- Köszönetek: 19
Tolkien Levelező Verseny
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
Én se nagyon szeretem a karamellát, dió jöhetElemmíriel Gilluin írta:
Hááát...SÚ írta: Én nem szeretem a karamellát. Azért még jöjjek?
Sejtettem, hogy lesz ilyen elvetemült egyed is, tehát sütök egy neveszintúgytalányéstitokmég, de nem karamellás finomságot is. Ugye a dió ellen nincs kifogásod, SÚ?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Hááát...SÚ írta: Én nem szeretem a karamellát. Azért még jöjjek?
Sejtettem, hogy lesz ilyen elvetemült egyed is, tehát sütök egy neveszintúgytalányéstitokmég, de nem karamellás finomságot is. Ugye a dió ellen nincs kifogásod, SÚ?
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
2. az 5. utáni állás itt van: klikk , döntőértesítőket mostanra már meg kellett, hogy kapjátok
3. a legfontosabb:
HELYSZÍNI SEGÍTŐKET KERESÜNK!
Szükség van Rátok!
Biztos vannak olyanok, akik hiányolták a LEP egész napos pörgését. Nos, most itt az alkalom, hogy pótoljátok! LEP híján a TLV döntő az idei legnagyobb rendezvényünk, ahol megmutathatjuk magunkat a világnak, ill. új tagokat nyerhetünk meg. Ráadásul garantáltan nem érdemtelen betévedő a közönség: öt darab - SÚ, Meta és Felagund jóvoltából idén igen színvonalasra, de emiatt nehézre sikerült - fordulón lesz túl minden versenyző.
Ha nekünk segítesz, a Tábor szervezőinek is segítesz új táborozók elcsábításában!
A helyszíni segítésre mindenki alkalmas, úgyhogy jelentkezzetek (nálam, bármilyen csatornán)!
Aki már megígérte, hogy jön:
SÚ, Meta, Felagund, Ádám, Esgal, Nóli, Maglor, Encsi, Náda, Patiszon, Melian, Momó, Sen, Lyona; ja meg én. Az itt felsoroltak nézzenek mailt! Többiek: MÉGMÉGMÉG!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Zsodoo
- Látogató
- Kincső
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Talárion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Mottó: "Te is kellesz hozzá!"
2009. március 14-én szombaton 15:30-tól az MTT helyiségben (1146 Bp. Ajtósi Dürer sor 19-21. I.em.110.)
Örömmel jelenthetem, hogy nemcsak hogy közeleg a harmadik Tolkien Levelező Verseny döntőjének időpontja (ápr.25.), de minden eddiginél több csapat tartott ki idáig! Emiatt viszont szeretnénk egy igazán nagyszabású döntőt szervezni annak a becslések szerint kb. 100-120 versenyzőnek, aki bejut.
Vagyis: szükség van Rátok!
Biztos vannak olyanok, akik hiányolták a LEP egész napos pörgését. Nos, most itt az alkalom, hogy pótoljátok! LEP híján a TLV döntő az idei legnagyobb rendezvényünk, ahol megmutathatjuk magunkat a világnak, ill. új tagokat nyerhetünk meg. Ráadásul garantáltan nem érdemtelen betévedő a közönség: öt darab - SÚ, Meta és Felagund jóvoltából idén igen színvonalasra, de emiatt nehézre sikerült - fordulón lesz túl minden versenyző.
Ha nekünk segítesz, a Tábor szervezőinek is segítesz új táborozók elcsábításában!
És hogy miben tudtok segíteni?
- kell egy izgalmas feladatsor, amelyet 25-30 vagy akár még több csapat néhány óra alatt végig tud csinálni és méri, hogy ki a legfelkészültebb a tolkieni világból
- kell "logisztikai" segítség: előzetes terv, h. ki milyen sorrendben járja végig a feladat-állomásokat, szponzorszerzés vagy a felajánlott ajándékok elhozatala, hozott feladatok (jelmez, lakoma) pontozása, az eredményhirdetéshez minél gyorsabb összesítés, oklevélírás, díjkiosztás, stb.
Kétféle segítőt keresünk:
- aki a feladatok és a verseny menetének előzetes kidolgozásában segít --> döntő szervező
- aki a helyszínen vállal feladatvezetést, pályaudvari kíséretet, oklevélírást, díjösszeállítást, stb. --> döntő segítő
HA BÁRMILYEN ÖTLETED VAN A VERSENNYEL KAPCSOLATBAN, LEGYÉL OTT JÖVŐ SZOMBATON!
Ha csak arra van időd-energiád, hogy a helyszínen segíts egy egyszerű Rád osztott feladatban, akkor jelentkezz a tlv'kukac'tolkien.hu címen, "döntő segítő" tárggyal!
- Kincső
- Nem elérhető
Kb. 100-150 oldal összesen.
Sürgős csápolást szeretnék
- Kincső
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Más: a TLV kapcsán felvetettem egy kérdést (illetve egy bizonyos válasz esetén javaslatot) a Lassi topikjában, vessetek rá egy pillantást, ha még nem tettétek meg.
Ja, és nézzetek blogra is, mindenkinek válaszoltam mindenfélét. Ebből az egyik legfontosabb egy elég régi bejegyzés kommentjébe került. Kincső, ez neked szól, és az g-mail-lel kapcsolatos.
- Kincső
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kincső
- Nem elérhető
- Zsodoo
- Látogató
Én nem azért csápoltam, mert így akarok pluszpontokat bezsebelni, hanem csak azért, mert eszembe jutott pár feladat ill. kérdés... De ha nem, hát nem, esetleg jövőre jelentkezek szervező-segédnek (vagy valami ilyesminek...)Kincső (Thilanna) írta: Azt nem írtad oda, h. ha "nem azért", akkor miért.
3 db felelős szervezőben és néhány segítőben meg tudok bízni - és kénytelen is vagyok -, hogy van annyi igazságérzetük, h. nem csalnak senki javára. Ellenben mint a végén írtam, ha csak ötleteket mondanak, akkor is szerencsésebb intézményesített lehetőségek között (magyarul: a feladatlapra ráírva), mint önkéntes jelentkezés alapján kivételezetteknek. Sztem.
- Kincső
- Nem elérhető
3 db felelős szervezőben és néhány segítőben meg tudok bízni - és kénytelen is vagyok -, hogy van annyi igazságérzetük, h. nem csalnak senki javára. Ellenben mint a végén írtam, ha csak ötleteket mondanak, akkor is szerencsésebb intézményesített lehetőségek között (magyarul: a feladatlapra ráírva), mint önkéntes jelentkezés alapján kivételezetteknek. Sztem.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Kincső
- Nem elérhető
De szerintem annyira gázul nem állunk emberekkel, h. aki versenyző, az ne foglalkozhassék a saját megoldandó feladataival. Az utolsó forduló beküldésének pillanatától lehet minket ötletekkel és/vagy kész feladatokkal bombázni, addig meg gyűjtögetni, lesz jövőre is verseny.
Ha egynek megengedem, mert ismerem, akkor a többinek is meg kell engednem, és építsem arra az egészet, h. senki nem mondja meg az ismerős alsóbb kategóriásoknak előre, h. milyen feladat lesz?...
Én ezt így tisztábbnak érzem.
Esetleg csinálhatunk olyat, h. extra pontokért (azért nem túl sokért) lehet majd feladatot küldeni a jövő évi versenyhez. De ezt majd mi szervezők még megbeszéljük (úgyértem, emtétések keressenek meg, ha érdekel, a versenyzőknek meg sajna nincs szava a döntésben )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.