Boromir (Sean Bean)

Több
20 éve 6 hónapja #191297 Írta: Kira
Kira válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

M írta:

Kira írta: TV2: május 8. Szombat, 20:10

Azt hiszem, meg fogom nézni. 8)

Nem vagy egyedül :D Ha hazaérek, lesz ám nyáladzás... :oops:

"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191295 Írta: M
M válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Kira írta:

Diamond/Samu írta: Ismét lesz az Aranyszem, ha jól tudom valamikor hétvégén, a TV2-n.

TV2: május 8. Szombat, 20:10

Azt hiszem, meg fogom nézni. 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191287 Írta: Kira

Diamond/Samu írta: Ismét lesz az Aranyszem, ha jól tudom valamikor hétvégén, a TV2-n.

TV2: május 8. Szombat, 20:10

Több
20 éve 6 hónapja #191077 Írta: ruffian
ruffian válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Nem is lesz :cry: :cry: Most néztem meg!
Láttátok a Trója plakátot?Sajnos, csak a nevét írták ki, de már az is előrelépés.... 13-án lesz a premier, sztem el kéne menni , de lehetőleg feliratosra!

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 6 hónapja #190928 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Ismét lesz az Aranyszem, ha jól tudom valamikor hétvégén, a TV2-n.

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
20 éve 6 hónapja #188065 Írta: Kira

ruffian írta: A Ne szólj számban nagyon jól néz ki - na, hol nem - és amikor az elején mondja, hogy "utálom a focit" az eléggé vicces, ugyanis Észak-Anglia legnagyobb The Blades (Sheffield United ) rajongója, még magára is tetováltatta focicsapat jelét. (Ha tudtátok, sorry) De baromi jól tud gonoszat játszani:)

Nagyon jól áll neki a fekete - amennyiben szőke - és abban a filmben mindkét feltétel teljesül. De árulja el nekem valaki, miért halt bele abba, hogy ráborult pár kiló föld? Ki lehet ásni magunkat onnan!
Azt, hogy utálja a focit, azért mondta, szerintem, csak, hogy a fiatal srác kussoljon már el... Egyébként az amerikai football az a rögbi, a rendes meg a soccer (asszem) - úgyhogy nem kell félni, nem a focit, hanem a rögbit nem szereti. :)

Mikor lesz már Trója? Bár abban is mellékszereplő, de úgy várom már azokat a képeket... (Habár a barna haj, hosszú szakáll nem igazán illik az én Sean Bean-képembe... )

Egyébként nagyon jól tud gonoszat játszani, de azért pozitívként is tud úgy alakítani, hogy csak na! :oops: :oops:

Nah, bye
-Kíra-

Több
20 éve 6 hónapja #188005 Írta: ruffian

Kira írta: JajjIstenem! :D :D :D
Valaki nagyon beteg volt....
www.compleatseanbean.com/troy-44.jpg

-Kíra-

:lol: :lol: :lol: Nagyon súlyos az a rajz! Főleg Orlando!

A Ne szólj számban nagyon jól néz ki - na, hol nem - és amikor az elején mondja, hogy "utálom a focit" az eléggé vicces, ugyanis Észak-Anglia legnagyobb The Blades (Sheffield United ) rajongója, még magára is tetováltatta focicsapat jelét. (Ha tudtátok, sorry) De baromi jól tud gonoszat játszani:)
Az alábbi képek újak, de ezek azok, amikről írtam, hogy szegény Sean magához képest nagyon rosszul fest ( alig-alig mosoly :cry: :cry: ), de még így is nagyon szeretem!
www.mythicdesigns.net/sean/daily/198t.jpg
www.mythicdesigns.net/sean/daily/199t.jpg

Ezek csak pár éve készültek, és nagyon nagyon jók! (Főleg abban a kockás-lyukas Macbeth-jelmezben )

minas.mythicdesigns.net/screen/se/sean/3.jpg

www.mythicdesigns.net/sean/pics/142.jpg
www.full-of-beans.net/images/seantoy.jpg
www.full-of-beans.net/media/rosie-show/001.jpg
www.full-of-beans.net/media/albery.jpg

"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:

Több
20 éve 6 hónapja #187884 Írta: Kira
JajjIstenem! :D :D :D
Valaki nagyon beteg volt....
www.compleatseanbean.com/troy-44.jpg

-Kíra-

Több
20 éve 6 hónapja #187883 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

Kira írta: hem.passagen.se/c_brandstrom/glass.jpg

Hát ez nem műxik.. :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #187882 Írta: Kira

Artemisz (Celebthil) írta: Vki nem tudna mutatni róla friss képeket? Lécci!

Őizé-
Nemtudom, mennyire friss, de nagyon aranyos - Most találtam Google-lel :)
hem.passagen.se/c_brandstrom/seanbean.htm -n a második kép.. Hátha így jó...

Több
20 éve 6 hónapja #187880 Írta: Artemisz
HAPPY BIRTHDAY, SEANIE!!! :cheers:
Még 8 napon belül vagyunk... :D

Vki nem tudna mutatni róla friss képeket? Lécci!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #187879 Írta: Kira

ruffian írta: MA VAN A 45. SZÜLETÉSNAPJA!!! :lol: :lol: :lol: :itscool:
Remélem, jól érzi magát... :)

Elfelejtettem ide benézni, és csak otthon ünnepeltem meg :)
Meg vasárnap - a tiszteletére - megnézten a Don't say a word (Ne szólj száj! c filmjét.
A változatosság kedvéért ismét halálraítélt főgonoszt játszik... :cry: És a 112 perces filmben nem mutatják elégszer :( De azért megérte :D (Otthon, ingyért)
Szeretem ezt a színészt... A hangját, meg a szemeit főleg... Olyan gyönyörű tud lenni, miközben agresszív vadállatot játszik. :S2:

...
Abbahagytam :)
-Kíra-

Több
20 éve 6 hónapja #187533 Írta: ruffian
MA VAN A 45. SZÜLETÉSNAPJA!!! :lol: :lol: :lol: :itscool:
Remélem, jól érzi magát... :)

Több
20 éve 6 hónapja #187532 Írta: ruffian
Épp most néztem meg azt a részt, amikor Frodó után megy az erdőbe - milyen rohadt jól csinálta!! Mikor azt kiabálja, hogy "Curse on all the halflings" meg mikor már megbánta, az a Frodó után kiáltott kétségbeesett "I am sorry!" nagyon ütős....
Neki volt talán a legösszetettebb szerepe, és talán az egyik legnehezebb is, dehát aki Shakespeare darabokat is eljátszik... :boromir2:

Több
20 éve 6 hónapja #187531 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Én is már eléh rég rájöttem, de S. V. A.-t ettől nem kedveltem meg jobban :roll: bár a hangja tényleg jó lett, kicsit negatív árnyalatú, de azért olyan Boromiros :wink:

De én továbbra is azt montom, az eredeti hangjánál nincs jobb :lol: :wink:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 6 hónapja #187513 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Khm...ugye nem most jöttetek rá, hogy ugyanaz a hangjuk? Én már másfél éve... :wink: (Mondjuk nekem egyből fel szokott tűnni, ha valakinek ugyanaz a szinkronhangja, mint eg GyU-s szereplőnek...)

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 6 hónapja #187380 Írta: Artemisz

Adrael írta: Akkor lett gyanús a dolog, amikor el akarta venni a Gyűrűt a Kis Pocoktól (pardon, Frodótól :wink: ).

Júj, most hogy mondod, tényleg!!

Ahogy kiabál, jobban kijön a tenoros hangja... :twisted: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #187369 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Akkor lett gyanús a dolog, amikor el akarta venni a Gyűrűt a Kis Pocoktól (pardon, Frodótól :wink: ).
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól tud állni Seannak egy Chandler hangja... (Egyébként én is szeretem Chandlert.)

Több
20 éve 6 hónapja #187324 Írta: Artemisz

Suhifarok írta: [size=9:3cx3p72a] :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O Te jószagú Manwë!!! Chandler és Boromir????? Ez nekem eddig fel se tűnt! Huh, ez fejbe vágott!!! :dead: :quasi: :eek4: [/size]

Alyrtól tudom.. :wink: Őt meg a húga homályosította fel...

Igen, Faramir és Gandalf szinkronja majdhogynem jobb, mint az eredeti...

De ezzel inkább hajózzunk át a Szinkron-topicra, ott úgyis mindog pangás van... Minerva örülni fog. :)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #187262 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)

ruffian írta: Ki az a Chandler?? Én sose néztem a Jóbarátokat, de ha van vmi kapcsolat benne Seannal, akkor rögtön megnézem :wink:

Csak a szinkron közös. :wink:

Off: nézz bele, tényleg fura, de isteni S.V. András hangja. Én imádom!!! Chandler-ként is és persze Boromirként is.. Majdnem padlót fogtam, amikor rájöttem, hogy az évek óta imádott sorozatom egyik hőn szeretett hangja....hűűűű.... On

Tolkien Napon is azt figyeltem végig, hogy mikor beszél "chandleresen" és mikor "boromirosan"...

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Több
20 éve 6 hónapja #187236 Írta: ruffian
Ki az a Chandler?? Én sose néztem a Jóbarátokat, de ha van vmi kapcsolat benne Seannal, akkor rögtön megnézem :wink:
Hát, nekem Úri István (asszem ő volt Boromir magyar hangja) hangja kicsit olyan"gonosz" érzetet kelt... Nem láttátok a Fekete Szépség filmváltozatát? Nemrég többször is volt a TV2-n, Sean játsza a ló első gazdáját, Grey gazdát. Nagyon aranyosan mosolyog benne, meg világra segíti a csikót, mondanom sem kell, hogy ez számomra már a gyönyörűségek fokozhatatlan szintje, Sean meg egy szépséges csikó!
A DVD-n mindig angolul nézem a filmet, és egy idő után sztem, miután hallotta az ember az eredeti hangokat, szinte zavaróvá válik a magyar szinkron...Viszont Théoden, Gandalf meg Faramir magyar szinkronja remek volt! :D

Több
20 éve 6 hónapja #187194 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
[size=9:3qnwzkwr] :?: :?: :?: :?: 8O 8O 8O Te jószagú Manwë!!! Chandler és Boromir????? Ez nekem eddig fel se tűnt! Huh, ez fejbe vágott!!! :dead: :quasi: :eek4: [/size]

Több
20 éve 6 hónapja #187098 Írta: Artemisz
Oh, Ruffian, azért ebben vitatkoznék!

Idézném magamat:

Artemisz a Szinkron-topicban írta: Boromir mindenképp TÖKÉLETES!!
Sean Bean eredeti hangját ugyan képtelenség visszaadni, de a stílusát istenien sikerült! 1 csöppet tenorabb a magyar hangja, így hiányoltam kissé azt az édes, mély hangú kacagását, de ismétlem: így is tökély!!

Szvsz Sinkovits-Vitai András az egyik LEGJOBB szinkronhang! Főleg a Jóbarátok Chandlerje után meglepően remek! :roll:
az érzéseket pedig úgy tükrözteti, hogy jobb se kell.

Egyszóval én tökéletesen elégedett vagyok!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #187053 Írta: ruffian
:) Nem tudok betelni ezzel az oldallal....Most olvastam az elejéről párat.
Én már direkt Bean-filmekre vadászom a videotékákban, az Equilibriumot láttam legutoljára, de miután 15 perc után lelőtték, nem néztem tovább.
Ami a legjobb lehet, az a Lady Chatterley Szeretője! Oliver Mellors-t játsza benne!
A TTT-ben az a kis flashback a helytartó családról zseniális és gyönyörű!
(De milyen rossz volt Denethornak Szakácsi Sándor hangját adni, édes Istenem...)

Több
20 éve 6 hónapja #187039 Írta: ruffian
Wow, jók ezek a képek! A Roninban sztem roppant meggyőzően játszotta az idegbeteget!
Az nagyon bosszantó és zavaró a magyar szinkronban, hogy Seannak általában a lehető leglehetetlenebb hangot adják-a LOTR-ban szörnyű volt, a Roninban csak azért volt jobb, mert illett az eljátszott idegbeteg figurához. Idáig a legjobb a Ne szólj szám-ban volt (Epres Attila).
Merthogy Sean hangja volt az egyik, ami megfogott...
Nem tudom, megvan-e a LOTR bővített változata, ott a színészek sztorizgatásainál beszél ő is, és mindig elröhhenti magát, mielőtt befejezné a mondatot, biztos eszébe jut vmi vicces akkor hirtelen :wink: :D

Több
20 éve 6 hónapja #187009 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Egy jó pár screen captures! :D
fanzone50.com/SeanBean/

Több
20 éve 6 hónapja #186897 Írta: ruffian
Bizony, felszedett egy pár pluszt, de biztos vmi rossz történt vele, azért...
De azért még így is jó!

Ruffianról egy "Pejkó, az én lovam" c. újságban olvastam anno, és nagyon-nagyon megfogott a történet. No meg gyerekkorom óta mélységesen szeretem a lovakat.

Több
20 éve 6 hónapja #186890 Írta: ruffian
Az alábbi képeket nézzétek meg:www.full-of-beans.net/macbeth/big-pic/tn-007.jpg
Az a mosoly...úgy kellett felmosni a számítógép alól, mikor megláttam...
Na de a többi sem kutya, fene a fejét annak a színésznőnek :lol:

Több
20 éve 6 hónapja #186885 Írta: Artemisz
Üdv a Fórumon, Ruffian! (Jól sejtem hogy a nevednek köze van a versenyló Ruffianhoz? Hogy megsirattam, mikor olvastam róla... :cry: :cry:

Sean MEGHÍZOTT?? Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!! :dead:
Réémes! Mért nem tud jobban figyelni magára? :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #186884 Írta: ruffian
Sziasztok, most találtam meg csak ezt a remek fórumot!
Egy másikon én voltam az egyedüli Sean Bean "fan"....(mert ez már talán túl is nőtt annál:)
Most, 17-én lesz a születésnapja, a 45., láttam egy oldalon róla újonnan készült fotókat, és szegény elég szarul néz ki....Meghízott egy kissé, alig alig mosolyog, és szederjes foltok vannak az arcán... :cry: :cry:
Pedig az egyik legszebb férfi, akit valaha láttam... :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.693 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére