Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
17 éve 7 hónapja #319565 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ecthelion írta: A vallás topic nálam eléggé szétvan esve. Kérdés: A hiba az én készülékemben van, vagy esetleg a fórummal van gond?

Jelentem, elsőre nekem is szét volt esve, de egy oldalfrissítés után helyreállt a kép.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #319563 Írta: Tünde
nálam is :O

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 7 hónapja #319562 Írta: Ecthelion
A vallás topic nálam eléggé szétvan esve. Kérdés: A hiba az én készülékemben van, vagy esetleg a fórummal van gond?

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 7 hónapja #319526 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Olorin.papa írta: Benéztem a taglistába, és az utolsó regisztrálók között van jóegypár robotgyanús... valaki utánna nézne?
köszi!

Kb 100 robot (vagy fals regisztráció) van most a taglistában. Türelem, egyelőre kézben van tartva a dolog.

Több
17 éve 7 hónapja #319525 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem csak robotgyanúsak, hanem azok is (nagy részük). Viszont amíg nincsen a vizuális ellenőrző, addig kicsit szélmalomharc szvsz... :roll: (Meg gondolom Ulmonak sem az a legfőbb vágya, hogy egész nap botokat törölgessen. :P )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 7 hónapja #319524 Írta: Olorin.papa
Benéztem a taglistába, és az utolsó regisztrálók között van jóegypár robotgyanús... valaki utánna nézne?
köszi!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 7 hónapja #319523 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mi köszönjük. :)

Több
17 éve 7 hónapja #319521 Írta: Ulmo

Ben írta: Hm, újabb robot... :? :roll: Topikot is nyitott.

Köszi. Törölve. A robot is.

Több
17 éve 7 hónapja #319516 Írta: Ben
Hm, újabb robot... :? :roll: Topikot is nyitott.

Több
17 éve 7 hónapja #319276 Írta: Gandalf

Ulmo írta: A romeltakarítást vállalom, Svindlernek csak a védelmi rendszert kell felhúznia. A topiknyitásról én is csak utólag értesültem, valamelyik moderátor eltüntette, mire ideértem.
Amint lesz rá lehetőség, konzultálok Svindlerrel.

Ez a dolog most hogy áll jelenleg?
Mikorra várható, hogy a fórumon is lesz "vizuális ellenőrzés", mint a vendégkönyvnél?

Több
17 éve 8 hónapja #318384 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
valóban nincs ott (amanibhavam szerintem a freemail-re gondolt) és szívesen máskor is :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 8 hónapja #318382 Írta: Celebrom
Most vagy én vagyok naon vak, de nincs ott. :) , de már kitaláltam, kössz Panni.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 8 hónapja #318342 Írta: amanibhavam

Celebrom írta: És akkor mit csináljak ha elfelejtettem a jelszómat?:DTom idiótán hangzik, de régen használtam és nemtom.

Kattints rá az "elfelejtettem a jelszavam" linkre. Ott van szépen kiírva a Belépés gomb alatt a bejelentkezésnél.

love is the shadow that ripens the wine

Több
17 éve 8 hónapja #318336 Írta: Celebrom
És akkor mit csináljak ha elfelejtettem a jelszómat?:DTom idiótán hangzik, de régen használtam és nemtom.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 8 hónapja #318328 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Lehet, de ennek ellentmond, hogy majd egy évig jó volt...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 8 hónapja #318281 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
nem lehet hogy rossz az elérési címed? ( mail.tolkien.hu/src/login.php ) más ötletem nincs :(

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 8 hónapja #318261 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Akkor nem értem. Az írja ki, hogy a kiszolgáló nem található... pls help!

Καναπή!

Több
17 éve 8 hónapja #318260 Írta: Panni
szintén... mármint működik...

Több
Több
17 éve 8 hónapja #318235 Írta: Ery
Egy ideje nem működik a tolkien.hu-s levelezés. Megváltozott az elérhetőségi útvonal?

Καναπή!

Több
17 éve 8 hónapja #318224 Írta: Ulmo
Igen. De lehetőleg ne csináljunk rendszert belőle.

Több
17 éve 8 hónapja #318175 Írta: Namarie
ha valaki kéri, úgy, hogy Neked ír, megváltozatod?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 8 hónapja #318049 Írta: Ulmo
A felhasználónév-változtatást pár hete letiltottam.

Több
17 éve 8 hónapja #318039 Írta: Noredhel
Nem tudok módosítani a felhasználónéven, pontosabban beírni engedi a hozzátoldást, de mikor a mehet-re klikkelek és megnézem utána, nem változott meg.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
17 éve 8 hónapja #317929 Írta: Gandalf
Nem találom sehol az Alyr-gyártotta tábori trailert sem, biztosan ez is eltűnt a múltkor. Nem tudná valaki visszatölteni? A YouTube-n fent van asszem, de jobb minőségben és más formátumban kéne!

Több
17 éve 8 hónapja #317543 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mindkét topicnyitás, amit láttam, a "Tolkien HU Fórum" témakörben történt. Gondolom, ez összefügg azzal, hogy ez a témakör a legelső: ezé az 1-es azonosító [size=9:3g0b26qh](lásd a linkjét: ...viewforum.php?f=1)[/size], ami ugye biztosan létezik.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 8 hónapja #317541 Írta: Ulmo

Brisa írta:

Ulmo írta:

Brisa írta: Svin megsajnált az állandó Vendégkönyv-takarítás miatt, és megoldotta végleg a problémát. :D

Örök hála neki! A fórummal nem akar hasonló merényletet elkövetni? :)

Azt is mondtam neki, de információ hiánnyal küszködik a drága, és mivel én is ritkán járok már erre, nem tudtam neki segíteni.

Szóval Ulmo, tedd meg, h megírod a szükséges dolgokat Svinnek. Pl. h hol nyitottak topikot a robotok?

A romeltakarítást vállalom, Svindlernek csak a védelmi rendszert kell felhúznia. A topiknyitásról én is csak utólag értesültem, valamelyik moderátor eltüntette, mire ideértem.
Amint lesz rá lehetőség, konzultálok Svindlerrel.

Nam: a munkák felosztása megvan, ezért vannak a topicgazdák, a moderátorok és az adminok.

Több
17 éve 8 hónapja #317533 Írta: Namarie

Ulmo írta:

Brisa írta: Svin megsajnált az állandó Vendégkönyv-takarítás miatt, és megoldotta végleg a problémát. :D

Ulmo, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha felosztanánk a munkát? Te megadod az irányelveket, és aki önként jelentkezik, azok közt beosztod. Ha gyűjtögetésről van szó, továbbra is szívesen segítek.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 8 hónapja #317498 Írta: Tünde

OFF
jó egy Svin a háznál :P
ON

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 8 hónapja #317495 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ulmo írta:

Azt is mondtam neki, de információ hiánnyal küszködik a drága, és mivel én is ritkán járok már erre, nem tudtam neki segíteni.

Szóval Ulmo, tedd meg, h megírod a szükséges dolgokat Svinnek. Pl. h hol nyitottak topikot a robotok?

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.776 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére