- Köszönetek: 0
Tolkien Tábor 2010
- Náda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Téma: BÁRMI amiben úgy érzed hogy jó vagy!
De ha nincs ötleted, akkor várjuk jelentkezésedet a következő SzRÓ-ák tartására:
- kézműves
- íjjászkodás
- harcművészet
- főzés
Jelentkezzetek! Nem eszek meg senkit
Náda írta: Pályázat- Jelentkezz Szabad Rendi Óra vezetőnek!
A 2010. évi Nagy Nyári Tábor főszervezői pályázatot hirdetnek a Szabad Rendi Órák vezetőinek kiválasztására!
A pályázatokat a szabadrendiorak’kukac’citromail.hu e-mail címre várjuk.
A program keretei:
A Szabad Rendi Órák (SzRÓ) 2x1,5 órás délutáni alkalmak lesznek. Összesen 3 nap áll rendelkezésükre a jövendőbeli vezetőknek arra, hogy valami újat mutassanak vagy a meglévő ismereteket elmélyítsék. A pályázóknak számítaniuk kell arra is, hogy a táborban 4 nemzetség indul majd, viszont a Szabad Rendi Órákra 3 nap van lehetőség, ezért az egyik nap dupla annyi ember lesz jelen, mint máskor.
Egy nap az első 1,5 óra csak családilag lesz látogatva, a második 1,5 óra önállóan/egyénileg felkereshető, ez, ha van rá igény, akkor akár meg is hosszabbodhat, nem annyira időhöz kötött.
Az órákra előzetesen kell majd feliratkozni.
A Szabad Rendi Óra vezető lehet bármely táborozó is, nem kell hozzá rendvezetőnek lenni.
Pályázatnak tartalmaznia kell:
- bemutatkozás, miért szeretnél vezető lenni
- részletes leírás a SzRÓ felépítéséről
- a minimum illetve a maximum létszám, ami mellett indul a SzRÓ
- ha van, akkor helyszín és kellék igény megemlítése
A pályázatokat a Programos csapat fogja elbírálni.
Az ötleteket is várjuk
Náda írta: Igényfelmérés!
Most a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak!
Várjuk ötleteiteket avval kapcsolatban, hogy az idei táborban milyen Szabad Rendi Órák legyenek!
Legyen akár kreatív, hangos vagy épp morbid, bátran írd meg:
- ide a topicba
- a szabadrendiorak’kukac’citromail.hu -ra
- vagy Nekem privibe.
Ne habozzatok, írjatok!
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
a fiatalkorú picit más...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ezzel 109. (Mer' ám az előző 108 fős listába kivételesen belevettem az ott feltüntetett új jelentkezőt is ám, mert annyira rég volt teljes lista - páran szóltak hogy kellően megtévesztőre sikerült )
Szeretném nyomatékosan kérni azokat a fiatalkorúakat, akik hetekkel ezelőtt jelentkeztek, de még nem küldtek szülői jóváhagyó nyilatkozatot, hogy küldjenek, mielőtt elkezdek nagyon kreatív szankciókat kitalálni.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Finwe írta: Hogy melyik nemzetségbe szeretnénk kerülni arra is lesz kérdőív?
Nem. Ahogy eddig sem volt választási lehetőséged:)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Finwe
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Aktuális teljes névsor:
Adanedhel
Adelard
Aeglos
Áfonya
Ági
Alew
Alustriel
Alyr Arkhon
andariel
Angwen
Ankalimon
Antathor
Artemisz (Erenya)
Athramien
Attila
Balog Ádám
Balogh Márton
Bonácz Ágnes
Byris
Celebrom
Cellofán
Cueddo
Csiti
darthpit
Dodiee
Dorka
Dreamer_KF
Elder
Elemmíriel Gilluin
Encsi
Eorin
Erdariel
Eruntale/Hanna
Estel Adániel
Felagund
Finwe
gamba
Gandalf
gillz
Grt
Hírilorn
icke
Idhren
Ilinkó
Ille / Lórien
Inez
Ingwea
InsanekismanO
Julcsi_
Juli93
kentaur
Kincső (Thilanna)
Klau
Kovács Péter
Kuvasz
Lamy
Laurelen
Leguanember
Lexilver
LordDante
Loth
Mau Rauser
Maverick
Metaflora
Milendoria
Missy
mogy
Morgana
Náda
Namarie
Narbeleth
Natalee
nevern
Newra
Nibeniel
Niph
Nóli i linantea
Olosta
Orowan/Gery
Orsi_
Patiszon
Pippin (Kinga)
Rabyn
Rákos Olivér
Ratzkha
Rhien
Ringbearer
Rodarth
Rózsa
Ryana
sebcsaba
Sil
Silcucc
Sirgon Esgalnor
Stara
Szőr Sebestyén Lőrinc
Thorongil Hunadán
Tintin
Trithyn
veszter
Vewy
vicky.f
Viki
Virág
Xoephitia
zs.gothpunk
Zsodoo[/spoiler:3o97ih25]
- Leguanember
- Nem elérhető
Sil írta:
Ki melyik nemzetségé? (Bár ha jobban belegondolok, ez nagyjából kitalálható, de pl nem mindenki volt farsangon...)Idhren Bór nemzetségénél írta: Nemzetségfők lesznek: Cue, Dreamer, Hanna, Rabyn szigorúan alfabetikusan
A családfőkről lehet már tudni, vagy az még nincs eldöntve?
ÍME a táborszervezői csapat:
(Néhány helyszíni segítő időközben előkészítő szervezővé lépett elő, most ezt nem jelöltem.)
Logisztika (Kincső):
Ryana és Silcucc. Nóli a felkészülés alatt.
helyszíni segítők: sebcsaba, Zsodoo.
Közösségek (Ádám):
4 nép lesz, a 4 vezető: Cueddo, Dreamer, Hanna és Rabyn.
2-2 családfő: Dodie, Manó, Mil, mogyi, Narb, Nóli, Ratz, Ring; tartalékban: Ryana és Náda.
A népek élén álló triók: CuMoNó (bakacsinerdei tündék), RaNaDo (sztúrok), HaMaRa (Suhatag népe) és DríMiRi (éothéodok)
Idegen-vezető: Vewy
Rendvezek: Andariel, Angwen, Annis, Felagund, GP, Koppány, Mau, Olosta, sebcsaba.
Programok(Celebrom):
Áfi, Alew, Idhren.
helyszíni segítők: BigFoot, icke, Náda, Nyüfi
Keretjáték (Lau):
Gandalf, gillz, Julcsi.
helyszíni segítők, NPC-k: Rodarth, Aeglos, Kuvasz, GP, sokan mások
Táborvezető: Ankalimon
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ki melyik nemzetségé? (Bár ha jobban belegondolok, ez nagyjából kitalálható, de pl nem mindenki volt farsangon...)Idhren Bór nemzetségénél írta: Nemzetségfők lesznek: Cue, Dreamer, Hanna, Rabyn szigorúan alfabetikusan
A családfőkről lehet már tudni, vagy az még nincs eldöntve?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
[center:3093670q]ANGOL KIÍRÁS [/center:3093670q]
Majd lesz űrlap is, addig terjesszétek.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A nemvega étkezés a táborokban azt szokta jelenteni, hogy minden meleg étkezéskor van benne hús. Idén szerencsére csak 1 meleg étkezés lesz naponta. És végre újra Kriszana anyukájáék főznek, ami azt jelenti, hogy finom lesz. Szóval döntsd el, hogy szeretnél-e 11 napig kb mindennap valami húst enni ebédre, vagy nem. Egyébként én sem vagyok vega, de táborban vega kaját szoktam kérni már jó pár éve, és még vannak így egy páran, úgyhogy szokott lenni mód cserére is. Repeta is szokott lenni, bár az inkább a nemvega kajákból, mert abból több van.Thorongil Hunadán írta: Én nem vagyok vegetáriánus, de bizonyos esetekben nem eszek húst, ill. mást. Akkor most a vegetáriánust válasszam, vagy ne?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Kincső
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Erről kapunk valami visszajelzést? Válaszímél, akármi...
Nehogy aztán valaki rossz rendbe jelentkezzen, mert bénán töltötte ki az űlapot. (tudom, hogy pofon eygszerű, de magamból indulok ki és bármit el tudok rontani. )
Vagy csak majd a második levélben?
Hivatalosan csak a második levélben. Bocs, de aki meg annyira béna, hogy nem oda teszi az 1-2-3 pöttyöt, ahová akarja, az megérdemli
Amúgy meg msn, FB - elérhető vagyok...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: FIRST OF ALL:
Adjátok le a rendi jelentkezést, ha még nem tettétek, mert néhány helyen már nagyon teli a keretlétszám!!!
Erről kapunk valami visszajelzést? Válaszímél, akármi...
Nehogy aztán valaki rossz rendbe jelentkezzen, mert bénán töltötte ki az űlapot. (tudom, hogy pofon eygszerű, de magamból indulok ki és bármit el tudok rontani. )
Vagy csak majd a második levélben?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Adjátok le a rendi jelentkezést, ha még nem tettétek, mert néhány helyen már nagyon teli a keretlétszám!!!
Newra írta: Ha esetleg én lettem a 100., akkor inkább alma legyen, ha kérhetném!
Te már a 105. lettél A boldog csokinyertes 100.: Artemisz!
És a 10 új:
Orowan/Gery
Niph
Ilinkó
Thorongil Hunadán
Artemisz (Erenya)
Balog Ádám
Antathor
gamba
Erdariel
Newra
(Néha csinál olyat a program, h. csak órákkal később írja ki, szóval ha valaki este 9 óra után töltötte ki, az még persze rákerül a listára.)
Természetesen a jelentkezés folytatódik, egészen július 12-ig, úgyhogy még biztos leszünk sokan, csak ők már nem a most kiírt kedvezményes árakon jönnek, hanem 2000 Ft felárral. Holnaptól már csak ezek lesznek elérhetők a honlapon, úgyhogy mindenki az e-mailjében lévőt vegye figyelembe
- Newra
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Mivel már rég volt névsor... 95 jelentkezőnél tartunk! A 100.-nak felajánlok egy csokit!
Ha esetleg én lettem a 100., akkor inkább alma legyen, ha kérhetném!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Kincső
- Nem elérhető
17 új jelentkezés futott be az utolsó lista óta:
_Zsozsó
nevern
Cellofán
Juli93
Csiti
Zsodoo
Ille / Lórien
Patiszon
Mau Rauser
kentaur
Athramien
Inez
Elder
Vewy
Tintin
vicky.f
Nibeniel
És mivel már annyian vagyunk, h. hosszú lenne, de hogy mégse kelljen keresgélni az eddigit, így:
Adanedhel
Aeglos
Alyr Arkhon
Áfonya
Ági
Alew
Alustriel
andariel
Angwen
Ankalimon
Attila
Bonácz Ágnes
Byris
Celebrom
Cueddo
darthpit
Dodiee
Dorka
Dreamer_KF
Elemmíriel Gilluin
Encsi
Eorin
Eruntale/Hanna
Estel Adániel
Felagund
Finwe
Gandalf
gillz
Grt
Hírilorn
icke
Idhren
Ingwea
InsanekismanO
Julcsi_
Kincső (Thilanna) ü.cs.
Klau
Kovács Péter
Kuvasz
Lamy
Laurelen
Leguanember
Lexilver
LordDante
Loth
Maverick
Metaflora
Milendoria
Missy
mogy
Morgana
Náda
Namarie
Narbeleth
Natalee
Nóli i linantea
Olosta
Orsi_
Pippin (Kinga) ü.cs.
Rabyn
Rákos Olivér
Ratzkha
Ringbearer
Rodarth
Rózsa ü.cs.
Ryana
sebcsaba
Sil
Silcucc
Sirgon Esgalnor
Stara
Szőr Sebestyén Lőrinc
Trithyn
veszter
Viki
Virág
Xoephitia
zs.gothpunk[/spoiler:2a0fim1q]
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Ille Lórien
- Nem elérhető
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gandalf
- Nem elérhető
tolkien.hu/index.php?option=com_ ... 205&page=1
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Finwe
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Kincső írta: Ejj, hát látszik hogy sosem voltatok Gordiusz matekversenyen akkor tudnátok, h. el kell dönteni, mielőtt ikszelget az ember, mert nincs javítás... habár ez a választásokra is igaz -- most elvileg érvénytelenítenem kéne a jelöléseteket, mivel azt írtam az elején h. csak hármat jelöljetek és a többibe semmit, és aki nem így tesz azét töröljük
Én gyorsan a "vissza" gombbal újra kezdtem.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Kincső
- Nem elérhető
Meta: a helyzet az, h. elég későn passzolta át nekem Ádám, és azóta sürgősebb dolgaim voltak, pl. rendi jelentkezés, meg most épp KGY meghívót írok. Most megnéztem, és cikket feltölteni bárki tud (a főoldalon az MTT/Írásokba kell belépni, jobb felső sarokban van Tartalom hozzáadása gomb), én csak az engedélyezéshez kellek, szóval ha van kedved, akár segíthetsz ebben. Az angol szöveg kész van, csak meg kell formázni, kb. olyan eszközök vannak erre, mintha a fórum hsz-t egy worddel kereszteznénk, és hogy kb. milyen legyen, arra minta a magyar szöveg. Engedélyezés előtt meg úgyis átnézem. Hmm?
Vagy bárki más, akinek van egy kis ideje és kedve erre
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Attila
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Finwe írta: Csak jelzem hogy a program engedi, hogy többet is kiválassz egy helyre, én például nem tudtam a harmadik helyről törölni a táncosokat, szal nekem a harmadik a szakács rend
Nem egészen értem a probléma lényegét... alapból nincs pötty sehol, csak ahova Te teszel, szóval mit kellene törölni? A program meg ennyit tud, ez van.
Már szinte minden rendbe van legalább 1-2 jelentkező
Ilyenem nekem is volt. Pl: Megjelöltem A-B-C rendet. Ám rájöttem, hogy harmadiknak nem a C-t szeretném választani, hanem a D-t. Bejelöltem, de mind a C-nél, mind a D-nél ott maradt a pötty a 3-as szám alatt.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Náda
- Nem elérhető
Thorongil Hunadán írta: Ha jelentkezem a táborba, de utóbb esetleg nem tudok elmenni, az probléma?
Tudtommal nem probléma
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
- Kincső
- Nem elérhető
Finwe írta: Csak jelzem hogy a program engedi, hogy többet is kiválassz egy helyre, én például nem tudtam a harmadik helyről törölni a táncosokat, szal nekem a harmadik a szakács rend
Nem egészen értem a probléma lényegét... alapból nincs pötty sehol, csak ahova Te teszel, szóval mit kellene törölni? A program meg ennyit tud, ez van.
Már szinte minden rendbe van legalább 1-2 jelentkező
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.