- Köszönetek: 0
Boromir (Sean Bean)
- M
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Megmondom milyen lenne: kb. 10 évvel látszana öregebbnek. És azt melyikünk szeretné?? :biggrin2: Szerintem senki.ruffian írta: Milyen lenne feketén?
Egyébként Viggo magasan veri a mezőnyt hajszínváltásban...
Gyerekek, én nem tudom, hogy parókája volt-e vagy sem, de arra tippelek, hogy a saját haja volt, amit össze-vissza festegettek. :sungl: Nem hinném, hogy van olyan hajszín, ami egyszer vörös, máskor meg szőke... Különben meg ennek a hajfestegetésnek nem ő volt az egyetlen áldozata a trilógiában...
Huh, ezeken a Trójás képeken azért kezdhetett volna valamit a rőzséjével... :heu:
u.i.:Tényleg Viggo hajszínét találták el a legjobban. :itscool:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Adrael
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
ruffian írta: Teljesen friss képek, asszem május 7 -én készültek, drága Sean nagy változáson ment át szemmel láthatóan. Nem tudom, hogy az a hosszú haj hová készül ám!
( kicsit furcsa, meg nem mosolyog úgy, ahogy szokott, de azért én így is szeretem-de meglátjátok a képeken) (Ki az a fekete hajú csaj, nem tudjátok?)
j
Tán Andromakhé?
Nem tom, még nem láttam, de mintha egy előzetesben barna haja lenne...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- ruffian
- Nem elérhető
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- ruffian
- Nem elérhető
( kicsit furcsa, meg nem mosolyog úgy, ahogy szokott, de azért én így is szeretem-de meglátjátok a képeken) (Ki az a fekete hajú csaj, nem tudjátok?)
www.compleatseanbean.com/troy-press-62a.jpg
..
www.compleatseanbean.com/troy-press-62l.jpg
..
www.compleatseanbean.com/troy-press-62h.jpg
..
www.compleatseanbean.com/troy-press-62i.jpg
...
Ez az arc!!
www.compleatseanbean.com/troy-press-62d.j
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szvsz túlzottan megkeményítené azokat a markáns vonásait a fekete haj.. őbenne ez a hajszín a vonzó...ruffian írta: Milyen lenne feketén?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
Egyébként Viggo magasan veri a mezőnyt hajszínváltásban...
- Artemisz
- Nem elérhető
Kizárólag a fényviszonyok!Kira írta: Festék - sötétszőke szerintem a hivatalos megnevezése a hajszínének. De! Szerinted miért van az, hogy hol szőke, hol vöröses, hol barna?
Sean hajszíne az, amit én "karamellszőkének" becézek, azaz vöröses-szőkés-aranybarnás.... az a tipikus kelta köztes hajszín... Ergo szinte minden beállításból más-más árnyalatot mutat, még a ruha színe is befolyásolhatja, milyennek látod!
A mobilom már műxik..
[size=9:b3o0zh0t]Hihi.. 1984 hozzászólás.. amennyiben születtem! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kira
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Festéék?!! 8O
Hiszen az eredeti haja is ilyen szőkésbarna!!!
És én már megint lemaradtam a Goldeneye-ról!!! :bawling: :shake:
Legközelebb tessék felhívni!! :closed:
Izé... Legközelebb megcsörgetlek, bár beidéztem, mikor és hol lesz a filmje. De nem azt mondtad valahol, hogy nem muxik a mobilod? mostmár jó? : És én lemaradtam az első 30 percéről, de aztán drukkoltam Agent 006-nek!
Festék - sötétszőke szerintem a hivatalos megnevezése a hajszínének. De! Szerinted miért van az, hogy hol szőke, hol vöröses, hol barna? Szerintem kizárólag a festék miatt... De mondj rá jobb indokot! Én illúzióim is törtek kicsit...
"Spread your little wings and
Fly away, Far away, Fly away" - Queen
- Artemisz
- Nem elérhető
Festéék?!! 8OKira írta:
Artemisz (Celebthil) írta: Jé, tényleg!
Mindig is szerettem volna tudni vmit:
A GyU-ban az a hosszú haja igazi volt, vagy paróka?
Tippelni kéne sajátot mondanék - főleg, mer' van ahol látszik, hogy le van nőve kicsit a festék...
Hiszen az eredeti haja is ilyen szőkésbarna!!!
És én már megint lemaradtam a Goldeneye-ról!!! :bawling: :shake:
Legközelebb tessék felhívni!! :closed:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
Nem tudom, igazi haj volt-e, de ha nem, akkor nagyon ügyesen megcsinálták! Sztem azért nem volt igazi, mert abban az időszakban, amikor a GyU-t forgatták és lehetett látni Seant, mindig nagyon rövid haja volt, majdhogynem kopasz.
Láttátok az Aranyszemet? Eléggé megijedtem, mikor még a főcím előtt lelőtte a szovjet csóka-de aztán gondoltam, biztosan feltámad majd mint gonosz! És lőn! Nagyon kis zsengének látszott, pedig akkoriban 36 éves volt.
- M
- Nem elérhető
Szerintem is a sajátja volt.Kira írta: Tippelni kéne sajátot mondanék - főleg, mer' van ahol látszik, hogy le van nőve kicsit a festék... Parókánál meg nem szokás ilyen hibát elkövetni
- Kira
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: Jé, tényleg!
Tippelni kéne sajátot mondanék - főleg, mer' van ahol látszik, hogy le van nőve kicsit a festék... Parókánál meg nem szokás ilyen hibát elkövetni
- M
- Nem elérhető
Húha, köcce ezeket a menő képeket, ruffi. Ide érdemes benézni.ruffian írta: Íme néhány másik kép, most csak ennyire futja
"Szép a ruhád, szép a lovad..."
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
Valahol olvastam, hogy nagyon szeret és érdekli a természet, a vadon világa - olyan ember szeretett volna lenni, mint pl. Sir David Attenborough (még nem késő! Ez is csak egy plusz, amiért....
www.councilofelrond.com/modules/ ... gc-sb62.jp
.....
www.councilofelrond.com/modules. ... 8&orderby=
- ruffian
- Nem elérhető
"Szép a ruhád, szép a lovad..."
www.compleatseanbean.com/Bb-13.jpg
....
www.compleatseanbean.com/Bb-6.jpg
....
www.compleatseanbean.com/Bb-10.jpg
- M
- Nem elérhető
Ettől a képtől meghaltam. :evil3: Gyönyörű a mosolya...ruffian írta: minas.mythicdesigns.net/screen/se/sean/1.jpg
- Artemisz
- Nem elérhető
Írtam egy gyönyörűűűűű témájú fanficet!
(hogy maga a fic gyönyörű-e, azt majd Ti eldöntitek , pár napon belül hozom!)
Pusz!
UI: Szupik a képek!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
sean.mythicdesigns.net/boromir4/boromir38.jpg
Ez az alábbi nagyon jó, itt látszik a szép keze:
www.full-of-beans.net/media/pres ... een05a.jpg
Ezt a szép mosolyt is nézzétek meg! Én ettől olvadtam az asztal alá!
www.full-of-beans.net/macbeth/big-pic/007.jpg
- Artemisz
- Nem elérhető
Hát én itt haltam meg! MOSSATOK FEL....!!!ruffian írta: minas.mythicdesigns.net/screen/se/sean/1.jpg
De ééééédeees!! Ez a MOSOLY! Megdöglök!! Segíítsééég!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- ruffian
- Nem elérhető
www.mythicdesigns.net/sean/goldeneye/alec3.jpg
minas.mythicdesigns.net/screen/se/camera/15.jpg
minas.mythicdesigns.net/screen/se/sean/1.jpg
- ruffian
- Nem elérhető
img.atpictures.com/seanb/sean34.jpg
- ruffian
- Nem elérhető
Olyan szép keze van! Megpróbálok berakni egypár jó képet, amin ez is látszik!
Az a baj, hogy már kezdek ott tartani, hogy inkább nem is nézem meg pl a Ronint - ami pedig pont addig a pontig maradt a videokazin, ameddig Ő is szerepel benne - mert úgyis csak a szívem facsarodik, ha meglátom......
(Te jó ég, most jut eszembe, 13-án lesz a Trója premiere és aznap reggel megyek állásinterjúra 8O )
- Artemisz
- Nem elérhető
Ne is moondd!!Eldafinde írta: Jajj, olyan jó lesz megint a vásznon látni!!!
*olvad*
"Isteni sarj, Látreidész, leleményes Odüsszeusz..."
Kéész...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Kira írta:
Igen, naagyon jól áll neki. De azér' ez nem igazság, hogy a szerepei kilencven százalékában elhuny...
A Trójában végre nem!!!!!!
Jajj, olyan jó lesz megint a vásznon látni!!!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- M
- Nem elérhető
Hát a rosszfiúk általában el szoktak patkolni. :dead: De Seannál úgy tűnik, a jók is. Úgy tűnik, szereti az ilyen szerepeket...Kira írta: Igen, naagyon jól áll neki. De azér' ez nem igazság, hogy a szerepei kilencven százalékában elhuny... Mert rosszfiú...
Ha én rendeztem volna a Goldeneye-t, akkor most nem lenne 007es ügynök... Max 006 cellájában!
Személy szerint ki nem állhatom James Bondot... :crazy: Tehát nálam biztos, hogy 006 nyert volna. :agree:
- Kira
- Nem elérhető
M írta: Hát nem mennék bele a részletekbe, mert azt hiszem, az már off lenne. Persze a rosszfiú szerep is jól áll neki, imádom, mikor beőrjöngi magát a Gyűrűért... :evil3:
Igen, naagyon jól áll neki. De azér' ez nem igazság, hogy a szerepei kilencven százalékában elhuny... Mert rosszfiú...
Ha én rendeztem volna a Goldeneye-t, akkor most nem lenne 007es ügynök... Max 006 cellájában!
- M
- Nem elérhető
Hát nem mennék bele a részletekbe, mert azt hiszem, az már off lenne. Persze a rosszfiú szerep is jól áll neki, imádom, mikor beőrjöngi magát a Gyűrűért... :evil3:Kira írta: Már miért ne lenne könnyű iheletet meríteni belőle? 8O
Sean Bean mint úúúlos, meg nem értett rosszfiú - nekem más nem kell.
Jah, képzeljétek
Ma kísérem ki a barátnőmet, bemegyek nappaliba, és mit látok/hallok?
"Nem hagyom a Fehér Várost.." - éppen haldoklott a drága... Annyira... :drool:
KHm. Elnézést
-Kíra-
Ah, igen, az az egyik kedvenc jelenetem. :biggrin2: Életveszélyes. :cross: Sean olyan klasszul tud haldokolni... :boromir1:
- Kira
- Nem elérhető
M írta: Majd igyekszem belőle ihletet meríteni. Nem lesz könnyű...
Pont ma hallottam a tv-ben a Goldeneye c. számot és nem James Bond jutott róla eszembe...
Már miért ne lenne könnyű iheletet meríteni belőle? 8O
Sean Bean mint úúúlos, meg nem értett rosszfiú - nekem más nem kell.
Jah, képzeljétek
Ma kísérem ki a barátnőmet, bemegyek nappaliba, és mit látok/hallok?
"Nem hagyom a Fehér Várost.." - éppen haldoklott a drága... Annyira... :drool:
KHm. Elnézést
-Kíra-
- M
- Nem elérhető
Majd igyekszem belőle ihletet meríteni. Nem lesz könnyű...Kira írta: Nem vagy egyedül Ha hazaérek, lesz ám nyáladzás...
Pont ma hallottam a tv-ben a Goldeneye c. számot és nem James Bond jutott róla eszembe...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.