Tolkien Tábor 2010

Több
14 éve 3 hónapja #391134 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010

Kārātārānen a áirâë...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 3 hónapja #391132 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Ha megvan valakinek a suhatagiak rapszövege, Sott énekszövege, illetve más egyéb tábori darab, legyen szíves elküldeni nekem. Köszönöm. :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 3 hónapja #391131 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
JÓ VÓT! Kár hogy vége..

Több
14 éve 3 hónapja #391129 Írta: Hírilorn
Hírilorn válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Mindenkinek nagyon köszönöm a tábort, nagyon jó volt!!!! :D Kár, hogy vége... :(

Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.

Több
14 éve 3 hónapja - 14 éve 3 hónapja #391123 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
A következő kb 355 nap MONNYON LE! :(
Megint tábort akarok :evil:

Köszönöm a szervezőknek, ez a tábor abszolút viszi a pálmát, a záróünnepség + lakoma olyan jól sikerült hogy majdnem sírtam.

Sok sok köszit mondhatnék mindnekinek, az egész hobbit csapatnak meg táncos rendnek, de csak egy valakit szeretnék külön kiemelni, aki felejthetetlen emlékeket szerzett és szerintem nem csak nekem:

Köszönöm Maunak, hogy bemutatta a tábornak a gyereknevelés alternatív formáját és hogy személyével elrettentő példát statuált a felnövő nemzedéknek (Jövőre teszkós szatyor, ne hátizsák ;) )

AURE ENZULUVA!
Utolsó szerkesztés: 14 éve 3 hónapja által.

Több
14 éve 3 hónapja #391122 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
TÁBORT AKAROK!!!

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

• Alustriel
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 3 hónapja #391115 Írta: Alustriel
Alustriel válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Hűha... Nem is tudom, mihez kezdjek magammal így a tábori események hatása alatt... Hiányzik a reggeli ébresztő. A suhatagi nép! A keretjáték meg úgy amúgy az egész hangulat! Köszönök mindenkinek mindent, felejthetetlen élmény volt veletek eltölteni ezt a 11 napot!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!

Több
14 éve 3 hónapja #391109 Írta: Antathor
Antathor válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Nagyon szépen köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, mindenkinek aki ott volt, főleg a szervezőknek, programosoknak logisztikusoknak, konyhásoknak akik lehetővé tették, hogy minden gördülékenyen menjen!

Ezután a tábor után asszem már semmi sem lesz ugyanolyan mint régen, még egyszer köszönet ezért a csodálatos 11 napért!

Totó

- Charm is a learned art.
- So is murder.

Több
14 éve 3 hónapja #391106 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Örülök, hogy épségben, egészségben hazajöttetek, és annak is, hogy jól éreztétek magatokat!!!!

Sokat gondoltam ám rátok!

Kérdés: jövőre ugye mehetünk Szanticskára?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
14 éve 3 hónapja #391095 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Fura a saját szobámban ébredni és nem az ébresztő zenékre, csak a szomszéd fűnyírására meg az utca végén zajló építkazés hangjára és még néhány nem vásárfalvi zajra. Jó lenne visszamenni.

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."

Több
14 éve 3 hónapja #391091 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Na basszus, tényleg nem tudom, mit fogok magammal kezdeni a tábor utáni hetekben... Talán a munka majd valamennyire leköt :D (bár csak egész lightos aquaparkos melót találtam).

Nagyon röviden: Köszönöm.

Kicsit kevésbé röviden: Hihetetlen volt az a ~10 nap, amit együtt töltöttünk Szanticskán, én biztos, hogy soha nem fogom elfelejteni.

Jóval kevésbé röviden, köszönetnyilvánítások és egyéb elemek jelentős közrejátszásával, a teljesség igénye felé húzni próbáló, ám azt esetlegesen is csak alulról súroló, rendezettnek látszani akaró felsorolásként, inkább felmerülési, mint fontossági sorrendben (wall of text incoming):

- Elsőként köszönet a szervezőknek:
-- A rocktáros/logisztikus csapatnak (DJ Zsodooooo in da house!)
-- A programos csapatnak (főleg hogy a sok eső meg a balettszőnyeg-mizériák és egyéb zavaró+rendbontó anomáliák ellenére is derekasan helyt álltak)
-- A konyhásszemélyzetnek (akik valszeg ezt nem fogják olvasni) a nagyon jó kajákért (egyedül a tarhonyáshús nem jött be)
-- A kereth-jaetekos csapatnak:
--- Rodarth Gergőnek, mert olyan élethűen alakította a részeges veteránt (+ a szabad rendi vívásórákért és a lidérctáncért :D )
--- Kuvasznak a zseniális young padawan szerepéért
--- Kellynek (na jó, Celebromnak) a féltékeny balladai szerelmes kovács megvalósításáért, és mert olyan kúl ládát kovácsolt fából
--- Nyüfinek, mert nem adta olcsón a haját :D
--- Julcsinak, mert olyan bájosan rohangált tortákért meg tányérokért a család-vetélkedős szösszenetben :D
--- Alewnek, mert annyira überfasza színész (akár pénzhajhász uzsonnásként, akár nyájas SztárSzarumánként)
--- GP Zsoltnak, hogy képes egyszerre olyan bazi hangos meg olyan alig hallható Radagast lenni
--- Gandalfnak, akit végre a saját maga szerepében is láttam keretjátékon belül :D
--- Ankalimonnak, akiről végleg bebizonyosodott, hogy kifejezetten nem a szavak embere
--- Gillznek a sok buznyákért meg terményért, amivel megvásárolta a teljes hobbitnemzetet a DarkSide-nak :D (a Drúthield vs. Radagast fight nagyon hatásos volt)
--- DJ Áfinak a nagyon jó bulizenékért
--- Launak Az Amazon-Amidala Alakításért (nem irigyeltem Alewet)
--- Ádámnak, akinél bolondabb előadót, illetve előadóbb bolondot nem ismerek :D
--- Bigfootnak a szellem-alakításért - amikor falfehéren, üvöltve belerohant a kardomba a sötét éjszaka közepén, majdnem nadrágcserére szorultam

-- Andariel Nórinak, mert olyan jó táncos ÉS tánctanár, mert annyi türelme volt mindig mindenkihez, mert olyan sokmindenféle táncot, nyújtást és erősítés-gyakorlatot megmutatott és megtanított, mert képes volt elviselni a most-éppen-akkor-merre-is-fordulunk szőrszálhasogatásomat, és mert az ő táncórái elemcsereként is funkcionáltak

-- Végül-de-egyáltalán-nem-utolsósorban Rabynnak, Dodienak és Narbelethnek, a nagyon-nagyon jó hobbitmatróna triumfeminátusnak, akikhez bármilyen hobbitpánik közepette lehetett fordulni

Most pedig ömlesztett köszcsik:
- Milnek, mert nála megértőbb és rendesebb testvért keresve sem találnék
- Ratzkhának, mert még mindig egy jelenség, hogy önmagát adja és bármikor lehet vele együtt nevetni (és még a törölközőjét is kölcsönadta)
- Ringnek, mert bármikor meghallgat, és mert mindig annyira segítőkész
- Bari Áginak, mert szintén bármikor meghallgat, mert neki olyan dolgokat is el tudok mondani, amiket másnak nem nagyon, és mert akár hajnali fél 3kor, a makacsságom ellenére is megpróbál lelket verni belém
- Lior Áginak (also known as Kis Vörös Ági), mert eljött a táborba, és fél pillanat alatt boldogan belevetette magát az MTT-idiotizmus kellős közepébe :D
- Dórinak (avagy Rozinak) az őrséges gitározást és a beszélgetést a Trollban :)
- Botinak, hogy tevékenyen benne volt a Hobbi(t)Tréder Rt. négyesfogatában
- Csaszinak a dumálásokért és a lóvékísérgetésekért
- Csülöknek, akiről kiderült, hogy a trollkülső alatt imádja a kutyákat, és akivel Aladdin betétdalokat (főleg Dzsini részét) citáltunk, amikor unatkoztunk (merthogy éneklésnek a legnagyobb jóindulattal sem lehetett nevezni :D )
- Alyrnak a zseniális mesélésért - Izom Zizi: "Felemeleeem!"
- Gambának, hogy KÖMT után táborba is eljött, és olyan über performanszot csináltak Kuvasszal
- Celcsinek az exkluzív engedélyért, hogy Celcsinek hívjam
- Anglachelnek és Yzaknak, hogy együtt sikeresen túléltük az első táncrendünket :D (vagy céhet, whatever)
- Eszternek és Anglachelnek, hogy elhozták Julcsit és Vilmát, illetve Drunak, hogy elhozta Esztit
- Julcsinak, Vilmának és Esztinek, hogy olyan jól viselték a tábort, és hogy mind annyira jó (és élethű!) hobbitkák voltak :D
- Idhrennek a Walk in the Sunshine táncot utolsó este :D
- Koppánynak (és azt hiszem, itt az egész tábor nevében írok) az isteni pomposért, körtőskalácsért, és a sütögetéshez remekül fűszerezett húsokért
- Sziszinek, mert bírta az idióta fejemet a Jai-ho elején, és mert Millel és Ringgel együtt így négyen olyan jót beszélgettünk éjszaka
- Totónak, mert mindig kölcsönadta a hajszárítóját, és mert megvette az utolsó két halamat (természetesen jutányos áron) :D
- Vikinek, mert még mindig gyönyörűen balettozik, és mert szívrohamot kaptam, amikor balettcipőben spiccbe állt (de végül szerencsére nem törött ki a lábfeje)
- Julinak, mert szó szerint hihetetlenül jól nyomja a hip-hop táncot (minden más egyéb tánc mellett) :D
- Virágnak, hogy sugárzó volt, mint mindig, és hogy annyit játszott, foglalkozott a kicsikkel, hogy legalább egy kis időre levegye a terhet a szülőkről
- Vevinek, Illének, Tucsinak, Noéminak, és mindenki másnak, hogy elviselték a táncórákon, ha ugrálás meg bénázás közben véletlenül beléjük ütköztem >_<
- Lucának, hogy annyit lógott a hobbitokkal (lógnia is kellett, ha le akart érni hozzánk tündeként), és hogy annyit nevetett :D
- Lyonának, hogy annyira lelkesedett a zombiságért, és hogy majdnem bevett a mestervizsgájába :D (azt a késes táncot nagyon is megnéztem volna)
- Estelnek, hogy megmutatta az ujjtáncot
- Felagundnak a vérre menő 1v1 vértesküzdelmeket
- Olivérnek az idióta effektes képekért, meg hogy egész végig Olivérkodott (és azt hiszem, ennél többet nem kell mondanom)
- BaloghÁdámnak a szociálfilozófiai fejtegetésekért, és hogy csépelhettem, ha ahhoz volt kedvem
- Eldernek a kis bunyóért, meg az újságlapozgatásért a buszon hazafelé

<Újabb kollektív köszönet mindenkinek, aki ott volt, és emelte a tábor hangulatát>
/Gery\[r:31qrn7rp](Kb 3 óra alatt el is készültem a hozzászólással :P )[/r:31qrn7rp]

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)

Több
14 éve 3 hónapja #391090 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Hát, hazaértem.

Jó volt ez, köszilista később :)

(Visszamennék azért, ha tehetném...)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
14 éve 3 hónapja #391087 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
És végre hazaestem fél11re :D
Köszönetlistát majd később :D

Jóóóóóó volt!!!!! ;)

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
14 éve 3 hónapja #391080 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Kar'sa: én megtaláltam, majd odaadom, ha legközelebb találkozunk! ;) :D (Na jó: VESZTETTEM!) Gyere legközelebb, és gyere a KÖMT-re is, ami amolyan mini-tábor, ráadásul külföldi barátainkkal!

Azért jó volt hazaérve elterülni egy nagy kád meleg vízben, de tőlem akár folytathatnánk is holnap reggel!

Egyelőre nem írok se pro se kontra, mert hagyom egy kicsit ülepedni a dolgokat, de mindkét kategóriába elég sokat kellene írnom. Összességében azért erősen pozitív az élmény. A legfrissebb és egyik legütősebb pedig a táborszervezők búcsúja volt:
    Hare sztúrok,
    Hare sztúrok,
    Sztúrok, sztúrok,
    Hare, hare!

Keresett tárgy: Nem került vissza hozzám a Verses csoport egyik fehér, háromlyukú hosszabbítója. Feltűnő ismertetőjele, hogy az egyik aljzatba alkoholista filccel bele van írva, hogy VCS SÚ. Kérem, hogy a becsületes megtaláló juttassa vissza hozzám, vagy hozza el a következő VT-re! Fontos, mert e nélkül a Vigadóban nem ér el az áram az asztalig, és az súlyosan érinti a notebookjainkat, főleg Mauét, amelyik tudtommal csak akkor áll szóba a világgal, ha infúzión van.

Képek: Még nincsenek. A netbookomon jelenleg 30GB-nyi cucc van, amiből persze a nagyobb része a rendi dolgok RAW változata, ami számotokra emészthetetlen, szóval no para. De sok-sok idő lesz, amíg fel tudom tölteni a dolgokat a helyükre.

Több
14 éve 3 hónapja #391077 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Jó pihenést mindenkinek. Egyenlőre :

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
14 éve 3 hónapja #391074 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Ejj, köszi mindenkinek, aki ott volt. =)
Alaposan megfontolandóvá tettétek, hogy jövőre teljes időtartamban ott legyek. =D
Akivel beszéltünk meg valami megbeszélendőt, vagy akár csak úgy gondolja, az a karsa_hun férgecske yahoo ponty co sügér uk címen érhet el MSN-en ill. emailben is.

Elvesztettem a játékot.

Kārātārānen a áirâë...

Több
14 éve 3 hónapja #391047 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
A lényeg mégegyszer (+ SAJÁT 1-2. LEVELED!!):

Kincső (Thilanna) írta: L E U T A Z Á S
(2010. júl. 22. csütörtök)

Jelentem tisztelettel semmi nem változott a levélhez képest :) (De csak most tudtam beszélni a buszossal, ezért késett eddig az infó.)
INDULÁS HELYE: Népliget Autóbuszpályaudvar , a volánbusz pu.-hoz képest az Üllői út túloldalán, a park oldalában lévő parkolóból
GYÜLEKEZŐ: 9:30-10:00
BEPAKOLÁS A 2 DB BUSZBA: 10:00-10:30
INDULÁS: 10:30

Legyetek PONTOSAK, mert nem fognak senkire várni a buszok!! :twisted:

A szervezők részéről valószínűleg Ádám (Leguanember) megy vissza értetek. Az aluljáróban is fog állni valaki, hogy segítsen megtalálni a buszt. ;)

ENNI, INNI hozzatok. 1. nap először vacsi lesz! (Főleg ha hoztok hozzá sütiket ;) )

A 2. levél idevágó része:

2. levél írta: Mit kell hoznom a táborba?
Amit feltétlenül hozz magaddal:
 sátrasoknak sátor, hálózsák, matrac stb. (a házban alvóknak az ágynemű biztosított)
 mindenkinek polifoam, pokróc (a szabadtéri programokon leülni)
 könnyed nyári ruházat (kirándulásra, sportra is), meleg holmi (az esti órák jó idő esetén is hűvösek lehetnek)
 esőkabát, elemlámpa, nap elleni védőkrém, sapka/kendő, szúnyog- és kullancsriasztó
 papucs/szandál, sportcipő/túracipő
 a szükséges gyógyszereid, a TAJ kártyád
 személyi igazolvány, utazási kedvezményre jogosító igazolványok (pl. diákigazolvány)
Kérlek, hozzatok magatokkal 1-2 tekercs WC papírt is, mivel idén ezt a szállásadó nem biztosít. Ha szükségesnek tartjá-tok, saját poharat, bögrét, mivel az étkezőből poharat nem hozhatunk ki. (Tényleg!)
Az érkezés napján az első étkezés a vacsora lesz, aznapra mindenki hozzon magával az útra ebédet, innivalót!
(Ez a vacsora rendhagyó lesz, ahol lehetőség nyílik, hogy általatok hozott pogácsákat, süteményeket is kóstoltassatok „a vásározó néppel”. Biztatunk mindenkit, hogy hozzatok ilyen finomságokat!)
Amit ajánlott hozni:
! az első esti „vásárnyitó” lakomához saját készítésű sütemények, rágcsálnivalók
 kedvenc Tolkien könyved (javasoljuk, hogy egyeztesd a csapattársaiddal, melyiket hozod, egy csapatba elég lesz 1-1)
 hangszer(ek), amiken tudsz játszani (nyilván nem a koncertzongorára gondolunk… )
 saját írásaid, rajzaid, egyéb kreatív alkotásaid
 kedvenc zenéid, amelyek hangulata illik Tolkien világához (CD-n, MP3 lejátszón)
 jelmeznek is használható ruháid, kiegészítőid (tünde, sztúr, éothéod, suhatagi „népviselet”, vagy bármi egyéb)
 a csapatfőzéshez eszközök (éles kések, vágódeszkák stb.) – ez egyszeri alkalom lesz
Lehet hozni kellék-fegyvereket (íj, díszkard stb.) is, de ezeket a táborban a táborozók nem tarthatják maguknál, hanem külön zárt helyen tároljuk, és csak az előadásokhoz, bemutatókhoz adjuk át. (Lásd mellékletben a házirendet.)

Kérlek ne dumáljátok már szét a topikot 1 nap alatt, hogy aki pánikolva belép, megtalálja az infót. :)

Pussz, holnap találkozunk! :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
14 éve 3 hónapja #391041 Írta: Sötét Úr

Kincső (Thilanna) írta: Hé emberek, SCHENGENI ÖVEZET. Nincs ellenőrzés a határon, és csak erdőben megyünk, nagyon közel a határhoz, magyarlakta környéken. 0,001 % esélye van, hogy szembejön egy rendőr, aki 100 személyit elkér.

Nyilván akinek van, hozza. (Ugye aki 14 éven felüli, annak a személyije úgyis kötelező nála legyen.)
De ne aggódjatok ezen.

Éppen azért, mert schengeni övezet, nem kell átlépned a határt ahhoz, hogy ellenőrizhessenek, mivel mélységi kontroll van. A lényeg ugyanaz: mindenkinek legyen megfelelő igazolása arról, hogy ő az aki. (Tünde, éothéod, törp, sztúr... - ja nem, hanem hogy valóban pl. Kisspista Jóska Fertőborzalmasról.) Egyetlen egyszer találkoztam ilyen ellenőrzéssel, ráadásul csak jogsi volt nálam, ami ugye nem jó, de még így sem volt para. Megúsztam egy "máskor legyen önnél személyi vagy útlevél is" tanáccsal. Szóval aggódni tényleg kár, de felelőtlennek lenni is az.

Több
14 éve 3 hónapja #391038 Írta: Gandalf

Több
14 éve 3 hónapja #391034 Írta: Kincső
Hé emberek, SCHENGENI ÖVEZET. Nincs ellenőrzés a határon, és csak erdőben megyünk, nagyon közel a határhoz, magyarlakta környéken. 0,001 % esélye van, hogy szembejön egy rendőr, aki 100 személyit elkér.

Nyilván akinek van, hozza. (Ugye aki 14 éven felüli, annak a személyije úgyis kötelező nála legyen.)
De ne aggódjatok ezen.

Több
14 éve 3 hónapja #391033 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Amennyire én tudom a diákigazolvány nem minősül úti okmánynak,(persze tudom, hogy nincs határellenőrzés schengeni határon, de beljebb attól még lehet), szóval csak az útlevél, illetve a személyi igazolvány használható határátlépésre.

1998. évi XII. törvény a külföldre utazásról
1. § ..(3) A külföldre utazás joga érvényes úti okmánnyal gyakorolható. A magyar állampolgár érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az EGT-állam területére történő beutazáskor területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint nemzetközi szerződés alapján, illetve ha azt EGT-államnak nem minősülő állam belső joga biztosítja, amely tényt, illetve annak megszűnését az adott állam értesítését követően a külpolitikáért felelős miniszter a Hivatalos Értesítőben és honlapján haladéktalanul közzétesz.
4. § E törvény alkalmazásában
a) úti okmány: az útlevél, valamint nemzetközi szerződésben, továbbá a Kormány rendeletében meghatározott, a külföldre utazásra, illetőleg az onnan való visszatérésre jogosító hatósági igazolvány, bizonyítvány vagy irat;

Több
14 éve 3 hónapja #391032 Írta: Sötét Úr

Gandalf írta: KÖZÉRDEKŰ:

Mindenki hozza magával a személyi igazolványát és a lakcímkártyát! Akinek nincsen még, mert 14 éven aluli, az egyéb személyigazolásra alkalmas okiratot (pl. útlevél)!
Talán nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom: kirándulás közben előfordulhat némi határátlépés.
:!:

FIGYELEM! A határátlépéshez a jogosítvány és a diákigazolvány NEM megfelelő személyigazolásra! Mindenképpen személyi igazolvány vagy útlevél kell!

Több
14 éve 3 hónapja #391031 Írta: Sötét Úr
A normalitás és az őrület határán is van már határellenőrzés??? :D

Jó utat a szervezőknek! Hamarosan találkozunk!

Több
14 éve 3 hónapja #391027 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Dreamer:
Ugyan, rutinos rettegők vagyunk! :o

KÖZÉRDEKŰ:

Mindenki hozza magával a személyi igazolványát és a lakcímkártyát! Akinek nincsen még, mert 14 éven aluli, az egyéb személyigazolásra alkalmas okiratot (pl. útlevél)!
Talán nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom: kirándulás közben előfordulhat némi határátlépés.
:!:

Diákigazolványt is hozzon, akinek van érvényes!

Több
14 éve 3 hónapja #391019 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
No, van-e már táborpara? :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
14 éve 3 hónapja #390991 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
A biztonság kedvéért azért még mindenki olvassa át újra a második tábori levél keretjátékos részeit! ;)

Több
14 éve 3 hónapja #390916 Írta: Dru
Dru válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010
Van egy szabad szobánk (sőt, kettő, lévén gyerekecske sincs most itthon), szóval ha valakinek nem ér fel indulásra a vonata/busza, azt előző estére el tudjuk szállásolni.

Több
14 éve 3 hónapja #390907 Írta: Kincső
Az még ok. Lényeg, hogy 10:30-ra legyen fent mindenki csomagostul. (Tehát csak az a pár ember érjen oda 10:00 után, aki nem tudja máshogy megoldani.)
Különbenis a gyülekezés mindig jó hangulatú :)

Az egyik busz az lesz, ami minket visz le előző nap, arról tudjuk, hogy hatalmas csomagtérrel rendelkezik. A másikat nemtom, de mivel kb. 65-en lesztek, tuti kényelmesen elfértek ;)

Több
14 éve 3 hónapja #390902 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2010

Kincső (Thilanna) írta: BEPAKOLÁS A 2 DB BUSZBA: 10:00-10:30

2db busz? :shock: Akkor nem úgy, mint tavaly, hogy 1 busz meg 1 teherautó? Ezeknek a buszoknak lesz használható csomagtartója, vagy mindent fel kell vinni?

Az én buszom elvileg 9:40-re ér be, de hétköznap lehet, hogy jócskán késik. (Tavaly is késett, bár akkor mintha fél órával korábbi lett volna az indulás.) Ha mondjuk 10 körül tudok odaérni, az még OK, vagy jöjjek inkább a legkorábbival?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
14 éve 3 hónapja #390885 Írta: Kincső
L E U T A Z Á S
(2010. júl. 22. csütörtök)

Jelentem tisztelettel semmi nem változott a levélhez képest :) (De csak most tudtam beszélni a buszossal, ezért késett eddig az infó.)
INDULÁS HELYE: Népliget Autóbuszpályaudvar , a volánbusz pu.-hoz képest az Üllői út túloldalán, a park oldalában lévő parkolóból
GYÜLEKEZŐ: 9:30-10:00
BEPAKOLÁS A 2 DB BUSZBA: 10:00-10:30

A szervezők részéről valószínűleg Ádám (Leguanember) megy vissza értetek. Az aluljáróban is fog állni valaki, hogy segítsen megtalálni a buszt. ;)

ENNI, INNI hozzatok. 1. nap először vacsi lesz! (Főleg ha hoztok hozzá sütiket ;) )

A 2. levél idevágó része:

2. levél írta: Mit kell hoznom a táborba?
Amit feltétlenül hozz magaddal:
 sátrasoknak sátor, hálózsák, matrac stb. (a házban alvóknak az ágynemű biztosított)
 mindenkinek polifoam, pokróc (a szabadtéri programokon leülni)
 könnyed nyári ruházat (kirándulásra, sportra is), meleg holmi (az esti órák jó idő esetén is hűvösek lehetnek)
 esőkabát, elemlámpa, nap elleni védőkrém, sapka/kendő, szúnyog- és kullancsriasztó
 papucs/szandál, sportcipő/túracipő
 a szükséges gyógyszereid, a TAJ kártyád
 személyi igazolvány, utazási kedvezményre jogosító igazolványok (pl. diákigazolvány)
Kérlek, hozzatok magatokkal 1-2 tekercs WC papírt is, mivel idén ezt a szállásadó nem biztosít. Ha szükségesnek tartjá-tok, saját poharat, bögrét, mivel az étkezőből poharat nem hozhatunk ki. (Tényleg!)
Az érkezés napján az első étkezés a vacsora lesz, aznapra mindenki hozzon magával az útra ebédet, innivalót!
(Ez a vacsora rendhagyó lesz, ahol lehetőség nyílik, hogy általatok hozott pogácsákat, süteményeket is kóstoltassatok „a vásározó néppel”. Biztatunk mindenkit, hogy hozzatok ilyen finomságokat!)
Amit ajánlott hozni:
! az első esti „vásárnyitó” lakomához saját készítésű sütemények, rágcsálnivalók
 kedvenc Tolkien könyved (javasoljuk, hogy egyeztesd a csapattársaiddal, melyiket hozod, egy csapatba elég lesz 1-1)
 hangszer(ek), amiken tudsz játszani (nyilván nem a koncertzongorára gondolunk… )
 saját írásaid, rajzaid, egyéb kreatív alkotásaid
 kedvenc zenéid, amelyek hangulata illik Tolkien világához (CD-n, MP3 lejátszón)
 jelmeznek is használható ruháid, kiegészítőid (tünde, sztúr, éothéod, suhatagi „népviselet”, vagy bármi egyéb)
 a csapatfőzéshez eszközök (éles kések, vágódeszkák stb.) – ez egyszeri alkalom lesz
Lehet hozni kellék-fegyvereket (íj, díszkard stb.) is, de ezeket a táborban a táborozók nem tarthatják maguknál, hanem külön zárt helyen tároljuk, és csak az előadásokhoz, bemutatókhoz adjuk át. (Lásd mellékletben a házirendet.)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.554 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére