "gomb" Ha ráviszed az egeret, mutatja a mailcímedet (pl mailto: név@mailbox.hu). Ha rákattintasz, elindítja a levelezőprogramot, és automatikusan a megjelölt mailcím (mailto: cím) lesz a levél címzettje. Ha több címet adnál meg a profilodban, honnan tudná a rendszer, hogy melyiket kellene használnia :hein:

Röviden: ebben a formában nem lehet több mailcímet megadni.

Mér, próbáltál már két címet megadni? Lehet, hogy akkor két olyan gombocska lenne, hogy emil :) ) (programozásilag szvsz simán kivitelezhető, max a kinézettel lennének gondok.. :roll: )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 9 hónapja #179285 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Léli írta:

Köci

Léli: ha megfigyeled, a hozzászólásaid ablakának alján van egy e-mail "gomb" Ha ráviszed az egeret, mutatja a mailcímedet (pl mailto: név@mailbox.hu). Ha rákattintasz, elindítja a levelezőprogramot, és automatikusan a megjelölt mailcím (mailto: cím) lesz a levél címzettje. Ha több címet adnál meg a profilodban, honnan tudná a rendszer, hogy melyiket kellene használnia :hein:

Röviden: ebben a formában nem lehet több mailcímet megadni.

Több
20 éve 9 hónapja #179271 Írta: Dínchamion

Ancalima Anarórë írta: Két panasz, kérés, óhaj, tagoltan, érthetően: Miért-nincs-még-Gimli-topic? :evil:
Miért-nem tudok-felcsatlakozni-a-chatre??? :(

Két válasz, tagoltan, érthetően :) : azért-nincs-Gimli-topic-,-mert-nem-igazán-van-miről
-beszélgetni-de-ha-meggyőzöd-az-admint-,-hogy-csináljon-akkor-lesz-. :D

Mi-a-probléma-?

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #179265 Írta: Ancalima Anarórë
Két panasz, kérés, óhaj, tagoltan, érthetően: Miért-nincs-még-Gimli-topic? :evil:
Miért-nem tudok-felcsatlakozni-a-chatre??? :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 9 hónapja #179246 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Dínchamion írta: Csak egyet, amennyire tudom, de próbáld ki, hátha működik többel is :wink:

OFF:
Ne vedd nagy sértésnek, Fiam, de ez az informatikus-módszer :) = ('próbáljuk ki...')

ON

Köci

Több
20 éve 9 hónapja #179239 Írta: Dínchamion

Léli írta: Üdv!

Gondoltam, régen voltam már itt, úgyhogy kérdeznék valamit: a Profil beállításainál lehet kettő (v. több) emilcímet is megadni, vagy csak egyet lehet?

Léli

Csak egyet, amennyire tudom, de próbáld ki, hátha működik többel is :wink:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #179223 Írta: Léli
Üdv!

Gondoltam, régen voltam már itt, úgyhogy kérdeznék valamit: a Profil beállításainál lehet kettő (v. több) emilcímet is megadni, vagy csak egyet lehet?

Léli

Több
20 éve 9 hónapja #179100 Írta: Raistlin lánya
Hmmm....óhaj.

Hit, remény, szeretet

Több
20 éve 9 hónapja #179099 Írta: Felagund
Ez most óhaj, sóhaj, kérdés vagy panasz volt? :D

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 9 hónapja #179096 Írta: Raistlin lánya
Tolkien 112. születésnapján (isten éltesse sokáig, ha halott is!) lehetet venni iylen "Lotr fan cuccokat". Ezt a vásárt terjeszteni lehetne!

Hit, remény, szeretet

Több
20 éve 9 hónapja #178967 Írta: Felagund

Nólindir írta: Hm, az ugye nem a farsangi kex volt??!! :lol: Vagy mégis? :mrgreen:

Annyiban nem, hogy a "lembasnak" süti állaga lett, annyiban viszont igen, hogy az is finom volt (legalábbis nekem ízlett) :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #178840 Írta: Julcsi_

Felagund írta: Én is csináltam Gift Of Galadrielt, de valamit elronthattam, mert elég sz*r lett (mármint nem hasonlított a lembasra)

[size=9:3bd1ngia]de azért finom volt :mrgreen: [/size]

Hm, az ugye nem a farsangi kex volt??!! :lol: Vagy mégis? :mrgreen:

argh

Több
20 éve 9 hónapja #178738 Írta: (i) ramba elenion

E. Eia Ayna írta:

sentinel1117 írta: Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:hogyan lehet-ha lehet-megváltoztatni a felhasználói nevet és a jelszót??? :hein: :bawling:
Ha tudjátok légysz írjatok:sentinel031117@freemail.hu
Köszi:Alföldi Laci(aman i elenion)

Profilban. :) (ott fenn a kis gombok között ;) )

Köszi szépen,bár a nevem módosult azért siker koronázta a próbálkozást,hála neked!!!!!
(i) ramba elenion

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 9 hónapja #178677 Írta: Dorci
Dorci válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Köszi :P
Már ma lefordítom és meg is csinálom :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #178521 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Felagund: Én Legolas' Lembas-t csináltam, akkor még nem volt ennyi recept, de én is elronthattam valamit, mert elég kemény lett... :wink:

Odre: Természetesen igaz, ez hivatalos infó (bár nem biztos, hogy nálunk is ekkor jelenik meg), ha megnézed itt nálunk a Filmek / 3. rész topicot, ott is olvashatsz róla. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #178507 Írta: Beleg
Beleg válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ha jól használtam fel - egyébként elég hiányos - angol tudásomat, akkor május 25-én megjelenik a király visszatér DVD-n. Valami angolzseni utánamjárna a www.councilofelrond.com netcímen. Köszönöm. Ja és ne kövezzetek meg ha nem igaz.

"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits

Több
20 éve 9 hónapja #178505 Írta: Felagund
Én is csináltam Gift Of Galadrielt, de valamit elronthattam, mert elég sz*r lett (mármint nem hasonlított a lembasra)

[size=9:7udxpywr]de azért finom volt :mrgreen: [/size]

Több
20 éve 9 hónapja #178502 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Itt is találhatsz több lembasreceptet is, persze angolul:
katt ide

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #178499 Írta: Gandalf

Dorci írta: Nem tudjátok leírni nekem a Lembas receptjét?? :oops:

Kérdezd meg ickét vagy Lestatot, ők már csináltak egy internetes recept alapján. :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #178426 Írta: Alyr Arkhon

Dorci írta: Nem tudjátok leírni nekem a Lembas receptjét?? :oops:

Nem hiszem hogy ez ideillő kérdés...
Más részről több recept is van, de egyről sem tudok ami mindenki által elfogadott volna...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 9 hónapja #178400 Írta: Dorci
Dorci válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudjátok leírni nekem a Lembas receptjét?? :oops:

Több
20 éve 9 hónapja #176798 Írta: Dínchamion
Izé. Khm. Meg ilyenek. Kényes téma. De -- úgy hiszem -- szükséges. És mivel mindenkit érint ,azért nem privátban.

Lehet kezdeményezni user bannolását? Nem akarom nevesíteni a dolgot (egyenlőre), de azt hiszem a legtöbben tudjuk, kiről van szó. De ha még egyszer belefutok valamelyik baromi szelemesnek tartott offjába, nem állok jót magamért. :langol: Refernciákat -- sajna -- nem tudok adni, tekintve, hogy lassan automatikusan törlik a hozzászólásait. De ha így van, legalább figyelmeztessük, vagy valami... (Én nem, nem tudnék kulturált maradni)

:roll:

Dín

Több
20 éve 9 hónapja #175355 Írta: E. Eia Ayna

sentinel1117 írta: Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:hogyan lehet-ha lehet-megváltoztatni a felhasználói nevet és a jelszót??? :hein: :bawling:

Profilban. :) (ott fenn a kis gombok között ;) )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 9 hónapja #175354 Írta: (i) ramba elenion
Sziasztok!

(i) ramba elenion

Arcunkon régmúlt évek árnyékai...

Több
20 éve 10 hónapja #174507 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Bocsi, nem belepofázás akar lenni a topic-gazdák dolgába, de a Film topicban nem írtátok oda Éowyn és Samu neve mellé a színész nevét.

Több
20 éve 10 hónapja #174396 Írta: Sil

Beren Erchamion írta: Fel lehet olyan képet is tölteni a profilba, ami nem szerepel az avatárgalériában? Segítsen valaki, mert ha lehet is, én még nem jöttem rá, hogyan... :(

Csak így lehet: www.tolkien.hu/view.php?&c=5&a=868

Tears unnumbered

Több
20 éve 10 hónapja #174391 Írta: Beren Erchamion
Fel lehet olyan képet is tölteni a profilba, ami nem szerepel az avatárgalériában? Segítsen valaki, mert ha lehet is, én még nem jöttem rá, hogyan... :(

"...a quendek szépsége ifjúságukban fölülmúlt minden más szépséget... s a bánat meg a bölcsesség csak gazdagította."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.769 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére