Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Több
16 éve 1 hónapja #373221 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
Orsie: azt írja ki, hogy konvertálás alatt, ha kinyitom nagyra akkor is

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 hónapja #373218 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Rabyn írta: orsie: én át tudom, de még azt se tudom kell-e vigyek topit vagy sem és még az se derült ki ki fog itten minden képet összeszedni.

Rabyn, hát akkor pls mindenkép vigyél latopot, hogy a képek hozzád kerülhessenek, szóval laptop kell :D neked mint galériafelelősnek ajánlottam a képeket.

azért címeztem Cuénak is a dolgot, mert úgy láttam, ő írta korábban, hogy a képtárak linkjeit küldjük el neki, és ha esetleg ő gyűjti a képeket, akkor neki is oda tudom adni és nem kell 430 fotót levadásznia a netről. de ez a felajánlás vonatkozik akárkire, aki vállalja a kép-és video DVD gyártást és jön Halloweenre. ha ez így nem jó, akkor hétköznap (hétfőket kivéve) munkaidő után a városban összefuthatok az illetékessel, csak hozzon laptopot. de nekem az is jó, hogy Rabyn Te megkapod és odaadod annak akinek kell.

Attila, kicsit bővebben elmondanád pls, pontosan mit nem jelenít meg? én tegnap kipróbáltam és a link műxik, bár akkor még gyártotta a thumbnaileket a fotókhoz és az eltart egy darabig. (ha rákattintasz a képre akkor külön megnyitja és látható). amúgy lehet, hogy a képtár hülye, szokott az lenni :P
sajnos innen munkahelyről nem tudom most ellenőrizni mert letiltottak minket a képtárról is :(

gondolkozom azon, hogy váltok és átmegyek Photobucket-ra vagy valami hasonlóra, Facebookon csak kicsiben látszanak a képek (lehet, hogy eredeti méretet is lehet nézni de erre még nem jöttem rá, hogyan) és nem tudom ott mennyi a maximum tárhely, így oda csak párat fogok feltenni. (amúgy iszonyat, több, mint 4 órán át ftp-ztem ezt a 430 képet. halál az ADSL-re :P - szóval lehetőleg most ne kérje senki, hogy ezt az egészet csináljam meg újra máshol.)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 1 hónapja #373217 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
Úgy tűnik a teljes méretű képek ott vannak, egyesével meg lehet őket nézni, de kis bélyegképeket, meg közepes méretű képeket (még?) nem csinált a tár.hu. :(

code a rat the monster on doom in it

Több
16 éve 1 hónapja #373215 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Orsie írta: kissé vidámabb téma:
felpakoltam a fotóimat a netre: KLIKK

Cue, Rabyn: ha elviszem őket egy pendrive-on Halloweenre akkor ott át tudjátok pakolni laptopra magatoknak?

Nekem nem jeleníti meg :( :(:(

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 1 hónapja #373188 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
:csáp: A jövő hét kedd (és úgy általában is a keddek) esélytelen.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 1 hónapja #373166 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
orsie: én át tudom, de még azt se tudom kell-e vigyek topit vagy sem és még az se derült ki ki fog itten minden képet összeszedni.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 1 hónapja #373160 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
kissé vidámabb téma:
felpakoltam a fotóimat a netre: KLIKK

Cue, Rabyn: ha elviszem őket egy pendrive-on Halloweenre akkor ott át tudjátok pakolni laptopra magatoknak?

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 1 hónapja #373147 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Azt hiszem, itt egyszerű véleménykülönbség esete áll fenn, és egyik nézőpont sem jobb a másiknál.

Én vagyok az X vélemény, aki aszondja, hogy az író és a színjátszó rend nem tudott volna olyan jól működni, hogyha folyton fordítgatni kell, illetve ha kötni kell magunkat egy tolkieni témához. (Előbbi esetben születhetett volna tiszta mozgásszínház, ami egy ŐRÜLTEN NEHÉZ műfaj, utóbbi esetben lehetett volna gyönge paródia, fanfic. Ezeket nem akartam.)

Alyr és mások meg az Y vélemény, aki aszondja, hogy külföldiek és tolkienizmus mindenekfelett, és a tevékenységet minden szinten - témájában, színvonalában rendeljük alá ennek.

Nekem így jött le. Utóbbit maximálisan tiszteletben tartom, és maximálisan nem értek vele egyet.

Szép szerdát mindenkinek! :)

Az értékelőt jövő KEDDEN, november 4-én kéne megtartani, 18 órától az Ajtósin. Csápoljon, akinek nem jó. Körímél megy.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
16 éve 1 hónapja #373143 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Lyona írta: Nem feltétlen a protokoll, mint inkább a gördülékeny kommunikáció és az (még) élvezhető(bb) programok jegyében.

No, ez volt a lényeg.

Több
16 éve 1 hónapja #373137 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
A fordítás problémájáról, a dolog (remélem) túlragozása nélkül:

Mivel a nemzetközi kapcsolat ezek szerint (reméljük) hosszútávú, érdemes a tolmácsolásra-fordításra odafigyelni. Nem feltétlen a protokoll, mint inkább a gördülékeny kommunikáció és az (még) élvezhető(bb) programok jegyében.

Tartom, hogy anyanyelven is nehéz színpadra kiállni, hát még angolul. Persze, ha van külföldi a rendben, nyilván ez a megoldás. Ám ez egy másik történet, melynek elmesélésére más alkalommal sem kerül sor, mert nem vág az idei KÖMT topicba.

A fordítás miatt azért merek kardoskodni, mert én pl. adott esetben egy arcfestés mellett is le tudom fordítani pár perc alatt a szöveget, ha nem borzalmasan bonyolult. Nem azért, mert olyan hűdeszuper csaj lennék, hanem mert imádom az angol nyelvet, használom (minden szempontból) egy tűrhető szinten, éppen ezért ajánlottam fel tolmácsi szolgálataimat, önként és dalolva.
Szerintem ennek is egy dolog kell legközelebb: szervezés. Összeírni, ki vállal fordítást, ki tolmácsolást, és beosztani. Aki csinálta már, tudja, mennyire piszok fárasztó tud lenni, ha sokáig tart, de 1-másfél óra még lazán bírható, ennél hosszabban meg ugye már általában nincs is rá szükség. Szerencsére vagyunk annyian olyan szinten, hogy ez ne jelentsen gondot.

Még egyszer mondom, nem azért 'lelkesedem' ennyire, mert ne lehetne a művészetet adott esetben nyelvek nélkül is érteni, hanem mert szerintem ez egy elvárható és udvarias emberi gesztus a külföldiek felé, legyenek díszvendégek, vagy csak barátok.
Nyilván senki nem fog Dunának (Tiszának, akárminek) menni, ha elmarad, de igenis jól tud esni, ha erre korrektül figyelnek. Másodsorban áll, amit eddig is mondtam: ha kell tolmács, legközelebb nyugodtan keressetek meg. Szeretem csinálni, szoktam is.
Reklám vége.

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
16 éve 1 hónapja #373133 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Sötét Úr írta: Még nem kérdeztem meg, de szerintem (tapasztalati szinten) a mazsolának nincs ideális mennyisége. A mazsola az "odi et amo" kategóriájú csodák közé tartozik. Részemről az ideális mennyisége a fekvőnyolcas, más meg egy szemtől is atavisztikus iszony áldozatává válik. (Ami nagy előny lehet, ha nekem adja a részét...)

teljesen egyetértek
Alyrnak meg minden bulin külön készült a nass :D

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 1 hónapja #373131 Írta: Sötét Úr
Még nem kérdeztem meg, de szerintem (tapasztalati szinten) a mazsolának nincs ideális mennyisége. A mazsola az "odi et amo" kategóriájú csodák közé tartozik. Részemről az ideális mennyisége a fekvőnyolcas, más meg egy szemtől is atavisztikus iszony áldozatává válik. (Ami nagy előny lehet, ha nekem adja a részét...)

Több
16 éve 1 hónapja - 16 éve 1 hónapja #373130 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Sötét Úr írta: (Kérdezzük meg őket?)

Ne.
Nem akarok internesönel szőrszálhasogatónak tűnni, elég nekem a magyar is.

Amúgy én úgy tudtam, és ebben Cue értékelő hozzászólása is megerősített kb 3 oldallal ezelőtt, hogy az angol jellapról le lett hagyva a bölcs, a színész és a költő/író rend, nyelvi nehézségekre hivatkozva.
Na ez az ami nem tetszett nekem.
Nem az, hogy nem lett művészileg lefordítva minden szó amit bárki kiejtett a száján.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 1 hónapja #373129 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
ha már kérdezősködsz, akkor légyszi a mazsola ideális mennyiségét is...

Több
16 éve 1 hónapja #373127 Írta: Sötét Úr
Egy kotty... Legjobb emlékezetem szerint sem a szlovénokat, sem az osztrákokat nem "díszvendégnek" hívtuk meg, hanem vendégnek, sőt, profánabbul mondva: bulizni. Lehetett volna protokoll meg mifene, de nem tartom valószínűnek, hogy arra vágyott volna bárki is. Ahogy arra sem emlékszem, hogy hű de nagy protokoll lett volna Szlovéniában is. Valamicske volt, konkrétan a különböző társaságok bemutatkozása formájában, de a látogatások lényege részben a társaságok szintjén, részben az egyének szintjén zajló ismerkedés volt.

A színjátszókkal szemben az angol vagy kétnyelvű előadás helyett akkor már lehetett volna elvárás a szöveg nélküli (esetleg quenya nyelvű :twisted: ) előadás - bár nem hiszem, hogy az megfelelt volna mindenkinek, illetve a rend céljainak. Azaz nem lett volna jó megoldás. És szerintem ezzel a külföldiek is tisztában voltak. (Kérdezzük meg őket?)

Több
16 éve 1 hónapja #373106 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
nido - thx az infót.
Mondjuk tény, a rend alapvető célja a magyar stíláris hibákkal és szövegidegen környezet szövegbaráttá tétele volt, némi magyar nyelvtani fricskával-. Legalábbis a bemutató alapján. Ide tényleg nem mehetett volna külföldi

kontra: miért nem lehetett külföldieknek is élvezhető írórend koncepciót kitalálni?

megoldás: mert senki nem vállalta ilyen feltételekkel, és mert nem ezt akarta Angwen csinálni.

Any questions? :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 1 hónapja #373105 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
A: priv.
Nimdorci:Így van, ezért irogatok privit:P.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
16 éve 1 hónapja #373104 Írta: nido
Dreamer: te nem láttál angol jellapot. azon nem lehetett bejelölni az írórendet. a színit igen, de nem volt valami népszerű. (egy osztrák jelölte 10-essel, a második preferenciája 8-ast kapott, az összes többinél legfeljebb holtversenyes első volt.)

Annis: én meg tudom különböztetni a te hozzászólásaidat a lavinától. (mint lentebb is írtam, bocsánatot kérek, mert egy kicsit hibás vagyok, az esetből levontam a konzekvenciákat, ezt részletesebben máshol.)

viszont ha már tényleg nem tudunk mit hozzátenni a vitához, akkor tényleg fejezzük be! (és ez nem Annisnak szól!)

Több
16 éve 1 hónapja #373102 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Celebrom írta: Hát a fordítási nagyobb volt, ezzel meg nem dölt össze a világ, főleg, h KI LETT JAVÍTVA!Más lenne ha kimaradt volna.De mint mondtam, szerintem mindegy, h ki -ki után következik.

Igen, én is így látom, ki lett javítva...de sztem ne is próbálkozz, aki meg akar sértődni, vagy fel akar háborodni, az úgy is fel fog...én személyszerint nemértem, miért kell egy dolgot ennyire felfújni...de ha pár embernek jól esik morogni, ármánykodni, tőlem aztán forrhat a saját levében, engem nemizgat...
a fordításos probléma nekem is feltűnt, de nemtom hogy lehetett volna jobban megoldani, főleg, hogy sztem egy-két szöveget ott írtak Zebegényben az emberkék, azokat nem lehetett volna előre lefordítani, arról is nem is beszélve, hogy egy ilyen fordítás rengeteg időt és energiát vesz igénybe...tapasztalatból tudom, eleget kellett már fordítanom, hogy nagyon fárasztó...egyébként meg gratula azoknak, akik ott helyben fordítottak!!(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Több
16 éve 1 hónapja #373098 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Alyr Arkhon írta: A kézművesekről még csak annyit, hogy mint a jövő évi tábor egyik szervezője is figyeltem.
Dolgozunk az ügyön.

Hálás köszönet érte.
Ennyit szerettem volna, hogy tanuljunk,és a leendő szervezők tanuljanak belőle. Nem pedig lavinát elindítani a szervezők ellen egy olyan rendezvény miatt ahol én is szervező voltam és én is nagggggyon jól éreztem magam...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
16 éve 1 hónapja #373097 Írta: Dreamer_KF
Őőő.. dehát egyik rendben sem jelentkezett szlovén/osztrák. A darabból adódóan (arról tudok csak nyilatkozni) meg nem volt indokolt "interaktívvá" tenni, a la modern színház.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 1 hónapja #373096 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008
Állj, állj állj!

Mondtam egy szóval is, hogy legyen minden irodalmi szinten lefordítva?
Szerintetek ennyire hülye vagyok?

1. Csak azt mondtam, hogy pont az a két rend zárkózott el a külföldiek elől ahol az egy főre jutó legtöbb angoltudás volt.

2. Szerintem nem halt volna bele senki ha egy szlovén verselni szeretett volna, megmondjátok a feladatot és ír szlovénul egy verset.
Abba meg aztán végképp, ha valamelyik szlovént (az osztrákokat kevésbé lévén egy nappal később érkeztek) beveszitek a színielőadásba.
Nyelvtől függetlenül.

3. Tisztában vagyok vele, hogy ez a probléma túl van ragozva, és hogy sokkal nagyobb feneket kerítettünk neki, mint ők, mert minden fórum szerint nagyon jól érezték magukat, mi több, az osztrákok szívesen látnak minket tavasszal náluk, és Burek is valami újabb találkozást emlegetett a szlovén fórumon.

4. De nekem is az jött le, hogy a két külhoni Tolkien társaság a rendezvény díszvendége. Mi hívtuk őket, nem nekik jutott eszükbe az a sötét gondolat, hogy hirtelen eljönnek hozzánk KÖMTölni.
Ehhez képest nem egészen így sikerült.

5. A kézművesekről még csak annyit, hogy mint a jövő évi tábor egyik szervezője is figyeltem.
Dolgozunk az ügyön.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 1 hónapja - 16 éve 1 hónapja #373095 Írta: Celebrom
Hajrá!
Annis: Priv.

Több
16 éve 1 hónapja #373094 Írta: Attila

nido írta:

Attila írta: Nem akarok vitatkozni, de szerintem ez nem az un. "legkisebb probléma". :evil:

khm.
az rendben van, h voltak hibák és ezeket meg kell vitatni, mert tanulságos. de az ilyen típusú kijelentésekben nem érzem, h hol van az építő jellegű kritika.
szállj be a vitába, h mi és miért volt elhibázva és ez mennyire elfogadható (ha még hozzá tudsz tenni az eddig elhangzottakhoz).

továbbra is kérek mindenkit, h ha van ideje-kedve küldjön kritikát/értékelést.

Félreértés, nem azt mondtam ezzel, hogy rengeteg probléma volt, hanem azt, hogy általánosságban (és most itt is) ez probléma volt.

Celebrom írta: Attila nem akarsz egyszer vmi rendezvényt szervezni?
De tényleg!

Dehogyis nem. 8O

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 1 hónapja #373093 Írta: Dreamer_KF

Rabyn írta: Kincső látom nem érted a lényeget. Nem az a fontos, hogy végülis meg lett oldva, meg a művészetet nyelvek nélkül is lehet érteni. Az a fontos, hogy annak ellenére, hogy itt rettentő sokat lehetett olvasni arról, hogy jujdejó jönnek a külföldiek és lesz tolmács és lesz izé és lesz bigyó, annak ellenére a rendezvény kb. fénypontján el lett cseszve az egész mert nem készültek fel rá rendesen... Mert ha én tudom, hogy 15 olyan ember fog ott ülni a közönségben aki nem beszéli az én nyelvemet akkor igenis teszek róla, hogy ne hirtelenjében legyenek ott szinkronfordítók, hogy minden két nyelven legyen, és ha egy színdarabról vagy írásról nem lehet normális fordítást készíteni akkor is elmondani nekik, hogy most ezt fogjátok látni, erről szól ennek a novellája alapján, ennek a fejéből...
De ez valahogy elmaradt! Pedig én azt gondoltam, hogy jujdekészülés van itten akkor biztosan meg lesz oldva...

Tehát.

Két színi foglalkozás alatt csináljuk meg a darabot. Rendezzük. Rakjuk össze. Csináljunk zenét. játsszuk el nívósan, profizmusra törekedvén.
És nem mellesleg fordítsuk is le.

Rabyn azt a nyamvadt előadást nagyon kevés ember csinálta nagyon kevésből. És a visszaigazolások alapján a fórumon hőbörgő három ember említi, hogy milyen parasztok vagyunk, hogy a gőzölgő beleinkkel összerakott darab mellé nem folyattuk velőnk egy fordítás alatt.

A novellát megírták x napon, és x+1 napon (aznap) raktuk össze a darabot. A bemutatóesten még a szöveget zsolozsmáztam (baromi nehéz volt).

Képzelem, a hevenyészett fordítás első mondatánál a nézősereg arcát, köszönöm. Látszik, az ilyen, tényleg bagatel, dolgokon való oldalnyi fennakadás és szájhabzás után AZ mit váltott volna ki.

Köszöntem

(Igen. Igazatok van. Az MTT-ben TÉNYLEG van három-négy, akiknek semmi, de semmi sem jó, és több oldalnyi vitát tud generálni belőle)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
16 éve 1 hónapja #373092 Írta: Celebrom
Attila nem akarsz egyszer vmi rendezvényt szervezni?
De tényleg!

Több
16 éve 1 hónapja - 16 éve 1 hónapja #373090 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2008

Celebrom írta: Hát a fordítási nagyobb volt, ezzel meg nem dölt össze a világ, főleg, h KI LETT JAVÍTVA!Más lenne ha kimaradt volna.De mint mondtam, szerintem mindegy, h ki -ki után következik.

Nem az volt a probléma hogy ki ki után jön..

És NEM lett kijavítva, hanem az, amit mi terveztünk ki lett hagyva...
Mintha odamentünk volna megnézni a táncosokat jelmezben és akkor már nem kéne táncolniuk sem... de vedd a fáradtságot és olvass vissza, nem ártana, mielőtt közlöd hogy icipici probléma...
Meg azért is mert kértem, hogy zárjuk le, mert pontosan ezt nem akartam... hogy kiforgassátok a szavaimat...
Egy minimális szintű megértést azért vártam volna, de ebben is csalódtam...

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
16 éve 1 hónapja #373089 Írta: nido

Attila írta: Nem akarok vitatkozni, de szerintem ez nem az un. "legkisebb probléma". :evil:

khm.
az rendben van, h voltak hibák és ezeket meg kell vitatni, mert tanulságos. de az ilyen típusú kijelentésekben nem érzem, h hol van az építő jellegű kritika.
szállj be a vitába, h mi és miért volt elhibázva és ez mennyire elfogadható (ha még hozzá tudsz tenni az eddig elhangzottakhoz).

továbbra is kérek mindenkit, h ha van ideje-kedve küldjön kritikát/értékelést.

Több
16 éve 1 hónapja #373087 Írta: Celebrom
Hát a fordítási nagyobb volt, ezzel meg nem dölt össze a világ, főleg, h KI LETT JAVÍTVA!Más lenne ha kimaradt volna.De mint mondtam, szerintem mindegy, h ki -ki után következik.

Több
16 éve 1 hónapja #373085 Írta: Attila

Celebrom írta: Szóval, most olvasom, h mi folyik itt és nem értem. Szerintem mindenki megnézte előtte azokat az alkotásokat (amik még az én reál szemléletem szerint is csodálatosak voltak), és mivel véletlenül kimaradt, akkor is ki lettek utánna küldve az emberek, tehát javítva lett a hiba, uhogy nem értem mire ez a nagy felháborodás. Bár ésszerübb lett volna akkor már egy műsorral odébb kiküldeni az embereket, de gondolom, sürgős volt....
Én ezt lazán el tudom nézni a szervezőknek, és ilyen legyen a legkisebb próbláma, mert szerintem annyit pörögtek, h csoda, h ezenkívűl minden folyékonyan ment. Akármelyik előadás v rend ilyen kicsi csúszása elnézhető, mert szerintem mindegy, h a harcosok elött v után táncolnak az entcsajok vagy miegymás.
A fordítás az más, igen arra azért jobban kellett vna figyelni.

Nem akarok vitatkozni, de szerintem ez nem az un. "legkisebb probléma". :evil:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.536 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére