Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #87620 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Augustín:az RTL-klubon :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87616 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az RTL Klubon, vagy a német RTL-en?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #87614 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ma 2-szer láttam az RTL-en bemutatót :D ...az MTV-s jobban tetszett :?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87613 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem igaz, hogy ti mindig láttok bemutatókat a tv-ben, én meg soha!!! :evil:

Több
21 éve 10 hónapja #87596 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
félrefordítások: ja, vannak.

más: megy a TV-ben a 2 torony bemutató, de semmi különös.

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #87585 Írta: Augustíne
Hát, igen, némelyiken én is nagyot néztem! :?

Több
21 éve 10 hónapja #87578 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Gandalf írta: Húúú, tegnap moziban is láttam az előzetest, ráadásul magyarul! Nagyon jó lett!!!

Hát, eltekintve a félrefordításoktól :roll:

Több
21 éve 10 hónapja #87575 Írta: Augustíne
Vááá, én is rohanok az újságoshoz!!! :dance: - meg postert vanni!!
Én valahogy soha semmit nem látok a tv-ben... :bawling:
Ja, a szinkronizált trailer szövegét hol lehet +találni, mert meg szeretném kívülről tanulni (vagy legalábbis maga a szinkronizált trailer hol van)?!
/Az angolt már megtaláltam!/ :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #87568 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Húúú, tegnap moziban is láttam az előzetest, ráadásul magyarul! Nagyon jó lett!!!

Több
21 éve 10 hónapja #87471 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hmmm...van hátránya azért annak is hogy nem nézek sokat TV-t :) Egyébként ne szomorkodjatok hogy még olyan sok nap van hiszen olyan gyorsan elfognak telni a napok ;)
Jah..láttam egyik nap a TVben német TTT-s műsort... (tom ezt már irtam valahol) egy megállapitásom van: A német szinkron is borzalmas :dead: Nem értem hogyan lehet ennyire elcseszni :? na mind1...

Több
21 éve 10 hónapja #87459 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Jaj, tudjátok mit láttam az előbb? Magyar TV-n GYU bemutatót!!
Tök jó volt :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #87371 Írta: [Nerwen]
Úúú, az MTV-n megint volt egy filmecske a készítésről, ma 5-kor :D
Szóltam volna, de csak most jutottam hozzá a nethez :oops: :( ...csak kapcsolgattam aztán hirtelen TTT 8O :D

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87256 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ezen sajna csak a tornyok vannak, de akkor is szupi!!!

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #87252 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Onering írta: És van nekem is egy csúcs hírem! A Duna Plazában a Virgin Megastore-ban láttam tök nagy TTT-s pósztert!!! (990 Ft), de nagyon állat!!! Azt is meg kéne szerezni! :D :D :D

Melyik poszzter?Az official?
Vagy amin a tornyok vannak?
Jaaaaaaaaaj,de meg akarom venni!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 10 hónapja #87251 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hali!!! Júúúúúj a pósztermagazint én is láttam! Ja ja ja a Frodós kép tényleg olyan nagy rajta!!! :mrgreen: :hello: :dance:
Ne aggódj Elanor, kb annyi, mint a Gyűrű Szövetsége pószterfüzet volt (380 Ft körül)-asszem.
De én is mindenképpen meg szeretném venni!!!
Ithil Iarfeniël: Igen, az tényleg elég gáz, hogy mind a két oldalon kép van!

És van nekem is egy csúcs hírem! A Duna Plazában a Virgin Megastore-ban láttam tök nagy TTT-s pósztert!!! (990 Ft), de nagyon állat!!! Azt is meg kéne szerezni! :D :D :D
Üdv.: Onering (Kinga)

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)

Több
21 éve 10 hónapja #87248 Írta: Ithil Iarfeniël
300 akárhány forintért vesztegetik...de szerintem megér annyit :roll:
csak az az egy bajuk h a poszterek a lap minkét oldalán vannak úgyhogy nem lehet az összeset egyszerre kirakni :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #87244 Írta: Elanor

Ithil Iarfeniël írta: Elanor:én láttam azt a magazint belülről is és nagyon szépek a poszterek :itscool: A Frodós hatalmas :arrow: négy A4-es lap méretű (azt hívják A2-esnek? :oops: )

Wow, ez komoly??? 8O Jaj, csak bírjam ki holnapig ;) És ugye nem vészesen drága...? (Mert sajna azt se tudtam megnézni... :? )

Több
21 éve 10 hónapja #87239 Írta: Ithil Iarfeniël
Elanor:én láttam azt a magazint belülről is és nagyon szépek a poszterek :itscool: A Frodós hatalmas :arrow: négy A4-es lap méretű (azt hívják A2-esnek? :oops: )

Több
21 éve 10 hónapja #87226 Írta: [Nerwen]
Bizti spórolni akartak h ne kelljen egy "Hamarosan a mozikban"-t is csinálni :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87224 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Hú..olyan nekem kell...rohanok is holnap az ujságoshoz :) Ja és pénteken mit látok amikor megyek le a metrohoz? TTT plakát (a legelső) :D nagyon jó érzés volt látni...(bár nem értem mért volt aláirva hogy: "Már mozikban!" :roll: )

Több
21 éve 10 hónapja #87223 Írta: Elanor
Na, mit láttam ma emberek?? TTT poszter-magazint!! Csak megvenni nem tudtam, mert be volt zárva az újságos... :evil:

Azért gondoltam, szólok :)

Több
21 éve 10 hónapja #87164 Írta: [Nerwen]
Az MTV-set én is láttam tegnap (az első TTT előzetesem :D ), utána kb 5 percig ugráltam :)

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #87119 Írta: equus5
equus5 válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Az MTV-n ma volt este fél hétkor 1 filmecske a TTT készítéséről... Tudom jókor szólok, de én se láttam :roll:
De nekem felvették :evil3:

Több
21 éve 10 hónapja #87118 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Ragoran írta:

Ulmo írta: Fák Úrnője: kitartás! Már csak 20 nap! :bounce:

Yó, de sztem az első időben még jegyet sem lehet kapni! :cry:

Rago: nekünk (úgy 90 embernek) már megvan a jegye 8)
A link, amit beszúrtál, nem előzetes, hanem előzetesekből összevágott "klip" Gollam dalára.

Több
21 éve 10 hónapja #87096 Írta: Augustíne
A James Bond előtt is van trailer! Annyit sikítottam, hogy a mellettem ülő pasi megkérdezte, hogy nem fogok e meghalni (poénból, mert mindig azt hajtogattam, hogy "Úristen, kihalok!")! :)

Több
21 éve 10 hónapja #87088 Írta: Ithil Iarfeniël
Végre, végre!!! Láttam énis az előzetest!!! :dance: :bounce: :hello: :look:
Tegnap az Mtv-n, ma meg a moziban a HP előtt! :mrgreen: Visítottunk is a barátnőimmel (6-an voltunk) :wink: 8) Hogy ez mien jó film lesz!!! :roll:
Niph:én se tudom sose letölteni az előzeteseket :crying:

Több
21 éve 10 hónapja #87003 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem ez a -Narië által beszurt- trailer megy a mozikban?? Úgy nagyjából... :roll:

img-nex.theonering.net/movies/go ... d_High.mov

Több
21 éve 10 hónapja #86985 Írta: Ragoran
Niph:Persze, hogy rövid! Egyvégtébe +nézném az összes Filmet,előzetest,interjút, mindent, dehát ki nem? :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #86984 Írta: Niphredil/Szméagol
Nekem minden előzetes rövid...Meg a film is! Én letöltöttem mind a két előzetest az egyik ismerősömnél, persze amilyen béna az én gépem, nálam nem mennek el. :(
De nem baj, mert mindjárt itt a Film! :D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #86983 Írta: Ragoran

Ulmo írta: Fák Úrnője: kitartás! Már csak 20 nap! :bounce:

Yó, de sztem az első időben még jegyet sem lehet kapni! :cry:

A Fák Úrnője írta:

Ragoran írta: De a moziban elég hosszan! :wink:

Az addig oké, de az én türelmem is véges! (és lassan itt a vége) :bawling:

Persze, de ha mindent rögtön +kapnánk akkor nem is örülnénk neki annyira!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.739 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére