- Köszönetek: 0
Boromir (Sean Bean)
- Kira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem vagy egyedül Ha hazaérek, lesz ám nyáladzás...M írta:
Azt hiszem, meg fogom nézni.Kira írta: TV2: május 8. Szombat, 20:10
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- M
- Nem elérhető
Azt hiszem, meg fogom nézni.Kira írta:
Diamond/Samu írta: Ismét lesz az Aranyszem, ha jól tudom valamikor hétvégén, a TV2-n.
TV2: május 8. Szombat, 20:10
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kira
- Nem elérhető
Diamond/Samu írta: Ismét lesz az Aranyszem, ha jól tudom valamikor hétvégén, a TV2-n.
TV2: május 8. Szombat, 20:10
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Láttátok a Trója plakátot?Sajnos, csak a nevét írták ki, de már az is előrelépés.... 13-án lesz a premier, sztem el kéne menni , de lehetőleg feliratosra!
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
- Kira
- Nem elérhető
ruffian írta: A Ne szólj számban nagyon jól néz ki - na, hol nem - és amikor az elején mondja, hogy "utálom a focit" az eléggé vicces, ugyanis Észak-Anglia legnagyobb The Blades (Sheffield United ) rajongója, még magára is tetováltatta focicsapat jelét. (Ha tudtátok, sorry) De baromi jól tud gonoszat játszani:)
Nagyon jól áll neki a fekete - amennyiben szőke - és abban a filmben mindkét feltétel teljesül. De árulja el nekem valaki, miért halt bele abba, hogy ráborult pár kiló föld? Ki lehet ásni magunkat onnan!
Azt, hogy utálja a focit, azért mondta, szerintem, csak, hogy a fiatal srác kussoljon már el... Egyébként az amerikai football az a rögbi, a rendes meg a soccer (asszem) - úgyhogy nem kell félni, nem a focit, hanem a rögbit nem szereti.
Mikor lesz már Trója? Bár abban is mellékszereplő, de úgy várom már azokat a képeket... (Habár a barna haj, hosszú szakáll nem igazán illik az én Sean Bean-képembe... )
Egyébként nagyon jól tud gonoszat játszani, de azért pozitívként is tud úgy alakítani, hogy csak na!
Nah, bye
-Kíra-
- ruffian
- Nem elérhető
Nagyon súlyos az a rajz! Főleg Orlando!Kira írta: JajjIstenem!
Valaki nagyon beteg volt....
www.compleatseanbean.com/troy-44.jpg
-Kíra-
A Ne szólj számban nagyon jól néz ki - na, hol nem - és amikor az elején mondja, hogy "utálom a focit" az eléggé vicces, ugyanis Észak-Anglia legnagyobb The Blades (Sheffield United ) rajongója, még magára is tetováltatta focicsapat jelét. (Ha tudtátok, sorry) De baromi jól tud gonoszat játszani:)
Az alábbi képek újak, de ezek azok, amikről írtam, hogy szegény Sean magához képest nagyon rosszul fest ( alig-alig mosoly ), de még így is nagyon szeretem!
www.mythicdesigns.net/sean/daily/198t.jpg
www.mythicdesigns.net/sean/daily/199t.jpg
Ezek csak pár éve készültek, és nagyon nagyon jók! (Főleg abban a kockás-lyukas Macbeth-jelmezben )
minas.mythicdesigns.net/screen/se/sean/3.jpg
www.mythicdesigns.net/sean/pics/142.jpg
www.full-of-beans.net/images/seantoy.jpg
www.full-of-beans.net/media/rosie-show/001.jpg
www.full-of-beans.net/media/albery.jpg
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Kira
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hát ez nem műxik..Kira írta: hem.passagen.se/c_brandstrom/glass.jpg
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kira
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Vki nem tudna mutatni róla friss képeket? Lécci!
Őizé-
Nemtudom, mennyire friss, de nagyon aranyos - Most találtam Google-lel
hem.passagen.se/c_brandstrom/seanbean.htm -n a második kép.. Hátha így jó...
- Artemisz
- Nem elérhető
Még 8 napon belül vagyunk...
Vki nem tudna mutatni róla friss képeket? Lécci!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kira
- Nem elérhető
ruffian írta: MA VAN A 45. SZÜLETÉSNAPJA!!! :itscool:
Remélem, jól érzi magát...
Elfelejtettem ide benézni, és csak otthon ünnepeltem meg
Meg vasárnap - a tiszteletére - megnézten a Don't say a word (Ne szólj száj! c filmjét.
A változatosság kedvéért ismét halálraítélt főgonoszt játszik... És a 112 perces filmben nem mutatják elégszer De azért megérte (Otthon, ingyért)
Szeretem ezt a színészt... A hangját, meg a szemeit főleg... Olyan gyönyörű tud lenni, miközben agresszív vadállatot játszik. :S2:
...
Abbahagytam
-Kíra-
- ruffian
- Nem elérhető
Remélem, jól érzi magát...
- ruffian
- Nem elérhető
Neki volt talán a legösszetettebb szerepe, és talán az egyik legnehezebb is, dehát aki Shakespeare darabokat is eljátszik... :boromir2:
- Lyra
- Nem elérhető
De én továbbra is azt montom, az eredeti hangjánál nincs jobb
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Artemisz
- Nem elérhető
Júj, most hogy mondod, tényleg!!Adrael írta: Akkor lett gyanús a dolog, amikor el akarta venni a Gyűrűt a Kis Pocoktól (pardon, Frodótól ).
Ahogy kiabál, jobban kijön a tenoros hangja...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Adrael
- Nem elérhető
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól tud állni Seannak egy Chandler hangja... (Egyébként én is szeretem Chandlert.)
- Artemisz
- Nem elérhető
Alyrtól tudom.. Őt meg a húga homályosította fel...Suhifarok írta: [size=9:3cx3p72a] : : : : 8O 8O 8O Te jószagú Manwë!!! Chandler és Boromir????? Ez nekem eddig fel se tűnt! Huh, ez fejbe vágott!!! :dead: :quasi: :eek4: [/size]
Igen, Faramir és Gandalf szinkronja majdhogynem jobb, mint az eredeti...
De ezzel inkább hajózzunk át a Szinkron-topicra, ott úgyis mindog pangás van... Minerva örülni fog.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
ruffian írta: Ki az a Chandler?? Én sose néztem a Jóbarátokat, de ha van vmi kapcsolat benne Seannal, akkor rögtön megnézem
Csak a szinkron közös.
Off: nézz bele, tényleg fura, de isteni S.V. András hangja. Én imádom!!! Chandler-ként is és persze Boromirként is.. Majdnem padlót fogtam, amikor rájöttem, hogy az évek óta imádott sorozatom egyik hőn szeretett hangja....hűűűű.... On
Tolkien Napon is azt figyeltem végig, hogy mikor beszél "chandleresen" és mikor "boromirosan"...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- ruffian
- Nem elérhető
Hát, nekem Úri István (asszem ő volt Boromir magyar hangja) hangja kicsit olyan"gonosz" érzetet kelt... Nem láttátok a Fekete Szépség filmváltozatát? Nemrég többször is volt a TV2-n, Sean játsza a ló első gazdáját, Grey gazdát. Nagyon aranyosan mosolyog benne, meg világra segíti a csikót, mondanom sem kell, hogy ez számomra már a gyönyörűségek fokozhatatlan szintje, Sean meg egy szépséges csikó!
A DVD-n mindig angolul nézem a filmet, és egy idő után sztem, miután hallotta az ember az eredeti hangokat, szinte zavaróvá válik a magyar szinkron...Viszont Théoden, Gandalf meg Faramir magyar szinkronja remek volt!
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Idézném magamat:
Artemisz a Szinkron-topicban írta: Boromir mindenképp TÖKÉLETES!!
Sean Bean eredeti hangját ugyan képtelenség visszaadni, de a stílusát istenien sikerült! 1 csöppet tenorabb a magyar hangja, így hiányoltam kissé azt az édes, mély hangú kacagását, de ismétlem: így is tökély!!
Szvsz Sinkovits-Vitai András az egyik LEGJOBB szinkronhang! Főleg a Jóbarátok Chandlerje után meglepően remek!
az érzéseket pedig úgy tükrözteti, hogy jobb se kell.
Egyszóval én tökéletesen elégedett vagyok!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
Én már direkt Bean-filmekre vadászom a videotékákban, az Equilibriumot láttam legutoljára, de miután 15 perc után lelőtték, nem néztem tovább.
Ami a legjobb lehet, az a Lady Chatterley Szeretője! Oliver Mellors-t játsza benne!
A TTT-ben az a kis flashback a helytartó családról zseniális és gyönyörű!
(De milyen rossz volt Denethornak Szakácsi Sándor hangját adni, édes Istenem...)
- ruffian
- Nem elérhető
Az nagyon bosszantó és zavaró a magyar szinkronban, hogy Seannak általában a lehető leglehetetlenebb hangot adják-a LOTR-ban szörnyű volt, a Roninban csak azért volt jobb, mert illett az eljátszott idegbeteg figurához. Idáig a legjobb a Ne szólj szám-ban volt (Epres Attila).
Merthogy Sean hangja volt az egyik, ami megfogott...
Nem tudom, megvan-e a LOTR bővített változata, ott a színészek sztorizgatásainál beszél ő is, és mindig elröhhenti magát, mielőtt befejezné a mondatot, biztos eszébe jut vmi vicces akkor hirtelen
- Luine Baenre
- Nem elérhető
- ruffian
- Nem elérhető
De azért még így is jó!
Ruffianról egy "Pejkó, az én lovam" c. újságban olvastam anno, és nagyon-nagyon megfogott a történet. No meg gyerekkorom óta mélységesen szeretem a lovakat.
- ruffian
- Nem elérhető
Az a mosoly...úgy kellett felmosni a számítógép alól, mikor megláttam...
Na de a többi sem kutya, fene a fejét annak a színésznőnek
- Artemisz
- Nem elérhető
Sean MEGHÍZOTT?? Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!! :dead:
Réémes! Mért nem tud jobban figyelni magára?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
Egy másikon én voltam az egyedüli Sean Bean "fan"....(mert ez már talán túl is nőtt annál:)
Most, 17-én lesz a születésnapja, a 45., láttam egy oldalon róla újonnan készült fotókat, és szegény elég szarul néz ki....Meghízott egy kissé, alig alig mosolyog, és szederjes foltok vannak az arcán...
Pedig az egyik legszebb férfi, akit valaha láttam...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.