Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 1 hónapja #153612 Írta: Nimrocco mirimafea

Elessar király... írta: Nem akar működni a chat! :cry: Szürke kép, és alatta az emotikonok. Ennyit látok belőle. Pedig nagyon érdekelne a chat!

Szintúgy... :?

"Similis simili gaudet"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #153603 Írta: .Elessar király.
Nem akar működni a chat! :cry: Szürke kép, és alatta az emotikonok. Ennyit látok belőle. Pedig nagyon érdekelne a chat!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #152918 Írta: E. Eia Ayna
Nem tudok kvízelni :bawling: pedig be vaok jelentkezve.. :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 1 hónapja #152421 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Sil írta: Szméagol: Szvsz próbálkozz a Fan fiction menüponttal. :wink:

Szméagol, nekem is Svintől kellett megkérdezni, hova tűntek a Kreatív Szekciós alkotások, mert hiába kattintgattam a különböző linkekre, csak üres oldalak jöttek be. A megoldás a "Cikkek" gomb. Klikkelj rá és voalá. :wink:

Tény és való, hogy elég szerencsétlen egy megoldás. Idővel talán lesz ez jobb is (vagy "lesz ez még így se?" :mrgreen: ). :D

Brisa

Több
21 éve 1 hónapja #152410 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szméagol: Szvsz próbálkozz a Fan fiction menüponttal. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #152405 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Most nagyon szégyellem magam, de nem találom a Kreatív szekciót... Én vagyok hülye? Az írások hol vannak? :oops: :oops: :oops:
Bocsi...

Több
21 éve 1 hónapja #151967 Írta: svindler

Artemisz (Celebthil) írta: Nem lehetne meglesni vhogy, hogy rendben elment-e a felrakott kvízkérdés, és hogy látom majd viszont a Kvízben? Csak kíváncsiságból?

Nem :D Bizz benne. Eddig elment tobb mint 700.

Több
21 éve 1 hónapja #151950 Írta: Artemisz
Nem lehetne meglesni vhogy, hogy rendben elment-e a felrakott kvízkérdés, és hogy látom majd viszont a Kvízben? Csak kíváncsiságból?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #151768 Írta: Alyr Arkhon

svindler írta:

Alyr Arkhon írta: Egy apró kérés:
A kvízből ki lehetne szedni azt amitől állandóan hacking IP-t ír ki?

Kivettem.

Hálás köszönet!!

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #151756 Írta: svindler

Alyr Arkhon írta: Egy apró kérés:

Kivettem.

Több
21 éve 1 hónapja #151751 Írta: Alyr Arkhon
Egy apró kérés:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #151721 Írta: Felagund
Még egy apró ötlet...

A fórum gombját berakhatnád állandóra a bal oldali menübe, mert nem mindig van ott, és csak több lépésben lehet elérni

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #151709 Írta: amanibhavam
Valóban, így már rendben van. Le hannon.

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 1 hónapja #151708 Írta: amanibhavam
Mozilla Firebird; majd megnézem. Nem mintha égbekiáltóan zavarna a dolog, tekintve, hogy ha egyszer már rákattintok a Fórum gombra, akkor be is lépek a fórumba, és nemigen érdekel, mi marad a helyén:-)

Több
21 éve 1 hónapja #151699 Írta: svindler

amanibhavam írta: Nálam is. Bár lehet, azért, mert rebellis vagyok, és nem Internet Explorerrel nézem.

Remelem nem Konqueror...

Megneztem Netscape 7.0-ban is, nekem is rosszul jott be elsore. Frissitsetek. Regi JS van becachelve nalatok! Miutan uritettem a chachet jo lett Netscape-ben is. Az m2btn.js -t kell frissiteni. Azt hiszem Netscape eseten is a CTRL+F5-os frissites az ami megkeruli a cachet-t.

Az eltevedt cikkeket, hireket helyre raktam. Most mar elvileg mindegyik jol be van sorolva az uj kategoria rendszerbe.

Több
21 éve 1 hónapja #151691 Írta: amanibhavam

svindler írta:

Felagund írta: Pl. a "FÓRUM" gomb, ha rámegyek, "CHAT"-re vált...

Nalam nem. Szerintem nyomkodd szorgosan a CTRL+F5-ot.

Nálam is. Bár lehet, azért, mert rebellis vagyok, és nem Internet Explorerrel nézem.

Több
21 éve 1 hónapja #151689 Írta: Felagund
Az mind semmi, de utána úy is marad... Bár lehet, hogy nálam rossz valami beállítás :?

Bár ctrl F5 után már jó... ;)

Több
21 éve 1 hónapja #151688 Írta: svindler

Felagund írta: Pl. a "FÓRUM" gomb, ha rámegyek, "CHAT"-re vált...

Nalam nem. Szerintem nyomkodd szorgosan a CTRL+F5-ot.

Több
21 éve 1 hónapja #151687 Írta: Felagund
Svin: Légyszi nézd át a nyomógombokat

Pl. a "FÓRUM" gomb, ha rámegyek, "CHAT"-re vált...

Több
21 éve 1 hónapja #151685 Írta: svindler

Ulmo írta: Svindler: a Középfölde rovat cikkei közül sok (főleg az én műveim: Feanor esküje, Mandos második próféciája stb) eltünedezett. Ezek át lettek helyezve, vagy törölve lettek? Ha törölve, akkor miért?

Egyébként nagyon jó lett az új design, csak szokni kell :itscool:

Egy scripttel soroltattam be a cikekket a regi kategoriak alapjan az uj kategoria rendszerbe. Igy aztan lehet, hogy avnnak olyan irasok, amik nem lettek besorolva a megfelelo helyekre...
Ezeket majd folyamatosan javitom, ahogy jelzitek.

Több
21 éve 1 hónapja #151682 Írta: Estel Adániel
Nem lettek törölve, megvan mindkettő... ;)
Mandos második próféciája pl. rögtön a főoldalon az írásokban megtalálható.

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #151679 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Svindler: a Középfölde rovat cikkei közül sok (főleg az én műveim: Feanor esküje, Mandos második próféciája stb) eltünedezett. Ezek át lettek helyezve, vagy törölve lettek? Ha törölve, akkor miért?

Egyébként nagyon jó lett az új design, csak szokni kell :itscool:

Több
21 éve 1 hónapja #151340 Írta: Aldarion

Kincső írta:

Aldarion írta: Üdv

Nagyon zavaró, hogyha egy nap kétszer megyek föl a fórumra, akkor az előszőr el nem olvasott témákat, másodszorra elolvasottnak tekinti.. :evil:

Átestem a ló másik oldalára. Most meg minden témát nem olvasottnak tekint, amit már régen elolvasam, hiába nyomom meg az "Összes téma olvasottá tétele" funkciót :evil: :evil: :evil: :rmad2:

Bele ne halj! :wink: Szívből kívánom, ennél nagyobb problémád sose legyen (meg másoknak se)! :wink: Ne bosszantsd magad fölöslegesen. :idea:

Mindegy. Úgylátom már elmúlt :twisted:

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #151149 Írta: Kincső

Aldarion írta: Üdv

Nagyon zavaró, hogyha egy nap kétszer megyek föl a fórumra, akkor az előszőr el nem olvasott témákat, másodszorra elolvasottnak tekinti.. :evil:

Átestem a ló másik oldalára. Most meg minden témát nem olvasottnak tekint, amit már régen elolvasam, hiába nyomom meg az "Összes téma olvasottá tétele" funkciót :evil: :evil: :evil: :rmad2:

Bele ne halj! :wink: Szívből kívánom, ennél nagyobb problémád sose legyen (meg másoknak se)! :wink: Ne bosszantsd magad fölöslegesen. :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #150916 Írta: Aldarion
Üdv

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #150849 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Nimrocco írta: Jó lenne megtudni ezt az infót: Van-e Karcagon fórumozó vagy valaki aki MTT-s?Esetleg Jász-Nagykun-Szolnok megyében?
Segítsetek! :crap:

Ezt inkább a Közösség/Beszélgetések-ben kérdezd.

Brisa

Több
21 éve 1 hónapja #150845 Írta: Nimrocco mirimafea
Jó lenne megtudni ezt az infót: Van-e Karcagon fórumozó vagy valaki aki MTT-s?Esetleg Jász-Nagykun-Szolnok megyében?
Segítsetek! :crap:

"Similis simili gaudet"

Több
21 éve 1 hónapja #150773 Írta: Nimrocco mirimafea
Azért kérdeztem,hogy számít-e a tagság, mert eddig csupa olyan egyesületekkel találkoztam ahol életbevágóan fontos volt, hogy tag legyen az illető.De látom ez nem ilyen :D

"Similis simili gaudet"

Több
21 éve 1 hónapja #150071 Írta: Brisa

Nimrocco írta: 5.Elkészítettem Smaugot gyöngyből, vele is lehet pályázni?

Szmóg belefér az az "egyéb képzőművészeti alkotás (szobor, dombormű, faragvány, üvegfestmény, szövés-minta stb.)" kategóriába. Tehát küldd nyugodtan.

Ang írta: Elég nagy problémám van, remélem válaszotok pozitív lesz számomra...
A baj az, hogy 4300 leütés szerepel a pályázat kiírásánál, ezt szóközzel vagy anélkül értelmezzem. Könyörgöm szóköz nélkül számítsátok különben meg kell csonkítanom szegénykét!!! (A szóköz nem is olyan fontos... )

A te problémádra a következőt javasoljuk: készíts egy rövidített verziót, és küldd el nekünk. Ha helyezést érsz el, minden helyre (TolkienHU, Lassi Laurie) a teljes verziót fogjuk kirakni. Tudjuk, hogy nehéz a helyzeted, de bízunk benne, hogy találsz egy kreatív megoldást. :wink:

Brisa

Több
21 éve 1 hónapja #149881 Írta: Dínchamion

Ang írta: Irodalmi pályázat:
Elég nagy problémám van, remélem válaszotok pozitív lesz számomra...
A baj az, hogy 4300 leütés szerepel a pályázat kiírásánál, ezt szóközzel vagy anélkül értelmezzem. Könyörgöm szóköz nélkül számítsátok különben meg kell csonkítanom szegénykét!!! (A szóköz nem is olyan fontos... :roll: :roll: )

Szóval ilyen gondok közt hánykódom...egyébként 4200(nélkül)/4800(val)
Csak ne mond, hogy... kérlek...
Még egy formátum milyen legyen ölesztve, címmel és majd ti, vagy valamit azért csináljunk

Ha engem kérdezel, szvsz a leütés _billentyű_-leütést jelent, és eképpen a szóköz is beleszámít... Kérdés persze, hogy mennyivel több, ha ezt is beleszámolod...

De én nem vagyok releváns a kérdésben, Ankalimonnak küldj mailt vagy privit (szvsz, nem tudom, ki koordinálja a dolgot).

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.280 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére