Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lenne egy kisebb-nagyobb problémám.
A mai napon döbbentem rá, hogy holnapig meg kéne érkeztnie a pályázatra a cuccoskámnak. Így fogtam magam, a félkész tárgyhoz (iparművészet/használati tárgyak) írtam egy kis "használati utasítást", majd rohantam a postára, hogy föladjam.
Mivel Kiskunfélegyházán lakok, megkérdeztem, a postást, hogy a csomag mikorra fog fölérni Budapestre. Azt válaszolta a manus, hogy talán holnapra, de nem biztos.
Szóval, az egésznek a lényege az, hogy ha mondjuk szombatra érkezik meg, az már nagyon későn van-e? (Tudom, hogy már határidőn túli.)
[size=9:82vt1n2a]Nyugodtan megkövezhettek a hülyeségemért![/size]
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Neniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Gimli-topic :hein: (hiszen pont annyira része volt a szövegségnek és a történetnek, mint
barátja Legolas), vagy csak nem akadt elég komoly rajongó, aki létre akarta volna hozni?
"To the Sea, to the Sea! The white gulls are
crying,
The wind is blowing, and the white foam is
flying."
- Neniel
- Nem elérhető
[/quote]Sil írta:
Ha azokat a hozzászólásokat, ahol pl neked tetsző emotikonokat láttál, beidézed, megláthatod, hogyan kell csinálni. .
Köszönöm a tippet, kipróbálom!!
crying,
flying."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Lenne egy "óriási" problémám.
Szóval most lett új gépem XP-vel és kiderült, hogy nem működik a chat (nem, nem a Svin által említett ok miatt(elvileg), pedig a régi gépemen működött minden gond nélkül. Nos, mit tehetnék, hogy továbbra is működjön? Mit töltsek le? Mit írjak át? stb.
Nagyon szeretnék chat-elni...
Köszönet
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ha azokat a hozzászólásokat, ahol pl neked tetsző emotikonokat láttál, beidézed, megláthatod, hogyan kell csinálni. Vagy egyszerűen magán az emotikonon kattintasz a jobb egérgombbal, és Tulajdonságok, onnan kimásolod az url címet, és beilleszted a hozzászólásodba képként, az img parancs segítségével.Neniel írta: Üdv. mindenkinek!
Két nagyon kezdő kérdésem lenne:
1. Hogyan tudom bővíteni az emotikon-készletemet ? Nagyon jópofákat
láttam másoknál, de nincsenek benne az alapban :hein:
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ninniach
- Nem elérhető
Urku írta: Nekem tetszett ahogy a tündék beszéltek.
Meg tudnátok mondani, hogy az most melyik nyelv volt?
Meg lehet tanulni alapvető kommunikáció terén?
A párbeszédek zöme (a filmben) Sindarin, Saruman "varázsigéi" (Caradhras) Quenya. Igen, meg lehet tanulni a nyelveket Ajánlom mégis a Nyelvek és írások topicot, kérdéseidnek ott a helyük. Mindenképpen ajánlom az oldal tetején szereplő linkek böngészését, mi is azokat használjuk!
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
- Urku
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Olyan kérdésem lenne, hogy próbálnám a profilomban beállítani az avatar képét, de az oldal egyszerűen nem nyílik meg....
Le akad, hogy nem tudja megjeleníteni... ha frissítek, akkor viszatér a fórum kezdőoldalához.
Köszi a segítséget...
Urku
- Urku
- Nem elérhető
Egy talán banális kérdést szeretnék feltenni....
A Film alapján nagyon érdekel, megtetszett a tündék nyelve.
Viszont minden oldalon már csak a nyelvekkel foglalkoznak, de azzal nem, hogy ki is beszéli...
Nekem tetszett ahogy a tündék beszéltek.
Meg tudnátok mondani, hogy az most melyik nyelv volt?
Meg lehet tanulni alapvető kommunikáció terén?
Persze nem szakmai előadásokat szeretnék tartani... csak tetszik.
Köszi a segítséget
Urku
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Melawar írta: unregitered copy,evaluation only
Please ask webmaster to register it.
akinel iylet ir ki a chat az valoszinuleg azert van mert nem a www.tolkien.hu cimen eri el az oldalt, hanem a tolkien.hu cimmel. Utobbival nem mukodik a chat....
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Neniel írta: Üdv. mindenkinek!
2. A hozzászólás alján megjelenő aláírást hogyan tudom formázni, színez-
ni?
Bocsi, ha buta kérdések, de hát....
1. Emotikonokat más oldalról is lehet beszúrni képként. Ha gondolod írj privit és küldök egy-két emotikonos oldalt
2. Ugyanúgy, ahogy a hozzászólásodat, csak itt magadnak kell beírnod.
Például ha azt akarod, h kék legyen az aláírásod, akkor a következőt írod be:
[color=blue]Aláírás szövege[/color]
[size=9:2hcaw2w3](télleg beteg vagyok.. valakinek normális választ adtam! Erusegíccs!)[/size]
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Neniel
- Nem elérhető
2. A hozzászólás alján megjelenő aláírást hogyan tudom formázni, színez-
ni?
Bocsi, ha buta kérdések, de hát....
crying,
flying."
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- Rusco
- Nem elérhető
Áá, értem már.E. Eia Ayna írta:
Itt a moderátorok tudnak új témát létrehozni. nézd végig jó alaposan a fórumot, és van valami amit még nem láttál semelyik topicban, akkor szólj a moderátoroknak hogy legyenek szívesek létrehozni, aztán vagy lesz, vagy nemAdema írta: Egyvalamit hiányolok; nem lehet új témát létrehozni. Itt biztos máshogy van, mint a többi fórumon, de azokon általában lehetett új témákat csinálni...
(egyébként a régi fórumba lehetett új témát létrehozni, nézd meg magad, szerintem jobb, hogy most nem garázdálkodhatunk szabadon )
Kösz a felvilágosítást! Még nagyon hozzá kell szoknom ehhez a fórumhoz, mert az előbb még a válaszodat se találtam meg!
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Itt a moderátorok tudnak új témát létrehozni. nézd végig jó alaposan a fórumot, és van valami amit még nem láttál semelyik topicban, akkor szólj a moderátoroknak hogy legyenek szívesek létrehozni, aztán vagy lesz, vagy nemAdema írta: Egyvalamit hiányolok; nem lehet új témát létrehozni. Itt biztos máshogy van, mint a többi fórumon, de azokon általában lehetett új témákat csinálni...
(egyébként a régi fórumba lehetett új témát létrehozni, nézd meg magad, szerintem jobb, hogy most nem garázdálkodhatunk szabadon )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Rusco
- Nem elérhető
Egyvalamit hiányolok; nem lehet új témát létrehozni. Itt biztos máshogy van, mint a többi fórumon, de azokon általában lehetett új témákat csinálni...
Üdv: Adema
- Jocii
- Nem elérhető
unregitered copy,evaluation only
Please ask webmaster to register it.
ezt hogy lehet eltüntetni?
eddig semmi nem segit , még a frisités sem , és azt ctrl+F5 sem.
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:327ko24w]Eddig sajna 6693... 8O Pedig olyan jót írtam... [/size]
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
(Mondjuk amit eddig írtam, az alapból hosszú... )
- Brisa
- Nem elérhető
Szeretnénk, ha a Lassiba is beleférnének eme remekművek. Márpedig a 9 helyezett novellája nem kis helyet foglal ám el.
Ang, neked is szólnak a fentiek.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
svindler írta: Kincso: szerintem ez egesz dokumentumra vonatkozik a 4300 karakter. Bizonyara masfeles sorkozzel es 12-es betumerettel szamoltak. De ez nem 100% De nem tudom ki az illetekes az ugyben, talan Melian.
8O Az nagyon kevés...
Megkérdezem Meliant...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Kincso: szerintem ez egesz dokumentumra vonatkozik a 4300 karakter. Bizonyara masfeles sorkozzel es 12-es betumerettel szamoltak. De ez nem 100% De nem tudom ki az illetekes az ugyben, talan Melian.
- Kincső
- Nem elérhető
- Lilah
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nekem csak 1 kérdésem lenne: Az MTT-nek van telefonszáma? ha van akkor mi?
Elen sila lúmenn omentilmo!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Biztos sokan kerdeztek mar, de az en eletembol kimaradt: hogyan tudok betenni valamit a naptarba a fooldalon?
Koszi!
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Először is, vizsgáljátok meg, miféle programmal neteztek.
Az internet explorer 3.3 még nem támogatja a java progikat.
Másodszor
Valahol be lehet állítani a kapcsolat biztonságát
itt meg kell keresni a java progik engedélyezését
és igenre állítani
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.