Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek

Több
21 éve 10 hónapja #91546 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Te jóó isten és akkor mi maradt ebbe a filmbe??
Leglább holtláp lesz??
És Aragorn felkelti a halottakat?? vagy azt is sziveskdetek kihagyni?-(( :cry:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91544 Írta: julien
julien válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Sziasztok mindenki.

Tudna valaki segíteni nekem, hogy hol lehet Internyeten rendelni plakátokat a filmhez? Előre is köszi.

Julien :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #91490 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem. Ugyanis Banyapók része kb Minas Tirith ostromával egyszerre játszódik (ami sokkal odébb van még), így elég nehéz lett volna belegyömöszölni ebbe a filmbe.

Több
21 éve 10 hónapja #91487 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Ulmo: biztosan azt gondolták, hogy a 3. köny túl rövid, ezért megtoldották... az első rész sem ott ért véget,ahol a könyvben... bár ez nem volt ennyire zavaró.
Elhiszem,hogy fontos a Helm szurdoki csatajelenet, de talán nem kellett volna 30 percig verni az ellent, hanem lecsíphettek volna 10 percet a banyapóknak is.... nem gondolod? :evil:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #91482 Írta: Ulmo
kriszana: sajna igaz... :(
Nem hiába lesz 3,5 órás a Király Visszatér, ami most kimaradt, ott lesz bepótolva.

Több
21 éve 10 hónapja #91480 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
affene :!: Nagyon kiakadok, ha nincs banyapók...akkor minek kapta Frodó Elendil fényét? hol fogja használni?
Arra várok,hogy Vasudvardnál találkozik ez az egész társaság, és azt átrakták a 3. részbe :?: Ez kész őrület. Mondjátok,hogy nem igaz :twisted:
/me dühös...nagyon...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 10 hónapja #91450 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én se sokat szoltam még, de el kell kezdeni.

Állítólag (német ismerős) Vasudvard még bennne van, az a vége, hogy ellovagolnak, Frodóék meg bolyonganak vmi erdőben.
Persze lehet, hogy nála Vasudvard = Edoras, mert a könyvet nem olvasta, és a film se tetszett neki. :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #91443 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Aj pedig igazából azt a jelenetet vártam nagyon amikor Aragornék és a két hobbit találkoznak Vasudvardnál :) .
Amikor Gimli olyan mulatságosan kikel magából! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :) :) :? :? :( :( :cry: :cry: :cry:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #91356 Írta: Ulmo
Gyöngyszem: Gríma kihajigál néhány dolgot a toronyból, de csak a Király Visszatérben (az egyik nagyot fog koppanni ;) ) Gandalfék is csak akkor érnek el Vasudvardba.

Több
21 éve 10 hónapja #91275 Írta: Niphredil/Szméagol
Aragornék szála alig ér majd túl a Helm-szurdoki csatán. Vagy nem is?
Egyébként tegnap láttam az Mtv-n (Music Television :) ) azt a jó kis werkfilmet, isteni! Reémlem, fogják még adni!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
21 éve 10 hónapja #91268 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Havaska,Gyongyszem:NEM :( !!!!
de van mas,amiert erdemes megnezni :wink: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #91252 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Bocs a hozzászólásért, bogarásszátok valahogy ki. Akkor Gríma sem fogja a palantírt kihajítani :hein: A Banyapók nuku??? Szegény húgom, pedig ezért várja a 2. részt.

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #91221 Írta: Havaska
Havaska válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Akkor Gandalfék el se mennek Vasudvardba pálcát törni :?: :o :hein: :rmad2:

Előre Éorlfiak!
Ne féljétek a Sötétséget!

Több
21 éve 10 hónapja #91196 Írta: Ulmo
Faramir lóháton :hein: Nekem ez új... Az egyik előzetesben Éomer volt, kicsit ziláltan, véresen, lóháton egy erdőben. Ez állítólag a Vas-folyónál vívott csata után volt, ahol Théodred elesett.

Több
21 éve 10 hónapja #91188 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nemcsak Banyapok maradt ki.
Mind a 3. mind a 4. konyv utolso 4-4 fejezete kimaradt A Ket Toronybol.

Amugy az egyik elozetesben volt egy olyan kep, amin Faramir lathato lohaton egy erdoben. Ez a filmen nem lathato. Sot szerintem egy olyan Frodo-s jelenet is volt ami szinten nincs a filmben.

Több
21 éve 10 hónapja #91152 Írta: Ery
Hát ezt meg!

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #91146 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Lerawen:Arwen alig lesz a filmben,amennyit lesz,az pedig nagyon szep es jo lesz :wink: (ezt jol megaszontam :lol: )!!!!!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 10 hónapja #91142 Írta: Lerawen
Lerawen válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Salve!

Új vagyok még itt, de szeretnék hozzászólni :closed: :roll: :

Gyöngyszem!:Való igaz, hogy "Ilájdzsá", de szerintem mindenki úgy mondja, ahogy neki jól esik. Én is 'Elijáh'-nak ejtem és van ismerősöm aki 'ilájdzsnak'. Ejtsd úgy, ahogy jól esik.
:itscool:

Bemutatók: Egyet értek Minervával, én is a bemutatók hatása alatt állok. Sikerült is eddig felvenni majdnem 1 órányi anyagot. :roll:

Micsoda?!!!? Nem lesz Banyapók?! :?: :eek4: :cry:
Bezzeg az Arwen mennyi időt foglal a filmben!!! :cry: :evil:

Na, jó! Befejezem. :D

Namarie!

"Közel a Föld, oly végtelen a nyugalom
Álomtalan a leghosszabb álom..."

Több
21 éve 10 hónapja #91135 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Nem "Ijájdzsá", hanem "Ilájdzsá".

Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #91033 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Pontosabban [ilájzsá (rövid á-val a végén)] :wink:

Banyapók a Két Torony könyv végén van, de PJ áttette a ROTK elejére a történetet.

Több
21 éve 10 hónapja #90905 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Gyönygyszem! Az Elijah-t tényleg "Ilájdzsá"-nak kell ejteni, bár ezt már régebben +tárgyaltuk a Frodós topicban! Tuti! :wink: :)
Amúgy bocs! Lehet, hogy én vagyok hülye, de a Banyapók nem a 3. részben lesz? :? :roll:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90851 Írta: Ery
Szó mi szó, az a sok hieroglifa tényleg zavaró.

Καναπή!

Több
21 éve 10 hónapja #90846 Írta: A Fák Úrnője
Nah, ebből a hozzászólásból semmit sem értettem... egy fél ismétlés, és rengeteg egybeírt quote. Hajajaj... kifejtenéd világosabban az ezzel a hozzászólásoddal közölni kívánd információt? Nah, most olyan voltam, mint Doodie... ezt jól megaszondtam :)

Na tessék, ezzel az üzivel elkéstem... :roll:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #90844 Írta: Lora
Ez hogy tudta így az üzenetem megszerkeszteni!???????????
Bocs mindenki

Több
21 éve 10 hónapja #90842 Írta: Lora
Ez a szinkron.....
Én is eléggé kiakadtam, meg "Ilijá" Wood, az Rtl-en "Eládzsá"W. Én "Elijáh"-nak ejtem. Akkor most hogy kell?
Az MTV-sb&#337;l csak az a jelenet tetszett, amikor (talán a Banyapóknál) Frodó fekszik (talán ájultan, úgy nézett ki) a földön, és Samu rángatja, majd Frodó kezét hirtelen magához rántja(csak pár mp). Ez tök jó volt. :roll: nekem tetszett ez a jelenet. meg vmi olyat mondtak hogy A Gy&#369;r&#369; segítségével a jöv&#337;be látsz, mondd mit hoz a jöv&#337;? <--Ilyen hogy kerül bele :?: :!: Ez a szinkron.....
Én is eléggé kiakadtam, meg "Ilijá" Wood, az Rtl-en "Eládzsá"W. Én "Elijáh"-nak ejtem. Akkor most hogy kell?
Az MTV-sb&#337;l csak az a jelenet tetszett, amikor (talán a Banyapóknál) Frodó fekszik (talán ájultan, úgy nézett ki) a földön, és Samu rángatja, majd Frodó kezét hirtelen magához rántja(csak pár mp). Ez tök jó volt. :roll: nekem tetszett ez a jelenet. meg vmi olyat mondtak hogy A Gy&#369;r&#369; segítségével a jöv&#337;be látsz, mondd mit hoz a jöv&#337;? <--Ilyen hogy kerül bele :?: :!:

Több
21 éve 10 hónapja #90629 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Én is lemaradtam róla, bár most el&#337;zetes-túltengésben szenvedek... :roll: :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #90553 Írta: A Fák Úrn&#337;je
Nyugi ipszilon, már igazán nem kell sokat várni, hogy az egész filmet egészben lásd! :wink:

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #90527 Írta: ipszilon
ipszilon válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
nyugi, én is lemaradtam, pedig én még tudtam is róla, csak az én drágalátos Odüsszeuszom kalandjaival voltam elfoglalva. hogy verné meg az isten! :rmad2:

Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.

Több
21 éve 10 hónapja #90468 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Köszi a vigasztalást!! Azt hiszem ennél nagyobb problémám nem is lesz soha! Max az, hogy hogy jutok ka a köv. premierre Londonba!! :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 10 hónapja #90459 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
Off:Augustine, ne bántsd magad. Nem vagy szerencsétlen, hülye se és figyelmetlen se. Különben ne legyen soha ennél nagyobb problémád!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.815 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére