- Köszönetek: 0
Boromir (Sean Bean)
- M
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Jó ez a kép, ez a pasi is nagyon rulez annak ellenére, hogy az apánk lehetne.ruffian írta: Mi nyomja a szívedet, honey??
www.compleatseanbean.com/index-pic.jpg
Kira: Örülök, hogy itt is látlak, egyszer feltétlen Trójáznunk kell még egyszer együtt, mert ugye még nincs meg otthon nekem.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kira
- Nem elérhető
Emberek tök jó ismét ideülni, és írni, meg elolvasni a sok-sok hozzászólást, ami a vizsgaidőszak nagyja alatt volt
Hogy érdemben is mondjak valamit: Trója! Wowowow! Odüsszeusz kúúlos benne, és az arcai...
Valaki említette, hogy a kedvence, mikor a "partraszállás" után mond valamit. Ha jól emlékszem, ott azt mondja: "Nem a háború eleje, hanem a vége érdekel (minket). "
És szívemből szól - látni szeretném megfilmesítve (Sean Beannel) az Odüsszeiát!
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- ruffian
- Nem elérhető
Határozottan jól ál neki a rövid haj. Meg a hosszú is. [/quote]
Hát, igen...Az egész pasas rohadt jól lett összerakva. De nyilván ezt Ti is tudjátok úgyhogy szinte felesleges volt leírni...
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Adrael
- Nem elérhető
ruffian írta:
Az első hang, amit meg fogsz hallani, az is Seané! Nagyon ÁLLAT, hogy egyből !Adrael írta: Hm. Én csak 15.-én megyek megnézni egy barátnőmmel, de azt már tudom, mikre kell figyelnem. Hála nektek.
Természetesen Seanra
[size=9:1hrx7jgp]A barátnőm szerint meg Orlandóra, aki állítólag zabálnivaló türkizkék gatyácskában... [/size]
Vannak igazán " bizsergető" képek, amolyan "éppenhogy nem ment lejjebb a kamera" jellegűek ( Sean is ledobhatta volna már a vértjét )
itt látszik a "100% Blades" tetkója
www.compleatseanbean.com/essex6.jpg
Atyám, milyen jóképű...tetkó
Határozottan jól ál neki a rövid haj. Meg a hosszú is.
- Bregalad
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- ruffian
- Nem elérhető
Az első hang, amit meg fogsz hallani, az is Seané! Nagyon ÁLLAT, hogy egyből !Adrael írta: Hm. Én csak 15.-én megyek megnézni egy barátnőmmel, de azt már tudom, mikre kell figyelnem. Hála nektek.
Természetesen Seanra
[size=9:3jaoitog]A barátnőm szerint meg Orlandóra, aki állítólag zabálnivaló türkizkék gatyácskában... [/size]
Vannak igazán " bizsergető" képek, amolyan "éppenhogy nem ment lejjebb a kamera" jellegűek ( Sean is ledobhatta volna már a vértjét )
itt látszik a "100% Blades" tetkója
www.compleatseanbean.com/essex6.jpg
- Adrael
- Nem elérhető
Természetesen Seanra
[size=9:1drytolu]A barátnőm szerint meg Orlandóra, aki állítólag zabálnivaló türkizkék gatyácskában... [/size]
- ruffian
- Nem elérhető
Lyra írta: Megnéztem a Tróját, és csak most írok... (süllyedek)
Szóval iszonyatosan tetszett, az ülönösen, ahogy nevetett benne(ott majdnem lecsorogtam a székről), és a végén.......... az olyan szép!!!!!
Egyszóval FANTASZTIKUS volt, mint Odüsszeusz
Ja! Ami nekem a legjobban tetszett, azt ugyan csupán egy villanásra lehetett látni, az az, amikor az első lerohanás után a parton szembehalad Akhilleusszal és a többiekkel, és visszafordulva-mosolyogva mond vmit!
Bekereteztem a küldeményt, ott figyel az ágyam fölött És olyan furcsán áll a szeme, hogy mindig pont oda néz, ahol épp áll az ember...
- ruffian
- Nem elérhető
Lyra írta: Megnéztem a Tróját, és csak most írok... (süllyedek)
Szóval iszonyatosan tetszett, az ülönösen, ahogy nevetett benne(ott majdnem lecsorogtam a székről), és a végén.......... az olyan szép!!!!!
Ja! Ami nekem a legjobban tetszett, azt ugyan csupán egy villanásra lehetett látni, az az, amikor az első lerohanás után a parton szembehalad Akhilleusszal és a többiekkel, és visszafordulva-mosolyogva mond vmit!
Bekereteztem a küldeményt, ott figyel az ágyam fölött És olyan furcsán áll a szeme, hogy mindig pont oda néz, ahol épp áll az ember...
- M
- Nem elérhető
Mekkora mázlista vagy, gratulálok.ruffian írta: Húúúúú...!!!!Mit hozott ma a postás!!! Sean fotóját aláírással!!!
- Lyra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- ruffian
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Jut is eszembe, írtam egy novellát Sean Bean Odüsszeuszának ihletésével.
Itt olvasható, de vigyázat!16 O
Csóközön!
Artemisz, már a RTL fórumon is írtam, hogy ez ÓRIÁSI!! :up: Biztos biológusnak készülsz, és nem írónak? Lenyűgöző, ahogy át tudod venni az adott kor nyelvezetét, akár Tolkieni ihletésű novellát írsz, akár az ókori mitológia ihlet meg! És közben mégis megőrzöd a saját egyedien ismerős lírai stílusod. Olyan élénkek a képeid, hogy az ember tényleg úgy érezheti, hogy ott van a történeteid helyszínén és közelről szemlélheti az eseményeket! Nem tudok többet írni, nem is kell, mert ömlengeni nem akarok. Ez egyszerűen nagyszerű és kész!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Adrael
- Nem elérhető
ruffian írta: Húúúúú...!!!!Mit hozott ma a postás!!! Sean fotóját aláírással!!!Gondolhatjátok, hogy a "madarat lehet vele fogatni" kifejezés igen enyhe leírása az állapotomnak!
Fekete-fehér, Boromir-szerkóban, és ezüst színű filccel firkantotta alá
Tele van ujjlenyomattal, remélem, legalább az egyik az övé! Küldtem neki egy másikat a születésnapjára, remélem, arra is reagál vmit...(merthogy ez a januári boríték volt ) Mások 8-9 hónapjához képest egész hamar megjött! Ja, és nem küldtem semmiféle nemzetközi válasz-akármit, csak volt itthon brit bélyeg+"by air" cimke, azt küldtem el egy majdnem szabványborítékra ragasztva, oszt' kész!
ÓÓÓ, milyen ügyi vagy, Orlando bezzeg csak pecsétet ad az aláírásáról...és Sean személyesen aláírta... Zseniális az a pasi...És baromi kedves. Törődik a rajongóival.
- Artemisz
- Nem elérhető
*Perme sárgul*
Azta! Ezt én is megreszkíroznám!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- ruffian
- Nem elérhető
Fekete-fehér, Boromir-szerkóban, és ezüst színű filccel firkantotta alá
Tele van ujjlenyomattal, remélem, legalább az egyik az övé! Küldtem neki egy másikat a születésnapjára, remélem, arra is reagál vmit...(merthogy ez a januári boríték volt ) Mások 8-9 hónapjához képest egész hamar megjött! Ja, és nem küldtem semmiféle nemzetközi válasz-akármit, csak volt itthon brit bélyeg+"by air" cimke, azt küldtem el egy majdnem szabványborítékra ragasztva, oszt' kész!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- ruffian
- Nem elérhető
www.compleatseanbean.com/viz1.jpg
2.rész:
www.compleatseanbean.com/viz2.jpg
3.rész:
www.compleatseanbean.com/viz3.jpg
és a negyedik:
www.compleatseanbean.com/viz4.jpg
szerintem tök vicces....
Na, sziasztok!
- Artemisz
- Nem elérhető
Nocsak! 8Oruffian írta: ezt ő rajzolta, és egy természetvédelmi terület orchideáit mentette meg a rajzáért befolyt összeg! Egyem a kis növénykedvelő fejét
Rokon lélek!
Lehet, hogy neki is van egy kis biológus-affinitása, hm? A drága!
[size=9:1xn6se4c](a kép ugyan nem vmi híres, de cuki... Meg nekem az aláírása többet ér.. ) [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
ezt ő rajzolta, és egy természetvédelmi terület orchideáit mentette meg a rajzáért befolyt összeg! Egyem a kis növénykedvelő fejét
..
www.compleatseanbean.com/charity-orchid.jpg
- Artemisz
- Nem elérhető
Itt olvasható, de vigyázat!16 O
Csóközön!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Én sajna nem tudom megnézni, mivel nem vagyok pesti... :bawling:ruffian írta: Ha megnézted, írd meg, milyen volt!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- ruffian
- Nem elérhető
JAJ,NEEEMMM!!!! :closed: Államvizsgára kell tanulnom, és még egy hétig a lakásból se ki se be....Sil írta: Népek, egy kis moziajánló:
Örökmozgó: Kedd (június 1.) 20:30 Caravaggio
Óh, pedig láttam lépeket abból a filmből, Sean még csak huszonvalahány éves benne, és biszexuális figurát játszik!
Ha megnézted, írd meg, milyen volt!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sil írta: Népek, egy kis moziajánló:
Népek, ezt nagyon ajánlom!!!! (mint filmestészta és privát is)
Én sajna szerdán kettőből is vizsgázom, így ki kell hagynom, de nagyon nehéz szívvel.
NÉZZÉTEK MEG!!!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lyra
- Nem elérhető
Annyira jó!! mostmár legalább n is hozzá tudok szólni majd a témához!!!!!
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Artemisz
- Nem elérhető
Épp ez benne a pláne, szvsz!ruffian írta: Mögöttünk ült pár fiú, és mikor meglátták Orlit a nyíllal, vmelyik megszólalt: " hja, Gyűrűk Urás volt!" De azt, hogy Sean volt Boromir, azt persze nem vették észre....
Ez mutatja, mennyire jó színész a lelkem! :itscool:
A 3. Trójanézésnél is azt kívántam, bár nyuszifüleket növeszthetnék, mikor ő beszélt..
És hiába tudom, hogy nem ő az, mindig úgy képzelem, hogy Odüsszeusz énekli a főcím-búcsúdalt a maga és társai nevében.. Szipp.... ezt sose bírom ki bőgés nélkül...
Amúgy 1 kérdés:
A női alakok sztem istenien el lettek találva a Trójában.
Szerintetek ha lett volna Pénelopé, ki lehetett volna az? Ki illett volna legszebben Sean Odüsszeuszához a ti olvasatotok szerint?
Nekem van 1 tippem, de előbb halljam a tieiteket!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.