- Köszönetek: 5
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Acho
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mivel csak regisztrált fórumozók tudnak feltölteni írásokat, ezért számon van tartva, ki írta. Ehhez be kell képni a megfelelő rovatba és az írások/hírek opcióra kattintani és akkor látni fogod Te is. Ha magára az írásra kattintasz egyből, akkor nem írja csak ki.Nóli i linantea írta:
Akkor a nemfőoldal hírek-írások dologra gondoltam. Sztem jó lenne ha nem csak rajtuk múlna hogy tudjuk-e ki töltötte fel, mert szvsz sokan nem is gondolnak rá hogy odaírják neveiket a végére...Ulmo írta:
Nóli i linantea írta: Én nagyon hiányolom hogy ha valaki feltölt valamit a főoldalra, akkor nem jelenik meg a neve hogy ki is volt ő. Nem lehetne megoldani, hogy megjelenjen valahol?
Attól függ, pontosan mire gondolsz. A főoldalra (amit a www.tolkien.hu címen látsz) csak az adminisztrátorok tudnak feltölteni (AnKalimon és én). A hírek, írások stb kategóriákban szereplő szövegek végére meg vagy odaírja a szerző a nevét, vagy nem. De azok meg nem a főoldalon vannak.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Akkor a nemfőoldal hírek-írások dologra gondoltam. Sztem jó lenne ha nem csak rajtuk múlna hogy tudjuk-e ki töltötte fel, mert szvsz sokan nem is gondolnak rá hogy odaírják neveiket a végére...Ulmo írta:
Nóli i linantea írta: Én nagyon hiányolom hogy ha valaki feltölt valamit a főoldalra, akkor nem jelenik meg a neve hogy ki is volt ő. Nem lehetne megoldani, hogy megjelenjen valahol?
Attól függ, pontosan mire gondolsz. A főoldalra (amit a www.tolkien.hu címen látsz) csak az adminisztrátorok tudnak feltölteni (AnKalimon és én). A hírek, írások stb kategóriákban szereplő szövegek végére meg vagy odaírja a szerző a nevét, vagy nem. De azok meg nem a főoldalon vannak.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Leguanember írta: Jelezném itt is, hogy a főoldalról elérhető MTT-leírásban még mindig a másfél évvel ezelőtti elnökség szerepel, és az elérhetőségek is elavultak.
Ulmo, már mondtad, hogy amint kapsz információt, akkor át tudod írni.
Csinálok egy összefoglalót, elküldöm hamarosan.
Nem tudom, ki adja ki a kérést, de szerintem ehhez nem kell külön felhatalmazás, én megkérnélek rá ezennel, hogy frissítsd az adatokat.
Amint megkapom az aktuális infokat, frissítem.
- Leguanember
- Nem elérhető
Ulmo, már mondtad, hogy amint kapsz információt, akkor át tudod írni.
Csinálok egy összefoglalót, elküldöm hamarosan.
Nem tudom, ki adja ki a kérést, de szerintem ehhez nem kell külön felhatalmazás, én megkérnélek rá ezennel, hogy frissítsd az adatokat.
Aki még tud ennek a módjáról valamit, az szóljon hozzá!
A tagfelvétel procedúráját is át kellene írni, vagy legalábbis leszednbi a régit egy időre, most mentek ki az új tagsági formákat ajánló levelek:-)
Valamint az Impresszumban is érdekes a helyzet.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Snuffles írta:
négy hsz-szel lejjebb valami furcsa okból magyarázatra lelszAlyr Arkhon írta: Csak csendben jegyezném meg hogy a tolkien levrendszere minden hotmailről küldött levelemet visszadobja.
Bármelyik címre írok is.
Nem leltem.
Az én leveleimet ugyanis létező és használatban lévő tolkienes mailcímek (pl Ankalimoné, Meliané, asszem a sajátom is, stb) dobják vissza.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
négy hsz-szel lejjebb valami furcsa okból magyarázatra lelszAlyr Arkhon írta: Csak csendben jegyezném meg hogy a tolkien levrendszere minden hotmailről küldött levelemet visszadobja.
Bármelyik címre írok is.
"Well, I'm back."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Bármelyik címre írok is.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ben
- Nem elérhető
Topiknyitás már többször is, spamek küldözgetése privát üzenetben is, hozzászólásra így ad hoc nem emlékszem, de az a legkevesebb...Gandalf írta: Ok, én írok, de szedjük össze közösen, mik is történtek, mert nem nagyon követtem a dolgokat. Topic-nyitásról, privikről, hozzászólásokról hallotam már kósza híreket. :
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Gandalf
- Nem elérhető
Ok, én írok, de szedjük össze közösen, mik is történtek, mert nem nagyon követtem a dolgokat. Topic-nyitásról, privikről, hozzászólásokról hallotam már kósza híreket. :Brisa írta: Írjatok Svinnek egy szépen megkomponált, udvarias felkérést az eddigi események leírásával (hogy mik történtek a fórumban). És e-mailben!
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Gandalf
- Nem elérhető
Ez a dolog most hogy áll jelenleg?Ulmo írta: A romeltakarítást vállalom, Svindlernek csak a védelmi rendszert kell felhúznia. A topiknyitásról én is csak utólag értesültem, valamelyik moderátor eltüntette, mire ideértem.
Amint lesz rá lehetőség, konzultálok Svindlerrel.
Mikorra várható, hogy a fórumon is lesz "vizuális ellenőrzés", mint a vendégkönyvnél?
Más.
Nem működnek az alábbi mailcímek:
infocsoport @ tolkien . hu
moderators @ tolkien . hu
szerkesztoseg @ tolkien . hu
rovatvezetok @ tolkien . hu
lassi @ tolkien . hu
Ezek ügyében lehet tenni valamit?
- Ulmo
- Nem elérhető
Köszönjük a kedves fórumlátogatók közreműködését április 1-i különszámunk elkészítésében
Szolgálati közlemény vége
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Énekszóó és tánc köszöntse!...Ille / Lórien írta: Éljen április elseje!
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Éljen április elseje!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Brisa
- Nem elérhető
Javaslnám, a "fórum" helyett az "intézet" szócskát... Bizonyos párosításokban nagyon jól fog kijönni.
Brisa
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
364 másik ugyanolyan nap lesz, amikor T.o.l.k.i.e.n.HU marad
szerk: PP
"Well, I'm back."
- Panni
- Nem elérhető
Minden évben feje tetejére áll a fórum ilyenkor, így valószínűleg idén is csak a mai napra költöztünk ki a RoxfortbaEry írta: Merem remélni, hogy ez csak áprilisi tréfa. Az admin(ok) részéről.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Miért nem mással játszik az, aki ennyire unatkozik? J.K.Rowling Fórumok (én ezt annyira gyerekes dolognak tartom)
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ecthelion
- Nem elérhető
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
nekem iiiis és le is printszkríneltem, mert nagyon kis dizájnos volt. sajnos visszaállt.Ulmo írta: Jelentem, elsőre nekem is szét volt esve, de egy oldalfrissítés után helyreállt a kép.
"Well, I'm back."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.