- Köszönetek: 2
Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
MEGLETT a diákom! (valami furcsa féreglyukon keresztül bemászott a hálózsákomba )
Ezúton köszönném meg mindenkinek az előkerítésére tett heroikus kísérleteket!!!
:cheers:
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rózsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Köszönöm, hogy megtiszteltél a reagálásoddal, és némiképp higgadtaban, mint én. Direkt nem választ irok, mivel nem vitainditónak szántam.
Nem látjuk azonosan a dolgokat, de ez a tény önmagában nem hiba, ez egyikünket sem minősiti.
Könnyen lehet, hogy a véleményem, ami feléd persze kritikai éllel birt, teljesen egyedi, és senki nem osztja. Azonban nem szándékom senkit, még Téged sem meggyőzni róla, sőt, kifejezetten NEM szeretnék vitát folytatni, főleg nem a vita kedvéért. Nincs lelki szükségletem e téren sem mások egyetértésére, sem vitára.
E téren még az sem zavar, hogy baromságnak lett titulálva a véleményem. A stilus is szabad választás kérdése. Az én stilusomra is igaz. Az irót, és nem az olvasót minősiti. Persze biztos van, akinek ez a stilus tetszik.
Nekem bőven elég, hogy megtiszteltél azzal, hogy Te elolvastad, és a gondolatok eljutottak HOZZÁD.
A gondolat, a vélemény-nyilvánitás szabadsága az, amit a Fórum biztosit. Jó, ha élünk vele, de nem jó, ha visszaélünk vele, és intoleránsak vagyunk másokkal. Neked is jogod van a véleményedhez, ezt nem is vitattam.
Azonban kifejtettem, meglehetősen élesen, elvi alapon, hogy MTT vezetőségi tagként - szerintem - másként kell viszonyulni a Fórumon való vélemény-nyilvánitás lehetőségéhez, mint egy mezei tagnak.
Igen, nagyon jellemző rám, hogy ha van, akkor markáns véleményem van. Gyakran akkor is elmondom, ha elüt a többségétől, és elmondom, függetlenül attól, hogy milyen racionális esély van arra, hogy az hatni fog. Hiszek a gondolat erejében
Ezzel a részemről le is szeretném zárni a témát.
Rózsa
Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta:
Sil írta:
Laurelen írta: Barna kordbársony sapka várja gazdáját péntektől az Mtt raktárban. Addig is megfelelő társaságban (egy fekete és egy teknőctarka kalap) és gondoskodásban részesül.
A felvigyázó
:Dzsin írta: Kömtön odaadtam két kedves táncos lánynak kedvenc barna sildes sapkám és zöld-fekete kockás sálam de sajnos korábban el kellett mennem így nem tudtam megvárni míg végeznek. Néztem azóta a talált tárgyak között de nem leltem. Aki tud valamit róluk kérlek írjon, nagyon hiányoznak, főleg a sapka.
valóban,a két hozzászólás összetartozik Értsd: a sapka megvan, Launál tanyázik, és kellemesen elcseveg a világ dolgairól kalap-barátival,de hallotta szerető gazdája hívását, és felel rá.
esetleg megpróbálhatom belegyömöszölni egy csodalámpába és átutaztatni az éteren, bár attól tartok az kevésbé hatékony lenne....
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sil írta:
Laurelen írta: Barna kordbársony sapka várja gazdáját péntektől az Mtt raktárban. Addig is megfelelő társaságban (egy fekete és egy teknőctarka kalap) és gondoskodásban részesül.
A felvigyázó
:Dzsin írta: Kömtön odaadtam két kedves táncos lánynak kedvenc barna sildes sapkám és zöld-fekete kockás sálam de sajnos korábban el kellett mennem így nem tudtam megvárni míg végeznek. Néztem azóta a talált tárgyak között de nem leltem. Aki tud valamit róluk kérlek írjon, nagyon hiányoznak, főleg a sapka.
valóban,a két hozzászólás összetartozik Értsd: a sapka megvan, Launál tanyázik, és kellemesen elcseveg a világ dolgairól kalap-barátival,de hallotta szerető gazdája hívását, és felel rá.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Az alapján amit írtál, visszamenőleg többszörösen le kellene mondanom, hamut hintenem a fejemre és elvonulnom egy barlangba remetének.
De mivel te vagy az egyetlen ember aki ezt a dolgot - t.i. hogy a magánvéleményemet a fórumon ki merem fejteni - ilyen szinten nehezményezi, nem fogok így tenni.
Ha tucatjával érkeznének ilyen vélemények akkor már lemondtam volna, sőt, akkor valószínűleg tavasszal nem választottak volna újra.
Te is tagja voltál a vezetőségnek, gondolom olvastál pályázatokat, és tudod, hogy - lévén ez az MTT és nem egy halálprofi pályáztató cég - pályázati elbírálás címén elsősorban személyekről döntünk, másodsorban egy meglehetősen általános elgondolásról a rendezvénnyel kapcsolatban.
(sőt igazán pályáztatni csak tábort szoktunk)
Az egyetlen dolog amit komolyan át szoktunk nézni az a költségvetés.
Következésképpen az "elnökség előzetesen megbeszéli a szervezőkkel" dolog erősen kérdéses
Megbíztunk a szervezőkben, és - felelős vezetőségi tagként mondom - a vezetőség nem csalódott a szervezőkben.
Levezényelték, méghozzá jól, ezt a vártnál jóval népesebb, kis túlzással nemzetközinek mondható rendezvényt.
Vezetőségi tagként ez a véleményem. Ezt - ha nem is ilyen dagályosan - egyértelműen közöltem a szervezőkkel.
Egyszerű fórumozóként és rendvezként mást is láttam, problémákat, amik engem zavartak, de amiket nem tartok annyira fontosnak, hogy vezetőségi minőségemben szóvá tegyek, vagy nem is tartozik oda.
Ezek egy részét írtam ide, más részét a blogomra, és kaptam reakciókat ide is, oda is.
Volt amiben igazat adtam az engem bírálóknak, volt amiben nem.
De egyik helyre se mint vezetőségi tag írtam, hanem mint egyszerű fórumozó/blogger.
És rajtad kívül mindneki más így is tekintette a véleményemet. (legalábbis nem tudok ellenkezőről) Amiben mellékesen nem a koncepciót bíráltam hanem annak megvalósítását.
Tekintve hogy a fórum az MTT elsődleges kommunikációs tere, hibának tartanám, ha a személyes véleményünket nem fejthetnénk ki rajta.
Az MTT vezetősége nem közjogi méltóság, nem lesz belőle sem botrány sem diplomáciai probléma ha kifejtjük a személyes véleményünket.
Legalábbis szerintem.
Már így is kapunk olyan véleményeket, hogy az elnökség túlságosan eltávolodik a tagoktól, mintgey föléjük nő, mintha nem egy baráti közösség részei lennénk.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A felvigyázó
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Laurelen
- Nem elérhető
A felvigyázó
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Rabyn
- Nem elérhető
Istenem ez mekkora baromság.
Magánemberként azt mond mindenki amit akar... Szólásszabadság van, főleg egy internetes fórumon...
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
ha egy elnökség, amely áll 7-9 tagból elfogad valamit, attól még egy elnökségi tagnak lehet más véleménye... főként úgy, hogy a rendezvény után mint ott lévő résztvevő és cselekvő alany felemelné a szavát valami ellen vagy mellett, nem?
sorry
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Rózsa
- Nem elérhető
RÓZSA írta:
Cueddo írta:
Azt hiszem, itt egyszerű véleménykülönbség esete áll fenn, és egyik nézőpont sem jobb a másiknál.
Én vagyok az X vélemény, aki aszondja, hogy az író és a színjátszó rend nem tudott volna olyan jól működni, hogyha folyton fordítgatni kell, illetve ha kötni kell magunkat egy tolkieni témához. (Előbbi esetben születhetett volna tiszta mozgásszínház, ami egy ŐRÜLTEN NEHÉZ műfaj, utóbbi esetben lehetett volna gyönge paródia, fanfic. Ezeket nem akartam.)
Alyr és mások meg az Y vélemény, aki aszondja, hogy külföldiek és tolkienizmus mindenekfelett, és a tevékenységet minden szinten - témájában, színvonalában rendeljük alá ennek.
Nekem így jött le. Utóbbit maximálisan tiszteletben tartom, és maximálisan nem értek vele egyet.
TELJESEN EGYETÉRTEK CUEDDOVAL.
Jó lenne, ha toleranciát Alyr és az Y-ok, a koncepciót kritizálók is gyakorolnák.
Néhány elvi kérdés:
1. A TRAILER - avagy mi van egy rendezvény előtt
A FŐSZERVEZŐT - A KONCEPCIÓJÁT ELFOGADVA - az MTT Elnöksége bizza meg.
Megbizza, mert megbizik benne. BIZALMAT szavaz neki. Remélem, nem kell kérdenem, "Melyik szót nem érted? "
A koncepció előzetesen alakul ki, az elnökségnek módja van azt előzetesen megismerni.
Sokféle koncepció lehet ELŐTTE, de a megbizatás UTÁN már csak 1 azaz EGY !
2. A FILM - avagy az események forgatása, bocs, forgataga
A KONCEPCIÓ MARADÉKTALAN MEGVALÓSITÁSÁÉRT megbizatása UTÁN A FŐSZERVEZŐ A FELELŐS.
3. A RAJONGÓK ÉS A KRITIKUSOK - avagy vita a Fórumon és/vagy másutt
A rajongók, avagy a résztvevők: :bounce: Dicsérhetnek és kritizálhatnak, hiszen értük volt az egész . Ők elmondták a magukét.... A Fórum erre is teremtetett, ez a küldetése.
A KRITIKUSOK, mint elnökségi tagok:
A rendezvény UTÁN, nyilvánosan, a KONCEPCIÓHOZ viszonyitva értékelendők a MEGVALÓSITÁS gyenge pontjai, hibái, okulásul a jövőre.
Sosem volt az Elnökségnek sem joga, sem feladata UTÓLAG a koncepciót a szervező(k) személyes vétkeként KRITIZÁLNI.
Ne tegye ezt egy vezetőségi tag, főleg ne a Fórumon. Épp hogy az Elnökségnek kellene kiállni a főszervező mellett a koncepicót illetően, hiszen az elnökség atott neki bizalmat, és nem épp egy elnökségi tagnak kéne a szervezőket utólag, a Fórum nagy nyilvánossága előtt élesen kritizálni. Ez felér egy hátbatámadással.
Fenti elvi okfejtés alapján különösen furcsa és számomra nehezen elfogadható Alyr, mint vezetőségi tag részéről az utólagos, a szervezői koncepciót érintő alapvető véleménykülönbségre visszavezethető éles kiritika a forditásokat stb. illetően.
Lehet toleráns, kulturált véleményt megfogalmazni koncepcionális különbségekről is, hisz egy egy FÓRUM. De a koncepció-beli véleménykülönséget ne öltöztessük a kritika köntösébe, az "én-utólag-jól-megmondom-TI-mit-csesztetek-el-mert-én-jobban-tudom" parttalan vitájába, az épitő hangnemű, "én-igy-csinálnám-ha-elvállalnám" vélemény-csere helyett, és elnökségi és FB tag ezt ne a Fórumon tegye.
Aki elnökségi tag, annak MTT-s kérdésekben a Fórumon nem lehet magánvéleménye, ha felelős vezetőként gondolkodik. Ez viszont az én magánvéleményem.
Alyr, Te, mint vezetőségi tag rendelkezhetsz azzal az információs többlettel, lehetőséggel, hogy a koncepciót érintő ELVI véleménykülönbséget a rendezvény előtt, a főszervező elfogadása előtt kifejtsd. Utána viszont mint Elnökségi tagnak véleményem szerint az a dolgod, hogy a Fórumon kiállj az MTT-ért, a rendezvényért. Hiszen Te, azaz az Elnökésg bizta meg a főszervezőket, nem?????
A Fórum elsősorban a "mezei" fórumozóknak a megnyilvánulási terepe.
Az elnökségi és vezetői funkciókat, a koncepcionális, tehát jövőbeni elnökségi döntéseket érintő kérdéseket érintő eszmecserét pedig szerintem max. az MTT-s zárt topicban, valamint az elnökségi ülésen kellene megbeszélni.
4. A FILM KÖVETKEZŐ RÉSZE - A NAGY SIKERRE VALÓ TEKINTETTEL ... JÖN, JÖN, JÖN -:itscool: avagy jövőre is lesz/legyen KÖMT
Az elnökségnek ugyanakkor joga és feladata a cél érdekében a koncepciót utólag ÉRTÉKELNI, ha mint felelős vezetők, ugy látják, a célkitűzéseken a JÖVŐBEN módositani érdemes, a még-jobbat akarunk cél jegyében. Az "Igy KELL jól csinálni" tipusú kinyilatkoztatásokat még az istenektől sem fogadom el, nem pedig az általam demokratikusan választott MTT vezetőktől.
Tiszteletben tartva tehát a más véleményt, lehet pályázni jövőre (is), és a saját, de a majdani elnökség által elfogadott koncepcióval megvalósitani a KÖMF-öt, ill. a külföldiek SZTÁROLÁSÁT.
Maradtam tisztelettel minden szervező előtt mélyen fejet hajtva:
Rózsa, egy mezei MTT tag
- Rózsa
- Nem elérhető
nido írta: Kedves Rózsa és Alyr!
itt azt hiszem, 3 kérdés keveredik.
1, általában egy rendezvényen, ahol külföldiek vannak, h kell a dologhoz viszonyulni (mi legyen csak angolul, mi tolmácsolva, mi maradhat magyarul; vendégek vagy résztvevők, etc.)
2, egy kömf-ön (ami mint valahol Gandalf is írta, kicsit speciális) mennyire kell kétnyelvűnek lenni / helyes volt-e az idei kömf koncepciója* etéren.
3, mennyiben valósult meg a gyakorlatban az idei koncepció.
* volt erről elképzelésünk.
nem szeretném újraéleszteni a témát, de legalább ne keverjük. (a fentiek egy része egyértelműen az értékelő témája.)
ugyanígy ne keverjük azt, h Alyr
1, vezetőségi tag
2, rendvez
3, fórumozó
4, blogger
minőségében ír a kömfről. azt, amit vezetőségi tagként illetve rendvezként írt, te, Rózsa nem vagy csak részben olvashattad.
Nem keverem. Sőt.
Épp hogy nem az előző témát élesztettem ujra.
Markáns véleményt fogalmaztam meg arról, mint MTT tag, hogy az MTT fórumán hogy nyilvánuljon meg egy vezetőségi tag az én tagi elvárásaim szerint.
A véleményemet tartom.
A konkrétumokhoz pedig - lévén nem voltam ott - nem szóltam hozzá, és nem is fogok. Tehát nem az eddigi vitát élesztettem ujra.
Maximum ujat i nditottam. Elvi kérdésekről.
Rózsa
- nido
- Nem elérhető
itt azt hiszem, 3 kérdés keveredik.
1, általában egy rendezvényen, ahol külföldiek vannak, h kell a dologhoz viszonyulni (mi legyen csak angolul, mi tolmácsolva, mi maradhat magyarul; vendégek vagy résztvevők, etc.)
2, egy kömf-ön (ami mint valahol Gandalf is írta, kicsit speciális) mennyire kell kétnyelvűnek lenni / helyes volt-e az idei kömf koncepciója* etéren.
3, mennyiben valósult meg a gyakorlatban az idei koncepció.
* volt erről elképzelésünk.
nem szeretném újraéleszteni a témát, de legalább ne keverjük. (a fentiek egy része egyértelműen az értékelő témája.)
ugyanígy ne keverjük azt, h Alyr
1, vezetőségi tag
2, rendvez
3, fórumozó
4, blogger
minőségében ír a kömfről. azt, amit vezetőségi tagként illetve rendvezként írt, te, Rózsa nem vagy csak részben olvashattad.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nem örülnék neki ha most újra nekiállnánk - feleslegesen - feléleszteni.
Én mint vezetőségi tag és mint rendvezető rendelkeztem bizonyos információs töblettel, de korántsem annyival, mint ezt gondolnád. (a vezetőség továbbra is rábízza a szervezőkre a szervezést és nem szól bele minden izébe)
Ezek az információk elősegítették, hogy olyan hozzászólásokat írtam amilyeneket.
Azonkívül az alant ecsetelt problémák elsősorban engem mint fórumozót érintettek és mint fórumozó szóltam hozzá.
Mások ugyanezen jogcímüknél fogva teljes joggal torkoltak le.
Mint vezetőségi tag is kommunikáltam a szervezőkkel - egészen más csatornán.
Mint rendvez fogok kommunikálni a szervezőkkel - az értékelőn.
"Különösen furcsa és számomra nehezen elfogadható Alyr, mint vezetőségi tag részéről az utólagos, a szervezői koncepciót érintő alapvető véleménykülönbségre visszavezethető éles kiritika a forditásokat stb. illetően. "
Légy erős, ez se nem volt része a koncepciónak, se nem volt téma az előzetes megbeszéléseken, amiken jelen voltam, de még a levelezésben sem került elő.
Ez - mármint a tolmácsolás meg effélék - jórészt (mondjuk úgy 90%ban) a helyszínen lett igazán megszervezve és levezényelve.
"Az elnökségi és vezetői funkciókat, a koncepcionális, tehát jövőbeni elnökségi döntéseket érintő kérdéseket érintő eszmecserét"
???
Hol volt itt ilyen?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rózsa
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Azt hiszem, itt egyszerű véleménykülönbség esete áll fenn, és egyik nézőpont sem jobb a másiknál.
Én vagyok az X vélemény, aki aszondja, hogy az író és a színjátszó rend nem tudott volna olyan jól működni, hogyha folyton fordítgatni kell, illetve ha kötni kell magunkat egy tolkieni témához. (Előbbi esetben születhetett volna tiszta mozgásszínház, ami egy ŐRÜLTEN NEHÉZ műfaj, utóbbi esetben lehetett volna gyönge paródia, fanfic. Ezeket nem akartam.)
Alyr és mások meg az Y vélemény, aki aszondja, hogy külföldiek és tolkienizmus mindenekfelett, és a tevékenységet minden szinten - témájában, színvonalában rendeljük alá ennek.
Nekem így jött le. Utóbbit maximálisan tiszteletben tartom, és maximálisan nem értek vele egyet.
TELJESEN EGYETÉRTEK CUEDDOVAL.
Jó lenne, ha toleranciát Alyr és az Y-ok, a koncepciót kritizálók is gyakorolnák.
Néhány elvi kérdés:
1. A TRAILER - avagy mi van egy rendezvény előtt
A FŐSZERVEZŐT - A KONCEPCIÓJÁT ELFOGADVA - az MTT Elnöksége bizza meg.
Megbizza, mert megbizik benne. BIZALMAT szavaz neki. Remélem, nem kell kérdenem, "Melyik szót nem érted? "
A koncepció előzetesen alakul ki, az elnökségnek módja van azt előzetesen megismerni.
Sokféle koncepció lehet ELŐTTE, de a megbizatás UTÁN már csak 1 azaz EGY !
2. A FILM - avagy az események forgatása, bocs, forgataga
A KONCEPCIÓ MARADÉKTALAN MEGVALÓSITÁSÁÉRT megbizatása UTÁN A FŐSZERVEZŐ A FELELŐS.
3. A RAJONGÓK ÉS A KRITIKUSOK - avagy vita a Fórumon és/vagy másutt
A rajongók, avagy a résztvevők: :bounce: Dicsérhetnek és kritizálhatnak, hiszen értük volt az egész . Ők elmondták a magukét.... A Fórum erre is teremtetett, ez a küldetése.
A KRITIKUSOK, mint elnökségi tagok:
A rendezvény UTÁN, nyilvánosan, a KONCEPCIÓHOZ viszonyitva értékelendők a MEGVALÓSITÁS gyenge pontjai, hibái, okulásul a jövőre.
Sosem volt az Elnökségnek sem joga, sem feladata UTÓLAG a koncepciót a szervező(k) személyes vétkeként KRITIZÁLNI.
Ne tegye ezt egy vezetőségi tag, főleg ne a Fórumon. Épp hogy az Elnökségnek kellene kiállni a főszervező mellett a koncepicót illetően, hiszen az elnökség atott neki bizalmat, és nem épp egy elnökségi tagnak kéne a szervezőket utólag, a Fórum nagy nyilvánossága előtt élesen kritizálni. Ez felér egy hátbatámadással.
Fenti elvi okfejtés alapján különösen furcsa és számomra nehezen elfogadható Alyr, mint vezetőségi tag részéről az utólagos, a szervezői koncepciót érintő alapvető véleménykülönbségre visszavezethető éles kiritika a forditásokat stb. illetően.
Lehet toleráns, kulturált véleményt megfogalmazni koncepcionális különbségekről is, hisz egy egy FÓRUM. De a koncepció-beli véleménykülönséget ne öltöztessük a kritika köntösébe, az "én-utólag-jól-megmondom-TI-mit-csesztetek-el-mert-én-jobban-tudom" parttalan vitájába, az épitő hangnemű, "én-igy-csinálnám-ha-elvállalnám" vélemény-csere helyett, és elnökségi és FB tag ezt ne a Fórumon tegye.
Aki elnökségi tag, annak MTT-s kérdésekben a Fórumon nem lehet magánvéleménye, ha felelős vezetőként gondolkodik. Ez viszont az én magánvéleményem.
Alyr, Te, mint vezetőségi tag rendelkezhetsz azzal az információs többlettel, lehetőséggel, hogy a koncepciót érintő ELVI véleménykülönbséget a rendezvény előtt, a főszervező elfogadása előtt kifejtsd. Utána viszont mint Elnökségi tagnak véleményem szerint az a dolgod, hogy a Fórumon kiállj az MTT-ért, a rendezvényért. Hiszen Te, azaz az Elnökésg bizta meg a főszervezőket, nem?????
A Fórum elsősorban a "mezei" fórumozóknak a megnyilvánulási terepe.
Az elnökségi és vezetői funkciókat, a koncepcionális, tehát jövőbeni elnökségi döntéseket érintő kérdéseket érintő eszmecserét pedig szerintem max. az MTT-s zárt topicban, valamint az elnökségi ülésen kellene megbeszélni.
Akinek még inge, vegye magára, akinek nem , ne...
Aki meg esetleg a saját ingét nem ismeri meg, vagy összekeveri máséval, mint a Fórumozást a vezetőségi felelősséggel, az .... hát, nem is tudom, mit mondjak
:confused2:
4. A FILM KÖVETKEZŐ RÉSZE - A NAGY SIKERRE VALÓ TEKINTETTEL ... JÖN, JÖN, JÖN -:itscool: avagy jövőre is lesz/legyen KÖMT
Az elnökségnek ugyanakkor joga és feladata a cél érdekében a koncepciót utólag ÉRTÉKELNI, ha mint felelős vezetők, ugy látják, a célkitűzéseken a JÖVŐBEN módositani érdemes, a még-jobbat akarunk cél jegyében. Az "Igy KELL jól csinálni" tipusú kinyilatkoztatásokat még az istenektől sem fogadom el, nem pedig az általam demokratikusan választott MTT vezetőktől.
Tiszteletben tartva tehát a más véleményt, lehet pályázni jövőre (is), és a saját, de a majdani elnökség által elfogadott koncepcióval megvalósitani a KÖMF-öt, ill. a külföldiek SZTÁROLÁSÁT.
Maradtam tisztelettel minden szervező előtt mélyen fejet hajtva:
Rózsa, egy mezei MTT tag
:bounce: :itscool: :rmad2: :cross: :confused2: :nono: :nono:
- Rózsa
- Nem elérhető
IMÁDLAK BENNETEKET, ÉS A HUMOROTOKAT!Peredhil/Phoenix írta:
fqqdk írta:
Az Dreamer meg SÚ dolga. Én csak sepregetek.nido írta:
fqqdk írta:
Az azért túlzás lenne Főleg mivel száműztük a Professzort a foglalkozásokról, és csak Ankalimon horkolásának muzsikája emlékeztetett minket az Ainulindaléra!nido írta:
Angwen írta: Drága írórendi népeim, eddig egyedül SÚtól kaptam gépelt műalkotást! Kövessétek dicső példáját! Akinek nálam vannak az írásai, azokra ez természetesen nem vonatkozik.
kérjük szépen majd linkelgatve/bemásolgatva!!! (ja, és lassiba is, persze.)
remélhetőleg a Tolkieniséget Belemagyarázó Bizottság majd kezeli a problémát... a gondolatok topikot elnézve megérettél rá, h megalapítsd
FQ és a Tolkien Takarító Corp.
Bár nem voltam ott, de egy sajátos, igazi MTT-s AFTER-PARTY-PERFORMANCE-szal ér fel a topicot utólag olvasni! :hello:
Ezért az élményért külön köszönet a fenti idézetben szereplők, valamint SU, Dreamer, CUE, Felagund hozzászólásainak, mint az élvezet eszenciáját nyújtó kedvenc "MTT" tagjaimnak. Még akkor is, ha egyesek de jure nem azok :look:
Az "élvezet" nem jöhetett volna létre a kötözködők (és az nem ANNIS) nélkül.
ÉLJEN A PROFESSZOR ÉS A TOLKIENITA SZELLEM, AMELY EGYESEKNEK NÉHA LÁTHATATLAN, DE AZÉRT OTT VAN :itscool: Ha nem hiszed, fordulj a fent emlitett Bizottság takaritó-bácsijaihoz.
Kénytelen leszek SU-ról példát venni, és a felnőtt-élet "taposómalmából" legalább néha ismét visszamenni közétek ! :look: :itscool:
Jövőre ott leszek, igérem. Reszkessen a rend, ahová jelentkezem
Rózsa
- Ben
- Nem elérhető
Megkésve én is szeretném megköszönni a szervezőknek ezt a négy napot, meg mindenkinek, aki úgy érzi; az előforduló hiányosságok ellenére én spec. nagyon jól éreztem magam. (A hiányosságokba meg nem mennék bele, megtették már előttem mások, a kelleténél jobban is.)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Dzsin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Sajnos evvel kapcsolatban nem tudom hova kéne írnom. Kömtön odaadtam két kedves táncos lánynak kedvenc barna sildes sapkám és zöld-fekete kockás sálam de sajnos korábban el kellett mennem így nem tudtam megvárni míg végeznek. Néztem azóta a talált tárgyak között de nem leltem. Aki tud valamit róluk kérlek írjon, nagyon hiányoznak, főleg a sapka.
Előre is köszönöm és persze csatlakozom: Hihetetlen csodás volt a Kömt, grat mindenkinek, szervezőknek különösen!
A minőség és a mennyiség nem számít, csak legyen sok és jó!
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Vendégekre vonatkozik?Angwen írta: Drága írórendi népeim, eddig egyedül SÚtól kaptam gépelt műalkotást! Kövessétek dicső példáját! Akinek nálam vannak az írásai, azokra ez természetesen nem vonatkozik.
- Peredhil/Phoenix
- Nem elérhető
fqqdk írta:
fqqdk írta:
Az azért túlzás lenne Főleg mivel száműztük a Professzort a foglalkozásokról, és csak Ankalimon horkolásának muzsikája emlékeztetett minket az Ainulindaléra!nido írta:
Angwen írta: Drága írórendi népeim, eddig egyedül SÚtól kaptam gépelt műalkotást! Kövessétek dicső példáját! Akinek nálam vannak az írásai, azokra ez természetesen nem vonatkozik.
remélhetőleg a Tolkieniséget Belemagyarázó Bizottság majd kezeli a problémát... a gondolatok topikot elnézve megérettél rá, h megalapítsd
FQ és a Tolkien Takarító Corp.
Peredhil - Thor
"Eladom az Internet teljes másolatát 5689 db DVD-n (vagy 2 DVD-n pornó nélkül)."
- fqqdk
- Nem elérhető
fqqdk írta:
code a rat the monster on doom in it
- nido
- Nem elérhető
fqqdk írta:
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- nido
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Attila
- Nem elérhető
Orsie írta: Attila, kicsit bővebben elmondanád pls, pontosan mit nem jelenít meg? én tegnap kipróbáltam és a link műxik, bár akkor még gyártotta a thumbnaileket a fotókhoz és az eltart egy darabig. (ha rákattintasz a képre akkor külön megnyitja és látható). amúgy lehet, hogy a képtár hülye, szokott az lenni icon_razz.gif
sajnos innen munkahelyről nem tudom most ellenőrizni mert letiltottak minket a képtárról is icon_sad.gif
Azt írja ki, hogy konvertálás alatt, mind a két változatnál (kicsi-nagy). Ha rákattintok, a nagyra, akkor viszont egy külön oldalon megnyitja, kicsit macerás, de azért látom.
Köszönöm a segítséget, egyébként nagyon tetszenek a képek :itscool:
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Orsie
- Nem elérhető
vigyük át ezt a dolgot az informatikai topicba, oda válaszoltam. köszi!gillz írta: Orsie: Picasa? (elnézést az offért)
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Orsie
- Nem elérhető
mostanában sokszor sz*r a képtár, amúgy régebben abszolút jól működött... (természetesen mikor feltettem a képeket tegnap éjjel, még nem tudtam, hogy ez lesz )Tünde írta:
Orsie írta:
a nagyobbikra is katt rá, és akkor látod... sorry, a tár.hu egy sz*r. remélhetőleg hamarosan rendbejön.Tünde írta: Orsie: azt írja ki, hogy konvertálás alatt, ha kinyitom nagyra akkor is
no ezért nem vagyok ott
ha kell meghívó az xfree-re szólj.. már Kincső és Nóli is ott van
xfree-t nem szeretem, bocsi, de azért köszi. (nem bírom, hogy új ablakot nyit ami teljes képernyős és nem lehet egyszerűen lelőni mert nincs azon az ablakon bezárás funkció, és ha külön képekre kattintok annyiszor nyit újat aztán elveszek a megnyitott ablak illetve ablakfül rengetegben)
inkább Photobucket, vagy vmi hasonló. olyan kell aminél nem kicsinyíti le a képeket hanem ha akarom akkor az eredeti méretet is meg lehessen nézni.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Orsie írta:
a nagyobbikra is katt rá, és akkor látod... sorry, a tár.hu egy sz*r. remélhetőleg hamarosan rendbejön.Tünde írta: Orsie: azt írja ki, hogy konvertálás alatt, ha kinyitom nagyra akkor is
no ezért nem vagyok ott
ha kell meghívó az xfree-re szólj.. már Kincső és Nóli is ott van
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Orsie
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.