Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
22 éve 3 hónapja #76763 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Narië írta: A filmkönyv nekem is megvan,a szöveg teljesen hülyeség,de a képek naon-naon cépek!

A képekér' én is naon odavagyok. Oan szépek!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #76755 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A filmkönyv nekem is megvan,a szöveg teljesen hülyeség,de a képek naon-naon cépek!

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #76753 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nekem megvan az első rész filmkönyve képekkel telirakva. Igaz hatalmas baromságokat ítak bele, pl: Celeborn a Bakacsinból származik gondornak Isildur óta nincs királya stb, stb...

Így tudok magamnak scannelni is...

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 3 hónapja #76749 Írta: Narië
Húú....Akkor oda holnap el kell mennem!Megveszek mindeeeeent!*he-he-he*

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #76747 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Premier Videopalota, Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 13.

Több
22 éve 3 hónapja #76746 Írta: Narië
Melyik videótéában? ;)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #76744 Írta: Ulmo

Narië írta: Akkor azt meg kell szerezni :cool:
Feliratos változatban nincs?

Eddig úgy néz ki, hogy csak szinkronnal lehet kapni a Beyond the Movie-t :( .
Ma az egyik tékában láttam Gy.U. posztereket 1700 pénzért. Az egyiken Frodó a Fullánkkal, a másikon a négy hobbit a Széltetőn.

Több
22 éve 3 hónapja #76577 Írta: Narië
Végülis a forgalmazó dönti el.hogy mikor jönnek a trailerek és dvd meg tsai,nem?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #76332 Írta: Ulmo

Minerva írta:

Ulmo írta: Készüljetek nov 29-re, mert akkor jön a hosszú változat még több extrával! :itscool:

Csak 29-én? Átok PJ-re! :mad2: :evil:

Erről speciel nem PJ tehet, ne bántsuk őt :nono:

Több
22 éve 3 hónapja #76325 Írta: Narië
Örülj hogy 1általán jön ;)
Nézzük pozitív szemmel a világot :mrgreen:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #76051 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ulmo írta: Készüljetek nov 29-re, mert akkor jön a hosszú változat még több extrával! :itscool:

Csak 29-én? Átok PJ-re! :mad2: :evil:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hónapja #75788 Írta: Narië
Akkor azt meg kell szerezni :cool:
Feliratos változatban nincs?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #75775 Írta: Ulmo
Már itthon is lehet kapni a National Geographic filmjét videokazin (LOTR: Beyond the movie). Érdekes filmecske, csak a szinkronja borzasztó! :bawling:

Több
22 éve 3 hónapja #72346 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Azt sajnos nem tudom,de valószínűnek tartom,hogy négy.Ha jól tudom Európán belül csak Angliában jelenik meg az ötödik lemez(National...),de azt csak külön lehet megvenni.

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #72342 Írta: Narië
Mármint:5 lemezes vagy 4 lemezes?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #72339 Írta: Lara
Lesz Magyarországon is díszdobozos kiadás!!! :dance:

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #72284 Írta: Ulmo

Elanor írta: De amikor olyan fél öt körül már harmadszor hallgattuk végig, hogy ''Hobbitfalvának olyannak kellett lennie, mintha évek óta hobbitok laknák'' akkor úgy döntettem, inkább elmegyek aludni :roll: :lol:

Na ezért mondták a kritikák, hogy a Két Torony előzetesén kívül a többi extra siralmas.

Egyébként ahogy elnéztem, szinte mindenki elaludt valamikor a film alatt. Még szegény Ancalimon is :sleepy:

Csak tudnám, ki volt az az őrült, aki a paródiát kitalálta! Most már nem tudom röhögés nélkül végiginézni Elrond tanácsát :mrgreen:

Készüljetek nov 29-re, mert akkor jön a hosszú változat még több extrával! :itscool:

Több
22 éve 3 hónapja #72231 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Na, most jöttem haza a táborból, ahol megnéztük a DVD-t!!! Extrák is voltak rajta (természetesen nem maradt jelenetekre gondolok, azzal sajnos novemberig várni kell... :( ) Ezer hála és köszönet Ulmónak, Ancalimonnak, Svinnek, és mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez a DVD-nézés létrejöhessen *hüpp, de megható...* ;)
Tényleg nagyon jó volt, először megnéztük az MTV-s pardiát, aztán magát a filmet (amin egy-két ember - magamat is beleértve :oops: - kellemesen elbóbiskolt :arrow: csak hozzáteszem, hogy kb. 11-kor kezdtük el nézni, és előző este se aludtunk vi sokat :) ). Elrond Tanácsánál hatalmas röhögések, csak nem a paródia hatására :?: :?: :?: :roll: :wink:
Aztán jöhettek az extrák!!! 8O 8O (arra azért felébredtem :lol: )
A legjobb a bővitett változatról készült előzetes, és persze a TTT-s részek voltak (sztem legalábbis) Gollam halcsapkodása rulz! :D

De amikor olyan fél öt körül már harmadszor hallgattuk végig, hogy ''Hobbitfalvának olyannak kellett lennie, mintha évek óta hobbitok laknák'' akkor úgy döntettem, inkább elmegyek aludni :roll: :lol:

De tényleg nagyon jó volt, már úgy várom a novembert, és persze a januárt!!!!

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 3 hónapja #72207 Írta: Narië
Egyik haverom mondta,aki a DVD magazinnál dolgozik...Vagyis szerintem igaz...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #72205 Írta: Lara
Ez akkor tényleg nagyon megérné,de hol láttad azt hogy magyar felirattal?

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #72198 Írta: Narië
De azt tudjátok,hogy ugyanakkor külföldön megjelenik egy 5(!) lemezes DVD,amin lesz MAGYAR FELIRAT IS!!!!!
Szerintem azt érdemesebb megvenni,mondjuk az Amazonról elég jó áron lehet megrendelni.Szóval klikk ide:
www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 95-9278207

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 3 hónapja #72194 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
bocsi, hogy a t-ma közepébe vágok. láttátok hogy megjelent dvd-n és videokazin? állítólag nov-ben lesz egy 4 lemezes dvd, azon mindenféle jóó dolog rajta lesz...
KELL. :?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
22 éve 3 hónapja #72191 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
A trailert csak hosszú letöltögetésk árán lehet megnézni? :?: :evil:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 4 hónapja #71853 Írta: Vegliad
Vegliad válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gyerekek rendben van!! Akinek kell az írjon privátot nekem és én szólok mindenkinek, hogy mikor lesz! Aztán majd megbeszéljük a többi dolgot! Azt is irjátok meg, hogy melyik extra kell! S ha kell akkor anovemberi változatra is felveszek rendelést!
Amugy éljen Gandalf!!

Több
22 éve 4 hónapja #71823 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Igaz, h Austin Powers 3 előtt van TTT trailer?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #71760 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Vegliad írta: Ha valakinek kell majd a LOTR DVD változatta videon, az szoljon

szólok, nekem kellene :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 4 hónapja #71750 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Eh...ez nekem sem jönne rosszul... :oops:

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #71745 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Vegliad:én is,én is!!!!!! :D :D :hello:

Több
22 éve 4 hónapja #71727 Írta: Elendil
Elendil válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Vegliad: DVD változat VHS-en? Hú, nekem is kéne

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
22 éve 4 hónapja #71707 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Vegliad: Énis szóloook!!!! :D

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.770 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére