- Köszönetek: 0
Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- Nibeniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Alyr Arkhon írta: Ha jól tudom csak a Hobbit és a GyU filmes jogai vannak eladva, a Szilmarilok meg nem filmesítéséhez meg ha jól emlékszem külön ragaszkodott a Prof.
És akkor ebbe beleszámít Húrin és kis családjának története is?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Missy írta:
Attila írta: Azon gondolkodtam, hogy a GYU már elkészült a H-t meg készítik. Ezeken felül milyen Tolkien által írt regényeket vagy műveket akarnak emgfilmesíteni? :
Remélem a Szilmarilokat nem. De hál' Erunak, nem is lehet, ha jól emlékszem.
Szerintem most még nem gondolkodnak más regények adaptációján.
Ha jól tudom csak a Hobbit és a GyU filmes jogai vannak eladva, a Szilmarilok meg nem filmesítéséhez meg ha jól emlékszem külön ragaszkodott a Prof.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Missy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Attila írta: Azon gondolkodtam, hogy a GYU már elkészült a H-t meg készítik. Ezeken felül milyen Tolkien által írt regényeket vagy műveket akarnak emgfilmesíteni? :
Remélem a Szilmarilokat nem. De hál' Erunak, nem is lehet, ha jól emlékszem.
Szerintem most még nem gondolkodnak más regények adaptációján.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Status Updated: 21 May 2008, szóval...Ulmo írta: Amíg csak "rumored", addig bármi lehet. Amúgy az IMDB egészen megbízható.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
Rabyn írta: www.imdb.com/title/tt0903624/
nemtom az imdb mennyire megbízható forrás, meg tudom, hogy ez még csak terv vagymi. De más színész nevét nem látom Bilbóként.
Amíg csak "rumored", addig bármi lehet. Amúgy az IMDB egészen megbízható.
- Rabyn
- Nem elérhető
nemtom az imdb mennyire megbízható forrás, meg tudom, hogy ez még csak terv vagymi. De más színész nevét nem látom Bilbóként.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
De GDT ígérete alapján legkésőbb decemberben megtudjuk, ez lesz az ő karácsonyi ajándéka.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
"Nem igaz a hír, csupán egy internetes pletyka és semmi több. Sajnálom."
Forrás:
www.collider.com/entertainment/n ... 186/tcid/1
- Angwen
- Nem elérhető
Leguanember írta: Egyébként Frodónka nem volt túl sok ideje öregedni a gyűrűvel...
Nem a ráncok hiányával van bajom, hanem az egész figurával, mint jelenséggel. Az arckifejezése, a viselkedése, a mozdulatai nem egy "férfit", egy felnőttet idéznek. Úgyhogy asszem egyetértek azzal a bizonyos Attilával.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Le.Kincső (Thilanna) írta: De Frodó nem is használta a Gyűrűt (mmint abban a bizonyos 17 évben)... le van az írva valahol, hogy ennek ellenére nem öregedett?! 8O
A Gyűrűk Ura, I. könyv 2. fejezet, A múlt árnyéka írta: Ahogy múlt az idő, az emberek kezdték megállapítani, hogy a jelek szerint Frodó is "jól tartja magát": külsőleg olyan erősnek és fürgének látszott, mintha csak nemrég lépett volna be a harmadik X-be. "Vannak, akiket mindenben üldöz a szerencse", mondogatták; de hóbortosnak csak azután kezdték tartani, amikor már közeledett az ötvenedik életévéhez, tehát illett volna lehiggadnia.
Ugyanez eredetiben:
As time went on, people began to notice that Frodo also showed signs of good 'preservation': outwardly he retained the appearance of a robust and energetic hobbit just out of his tweens. 'Some folk have all the luck,' they said; but it was not until Frodo approached the usually more sober age of fifty that they began to think it queer.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Azért néha használta ő is. De Bilbó sem folyamatosan hordta, az esetek nagy részében a mellényzsebében volt.Kincső (Thilanna) írta: De Frodó nem is használta a Gyűrűt (mmint abban a bizonyos 17 évben)... le van az írva valahol, hogy ennek ellenére nem öregedett?! 8O
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Leguanember
- Nem elérhető
Angwen írta: "The first will be rooted firmly in the original book The Hobbit, following the naive young Bilbo on a quest for dragon’s gold and showing how he obtained his all-powerful ring."
áááááááááááááá nemhiszemel :morc: :nagyonmorc:
MILYEN ifjú és naiv Bilbó? Barátok között is ötven éves, és nyárspolgár, igen, no de naiv? Ááááááááá, épp elég hogy Frodóból egy tejfelesszájú nyálas kiskamaszt gyártottak, hörr!
(Méghogy PJ ízlésében nem kellett még csalódnunk. Sok húzásával nagyon nem vagyok elégedett.)
Még mikor az első film kijött, az rpg.hu-n bizonyos Attila hihetetlen kritikát írt róla, el is mentettem.
Abban van, hogy Frodónak az iskolatej hiányzik a kezéből, nem a gyűrű.
Egyébként Frodónka nem volt túl sok ideje öregedni a gyűrűvel...
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Brannorion
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyébként McAvoy jó színész. Ajánlom megnézni az utolsó Skót Király c. filmet. Na abban alakít ám rendesen.
A másik kedvenc jelöltemtől pedig az Igazából Szerelem és a Galaxis Utiakaluzt:D
- Caladril
- Nem elérhető
trailer.blog.hu/2008/02/12/hobbit_hirek
Békesség a harag fölött
Becsület a gyűlőlet fölött
Erő a félelem fölött.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kar_sa
- Nem elérhető
Hehe... elsőre néztem, hogy mi a fene van a New Line Cinemával...Gandalf írta: GDT közleményei a hivatalosak. Az NLC le van maradva és amúgy sem egy hiteles forrás...
Ahogy elnézem, másban is tévedtek. A filmet nem jövőre forgatják, hanem 2010-ben.
Hát nemtom... James McAvoyt így most a képe alapján eddig még csak a Penelopéban láttam, és ott semmi bajom nem volt vele... no de Bilbónak?
Kārātārānen a áirâë...
- Gandalf
- Nem elérhető
Ahogy elnézem, másban is tévedtek. A filmet nem jövőre forgatják, hanem 2010-ben.
- Dindae
- Nem elérhető
Meg az jo szöveg, hogy várnak arra hogy hivatalosan közzétegyék XD Ha egy magyar oldalon megjelent a hír akkor lehet már késő várni... amugyh lehetséges hogy félrefordítás, itthon szoktak olyant csinálni ( az a kellemetlen amikor egy tudományos cikkben.), nem?
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Rabyn
- Nem elérhető
www.nlcafe.hu/sztarok/20080603/j ... bbit_lesz/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Caranglín
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: sosem tudod, mit veszel ki belőle.
- Gandalf
- Nem elérhető
Jaja, Frodó tekintetében igazad van. Bár az is igaz, hogy 33 hobbitévesen jutott hozzá a Gyűrűhöz és innentől kezdve feltűnően nem öregedett tovább, tehát Frodó 50 évesen is 33-nak nézett ki, míg Bilbó 111 évesen is 50-nek.Angwen írta:
Ez rendben van, de akkor sem a mi 18 évünknek megfeleltethető. És a Filmbeli Frodó igenis nagyjából ennyinek néz ki (az hagyján, de úgy is viselkedik).Gandalf írta: Azért a hobbitoknál az 50 éves kor még fiatalabb és virgoncabb, mint az embereknél (a nagykorúság náluk 33 évesen kezdődik), és a 77 éves Ian Holm már húzós lenne ebben a szerepben.
- Attila
- Nem elérhető
Encsi írta: Daniel Radcliffe?!! Jesszus! 8O
Egyetértek, könyörgöm most lesz vagy múlt 20 éves... röhej
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.