Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Aztán egyszer csak valaki azt mondja, hogy hátul a XY teamben nagy mozizás folyik épp.... Tudtam, hogy meg lehet bízni a kollégákban! Szóval láttam! Csúcs szuper! Csak kár, hogy otthon így nem tudom nézegetni.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Svindler írta: Amugy bizonyos jelenetek arra engednek kovetkeztetni, Argaron tenyleg sulyosan megserul Helm-szurdoknal (vagy talan kesobb?)
Igen, máshol is lehetett hallani, hogy Aragorn megsebesül, és elveszti a lovát is, amit kapott.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Amugy bizonyos jelenetek arra engednek kovetkeztetni, Argaron tenyleg sulyosan megserul Helm-szurdoknal (vagy talan kesobb?), es Arwen menti meg az eletet. - Pl. Elrond mondja: "He is not coming back"Valoszinuleg ezert indul majd el Arwen, hogy meg idoben oda erkezzen. Es ekkor inti Elrond: "There is nothing for you here, only death"Amugy az egyik kepkockan Helm szurdokban szerintem Aragorn lathato, jobb es bal oldalan ket tundevel, akik talan Elrond fiai.
- Ulmo
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
lehet, hogy az Arwen vezette dúnadánok mind úgy néznek ki, mint Aragorn?
Vagy csak visszament Lórienbe (vagy Völgyzugolyba, végül is Elrond is ott volt) hogy elhozza akit el tud hozni, és ebbe beletartozik Arwen is (apropó, még régebben felröppentek hírek mindenféle tünde seregekről Kürtvárnál, annak is van valóságalapja:
Elladan és Elrohir, Elrond 2 fia akik a dúnadánokat kísérik...)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
1000 hála és köszönet, hogy feltetted a képeket, eddig a Gandalf-balrog harcot és Morannont észre sem vettem...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- hódica
- Nem elérhető
Narië írta: De lenne egy kérdésem,amit nagyon nem értek:amikor tündék köpenyben és gyertyákkal vonulnak és az egyik közülük Arwen,az hol van?Völgyzugoly?A szobor mindenesetre olyan....Vagy esetleg Lórien?De akárhogyis,mit keres ott Aragorn?
Aki erre tudna válaszolni,annak nagyon hálás lennék....
Ezt én sem értettem... Az még tiszta, hogy indulnak Szürkerévbe, de Aragorn mit keres ott???? Ő nem éppen harcol v.hol?Vagy átruccant egy kis időre Elrondhoz??? 8O : 8O
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Október elsején felkerült a netre az új Két Torony előzetes.
Itt az oldalon 130, az előzetesből kimentett képkockán át végigkísérheted a jeleneteket.
www.tolkien.hu/film/LotRMTTT_tr2.html
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Én a Quicktime 5-öt használom NT-n a munkahelyemen, és többnyire nincs gond vele.
Miután egyszer már :nono: , mert újra kellett húzni a gépet (elveszett néhány céges adat...) Quicktime-mal nem merek próbálkozni.
Namárie!
Varda Tintallë
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Ulmo írta: Próbálj letölteni egy realplayert (keresd a free realplayer hivatkozást):
Jó, megpróbálkozom vele
Namárie!
Varda Tintallë
- Penngaladiel
- Nem elérhető
varda írta: :bawling: :bawling: :bawling: A fileformátum érvénytelen. Mivel lehet megnézni egy .mov file-t? Ugye nem quicktime? Mert attól kipurcan az NT. :bawling:
Én a Quicktime 5-öt használom NT-n a munkahelyemen, és többnyire nincs gond vele. Persze ez az adott filmtől is függ. Van olyan, ami teljesen lehalasztja az NT-t, az tény... Az új trailert még nem próbáltam, az itthoni gépemen Win98 van, és azon gyönyörűen megy.
- Ulmo
- Nem elérhető
Narië írta: De lenne egy kérdésem,amit nagyon nem értek:amikor tündék köpenyben és gyertyákkal vonulnak és az egyik közülük Arwen,az hol van?Völgyzugoly?A szobor mindenesetre olyan....Vagy esetleg Lórien?De akárhogyis,mit keres ott Aragorn?
Hát az bizony Völgyzugoly, és a nép készül Szürkerévbe. De hogy Aragorn hogy kerül oda :hein:
Van egyébként egy kémjelentés egy 16 perces vetítésről:
www.tolkienonline.com/docs/7532.html
Érdekes dolgokat ír, érdemes elolvasni (pl Aragorn halála).
- Ulmo
- Nem elérhető
varda írta: :bawling: :bawling: :bawling: A fileformátum érvénytelen. Mivel lehet megnézni egy .mov file-t? Ugye nem quicktime? Mert attól kipurcan az NT. :bawling:
Varda, ne sírj! Próbálj letölteni egy realplayert (keresd a free realplayer hivatkozást):
www.real.com
Az új változata (real1player) lejátssza a quicktime fileokat is (én így nézem az előzetest a munkahelyemen )
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Valóban naon jó az előzetes
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Narië
- Nem elérhető
De lenne egy kérdésem,amit nagyon nem értek:amikor tündék köpenyben és gyertyákkal vonulnak és az egyik közülük Arwen,az hol van?Völgyzugoly?A szobor mindenesetre olyan....Vagy esetleg Lórien?De akárhogyis,mit keres ott Aragorn?
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Namárie!
Varda Tintallë
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
AAAAAAAAnnnyira édik ezek a wargok...na, majd még jövök...pápá
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Aki nem tudja letölteni ezt a monstrumot (mint én :crazy:) annak ajánlhatok egy kockáról kockára történő végigfutást...itt:
www.lordoftherings.net/two_towers/trailer/tt_trailer1.html
Klikk az "Inside the Trailer"-re. *nyálcsorgat* :eek2:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- hódica
- Nem elérhető
amúgy innen is letölthető www.always.ejwsites.net/index.htm (szept.30-i bejegyzés)
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Minerva
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Gollam lepottyan a sziklafalról, Frodó és Samu elkapja, közelről megnézik a Morannont, lehet látni Szauron Szemét Barad-dur tetején! :evil2:
Lehet látni, ahogy Gandalf és a balrog együtt zuhan. 8O
Mutatják, ahogy az orkok felrobbantják Kürtvár egyik részét ("meggyújtották alattunk Orthanc tüzét")
Lehet látni Szarumán seregét Orthanc körül - hatalmas! :evil2:
Olifánt négy hatalmas agyarral! :itscool:
Frodó bezuhan a Holtláp egyik tavába, később egy pillanatra megőrül
Szilszakáll futtában felkapja Trufát :itscool:
Farkaslovasok és valakik összecsapnak
Látszik a "szerelmi szál"
És sok ló
- Elanor
- Nem elérhető
Aki látta meséljen!!!
I feel complete when I feel sick inside
- Ulmo
- Nem elérhető
progressive.stream.aol.com/newli ... tlr_fs.zip
(39 mega)
Mindenképpen nézzétek meg! Van benne minden: olifánt, farkaslovasok, Ganadlf és a balrog, Gollam megszelidítése, Szilszkáll mozgás közben. :itscool: :dance: :itscool:
- Elanor
- Nem elérhető
Sil írta: Szerintem nem ugyanarról a filmkönyvről beszéltek. Vagy igen? :
Az egyik a Képes képes útmutató, ami tele van képekkel, és hülyeségeket írnak benne. A másik a Filmkönyv, kevesebb képpel, több szöveggel. Nekem a 2., a Filmkönyv van meg, és én is imádom azokat a részeket, ahol egymás ugratásáról van szó.
Én is csodálkoztam, hogy sztetek hülyeségeket írnak a filmkönyvben, de akkor Ti a Képes útmutatóról beszéltek, ugye? Najó, inkább hagyjuk, mert csak belegabalyodunk
(Egyébként nekem mindkettő megvan, a Filmkönyv tényleg ezerszer jobb, és a képek pedig mind a kettőben nagyon szépek )
- Ulmo
- Nem elérhető
Képek:
www.theonering.net/perl/newsview/2/1033186779
Video:
www.warofthering.net/downloads/t ... lers.shtml
Okt 1-től pedig lesz új előzetes a hivatalos oldalon! :hello:
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Az egyik a Képes képes útmutató, ami tele van képekkel, és hülyeségeket írnak benne. A másik a Filmkönyv, kevesebb képpel, több szöveggel. Nekem a 2., a Filmkönyv van meg, és én is imádom azokat a részeket, ahol egymás ugratásáról van szó.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Elanor
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.