Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
22 éve 6 hónapja #51647 Írta: szaurun
szaurun válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok!Tudna valaki egy jó címet ahol meg tudnám lesni a Két Torony
bemutatóját?Előre is köszi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #51477 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Igen-igen, arra! De az nagyon rövid...
amugy, amikor először megszolalt az a csajszi, azt hittem Liv beszél... :P

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #51413 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Arra a japánra gondoltok ahol megy a film és alatta motyog egy női hang? Vagyis beszél vmit csak én nem értem :)

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 6 hónapja #51379 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Japán trailer? Ezt megnézem! (meg a másikat is ha tudom)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 6 hónapja #51376 Írta: Corvus
Corvus válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Elanor: Azthiszem nem jól írtam, nem új 2 totony traielt, csak 2 torony trailer simán 8), bocsesz.
Egyébbként az oldalon 2db is van fent, az egyik a japán nyelvű, a másik a másik pedig kicsivel hosszabb de ugyanazok a részek vannak benne mind a japcsipan. No meg más is.
A minősége sajnos gyenge. :cry:

Több
22 éve 6 hónapja #51296 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én is megszereztem a japán trailert!:) Most happy vagyok! :) )))))) :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #51192 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Igen, azt hiszem ez lesz az! :)
Végre Te is meg tudtad nézni! :)

Nem tudja vki, mikor lesz új trailer? (Mert gondolom, lesz... :) )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 6 hónapja #51187 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ez a kinai, vagy mi...
de nagyon rövid, és az elején FotR trailer van... de legalább a media player is lejátsza!

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~

Több
22 éve 6 hónapja #51182 Írta: Elanor
Bocsi, ez nem Gandalfnak, hanem Corvusnak szól!!! :oops:

Több
22 éve 6 hónapja #51181 Írta: Elanor
Gandalf: hogy értve új? Ez az, amelyik alatt japánul, vagy kínaiul, vagy hogy dumálnak, vagy annál is újabb?

Több
22 éve 6 hónapja #51154 Írta: Corvus
Corvus válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Akit érdekel itt leszedheti az uj 2 torony előzetest.
www.hardwired.hu/#h1708

Több
22 éve 6 hónapja #50720 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Megittismegittis!!!!! :o
www.relax.hu/filmek.php?id=1948

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 6 hónapja #50690 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gollam: a volgyzugoly.ini.hu -n fenn vannak a címek, a hírmondónál

Több
22 éve 6 hónapja #50689 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hát, gyerekek! Sziasztok! új vagyok amúgy :) szóval plz ha tudtok bármi helyet, ahonnan le lehet őket tölteni, akkor írjátok ide be nekem...kösziiiiiiii :) nah most én elfelé, puszika mindenkinek :wink:
Gollamka

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
22 éve 6 hónapja #50622 Írta: wwwalaki
wwwalaki válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Még légyszi mondjatok oldalakat, ahonnan le lehet tölteni a traliert, mert nekem egyikől sem sikerul!!!!!!

örök hála!

kössz-pussz

:roll: :P :? 8O :D :lol: :oops: :!:

Több
22 éve 7 hónapja #12 Írta: svindler
Itt kaphatsz információkat a különböző előzetesekről, illetve a vetítések időpontjáról, helyszínéről.
Az előzetesekről alkotott véleményedet is itt oszthatod meg másokkal.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.626 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére