- Köszönetek: 0
Előzetesek, bemutatók, filmes rövidhírek
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Corwin írta: Én úgy tudom, hogy az 5. DVD az egy az egyben a National Geographic-os DVD, ami itthon is megjelnt (legalábbis láttam valamelyik hipermarketben karácsonykor). A címe talán: Beyond the Lord of the Rings? (de ez nem biztos - már a címe)
Jól tudod, az ötödik lemez valóban a National Geographic kiadványa.
És hivatalosan Magyarországon kereskedelmi forgalomban nem kapható.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Corwin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az úton hol itt, hol ott, de várható,
Feltünhet egy kóbor vándorló,
A szürkébe öltözött tünde csavargó...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Augustíne írta: Vk. mondott vm. olyasmit, hogy Londonban egy 5 DVD-s b?vített vált. jelent +, amin a tünde nyelvekkel, írásokkak, és Tolkiennel kapcsolatos dolgok voltak, nem?
nem Angliában, hanem az USA-ban. És igen, valóban létezik 5 lemeze DVD kiadás. Ne aggódj Aug, el?bb-utóbb látni fogod
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Ery
- Nem elérhető
Ja! Majd elfelejtettem. Az egyetlen amiért mégis érdemes volna megnézni, az a professzorral készült interjú részletei (archiv).
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Egyszer január 13-án, hétfőn 23:25-kor és 16-án, csütörtökön /jobban mondva pénteken hajnalban/ 1:10-kor.Narië írta:
Mikor?Penngaladiel írta: Figyeljétek a mu´´sort, mert még kétszer megismétlik!
Izzítsátok a videókat!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Narië
- Nem elérhető
Mikor?Penngaladiel írta: Figyeljétek a mu´´sort, mert még kétszer megismétlik!
Különben ide valaki berakott egy linket,amin rajta volt az összes létezô trailer,tvspot stb.Nincs kedve vkinek elôkeresnie?
pliiiiiiz!
- Elanor
- Nem elérhető
Ja, és TolkiEnnek mondták a nevét, annak ellenére, hogy az eredeti szövegben tisztán hallatszott, hogy tolkin-nak mondják (mert ilyen alámondásos volt)
I feel complete when I feel sick inside
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- hódica
- Nem elérhető
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Fereste
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Elanor
- Nem elérhető
Augustíne írta: Jó, hogy csak most olvasom el a könyvet, különben elég nagyot csalódtam volna, azt hiszem...
Én is azt hittem, hogy fogok! DE! A történet sodra annyira elragadott, hogy alig tudtam kapkodni a fejem (najó, csak képletesen ), egyáltalán nem zavartak a változtatások (kivéve, khm...Faramirt!), komolyan, időm se volt arra gondolni, hogy ez most nem így volt, ez igen...stb
Persze, lehet, hogyha majd nem állok ennyire a hatása alatt, akkor majd elgondolkozom, de most még teljesen szerelmes vagyok a filmbe
I feel complete when I feel sick inside
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Biztos, hogy benne lesz a Holtak Ösvénye, mert olvastam a jelenet forgatókönyvét! De ne kérdezzétek, hogy hol. Szerintem itt találtam a fórumon a linket, úgy fél éve. Akinek van kedve, keresse meg, és tegye közzé újra! És lassan időszerű lesz egy ROTK topik létrehozása isGandalf írta: Off: A Holtak Útja ne lenne benne? Ugyan már! EL tudnátok képzelni, hogy a horrorfilmjeiről híres Peter Jackson kihagyná az élőhalottakat, mikor eddig is több zombi-jellegű jelenet volt a Gy.U.-ban? (ld. nazgúlok, uruk-hai-k megjelenítése, Holtláp jelenete..)
- Augustíne
- Nem elérhető
Off: van egy olyan érzésem, hogy azt a topicot eltehetjük jövő decemberre.
ORLANDO 4ever!!!!
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
Tegnap láttam egy elözetest, Aragorn-Arwen-Éowyn. A Galadrieleset még soha nem sikerült kifognom, de most TTT-t akarok, még, még!
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Lerawen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ennyi kavarás ez az egész körül!!!!!!!!!!!!
Szegény Tolkien sztem már most is forog a sírjában!
Nem azé, de sztem egyszerűbb úgy szemlélni az egészet, hogy könyv ÉS film. Nem pedig könyvből film. Peter J.-nak biztos megvoltak a maga okai amiért kihagyott ezt és azt, de a lényeg bőven megvan. És ha valaki olvasta biztos tudja, hogy tavaly azt nyilatkozta, hogy napos filmet tudott volna belőle forgatni, de sajnos a mozi az mozi. - és ezzel Elryn is egyet ért.- Nekem ez a véleményem.
Elryn szerint az a lényeg, hogy a hangulatát és a képi világát, a VARÁZSLATOT adja vissza.Nem pedig betűről betűre a könyvet. Azt nem is lehetne, pl.:néhol elég khm...furcsák lettek a tündék, de szerencsétlen honnan szerzett volna tündéket?Lórienből?
"Közel a Föld, oly végtelen a nyugalom
Álomtalan a leghosszabb álom..."
- Leguanember
- Nem elérhető
1. Rengeteg hozzáköltés van, átírás, felpörgetés, egyes, Tolkien által hanyagolt cselekményszálak kibontása.
2. A Király legalább három és fél órában tér vissza!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Antares
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak
- Leguanember
- Nem elérhető
Banyapók - 3.film, Holtak Ösv. - 3.film(Marhára aggódom a kedvenc, szvsz a legjobb GYU-s jelenet miatt: Milyen vágással lehet egyáltalán megoldani, hogy összehozzák a legsokkolóbb, legütősebb mozzanatát a pelennori csatának??? :hein: ), Arwen felturbózva, Legolas szintén, Théoden is, Faramir átírva, történet átírva, elképesztő látvány, sokkoló hatás(lehet, elvakultan könyvfanatikusoknak rossz értelemben) várható a kül. előzetesek, eddigi kritikák, szerencsés ismerősök, véletlenül fellelt weboldalak alapján bennem összegződve. (szórend kissé gáz )
De sokaknak már csak 2 óra 20 perc, és kezdődik a varázslat!
Jó szórakozást!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Varda Tintallë
- Nem elérhető
Rabyn írta: És Aragorn felkelti a halottakat?? vagy azt is sziveskdetek kihagyni?-((
A holtak útja eleve a 3. részben van szerintem. De szvsz nem lesz.
Namárie!
Varda Tintallë
I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- [Nerwen]
- Nem elérhető
Ha visszaolvasol találsz még ezzel kapcsolatban dolgokat, h mi marad ki mi nem, mer én nem tom pontosan
I hate my pathetic life"
- Rabyn
- Nem elérhető
És akkor banyapok is lesz csak a következő filmben??
Mi maradt még ki a filmből??
CSak hogy tudjam mire számithatok..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- [Nerwen]
- Nem elérhető
I hate my pathetic life"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.