Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 9 hónapja #164617 Írta: Luine Baenre

Lyra írta: (csak hogy még egy kicsit értetlenkedjek:minek 20-30at? nem elég csak egyet?((mert csak annyi van)))

Szivesen :)
(Csak azért, h mert ez a szabály 8) Dolgozz meg az avatarodért :wink: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #164615 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Luineheciel írta:

Lyra írta: Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy saját avatar hogyan lehet feltölteni, ha egyáltalán lehet?
Köszi!

Svindlernek elküldesz 20 vagy 30 avatart (már nem emléxem pontosan :roll: ) és azok közül választasz magadnak egyet, megmondod, h melyiket, és Svin majd beállítja neked. ;)

Á, köszi szépen! :lol:
(csak hogy még egy kicsit értetlenkedjek:minek 20-30at? nem elég csak egyet?((mert csak annyi van)))

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #164582 Írta: .Elessar király.
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lenne jó, ha a Rotk-nak egy külön kvíze lenne?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 9 hónapja #164345 Írta: Luine Baenre

Lyra írta: Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy saját avatar hogyan lehet feltölteni, ha egyáltalán lehet?
Köszi!

Svindlernek elküldesz 20 vagy 30 avatart (már nem emléxem pontosan :roll: ) és azok közül választasz magadnak egyet, megmondod, h melyiket, és Svin majd beállítja neked. ;)

Több
20 éve 9 hónapja #164323 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy saját avatar hogyan lehet feltölteni, ha egyáltalán lehet?
Köszi!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 10 hónapja #164154 Írta: Mornambar
S a napról, róluk, a művekről stb. lesz vmi a tolkien.hu-n?

Több
20 éve 10 hónapja #164149 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Csak az első három helyezettet tette sorrenbe a zsűri.

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #164097 Írta: Mornambar
S azt honnan tudjuk, mi, civilek/nem díjazottak :( , hogy ki hányadik lett? :)

Több
20 éve 10 hónapja #164092 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Olosta, akkor türelem. Melian már dolgozik az ügyön. De mivel ő is munkás ember, sok egyéb más dolga is van, mint a pályázati művek visszajuttatása.

TÜRELEM.

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #164077 Írta: Olosta

Brisa írta:

verden írta: sziasztok.
először is minden elismerésem a tiétek, a Tolkien-nap fantasztikus volt és remélem jövőre is hasonló élményekben lesz részem.a pályázatra beküldött műveket milyen úton-módon lehet visszakapni?-verden

A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza. Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Azt javaslom, írj mailt ide: palyazat@tolkien.hu .

Igaz, én nem "panaszkodtam" itt, de láttam ezt a hozzászólást, és írtam a megadott címre kb. 3 napja. Választ még nem kaptam.
Szóval, ha így nem lehet visszaigényelni a pályázati művet, akkor hogyan? [size=9:12gey709](Nagyon szeretném viszontlátni a "kicsikémet". :cry: )[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 10 hónapja #164032 Írta: Frodo Baggins
Köszi,Léli! :)

:disappear:

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 10 hónapja #163837 Írta: Brisa

először is minden elismerésem a tiétek, a Tolkien-nap fantasztikus volt és remélem jövőre is hasonló élményekben lesz részem.a pályázatra beküldött műveket milyen úton-módon lehet visszakapni?-verden

A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza. Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Azt javaslom, írj mailt ide: palyazat@tolkien.hu .

Frodo, a sorrended rossz. Először írd meg a szöveget, aztán jelöld ki és csak utána válassz betűméretet, színt.

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #163835 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Frodo Baggins írta: Igen,eddig én is így próbáltam: először kiválasztottam a betüméretnél,hogy óriási,aztán beírtam a szöveget,aztán a betüméretnél normálra állítottam,de nem sikerült.. :/

Mert nem így kell. Ha rákattintasz, hogy 'óriási' vagy 'kicsi' vagy valami, akkor megjelenik egy ilyen dolog:
[size=18][/size]
E kettő közé kell írni a nagítandó/kicsinyítendő szöveget.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #163828 Írta: Frodo Baggins
Igen,eddig én is így próbáltam: először kiválasztottam a betüméretnél,hogy óriási,aztán beírtam a szöveget,aztán a betüméretnél normálra állítottam,de nem sikerült.. :/

Több
20 éve 10 hónapja #163584 Írta: Dínchamion

Ehemm... Nem kellene a hasonló kérdéseket (ez nem az első, amivel találkozom) tisztába tenni? Mondjuk pl. az oldalon, hogy ne a fórumba kelljen negyvenszer beírni?

(Én nem tudok válaszolni, nem lévén illetékes, azért vetem fel :roll: )

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 10 hónapja #163565 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Frodo Baggins írta: Ne haragudjatok,hogy ilyen kis apróságokkal zavarlak Titeket,de hogy kell nagy betüvel írni a fórumba?
Sosem sikerül! :crying:

Nyugodtan kérdezz, mi válaszolunk. Senki se úgy születik, hogy mindent tud... :wink:
Amikor írod a hozzászólást, a fehér mező felett látsz egy olyat, hogy Betűméret, ott tudod beállítani. A szöveget magát a size és a /size rész közé kell beírni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #163561 Írta: Frodo Baggins
Ne haragudjatok,hogy ilyen kis apróságokkal zavarlak Titeket,de hogy kell nagy betüvel írni a fórumba?
Sosem sikerül! :crying:

Több
20 éve 10 hónapja #162808 Írta: Gandalf
Nem kéne létrehozni 1 topicot a LEP-en elvesztett tárgyaknak, iletve a megtalált tárgyaknak? Könnyebben visszakerülnének gazdáikhoz... S nem kéne ezzel a LEP 2004 topicot terhelni!

Több
20 éve 10 hónapja #162679 Írta: Elrond

Mornambar írta: S ez pénzér van?

Teljesen ingyenes (a legjobb ingyenes fórum engine)

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
20 éve 10 hónapja #162653 Írta: verden
sziasztok.

Több
20 éve 10 hónapja #162637 Írta: Mornambar
S ez pénzér van?

[size=9:3ujk8cni](mondjuk ez hülye kérdés...)[/size]

Hallom, nem volt a Göncz Árpi tegnap!
Hogy osztották ki a díjakat? S kik lettek a győztesek?

Több
20 éve 10 hónapja #162562 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Mákos Zsozsó írta: No emberek. Érdekelne, hogy honnan vettétek ezt a fórumot mert nekem is kéne 1 :) . Onnan tudom, hogy nem a ti mesterművetek egészében ez a fórum mert már több oldalon is láttam ugyanilyen felépítésüt csak más designal.

A Fórum minden egyes oldalának alján találsz egy olyan linket, hogy PhpBB Group. Onnan vettük. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #162522 Írta: Mákos Zsozsó
No emberek. Érdekelne, hogy honnan vettétek ezt a fórumot mert nekem is kéne 1 :) . Onnan tudom, hogy nem a ti mesterművetek egészében ez a fórum mert már több oldalon is láttam ugyanilyen felépítésüt csak más designal.

Wunderbar!

Több
20 éve 10 hónapja #162169 Írta: Mornambar

Kíváncsi Fáncsi írta: Segítség LOTR- osok!!!!! Érdekelne hogy milyen fajta, vagy milyen fajtához hasonlít leginkább Legolas íja. na?

Fáncsi, ezt szerintem a Középfölde topicban kéne megkérdezned, itt csak az oldal ügyeit intézik. Ugye? :) )

Több
20 éve 10 hónapja #162143 Írta: Brisa

Kibil-nala írta: Milyen többi program:? És mikori vetítésre?

www.tolkien.hu/lep2004.php :arrow: www.tolkien.hu/lepprogram.php

És arra a vetítésre, amire nyertél jegyet. Már ha nyertél...

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #162139 Írta: Kibil-nala

Ery írta:

Moszat írta: Nem tudom hogy jó helyen kérdezem de ha valaki nyert jegyet a mozivetítésre a Tolkien.hu kvíz játék által akkor ki kell fizetni 500ft ahoz hogy megnézze a filmet amihez jegyet nyert vagy csak akkor kell a belépödíj ha a többi programon is részt akar venni?

Az 500,- belépti dijat mindenkép ki kell fizetned, így a többi programon is résztvehetsz.

Milyen többi program:? És mikori vetítésre?

...the Road goes ever on and on...

Több
20 éve 10 hónapja #162099 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Moszat írta: Ery,köszönöm az infot!
És még egy kérdés :honnan tudhatom hogy megérkezett-e a levél amiben megerösítem hogy részt akarok venni egy válasz formájában?

Erről nincs visszajelzés... feltételezni kell, hogy a net van olyan rendes, és nem hagyja el a leveledet ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #162080 Írta: Moszat
Ery,köszönöm az infot!
És még egy kérdés :honnan tudhatom hogy megérkezett-e a levél amiben megerösítem hogy részt akarok venni egy válasz formájában?

Több
20 éve 10 hónapja #162075 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Moszat írta: Nem tudom hogy jó helyen kérdezem de ha valaki nyert jegyet a mozivetítésre a Tolkien.hu kvíz játék által akkor ki kell fizetni 500ft ahoz hogy megnézze a filmet amihez jegyet nyert vagy csak akkor kell a belépödíj ha a többi programon is részt akar venni?

Az 500,- belépti dijat mindenkép ki kell fizetned, így a többi programon is résztvehetsz.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 10 hónapja #162072 Írta: Moszat
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem de ha valaki nyert jegyet a mozivetítésre a Tolkien.hu kvíz játék által akkor ki kell fizetni 500ft ahoz hogy megnézze a filmet amihez jegyet nyert vagy csak akkor kell a belépödíj ha a többi programon is részt akar venni?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.853 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére